Lumens Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Εγω τον Ιουλιο τον περασα με μια Νοτιοαφρικανη 1 χρονο μικροτερη. (Ασπρη ετσι?) Εκτος απο την καταπληκτικη εμφανιση της εκτιμησα και διαφορα αλλα πραγματα στον χαρακτηρα της,και αυτη το ιδιο. Συννενοηση στα αγγλικα. Βεβαια στην αρχη στραβοκοιτουσε απο δω και απο κει αλλα με 2-3 χαστουκια καταλαβε οτι πρεπει να κοιταει μονο εμενα :) :P Απ'τις καλυτερες σχεσεις μου φετος το καλοκαιρι μπορω να πω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Lumens Βεβαια στην αρχη στραβοκοιτουσε απο δω και απο κει αλλα με 2-3 χαστουκια καταλαβε οτι πρεπει να κοιταει μονο εμενα :) :P Απ'τις καλυτερες σχεσεις μου φετος το καλοκαιρι μπορω να πω :) καλα ρε φιλε ειπαμε ειμαστε σκληροι και δεν ανεχομαστε το κερατο :cool: αλλα οχι κι ετσι!!! εσυ το παρακανες Ασε την κοπελα, αφου βλεπεις ειναι ντροπαλη και νιωθει αμηχανα :!: :D Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x Καλά ντε ! Δεν είμαι και φανατικός του Καζαντζήδη ! :rolleyes: Απλά μου ήρθε και το είπα! :rolleyes: Το κάνατε θέμα! :lol: Ανοίξτε νέο thread άμα θέλετε για αυτό ! :p adiorthotos eisai man...! eipame Καζαντζίιιιιιδης με ί όχι ή!!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον tasulm adiorthotos eisai man...! eipame Καζαντζίιιιιιδης με ί όχι ή!!!! :p Eίχε πρόβλημα το πληκτρολόγιο και είπα να το γράψω με η ! :rolleyes: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x Eίχε πρόβλημα το πληκτρολόγιο και είπα να το γράψω με η ! :rolleyes: Μονο το πληκτρολογιο ρε ή και το μυαλο σου????? :lol: :lol: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SuRfeRCy Μονο το πληκτρολογιο ρε ή και το μυαλο σου????? :lol: :lol: To μυαλό μου μια χαρά είναι! :rolleyes: Φτάνει οι οff-topic κουβέντες μήν μας πετάξουν και έξω...Εδώ μιλάμε για σχέσεις! :) Βασικά αυτό που θέλω να πώ είναι ότι οι περισσότερες ξένες έρχονται εδώ όχι για σχέσεις αλλά για.....ενα καλό πήδ*** :rolleyes: Αυτές που γυρεύουν σχέσεις είναι αυτές που δεν γουστάρουν τους άντρες ή τις γυναίκες της χώρας του και έρχονται αλλού να δοκιμάσουν νέα είδη και άλλα προιόντα ;) Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x Βασικά αυτό που θέλω να πώ είναι ότι οι περισσότερες ξένες έρχονται εδώ όχι για σχέσεις αλλά για.....ενα καλό πήδ*** :rolleyes: Αυτές που γυρεύουν σχέσεις είναι αυτές που δεν γουστάρουν τους άντρες ή τις γυναίκες της χώρας του και έρχονται αλλού να δοκιμάσουν νέα είδη και άλλα προιόντα ;) κατα ενα μερος εχεις δικαιο σ'αυτο αλλα εγω πιστευω οτι και οι αντρες( μιλαμε για μας τους ελληνες παντα..) δεν πιανουν τις ξενες που ερχονατι στην χωρα μας για σοβαρη σχεση αλλα οι περισσοτεροι τις γνωριζουν στο εξωτερικο (στην χωρα τους) οταν πανε για σπουδες ή κατι αλλο... Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Το θέμα αυτό έγινε ρεπορτάζ στην τηλεόραση σήμερα και νομίζω στο mega ίσως όχι τυχαία. Μας αντιγράφουν παιδιά! