Jump to content

Εγγραφή ταινίας dvd

cocu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μια βοήθεια θα ήθελα για το πώς αντιγράφουμε ένα dvd όπως είναι?νοίκιασα το μυστικό παράθυρο το οποίο είναι 7,10GB!Με το dvd decripter το πέρασα στον σκληρό δίσκο και μετα με το dvd shrink το συμπίεσα σε 4,7GB και από εκεί κατευθείαν το αντέγραψα!Όταν όμως το έβαλα να παίξει δεν μπορούσα να επιλέξω την γλώσσα, υπότιτλους!Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το κάνω?

Προφανως οταν αρχισες και εκοβες με το shrink πεταξες εξω και τους υποτιτλους!Ξαναγραψτο και προσεξε τι θα αφαιρεσεις με το dvd shrink

Πάντως μου φαίνεται περίεργο να έχει κόψει κατά λάθος τους υπότιτλους με το DVD shrink χωρίς να έχει παίξει αρκετά.

cocu μήπως εννοείς ότι δεν σου βγάζει menu το player για να διαλέξεις γλώσσα και υπότιτλους; Σε αυτή την περίπτωση αν το βλέπεις στον υπολογιστή τους αλλάζεις από το πρόγραμμα και αν το βλέπεις σε deck στο τηλεκοντρόλ πρέπει να έχει κουμπί για εναλλαγή γλώσσας και υπότιτλων.

Επίσης το DVD shrink έχει πια τη δυνατότητα να διαβάζει κατευθείαν από το δίσκο. Έτσι δεν χρησιμοποιείς το DVD decrypter που δεν είναι και ότι πιο εύκολο για τον μη έμπειρο χρήστη και αποφεύγεις τυχόν λάθη. Μπορείς να κάνεις μετά τα πάντα, είτε να αφήσεις τα μενού είτε να γράψεις μόνο την ταινία.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (20 Οκτ. 2004 , 18:46)

Πάντως μου φαίνεται περίεργο να έχει κόψει κατά λάθος τους υπότιτλους με το DVD shrink χωρίς να έχει παίξει αρκετά.

cocu μήπως εννοείς ότι δεν σου βγάζει menu το player για να διαλέξεις γλώσσα και υπότιτλους; Σε αυτή την περίπτωση αν το βλέπεις στον υπολογιστή τους αλλάζεις από το πρόγραμμα και αν το βλέπεις σε deck στο τηλεκοντρόλ πρέπει να έχει κουμπί για εναλλαγή γλώσσας και υπότιτλων.

Επίσης το DVD shrink έχει πια τη δυνατότητα να διαβάζει κατευθείαν από το δίσκο. Έτσι δεν χρησιμοποιείς το DVD decrypter που δεν είναι και ότι πιο εύκολο για τον μη έμπειρο χρήστη και αποφεύγεις τυχόν λάθη. Μπορείς να κάνεις μετά τα πάντα, είτε να αφήσεις τα μενού είτε να γράψεις μόνο την ταινία.

Την οθόνη να επιλέξω τους υπότιτλους κτλ. μου την βγάζει απλά δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα και προχωράει κανονικά χρόνος!Έτσι αν περπατήσω λίγο το χρόνο μπαίνει στην ταινία με μόνο ήχο και επίσης κάθε φορά που αλλάζει κάποιο κομμάτι μέσα στο έργο ξανααρχίζει ο χρόνος από την αρχή!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cocu (21 Οκτ. 2004 , 00:47)

Την οθόνη να επιλέξω τους υπότιτλους κτλ. μου την βγάζει απλά δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα και προχωράει κανονικά χρόνος!Έτσι αν περπατήσω λίγο το χρόνο μπαίνει στην ταινία με μόνο ήχο και επίσης κάθε φορά που αλλάζει κάποιο κομμάτι μέσα στο έργο ξανααρχίζει ο χρόνος από την αρχή!

Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν καταλαβαίνω... :o

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (21 Οκτ. 2004 , 08:25)

Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν καταλαβαίνω... :o

Έτσι όπως ξεκινάει γράφει στην αρχή ας πουμε για την πειρατεία κτλ μετά φτάνει στην οθόνη να επίλεξω υπότιτλους κτλ.εκεί δεν μπορώ να επιλέξψ τίποτα είναι σαν να τα βλέπω μόνο!και μπορώ να το προχωρήσω και είναι σαν να βλέπω ταινία!

Περίεργα πράγματα... Πες μου κάτι: Έκανες re-author στο DVD shrink ή το έκανες backup κατευθείαν; Αν το έκανες re-author και έβαλες menu μέσα πρέπει να σου έβγαλε προειδοποίηση ότι τα menu σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι ενεργά.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (21 Οκτ. 2004 , 10:02)

Περίεργα πράγματα... Πες μου κάτι: Έκανες re-author στο DVD shrink ή το έκανες backup κατευθείαν; Αν το έκανες re-author και έβαλες menu μέσα πρέπει να σου έβγαλε προειδοποίηση ότι τα menu σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι ενεργά.

πρώτα αυτήν την ταινία την ΄πέρασα στον υπολογιστή μου με το dvd decrypter και μετα με το dvd shrink πήρα τον φάκελο που είχε την ταινία απο τον σκληρό μου δίσκο!!όλα τα είχα τσεκαρισμένα!κοιτα στην αρχή αρχισε να τρέχει και έκανε analyze τώρα δεν ξέρω αν εννοείς αυτό!Και μετά πάτησα back up