Jump to content

[ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ] Έξω τα τζίπ από την Αθήνα;

aimilios
 Κοινοποίηση

Τι μέτρα νομίζετε πως θα πρέπει να ληφθούν εναντίον των 4x4 ?  

105 members have voted

1. 1. Τι μέτρα νομίζετε πως θα πρέπει να ληφθούν εναντίον των 4x4 ?

• Απαγόρευση των 4x4 σε όλες τις μεγάλες πόλεις
      37
    • Αύξηση των τελών κυκλοφορίας
      23
    • Δεν χρειάζεται να ληφθεί κανένα μέτρο
      45

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (21 Οκτ. 2004 , 04:43)

το μέσο ελληνικό ταξί βγάζει ένα ντουμάνι μαύρου καπνού! Όλα αυτά τα κακοσυντηρημένα πετρελαιοκίνητα πρέπει να φάνε ένα γερό πρόστιμο!

Αν και είμαι υπέρ οποιουδήποτε μέτρου πλήττει την κίτρινη φάρα, ως προς τον καπνό θα πρέπει να επισημάνω ότι υπάρχουν πολλά ολοκαίνουργια ταξί που βγάζουν ντουμάνι λόγω νοθείας πετρελαίου.

Αν επιτραπούν τα πετρελεαιοκίνητα σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη νομίζω θα δούμε και πολλά "κακοσυντηρημένα" ΙΧ.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι ταξιτζήδες συντηρούν τα αυτοκίνητά τους.

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

• Απαντήσεις 172
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα!

Θα ήθελα όμως να ρωτήσω πως θα γίνει ο διαχωρισμός με το βάρος; :worry: Αν δηλαδή ένας τροχονόμος δει ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα κόβει με ...το μάτι το βάρος του και αν είναι πχ.1500κιλά θα το γράφει ενω αν είναι 1499 οχι :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mandim (21 Οκτ. 2004 , 10:39)

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα!

Θα ήθελα όμως να ρωτήσω πως θα γίνει ο διαχωρισμός με το βάρος; :worry: Αν δηλαδή ένας τροχονόμος δει ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα κόβει με ...το μάτι το βάρος του και αν είναι πχ.1500κιλά θα το γράφει ενω αν είναι 1499 οχι :worry:

Πως γίνεται όταν σε σταματάει ο κος τροχονόμος και σου λέει «έτρεχες με 147 αλλά εγώ θα σου γράψω 140 για να μην πληρώσεις παραπάνω»; Ένα τέτοιο πράγμα. Fuzzy logic... :D

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (20 Οκτ. 2004 , 22:13)

Και εγώ αναρωτιέμαι γιατί δε φορολογούν τα scooterάκια (2χρονα/πενηντάρια) που καταναλώνουν όσο ένα αυτοκίνητο περίπου και μολύνουν αναλογικά (ρύποι/επιβατοχιλιόμετρο) πολλαπλάσια.

no way...τα παραλες.

κ το 50αρι ειναι κατι που μπορει να το παρει ο καθενας οικονομικα(οχι scooter alla κανα παπι 50αρι)κ να τον βολεψει.

συμφωνω με τον gantemis pio panw.οσο για το οτι οσοι εχουν μηχανες μηχανακια διευκολυνουν την κινηση κ θα πρεπε να πρωωθουν αυτους που κινουνται στο κεντρο κ γενικοτερο για αγορα.

φτανει να καταλαβουν κ οι υπολοιποι στο δρομο οτι τα μηχανακια/μηχανες χρειαζονται προσοχη.

παντως οσον αφορα αυτο περι απαγορευσης suv-jeep(suv eιναι τα τζιπακια που ειναι για δρομο 70% κ 30% για offroad k το αντιστροφο για τα jeep,suv=caynne,range rover,grand cherokee ktl).

δεν νομιζω να φταινε αυτα τα οχηματα για την κινηση,ουτε για το περιβαλλον ,να μην μιλησω για τα car χωρις καταλυτες κτλ.

αν κ δεν ξερω ποτε το ειπαν κ αν το ειπαν ,θα ειναι το ιδιο θεμα με το πρωηγ.που ακουστηκε για διοδια στο κεντρο!.

κ εκεινο αποσυρθηκε κ λογικα κ αυτο.

οι συγκινονιολογοι που εβαλαν μαλλον ζουν σε αλλη χωρα...πανε να αντιγραψουν το σχεδιο για την κινηση της Γαλλιας.που δεν συγκρινεται με το δικο μας πληθισμο+τους δρομων που εχουμε.κ ουτε εφερε καμμια τρομερη αλλαγη στην Γαλλια.ας φτιαξουν πρωτα δρομους χωρις λακουβες κ τις εθνικες κ μετα ας δωσουν λεφτα για τετοια θεματα.οσοι δεν θελουν να καθονται σε ουρα στο κεντρο ας παρουν τραμ,μετρο,λεωφορεια,μηχανακι...

pote den prokeite na parthei tetoio metro me ta tzip

to petrelaio gia toys rypoys einai h monh lysh

h aystria h poio aystiri xora se rypous exei to 70% ton aytokinhton petrelaia

allo h moutzoyra kai allo ta dhlhthria ths amolybdis

apla pisteyo oti sto daktylio eprepe na kykloforoyn ek peritropis ena noumero th fora 1,2,3,4 to poio na isxyei kai gia ta taxi.bebaia ayto to metro tha stenoxorhsei merikoys alla mh ta theloume ola dika mas afou oi dromoi ths athina na mikrynoyn mporei na megalosoyn apokleietai.

bebaia ego tora zo eparxia kai apolambano toylaxiston thn odhghsh alla emena argyroypoli 5 xronia kai gia na katevo monastiraki me to leoforeio ebgaza th bempeli

filika

Παιδια το προβλημα σε 1η φαση δεν ειναι να μειωθουν οι ρυποι αλλα το κυκλοφοριακο και το προβλημα σταθμευσης.Τα SUV πιανουν 10-20 % περισσοτερο απο ενα συμβατικο μικρομεσαιο.Δλδ στα 5-10 εξοικονομουμε ενα οχημα.Το κακο εχει παραγινει καθως τα οχηματα αυτα εχουν γινει status icon οπως τα σπορ κουπε παλιοτερα,κι εχουμε καταντησει το καθε καγκουρι να παιρνει 10 καταναλωτικα για να παρει το RAV και να ριξει την αννουλα απο απεναντι.Προσωπικα δεν εχω προβλημα ουτε με την αννουλα ουτε με τα δανεια ουτε καν με τα καγκουρια.Το προβλημα ειναι η κυκλοφοριακη συμφορηση.Και οχι δεν ευθυνονται τα SUV αλλα τα πραγματα ετσι η αλλιως εχουν ξεφυγει και ακραιες λυσεις απαιτουν ακραια μεσα.Για αυτο εξω τα SUV εξω ομως και τα mercededia-bmwdia (εκτος απο ταχι)και γενικα τα υπερμεγεθη

Άλλο ένα μελετημένο, πρώτης προτεραιότητας μέτρο! Σωστό! Συμφωνώ απόλυτα!

Επίσης προτείνω να απαγορευτούν τα διαμερίσματα, σπίτια που είναι πάνω από 60 τετραγωνικά μέτρα (μαζί με την αυλή) γιατί μειώνουν τον (εντός σχεδίου πόλεως) στεγασμένο χώρο διαβίωσης των υπολοίπων!

Ακόμη, να απαγορευτεί η κυκλοφορία των ανθρώπων που ζυγίζουν πάνω από 75 κιλά γιατί πιάνουν πολύ χώρο στο πεζοδρόμιο, τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τους δημόσιους χώρους συνάθροισης κοινού!

Επιπλέον να απαγορευτούν τα κατοικίδια μεγέθους μεγαλύτερου από κανίς διότι πιάνουν χώρο στο πεζοδρόμιο όταν τα βγάζουν βόλτα και τα περιττώματά τους παράγονται σε υπερβολικά μεγάλες ποσότητες!

Έχω κι άλλες καλές ιδέες αλλά δεν θέλω να μονοπωλήσω την κουβέντα, θα τις πω παρακάτω! Ας συμβάλλει και κανένας άλλος στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε αυτή τη χώρα!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 0N3 (21 Οκτ. 2004 , 17:29)Παιδια το προβλημα σε 1η φαση δεν ειναι να μειωθουν οι ρυποι αλλα το κυκλοφοριακο και το προβλημα σταθμευσης.Τα SUV πιανουν 10-20 % περισσοτερο απο ενα συμβατικο μικρομεσαιο.Δλδ στα 5-10 εξοικονομουμε ενα οχημα.

Αυτό δεν σου λέει τίποτα έτσι; Το μόνο νόημα για την απαγόρευση είναι περιβαντολλογικό, όχι κυκλοφοριακό.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 0N3 (21 Οκτ. 2004 , 17:29)Το κακο εχει παραγινει καθως τα οχηματα αυτα εχουν γινει status icon οπως τα σπορ κουπε παλιοτερα,κι εχουμε καταντησει το καθε καγκουρι να παιρνει 10 καταναλωτικα για να παρει το RAV και να ριξει την αννουλα απο απεναντι.Προσωπικα δεν εχω προβλημα ουτε με την αννουλα ουτε με τα δανεια ουτε καν με τα καγκουρια.

Δεν βγάζουμε πουθενά αλλού το κόμπλεξ μας; Καγκούρια υπάρχουν και δεν είναι αυτοί που έχουν τα SUV, είναι οι γνωστοί επιδειξείες με τα γρήγορα αυτοκίνητα που είναι πολλές φορές πιο επικίνδυνοι. Για να μην μιλήσω για τη μάστιγα του τζάμπα παράνομου παρκαρίσματος...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 0N3 (21 Οκτ. 2004 , 17:29)Το προβλημα ειναι η κυκλοφοριακη συμφορηση.Και οχι δεν ευθυνονται τα SUV αλλα τα πραγματα ετσι η αλλιως εχουν ξεφυγει και ακραιες λυσεις απαιτουν ακραια μεσα.Για αυτο εξω τα SUV εξω ομως και τα mercededia-bmwdia (εκτος απο ταχι)και γενικα τα υπερμεγεθη.

Τελικά φταίνε τα SUV (όπως γράφεις στη πιο πάνω) ή δεν φταίνε; Και καμιά άλλη προτίμηση σε μάρκα για να απαγορευτεί έχουμε; :rolleyes: Τίποτα διαστάσεις να μετρήσω αν χωράει το αυτοκινητό μου στο κέντρο; :whistle:

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zoo (22 Οκτ. 2004 , 01:20)

Άλλο ένα μελετημένο, πρώτης προτεραιότητας μέτρο! Σωστό! Συμφωνώ απόλυτα!

Επίσης προτείνω να απαγορευτούν τα διαμερίσματα, σπίτια που είναι πάνω από 60 τετραγωνικά μέτρα (μαζί με την αυλή) γιατί μειώνουν τον (εντός σχεδίου πόλεως) στεγασμένο χώρο διαβίωσης των υπολοίπων!

Ακόμη, να απαγορευτεί η κυκλοφορία των ανθρώπων που ζυγίζουν πάνω από 75 κιλά γιατί πιάνουν πολύ χώρο στο πεζοδρόμιο, τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τους δημόσιους χώρους συνάθροισης κοινού!

Επιπλέον να απαγορευτούν τα κατοικίδια μεγέθους μεγαλύτερου από κανίς διότι πιάνουν χώρο στο πεζοδρόμιο όταν τα βγάζουν βόλτα και τα περιττώματά τους παράγονται σε υπερβολικά μεγάλες ποσότητες!

Έχω κι άλλες καλές ιδέες αλλά δεν θέλω να μονοπωλήσω την κουβέντα, θα τις πω παρακάτω! Ας συμβάλλει και κανένας άλλος στη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε αυτή τη χώρα!

Ναί, αμέ!

Να απαγορευτεί άμεσα η κυκλοφορία στις νοικοκυρές με τα καλαθάκια από τις λαϊκές. Πιάνουν διπλό χώρο στα πεζοδρόμια και δεν χωράνε να παρκάρουν τα αυτοκίνητα.

'Ισως μάλιστα θα έπρεπε να απαγορευτεί και η κυκλοφορία στους πεζούς καθότι έχουν πολλές φορές την παράλογη απαίτηση να σταματάνε τα αυτοκίνητα σε διαβάσεις πεζών και φανάρια που έχει ανάψει πράσινο για τους πεζούς!

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους ανάπηρους και τις απαιτήσεις τους για τις ράμπες.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

ενταξει αν ειναι ετσι οπως λενε μερικοι και τα τζιπ δεν πιανουν χωρο, τοτε ας επιτρεψουμε και τα τρακτερ στο κεντρο:-)

Άς εφαρμόσουν πρώτα τους νόμους πού έχουν (σωστή αστυνόμευση όχι επιλεκτική) καί μετά να δούν εάν φτένε τα τζίπ

Υ.Γ. Κάθε μέρα πετάνε τις αρλούμπες τους τα παπαγαλάκια η δημοσιογράφοι καί εμείς τα ανακυκλόνουμε :whistle:

Κατ' αρχάς συμφωνώ με τον esykas αφού στην Ελλάδα έχουμε νόμους για (σχεδόν) τα πάντα, αλλά δεν τους χρησιμοποιούμε πάντα...

Έπειτα, κανείς δεν είπε ότι τα τζιπ δεν "πιάνουν χώρο"... τα πάντα "πιάνουν χώρο" (ακόμη κι εσείς κι εγώ, γι' αυτό και η πρότασή μου για τα 75 κιλά), απλά κάποιος πρέπει να ορίσει το πόσο πολύ μπορούν να "πιάνουν χώρο" (όπως είπα εγώ για τα 75 κιλά) η λέξη "τζιπ" ή η λέξη "SUV" δεν είναι μονάδα μέτρησης μήκους (διορθώστε με αν κάνω λάθος) αλλά κατηγορία οχημάτων (το "τζιπ" δεν είναι καν κατηγορία, μοντέλο αμερικανικής εταιρείας είναι αλλά αυτό το προσπερνάω αφού καθιερώθηκε ως όρος).... Άρα πώς καθορίζουμε το απαγορευμένο μήκος (ή το όριο ρύπων αφού έχουμε και ... οικολογική συνείδηση) όταν λέμε "τζιπ" ή "SUV", ποιο σύστημα μονάδων χρησιμοποιούμε; Πώς κάνουμε μετρήσεις; Σε ποιο συνέδριο έγινε η ανακοίνωση για τη νέα μονάδα μήκους (ή ρύπων); Πού διατηρείται το πρότυπο της μονάδας;

Με αυτό το σκεπτικό (του "τζιπ" ως μονάδα μέτρησης), διορθώνω την πρότασή μου (για τα κιλά) και προτείνω να απαγορευτεί η κυκλοφορία ανθρώπων που εργάζονται ως ... (μισό λεπτό να σκεφτώ... ΤΟ ΒΡΗΚΑ!) υδραυλικοί γιατί και αυτοί "πιάνουν χώρο".

(Πάλι έγραψα!!!! Αρχίζω να με θαυμάζω όλο και περισσότερο!!!) :up:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kage (21 Οκτ. 2004 , 14:03)

....ας φτιαξουν πρωτα δρομους χωρις λακουβες κ τις εθνικες κ μετα ας δωσουν λεφτα για τετοια θεματα....

Pesta xrusostome .... auta lew kai egw !!! ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24291my146junior_copy1.jpg

What Goes Around ... Comes Around ...

http://www.ignition.gr The Ultimate Car Portal

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (22 Οκτ. 2004 , 08:35)

Δεν βγάζουμε πουθενά αλλού το κόμπλεξ μας; Καγκούρια υπάρχουν και δεν είναι αυτοί που έχουν τα SUV, είναι οι γνωστοί επιδειξείες με τα γρήγορα αυτοκίνητα που είναι πολλές φορές πιο επικίνδυνοι. Για να μην μιλήσω για τη μάστιγα του τζάμπα παράνομου παρκαρίσματος...

Εγώ πάντως όσες φορές έχω δει SUV στο δρόμο πηγαίνει μαμιώντας....τρομάζω πολλές φορές και με τις σφήνες τους! :mad:

Οι περισσότεροι είναι αδαείς, δεν ξέρουν τι οδηγούν και γιατί το οδηγούν έτσι.. :eek:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (20 Οκτ. 2004 , 14:49)

Αν τον άλλο τον βολεύει ή/και του αρέσει, σε εμάς τι λόγος πέφτει; Θα βάλουμε τώρα και περιορισμούς στο τι πρέπει να αγοράσει; :wacko: Πραγματικά πιστεύετε ότι είναι πρόβλημα τα SUV; :blink:

Βρε άσε τους να λένε...

Αν είχε, οποιοσδήποτε, την άνεση, την ευχέρεια, την επιλογή, να αγοράσει και να συντηρήσει ένα Hummer H2, δεν θα έκανε ούτε 2η σκέψη...ούτε 2η !..

Θαύμασε ! ;) :)

http://popularmechanics.com/automotive/car_care/2003/11/sema_2003_report__1/images/tb_lg_hummerh2sut-lg.JPG

...ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό το κάνει πέρα...

...ένα σκόρδο την ημέρα, τον καθένα κάνει πέρα...

...ένα APPLE μες τη μέρα, κάθε gadget κάνει πέρα...:music:

ναι ενα τετοιο ειναι οτι πρεπει για το κεντρο της Αθηνας,ιδιως για μεσα στην Πλακα

επισης ειναι οτι πρεπει για να χτυπησεις καταλαθως κανενα μοτοσυκλετιστη,δε θα καταλαβει τιποτα ο ανθρωπος ,θα σκορπισει και θα σκοτωθει ακαριαια.

Μην πει κανεις οτι υπαρχει ιδανικοτερο οχημα απο αυτο για το κεντρο.

οποιος παιρνει yaris π.χ,ειναι μεγαλο κοροϊδο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggeloz (22 Οκτ. 2004 , 21:55)

ναι ενα τετοιο ειναι οτι πρεπει για το κεντρο της Αθηνας,ιδιως για μεσα στην Πλακα

επισης ειναι οτι πρεπει για να χτυπησεις καταλαθως κανενα μοτοσυκλετιστη,δε θα καταλαβει τιποτα ο ανθρωπος ,θα σκορπισει και θα σκοτωθει ακαριαια.

Μην πει κανεις οτι υπαρχει ιδανικοτερο οχημα απο αυτο για το κεντρο.

οποιος παιρνει yaris π.χ,ειναι μεγαλο κοροϊδο.

Έτσι ντε !..Να σκεφτόμαστε πρακτικά, αισιόδοξα και ελπιδοφόρα :D

Yaris...pffff... :whistle:

http://www.army-technology.com/contractor_images/armet/Trooper.jpg

Ford F550 Trooper 4x4: seating for 14

Το ιδανικό όχημα για πολύτεκνους.

(φίλος μου ψιθύρισε ότι εντός 2005, οπότε και η ΝΔ θα...τηρήσει την υπόσχεσή της όσον αφορά του έχοντες τρία παιδιά, ως προς ευνοϊκότερη αντιμετώπιση σε διάφορα θέματα...το συγκεκριμένο όχημα θα εισάγεται 50% φθηνότερα...ναι - ναι...σημειώστε το, από τώρα...ΕΓΩ, πάντως το πίστεψα και ήδη αποταμιεύω χρήματα... :stupid: ...)

gΠαράθεση

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 0N3 (21 Οκτ. 2004 , 17:29)Παιδια το προβλημα σε 1η φαση δεν ειναι να μειωθουν οι ρυποι αλλα το κυκλοφοριακο και το προβλημα σταθμευσης.Τα SUV πιανουν 10-20 % περισσοτερο απο ενα συμβατικο μικρομεσαιο.Δλδ στα 5-10 εξοικονομουμε ενα οχημα.

Αυτό δεν σου λέει τίποτα έτσι; Το μόνο νόημα για την απαγόρευση είναι περιβαντολλογικό, όχι κυκλοφοριακό.

Παράθεση

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 0N3 (21 Οκτ. 2004 , 17:29)Το κακο εχει παραγινει καθως τα οχηματα αυτα εχουν γινει status icon οπως τα σπορ κουπε παλιοτερα,κι εχουμε καταντησει το καθε καγκουρι να παιρνει 10 καταναλωτικα για να παρει το RAV και να ριξει την αννουλα απο απεναντι.Προσωπικα δεν εχω προβλημα ουτε με την αννουλα ουτε με τα δανεια ουτε καν με τα καγκουρια.

Παράθεση

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος 0N3 (21 Οκτ. 2004 , 17:29)Το προβλημα ειναι η κυκλοφοριακη συμφορηση.Και οχι δεν ευθυνονται τα SUV αλλα τα πραγματα ετσι η αλλιως εχουν ξεφυγει και ακραιες λυσεις απαιτουν ακραια μεσα.Για αυτο εξω τα SUV εξω ομως και τα mercededia-bmwdia (εκτος απο ταχι)και γενικα τα υπερμεγεθη.

Τελικά φταίνε τα SUV (όπως γράφεις στη πιο πάνω) ή δεν φταίνε; Και καμιά άλλη προτίμηση σε μάρκα για να απαγορευτεί έχουμε; Τίποτα διαστάσεις να μετρήσω αν χωράει το αυτοκινητό μου στο κέντρο;

Χεχε καποις εχει suv.Φιλε να σου πω εγω το αλλο?Τι δοθλεια εχει το τζιπακι (με τη μη μονιμη φυσικα 4κινηση) στο κεντρο της αθηνας?Για να κανει hitch hiking στις νησιδες η για να παει την οικογενεια για πικνικ στα πεζοδρομια?

Τι δουλειά έχει το τζιπάκι στην Αθήνα;

Τι λες ρε Φίλε !

Δεν έχει δουλειά το τζιπάκι στην Αθήνα;

Και δεν μου λες:

Πως θα διασχίσεις τους παραπόταμους;

Πως θα ισορροπήσεις, στους κορμούς;

Πως θα διαβείς τα κακοτράχαλα περάσματα;

Πως θα προφυλαχθείς από τις λέαινες;

Που θα καρφωθεί ο ρινόκερος;

Πως θα την σκαπουλάρεις από τις ύαινες;

Πως θα περάσεις την νύχτα που κρύβει παγίδες, στη σαβάνα;

Πως θα καλύψεις τα άπειρα χιλιόμετρα επιστροφής στο...σπίτι;

Πως θα επιβιώσεις στον άγριο αυτό κόσμο...ΜΟΥ ΛΕΣ ;

:p :lol: :lol: :lol: :D :)

Και πέρα από την πλάκα, πολύ θα γούσταρα ένα αξιόπιστο τζιποειδές.

Ότι και να πεί οποιοσδήποτε, προσφέρει την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Και αν είσαι ισορροπημένος, δεν έχει να κάνει ούτε με επίδειξη, ούτε με υφάκι...

Όλα στη ζωή, μπορούν να λειτουργούν αποτελεσματικά και με την μηδενική ενόχληση για τους άλλους...φτάνει να είσαι στοιχειωδώς σοβαρός, κοινωνικός, ανθρώπινος...

Αυτά...

Παρεμπιπτόντως, αυτό το τάνκ το πουλάς Φίλε από πάνω; :lol:

Δηλαδή ο πατέρας μου που μένει μισή ωρίτσα έξω από Αθήνα και κάθε μέρα κάνει 120km βουνό και καμιά 40km αγροτικούς δρόμους σε κάμπο για να πάει στη δουλειά του και πήρε SUV για να μην κινδυνεύει στο βουνό με χιόνια και βροχές, σύμφωνα με το κράτος θα πρέπει να πάρει και ένα Yaris, να φτιάξει ένα υπόστεγο να το χώσει από κάτω και μία στους 3-4 μήνες που αναγκάζεται να πάει κέντρο να το βγάζει.....

ΠΟΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΟ;

ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙ "ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΙΔΕΑ" ΔΗΛΩΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ 20E!