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Morpheus78 TI ENOEIS ME TO "MAKEDONIA" ????????!!!! συμφωνώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Morpheus78 Και αυτο σημαινει οτι πρεπει να τα παρατησουμε και να τη λεμε Μακεδονια? Δε ξερω ποιος εισαι και τι πρεσβευεις αλλα με θλιβει η σταση σου... κριμα. Η Μακεδονία είναι μέροs τηs Eλλάδαs. (Αυτό για τουs ανιστόριτουs.) Εχω κάνει σχέσειs με 3 αλλοδαπέs.Kαλέs ειναι αλλα μην κάνετε το λάθοs για παντρειά. ΚΑΗΚΑΤΕ. (ΟΧΙ ΟΛΕΣ ΒΕΒΑΙΑ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Ρε παίδες εγώ τώρα μένω στα Τίρανα τους 5 τελευταίους μήνες και πρίν 1 μήνα ξεκίνησα σχέση με μία Αλβανίδα. Μέχρι τώρα όλα καλά. Απο δω και πέρα βλέπουμε........... Και βέβαια δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της και ούτε είμαι ρατσιτσής. Αντιθέτως μάλιστα πολλές φορές ξαφνιάζομαι με πολλά πράγματα που δεν τα περίμενα και όμως συμβαίνουν.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorisgr77 Δημ. March 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Ρε παίδες εγώ τώρα μένω στα Τίρανα τους 5 τελευταίους μήνες και πρίν 1 μήνα ξεκίνησα σχέση με μία Αλβανίδα. Μέχρι τώρα όλα καλά. Απο δω και πέρα βλέπουμε........... Και βέβαια δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της και ούτε είμαι ρατσιτσής. Αντιθέτως μάλιστα πολλές φορές ξαφνιάζομαι με πολλά πράγματα που δεν τα περίμενα και όμως συμβαίνουν.... Φίλε μου,σου εύχομαι καλή τύχη στην σχέση που έχει.Βέβαια ένας μήνας είναι ελάχιστός χρόνος για να κρίνεις μία σχέση. Στην μέχρι τώρα πορεία μου (κάνοντας παρέα με πολλές Ολλανδέζες προγραμμάτων Έρασμος) θα σου πω τα θετικά και τα αρνητικά : 1)Οι ξένες κοπέλες είναι more straight από μια Ελληνίδα.Δεν σε κοροιδεύει,σου λέει σε γουστάρω ή όχι ( + ) 2)Οι ξένες κοπέλες θέλουν εντυπωσιασμό ... πρέπει να είσαι ντυμένος άψογος,γυαλισμένος,ξυρισμένος κτλ.κτλ. που σε μια Ελληνίδα δεν τα κάνεις αυτά. ( και + και - ) 3)Οι ξένες κοπέλες απορούσαν γιατί πολλοί Έλληνες μένουν ως κάποια ηλικία με τους γονείς τους ( - ) δηλαδή οι περισσότεροι μέχρι να παντρευτούν ή να συζήσουν. 4)Ότι έχουν να στο πούνε στο λένε στα ίσια και δεν έχουν τα μα και μου μιας Ελληνίδας ( + ) Επίσης οι ξένες που έρχονται στην Ελλάδα ξεφαντώνουν από το γλέντι,τα μπουζούκια και τα club και λένε ότι ζούμε καλά μόνο από τα γλέντια,την καθημερινή έξοδο,τα φαγητά μας ενώ παράλληλα λένε ότι δεν έχουμε quality of life λόγω των μισθών μας,των δρόμων μας,των νοσοκομείων μας και άλλα που αν τα θυμηθώ κάποια στιγμή θα τα αναφέρω. Τώρα η Ολλανδία θεωρείται μισθολογικά και ποιοτικά καλύτερη χώρα από την Ελλάδα λόγω κάποιων καλών συστημάτων του δημοσίου , τώρα σε κάποιες χώρες που θεωρούνται κατώτερες από εμάς δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ... Παράθεση To νέο mofeu :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Ημουν σχεδον 3 χρονια με Ισπανιδα....:w00t: Το Αθηνα - Βαρκελωνη/Μαρδιτη το ειχα κανει κολιατσου-συνταγμα:shock: . Ειχε ομως και την γλυκα του...:wink: Μια απο τις ωραιοτερες εμπειριες της ζωης μου...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Φίλε μου,σου εύχομαι καλή τύχη στην σχέση που έχει.Βέβαια ένας μήνας είναι ελάχιστός χρόνος για να κρίνεις μία σχέση. Στην μέχρι τώρα πορεία μου (κάνοντας παρέα με πολλές Ολλανδέζες προγραμμάτων Έρασμος) θα σου πω τα θετικά και τα αρνητικά : 1)Οι ξένες κοπέλες είναι more straight από μια Ελληνίδα.Δεν σε κοροιδεύει,σου λέει σε γουστάρω ή όχι ( + ) 2)Οι ξένες κοπέλες θέλουν εντυπωσιασμό ... πρέπει να είσαι ντυμένος άψογος,γυαλισμένος,ξυρισμένος κτλ.κτλ. που σε μια Ελληνίδα δεν τα κάνεις αυτά. ( και + και - ) 3)Οι ξένες κοπέλες απορούσαν γιατί πολλοί Έλληνες μένουν ως κάποια ηλικία με τους γονείς τους ( - ) δηλαδή οι περισσότεροι μέχρι να παντρευτούν ή να συζήσουν. 4)Ότι έχουν να στο πούνε στο λένε στα ίσια και δεν έχουν τα μα και μου μιας Ελληνίδας ( + ) Επίσης οι ξένες που έρχονται στην Ελλάδα ξεφαντώνουν από το γλέντι,τα μπουζούκια και τα club και λένε ότι ζούμε καλά μόνο από τα γλέντια,την καθημερινή έξοδο,τα φαγητά μας ενώ παράλληλα λένε ότι δεν έχουμε quality of life λόγω των μισθών μας,των δρόμων μας,των νοσοκομείων μας και άλλα που αν τα θυμηθώ κάποια στιγμή θα τα αναφέρω. Τώρα η Ολλανδία θεωρείται μισθολογικά και ποιοτικά καλύτερη χώρα από την Ελλάδα λόγω κάποιων καλών συστημάτων του δημοσίου , τώρα σε κάποιες χώρες που θεωρούνται κατώτερες από εμάς δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ... Φίλε πρέπει να σου πώ ότι ήμουν παντρεμένος με Ελληνίδα και ξέρω και άλλα + αν θές να σου πω για τις ξένες όπως επίσης και -. Εγώ τελικά πιστεύω ότι είναι θέμα χημείας ανθρώπων και όχι πολιτισμικό θέμα τελικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorisgr77 Δημ. March 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Φίλε πρέπει να σου πώ ότι ήμουν παντρεμένος με Ελληνίδα και ξέρω και άλλα + αν θές να σου πω για τις ξένες όπως επίσης και -. Εγώ τελικά πιστεύω ότι είναι θέμα χημείας ανθρώπων και όχι πολιτισμικό θέμα τελικά. Δεκτό :) , δεν αντιλέγω :) Απλά ανέφερα την δική μου γνώμη ... φυσικά κι εσύ μπορείς να μου πεις τα συν και τα μείον ;) ωστέ να μαθαίνουμε κάτι παραπάνω :ninja: Παράθεση To νέο mofeu :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Δεκτό :) , δεν αντιλέγω :) Απλά ανέφερα την δική μου γνώμη ... φυσικά κι εσύ μπορείς να μου πεις τα συν και τα μείον ;) ωστέ να μαθαίνουμε κάτι παραπάνω :ninja: Το βασικότερο + στις ξένες γυναίκες και δεν είναι μόνο απο αυτή την εμπειρία που έχω τώρα, είχα και άλλες φιλενάδες και από άλλες χώρες και όχι μόνο με Αλβανίδα, είναι ότι οι πιο πολλές 99% ξέρουν να κρατούν έναν άντρα "άντρα" και όχι το χαζό που κάνουν οι πιο πολλές ελληνίδες δείχνοντας ότι έχουν πιάσει τον παπα απο τα @......... και κάτι τρέχει στα γύφτικα όταν τους δώσεις λίγο σημασία παραπάνω. Δηλάδη αν τους δείξης σεβασμό σε σέβονται και αυτό δυστυχώς δεν το συναντάς εύκολα σε Ελληνίδες. Και να ξέρεις ότι από εκεί ξεκινάνε πολλά πράγματα μα πάρα πολλά. Κρίμα και λυπάμαι ιδιαίτερα για αυτό αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι ζωή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 βραζιλιανες και δη απο αυγουστο μεχρι ιανουαριο σε καθε παραλια απο μαια μεχρι κοπακαμπανα μεχρι και στο μινας να πας θα βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Πάντα βέβαια μιλάω από προσωπικές εμπειρίες και σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να θεωρηθεί τίποτα σαν δεδομένο και σίγουρα οι πιο πολλοί απο εσάς θα έχετε περάσει όμορφες στιγμές με Ελληνίδες όπως και εγώ βέβαια. Το θέμα είναι ότι με τις ξένες (όχι Ελληνίδες) αυτές οι στιγμές μπορεί και να τελειώσουν και για άλλους λόγους πολύ σημαντικούς και όχι για ηλίθιους και πολλές φορές ασήμαντους που συνήθως τελειώνουν με τις Ελληνίδες....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 plaka exei na malwneis me tin dikia sou (tin kseni) kai na min sou erxete i leksi pou 8es na tis peis , kai na psaxneis ta leksika , stin mesi tou kayga! :p apisteyto gelio ! :) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorisgr77 Δημ. March 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 plaka exei na malwneis me tin dikia sou (tin kseni) kai na min sou erxete i leksi pou 8es na tis peis , kai na psaxneis ta leksika , stin mesi tou kayga! :p apisteyto gelio ! :) Συμφωνώ κι εγώ συνέχεια "κόλλαγα" στις λέξεις και τα έκανα άλλα ντάλον ειδικά όταν έχανα την ψυχραιμία μου :lol: Παράθεση To νέο mofeu :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 ena xrono me mia kopela apo ti roumania,makari oi ellinides na itan etsi.ta polyploka pragmata itan toso apla,pou kakomatha.oso omorfi kai na itan xwris toupe xwris tipota,kai exw gnwrisei polles kopeles ektos ellados pou itan etsi. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 εγώ προς το παρόν έχω μια βουλγάρα (φοβερό κομμάτι). εδώ και κάποιους μήνες τα πάμε μια χαρά.δε φέρνει αντιρρήσεις,ούτε βγάζει γλώσσα.τίποτα.και είναι 1 χρόνο μεγαλύτερη.μόνο η μάνα μου έχει πρόβλημα. θα συμφωνήσω κι εγώ οτι οι αλλοδαπές συμπεριφέρονται πολύ καλύτερα απο τις ελληνίδες.ούτε κόμπλεξ,ούτε προβλήματα.πολύ χαλαρές. η προηγούμενη ελληνίδα που είχα με είχε πρήξει με τα τηλέφωνα,που είμαι-που είσαι-τι κάνεις??κτλ κτλ χώρια που έχουν μειωθεί και τα έξοδα τώρα σε μεγάλο βαθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Γιουγκοσλάβες και τα μυαλά στα κάγκελα άσε που δε θα χεις πρόβλημα και στο γάμο :P Αν και τώρα που είμαι στην τσεχία ίσως αναθεωρήσω :D Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Για να είμαι ειλικρινής δεν διάβασα ολόκληρο το thread, εκτός από το πρώτο μήνυμα. Επειδή υποθέτω το πώς εξελίχθηκε η συζήτηση,το μόνο που θα πώ είναι οτι ο έρωτας δεν έχει ούτε λογική , ούτε τεκμηρίωση. Επομένως, τι να αναλύσει ή να τεκμηριώσει κανείς.Αν ερωτευθείτε, όποιες και αν είναι οι απόψεις σας, η όποια τεκμηρίωση ή ανάλυση θα φύγει από το παράθυρο.;) Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. March 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2006 Ρε παίδες εγώ τώρα μένω στα Τίρανα τους 5 τελευταίους μήνες και πρίν 1 μήνα ξεκίνησα σχέση με μία Αλβανίδα. καλο κουράγιο και καλή τύχη γιατι μπαίνοντας σε Αλβανικο σόι θα τα χρειαστείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts