BASSstarlet Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Μπορεί να φαίνεται σε αυτό το τόπικ, ότι όλοι όσοι είναι υπέρ του μέτρου αυτού(που ποτέ δεν θα εφαρμοστεί)δείχνουν μια μισσαλοδοξία προς τους έχοντες τα θηριώδη αυτά οχήματα,αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Είναι απλά γελοίο να κυκλοφορούν ειδικά τέτοια οχήματα σε αστικές περιοχές,και πολύ περισσότερο στο κέντρο των πόλεων..χρειάζεται ανάλυση για να καταλάβουν μερικοί το γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 ή καλυτερα να φυγουν 2-3 μυρια κοσμος απο την Αθηνα να πανε επαρχια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisk2 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 ζηλεια τοπικ? Και για μένα, αλλά και για τους περισσότερους που γνωρίζω, η απόφαση για μη αγορά τέτοιων θηριωδών οχημάτων δεν έχει σχέση με το κόστος, αλλά με το προσσωπικό μου αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Δυστυχώς αυτή η έννοια είναι πολύ δυσνόητη ή ίσως και άγνωστη για πολλούς νεοέλληνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 δηλαδη εμεις που εχουμε χομπι το αμαξι και εχουμε ΕΝΑ αμαξι αλλα ειναι grand cherokee τι θα γινει δεν θα μπορουμε να μπαινουμε στον δακτυλιο??ελεος!ενα αμαξι εχουμε αλλα εξοδα δεν εχουμε δεν καταλαβα πλουσιοι δεν ειμαστε για να εχουμε 2 και 3 αμαξια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Δεν πρόκειται να εφαρμοσθεί κάτι τέτοιο διότι είναι γελοίο σαν μέτρο.Τα μεγαλύτερα σε μέγεθος SUV είναι τα GL και Q7 της Mercedes και Audi αντιστοίχως με μήκος 5,08.Το ίδιο μήκος έχουν και η S class της Mercedes και η σειρά 7 της BMW.Αν δούμε και τις καταναλώσεις δεν θα βρούμε διαφορές.Ενα ML350 έχει τον ίδιο κινητήρα με μία S350.Δηλαδή θα επιτρέπεται η κυκλοφορία στην S350 και θα απαγορεύεται στο ML350 που είναι και 30 πόντους περίπου μικρότερο?Αν πάτε σε πίνακες περιοδικών θα δείτε ότι οι διαστάσεις των SUV είναι ίδιες ή και μικρότερες από μία BMW σειράς 5 ή μάς Mercedes σειράς Ε.Μπορώ να αποδεχθώ ένα μέτρο που θα λέει πχ εκτός πόλεως όλα τα οχήματα με κινητήρα μεγαλύτερο των 1.600 cc και όχι ανάλογα με τον τύπο του αμαξώματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Το σωστό είναι να πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με τις εκπομπές C02 του αυτοκινήτου μας. Αυτοκίνητα με μεγάλες εκπομπές πρέπει να πλήρώνουν αρκετά περισσότερο. Το να εκπέμπεις 280γρ Co2 /χλμ επειδή γουστάρεις να μπεις με τη τζιπάρα σου και να το πέξεις μούρη στο κέντρο και να τους βλέπεις όλους από ψηλά, αντί να παρεις ένα μικρό αυτοκίνητο εκπέμποντας 112 γρ /χλμ , ε τότε να πληρώσεις 1000 ευρώ τέλη κυκλοφορίας ή να πληρώνεις 10 ευρώ κάθε φορά που μπαίνεις στο κέντρο (γιατί μπορεί να πουν κάποιοι: εγώ εχω ένα τζιπ και το κυκλοφορώ 2 φορές το χρόνο που πάω για καμπινγκ.) Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNKNOWN11 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 απαγορευση ολων των οχηματων, και με ποδηλατο μια χαρα πας...αν δεν σας αρεσει..τοτε να τα μαθετε οπως και τα ΜΜΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Τεράστια οχήματα, και όχι μόνο τζιπ, όπως και ένας επιβάτης ανά αυτοκίνητο, μόνο ο οδηγός, είναι μία από τις πολλές αντανακλάσεις της σύγχρονης πραγματικότητας στις δυτικές κοινωνίες. Αυτής που αντικειμενικά οδηγεί τον ανθρώπινο πολιτισμό στην αυτοκαταστροφή. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phil2293 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Αυτής που αντικειμενικά οδηγεί τον ανθρώπινο πολιτισμό στην αυτοκαταστροφή. Και μετά βγαίνουν και λένε: "Δεν βγαίνουμε, έχει φτάσε χχ.χχ η τιμή της βενζίνης." Παράθεση Φίλιππος, πρώτος δέυτερος καλύτερος και πιο πιστός οπαδός του http://www.iphonehellas.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Οι αμαξάρες των βουλετών και των λοιπών καρεκλοκένταυρων να δείτε πόσο ρυπαίνουν και πόσο καίνε.Αύτοι ειδικά κυκλοφορούν συνέχεια στο κέντρο :cool: Ειναι και αυτο μια αποψη! Κακα τα ψεματα ομως...τα τερατωδες τζιπ στις μεγαλες πολεις ειναι προβλημα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocool Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 ζηλεια αυτο το topic ?γιατι καποιοι δεν εχουν τζιπ που πολυ θα ηθελαν και επειδη δεν εχουν,εξω τα τζιπ απο την αθηνα?σας πληροφορω οτι και και εγω εχω τζιπ και ποτε δεν κολλησα στη κινηση της αθηνας ουτε με αυτο ουτε με το ραλακι μου.ειδα προχτες εναν με hummer στην αθηνα να προσπαθει να παρκαρει ελεος!αφου ρε φιλε εδωσες 100000 ευρα για το τανκς σου ειναι δυσκολο να δωσεις και 8000 για ενα smart?ΙLKA71 σκεψου οτι με την βενζινη που θα γλιτωνεις θα κανεις αποσβεση στο smart σε 2 μηνες!!!μην κατηγορουμε ομως μονο τα τζιπ,τα ''Α8" και τα "CLS'' που ειναι πρωτα στις προτιμησεις των υπουργων καινε περισσοτερο απο καποια τζιπ και καταλαμβανουν και περισσοτερο χωρο.+τα βελτιωμενα με 200-300 αλογα δεν πρεπει να βγουν απ'τον χορο(για να μιλησω για την συνομοταξια μου...)κατι ακουσα για φορολογια βαση των ρυπων μακαρι να ισχυσει,θες κυριε να κυκλοφορεις στην αθηνα με ενα οχημα που εκπεμπει οσο 3 αλλα μαζι τοτε να πληρωσεις..:ninja:ακριβα μαλιστα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 ναι αλλα πχ το νισσαν πριμερα που ειχα πριν το grand cherokee εκαιγε στην αθηνα μεσα 11 λιτρα τα 100 χλμ.το τζιπ μου καιει 17.δεν νομιζω οτι ειναι και τρελη διαφορα για τριπλασια κυβικα!και στο κατω κατω οι πιο πολλες οικογενειες εχουν 2-4 αμαξια η δικη μου εχει ενα αλλα τζιπ τι πειραζει?οταν πηγαινουν τα μελη της οικογενειας στις δουλεις τους με ΤΑ 3 ΑΜΑΞΙΑ γιατι να μην πληρωνουν και αυτοι πολλα που ρυπαινουν?και μιλαμε οτι το πριμερα διοξειδιο βγαζει 240 και το τζιπ 380 αρα 240 επι 3 =720 η οικογενεια που ελεγα ενω εγω 380.δεν καταλαβα γιατι τοσο κομπλεξ?(δεν εννοω εσενα βεβαια!)εγω πλουσιος δεν ειμαι αλλα μου αρεσει η αισθηση του τζιπ παω οπου θελω και φυσικα ειμαι τυπικοτατος στην οδηγικη μου συμπεριφορα και στα σερβις του.δηλαδη αν απαγορευτει το τζιπ στο κεντρο εμεις που εχουμε ΕΝΑ αμαξι αλλα τζιπ τι θα κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocool Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 και το 1 ατομο στο αμαξι ειναι οντως προβλημα κατι ειχε ακουστει παλαιοτερα οτι θα γινοταν αλλα...μπα.για τριπλασια κυβικα οχι αλλα 6 λιτρα ειναι διαφορα.Δεν θελω να μπω στα οικονομικα σου αλλα αφου εδωσες 60000 ευρω ισως και παραπανω ενα μικρο αυτοκινητακι δεν νομιζω να ειναι μεγαλο οικονομικο προβλημα,θα βρισκεις να παρκαρεις,θα κανεις σφηνες θα χωρας στα στενα θα σου φτιαξει η διαθεση!εκει που αλλοι δεν θα χωρουν να παρκαρουν εσυ θα χωρας ανετα.δες το με αλλο ματι!και τα μικρα σημερα προσφερουν πολλες ανεσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 και το 1 ατομο στο αμαξι ειναι οντως προβλημα κατι ειχε ακουστει παλαιοτερα οτι θα γινοταν αλλα...μπα.για τριπλασια κυβικα οχι αλλα 6 λιτρα ειναι διαφορα.Δεν θελω να μπω στα οικονομικα σου αλλα αφου εδωσες 60000 ευρω ισως και παραπανω ενα μικρο αυτοκινητακι δεν νομιζω να ειναι μεγαλο οικονομικο προβλημα,θα βρισκεις να παρκαρεις,θα κανεις σφηνες θα χωρας στα στενα θα σου φτιαξει η διαθεση!εκει που αλλοι δεν θα χωρουν να παρκαρουν εσυ θα χωρας ανετα.δες το με αλλο ματι!και τα μικρα σημερα προσφερουν πολλες ανεσειςδεν καταλαβες 24 χιλιαρικα το πηρα σε 6 χρονια με 0 προκαταβολη μαλλον δεν δειχνει πλουσιο.....7ετιας μοντελο πηρα βρε!τρελος ειμαι?70 χιλιαρικα παιρνεις γκαρσονιερα!!!την μαπα το πριμερα που ειχα 20 χιλ ειχα δωσει καινουργιο και ηταν απαραδεκτο ποιοτικα το αμαξι..τσαμπα λεφτα.απο τοτε ειπα ποτε πια καινουργιο αλλα ποιοτικο μεταχειρισμενο.τουλαχιστον το τζιπ εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης που με ενδιαφερει. το μονο που θα σκεφτομουνα σαν δευτερο αμαξι ειναι ενα σμαρτακι για την πολη,αυτο μαλιστα!παλι μεταχειρισμενο εννοειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 και στο κατω κατω οι πιο πολλες οικογενειες εχουν 2-4 αμαξια η δικη μου εχει ενα αλλα τζιπ τι πειραζει? Αυτό ακριβώς είναι το μεγάλο πρόβλημα, ειδικά της στάθμευσης... 1 αυτοκίνητο ο άντρας, 1 η γυναίκα, 1 σε κάθε παιδί και 1 σε κάθε κατοικίδιο που υπάρχει στο σπίτι... Ας βάλουνε τέλη κυκλοφορίας κανένα χιλιάρικο για κάθε αυτοκίνητο, ανεξαρτήτως κυβικών/καυσαερίων/όγκου κλπ... να δείς πόσο ωραίες θα γίνουν και πάλι οι πόλεις μας... ;) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 κατι ακουσα για φορολογια βαση των ρυπων μακαρι να ισχυσει,θες κυριε να κυκλοφορεις στην αθηνα με ενα οχημα που εκπεμπει οσο 3 αλλα μαζι τοτε να πληρωσεις..:ninja:ακριβα μαλιστα!! Και αυτό λάθος είναι.Μπορεί ένα αυτοκίνητο να καίει πάρα πολύ αλλά να κυκλοφορεί ελάχιστα.Μια Murcielago που κυκλοφορεί κάθε Σάββατο και κάνει 20-30 χλμ μολύνει ελάχιστα σε σχέση με ένα Fiat Panda κάποιου πωλητή που κάνει 100-150 χλμ την ημέρα.Γι αυτό και προσανατολίζονται για έξτρα πράσινο φόρο στην βενζίνη.Το δειοξίδιο του άνθρακος ανά λίτρο βενζίνης είναι το ίδιο είτε προέρχεται από Prius είτε από Ferrari.Αρα εξαρτάται πόσα λίτρα θα κάψεις.Το παρκαρισμένο Hummer δεν μολύνει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Aυτο που λεει ο SV2 εχει καποια βαση.Επισης ποιο το προβλημα σας στο να κυκλοφορουν τα τζιπ???Σας επιασε ο πονος για την ατμοσφαιρα????Αν βγαιναν και λεγαν να γινει υποχρεωτικη η εγκατασταση υγραεριου σε ολα τα αυτοκινητα και απαγορευση ολων οσον εξεπεμπαν CO2 η αυξηση τελων κυκλοφοριας θα το δεχοσασταν η θα λεγατε πως ειναι τραβηγμενη αυτη η αποφαση???Ακομα,τι προβλημα εχετε αν μια οικογενεια εχει 2-4 αυτοκινητα.Εχουν το καθε δικαιωμα να τα εχουν και να τα χρησιμοποιουν οποτε θελουν. κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ..... Υ.Γ Να προσθεσω πως δεν εχω τζιπ(ουτε καν αυτοκινητο δεν εχω),ουτε ο πατερας μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Οκ παιδιά καλές και οι οικολογικές σας απόψεις, αλλά εμένα με ενδιαφέρει κάτι πιο άμεσο και για αυτό θέλω να βλέπω λιγότερα ΤΖΙΠ. Πέρα από το ότι η κάθε κυράτζα παίρνει το τζίπ του αντρούλη και βγαίνει στη γύρα και το βάζει όπου βρει, πάει όπως βρει (γιατί έχει ΤΖΙΠ:p) είναι και το θέμα του παρκαρίσματος.Αν έχεις φίλε πάρκινγκ μπράβο σου.Αλλά αν δεν έχεις τι πας και αγοράζεις το τέρας?Μου τη δίνει να βλέπω στη γειτονιά να παρκάρουν τις μαούνες τους πάνω σε πεζοδρόμια, όπου είναι για τους πεζούς και τα καροτσάκια ή να πιάνουν πολλές φορές 2 θέσεις κανονικών αυτοκινήτων. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Οκ παιδιά καλές και οι οικολογικές σας απόψεις, αλλά εμένα με ενδιαφέρει κάτι πιο άμεσο και για αυτό θέλω να βλέπω λιγότερα ΤΖΙΠ. Πέρα από το ότι η κάθε κυράτζα παίρνει το τζίπ του αντρούλη και βγαίνει στη γύρα και το βάζει όπου βρει, πάει όπως βρει (γιατί έχει ΤΖΙΠ:p) είναι και το θέμα του παρκαρίσματος.Αν έχεις φίλε πάρκινγκ μπράβο σου.Αλλά αν δεν έχεις τι πας και αγοράζεις το τέρας?Μου τη δίνει να βλέπω στη γειτονιά να παρκάρουν τις μαούνες τους πάνω σε πεζοδρόμια, όπου είναι για τους πεζούς και τα καροτσάκια ή να πιάνουν πολλές φορές 2 θέσεις κανονικών αυτοκινήτων.το πριμερα που ειχα πριν παρω το grand cherokee(μεταχειρισμενο) ηταν 5 ποντους πιο κοντο ΜΟΝΟ....δεν ειναι και διαφορα αυτη.κατι στεισον ειναι μισο μετρο μεγαλυτερα απο πολλα τζιπ!και μικρα αμαξια κυραδες τα βαζουν οπου βρουν!δεν εχει σημασια το αμαξι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 το πριμερα που ειχα πριν παρω το grand cherokee(μεταχειρισμενο) ηταν 5 ποντους πιο κοντο ΜΟΝΟ....δεν ειναι και διαφορα αυτη.κατι στεισον ειναι μισο μετρο μεγαλυτερα απο πολλα τζιπ!και μικρα αμαξια κυραδες τα βαζουν οπου βρουν!δεν εχει σημασια το αμαξι... Ναι αλλά με το SMART δε θα βγει να πουλήσει μούρη. Με το κτήνος βγαίνει έξω και νομίζει ότι κάποια έιναι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Οκ παιδιά καλές και οι οικολογικές σας απόψεις, αλλά εμένα με ενδιαφέρει κάτι πιο άμεσο και για αυτό θέλω να βλέπω λιγότερα ΤΖΙΠ. Πέρα από το ότι η κάθε κυράτζα παίρνει το τζίπ του αντρούλη και βγαίνει στη γύρα και το βάζει όπου βρει, πάει όπως βρει (γιατί έχει ΤΖΙΠ:p) είναι και το θέμα του παρκαρίσματος.Αν έχεις φίλε πάρκινγκ μπράβο σου.Αλλά αν δεν έχεις τι πας και αγοράζεις το τέρας?Μου τη δίνει να βλέπω στη γειτονιά να παρκάρουν τις μαούνες τους πάνω σε πεζοδρόμια, όπου είναι για τους πεζούς και τα καροτσάκια ή να πιάνουν πολλές φορές 2 θέσεις κανονικών αυτοκινήτων. Αν ζήσεις λίγο με τζιπ δεν θα θέλεις να κατέβεις.Εχω ''μεγάλο'' 4Χ4 εδώ και 20 χρόνια και τονίζω το ''μεγάλο'' διότι πριν είχα μικρότερα.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για να κυκλοφορώ.Η καλύτερη μορφή αυτοκίνησης είναι.Γι αυτό και τέτοια έξαρση στις πωλήσεις και νέα μοντέλα από κατασκευαστές που δεν είχαν 4Χ4 στην γκάμα τους.Αυτός που θα παρκάρει με 4Χ4 πάνω στο πεζοδρόμιο θα παρκάρει και με 500σαράκι.:) Κανένα μα κανένα 4Χ4 δεν πιάνει θέση δύο αυτοκινήτων.Μπες σε πίνακες και δες τα μήκη.Εχω Cayenne και δεν δυσκολεύομαι να παρκάρω στην θέση που άφησε μία Ε200,ένα Mondeo,ένα Α6 κτλ τα οποία δεν τα χαρακτηρίζεις μεγάλα.Τώρα αν σε ενοχλεί το ύψος........:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Αν ζήσεις λίγο με τζιπ δεν θα θέλεις να κατέβεις.Εχω ''μεγάλο'' 4Χ4 εδώ και 20 χρόνια και τονίζω το ''μεγάλο'' διότι πριν είχα μικρότερα.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για να κυκλοφορώ.Η καλύτερη μορφή αυτοκίνησης είναι.Γι αυτό και τέτοια έξαρση στις πωλήσεις και νέα μοντέλα από κατασκευαστές που δεν είχαν 4Χ4 στην γκάμα τους.Αυτός που θα παρκάρει με 4Χ4 πάνω στο πεζοδρόμιο θα παρκάρει και με 500σαράκι.:) Κανένα μα κανένα 4Χ4 δεν πιάνει θέση δύο αυτοκινήτων.Μπες σε πίνακες και δες τα μήκη.Εχω Cayenne και δεν δυσκολεύομαι να παρκάρω στην θέση που άφησε μία Ε200,ένα Mondeo,ένα Α6 κτλ τα οποία δεν τα χαρακτηρίζεις μεγάλα.Τώρα αν σε ενοχλεί το ύψος........:lol:εχεις δικιο εγω πρωτη φορα αγορασα μεταχειρισμενο βεβαια τζιπ και πραγματι ειναι αλλο πραγμα!να φανταστεις οτι με το πριμερα σε μεγαλες ανηφορες στην γειτονια μου(καστελλα) επρεπε να κλεισω το AC γιατι δεν ανεβαινε!τωρα 5ατομα να εχω μεσα δεν καταλαβαινει τιποτα το cherokee...προσωπικα παντως μιλωντας το πηρα για την αισθηση που σου προσφερει οτι μπορεις να πας -σχεδον- παντου με ασφαλεια.προς θεου δεν το πηρα για μουρη:O η ουτως η αλλως παρα πολλοι περνουν κανονικα αμαξια τα "φτιαχνουν " με 200 αλογα και το παιζουν τσαμπα μαγκες.αυτοι ποσο καινε με τα turbo τους πχ?που σε ξυπνανε οι κωλοεξατμισεις τους καθε λιγο την νυχτα?μην αρχισουμε να μιλαμε για το κοινωνικο συνολο γιατι τα τζιπ κανουν την μικροτερη ζημια...αντε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Aκομα,τι προβλημα εχετε αν μια οικογενεια εχει 2-4 αυτοκινητα.Εχουν το καθε δικαιωμα να τα εχουν και να τα χρησιμοποιουν οποτε θελουν. κομπλεξ,κομπλεξ,κομπλεξ..... Καταρχάς να επισημάνουμε ότι τα μεγάλα αυτοκίνητα πιάνουν πολύ μεγαλύτερο όγκο από τα τζιπ (ακόμη και από τα μεγάλα) Δείτε τις διαστάσεις του νέου mondeo και συγκρίνετέ το κάποιο μεγάλο τζιπ.... Να υπενθυμίσω ότι στα τζιμ συγκαταλέγεται και το jimny (στα μικρά όμως) ... Kαι σίγουρα 4 αυτοκίνητα (ανεξαρτήτως μεγέθους) μιας οικογέννειας, πιάνουν περισσότερο χώρο στάθμευσης ακόμη και από το μεγαλύτερο τζιπ μιας άλλης οικογέννειας... Πέρα απ'άυτό... Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έχει κάθε οικογέννεια και 5-10 αυτοκίνητα. Αρκεί να έχουν να τα παρκάρουν... Το κόμπλεξ που αναφέρεις σίγουρα δεν το έχω εγώ μιας και στην οικογέννειά μου υπάρχουν 2 αυτοκίνητα για 2 άτομα και ήδη σκέφτομαι το τρίτο (έχω και καναρίνι στο σπίτι) :p Όσο η συντήρηση του αυτοκινήτου είναι τόσο φτηνή, τόσο περισσότερα μπορεί να έχει ο καθένας και να διαιωνίζουμε το πρόβλημα... Αλλά επειδή εγώ δε μπορώ να αλλάξω την κατάσταση, μπορώ να την εκμεταλλευτώ... Έτσι ακριβώς κάνουν όλοι άλλωστε... Μαζί σας !!! ;) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts