Jump to content

Half Life 2

Flamenerve
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι γεγονός! Το πολυαναμενόμενο Half Life 2 θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου (σε λιγότερο από ένα μήνα). Στην Ευρώπη θα έρθει σε έκδοση DVD, ενώ θα κυκλοφορήσει και μια Collector's Edition, η οποία εκτός των άλλων φημολογείται ότι θα περιέχει και το πρώτο Half Life χτισμένο αυτή τη φορά με τη μηχανή γραφικών του HF2.

Το Doom 3 μόλις πέθανε...

• Απαντήσεις 161
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Flamenerve (19 Οκτ. 2004 , 19:46)

Το Doom 3 μόλις πέθανε...

μακαρι, αλλα δεν νομιζω,

το Ηλ2 μου θυμιζει το sendo X, αν εβγαιναν στην ωρα τους ειχαν ολα τα εχεγγυα να κανουν την διαφορα :)

για το sendo ειναι ηδη αργα, για το Hλ2, με far cry & doom 3 στην πιατσα, δεν ειμαι καθολου σιγουρος

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Θα δούμε. Απλά να σου πω ότι το PC Gamer του έβαλε 98%, τη μεγαλύτερη βαθμολογία που έχει μπει τα τελευταία 6 χρόνια. Και κατά τη γνώμη μου το Doom 3 από storyline, gameplay & multiplayer ήταν χάλια. Μόνο τα γραφικά του άξιζαν...

Half-Life 2 vs Doom 3... σαν να συγκρίνεις Ferrari με Yugo (okay, είμουν λίγο σκληρός :p).

Το Doom 3 είχε μόνο τα γραφικά του να το στηρίζουν, το Half-Life 2 αναμένεται να σκίσει σε όλους τους τομείς. Από τα Videos που έχω δει δεν ξέρω πλέον τι να περιμένω!

Εγώ πάντως θα αγοράσω την Collectors Edition μόλις έρθει Ελλάδα!

ΥΓ: To multiplayer part του Half-Life 2, γνωστό και ως Counter-Strike: Source, είναι ήδη διαθέσιμο On-line. Άμα αγοράσετε το Half-Life 2 μέσω του Steam, κατεβάζετε επι τόπου (dsl recommended) το CS: Source και παίζετε!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PropheT (19 Οκτ. 2004 , 20:18)

Εγώ πάντως θα αγοράσω την Collectors Edition μόλις έρθει Ελλάδα!

Θα έρθει? Αυτό είναι το θέμα. Το Πλαίσιο πάντως είχε αργήσει να φέρει τις C.E. του Warcraft 3 (το λέω αυτό γιατί και τα δύο παιχνίδια τα κυκλοφορεί η V.U.), αν και τις πωλούσε 40 ευρόπουλα φθηνότερα από όσο κόστιζαν όταν κυκλοφόρησαν.

Η Collector's Edition του HF2 θα περιλαμαβάνει τελικά τα εξής:

Half Life 2 σε DVD

Half Life: Source (remake του πρώτου)

CS: Source

Limited Edition T-Shirt (τι να το κάνουμε χειμωνιάτικα?)

Strategy Guide

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Flamenerve (19 Οκτ. 2004 , 20:46)

Θα έρθει? Αυτό είναι το θέμα.

δεν μας νοιαζει καθολου :D ακομα κι αν ερθει, θα κανει 500 χρονια :p

οι amazonες μας καλουν :lol:

• 4 weeks later...

Σήμερα (16-11) είναι η μέρα κυκλοφορίας ίσως του πιο υποσχόμενου, αναμενόμενου, καθυστερημένου και διαφημισμένου παιχνιδιού όλων των εποχών. Το Half Life 2 βρίσκεται στα μαγαζιά του εξωτερικού και θεωρητικά θα έπρεπε να βρισκόταν και στα ελληνικά μαγαζιά (αν και ούτε στο Πλαίσιο ούτε και στον Παπασωτηριού είχαν τέτοια ενημέρωση, απλά το περίμεναν μέσα στην βδομάδα). Το δικό μου ήδη έρχεται από το play.com. Αν το πάρει κανείς στα χέρια του, ας γράψει εντυπώσεις.

Η Χ800 pro μου ανυπομονεί να το παίξει :)

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Φίλε μου πολύ χλωμό να βγει σε Warez τόσο γρήγορα. Το παιχίδι απαιτεί online activation ακόμα και για να δουλέψει το single player game οπότε ακόμα και αν το κατεβάσεις (που με DSL θα πάρει ΠΟΛΥ ώρα -6 cd είναι) δεν θα μπορείς να παίξεις αν δεν έχεις αυθεντικό cd key.

Μια χαρά το παιχνίδι :)

Φαίνεται πολύ καλό! Το τσέκαρα για 15 λεπτά (μετά είχα δουλειά :( ).

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Το θέλωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Αλλα με μιά αξιοθρήνητη Geforce4 MX 440 που έχω χλωμό το κόβω να τρέχει στο pcάκι μου.. :(
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το half-life2 εχει κυκλοφορησει και γινεται ΕΝΑΣ ΧΑΜΟΣ στο νετ με τα groups να ψαχνουν απεγνωσμενα για καποια ιδανικη λυση backup του παιχνιδιου!

Η valve εχει εξαμολυσει ακομη και τροποποιημενα backups του παιχνιδιου που σκοπο εχουν το banαρισμα των ΙΡ αυτων που θα πανε να κανουν ενεργοποιηση (για οσους δεν το ξερουν, για να παιξεις ακομη και το Single Player Mode του παιχνιδιου χρειαζεσε συνδεση internet για να κανεις ενεργοποιηση μεσω steam!) Ετσι οσοι κανουν ενεργοποιηση μεσω αυτης της εκδοσης και banιστει η ΙΡ τους ΔΕΝ μπορουν να παιξουν Half-Life2... γιαυτο προσοχη...

Παντως ο μεγαλος πολεμος εναντια στην πειρατεια αρχισε... και δεν μου αρεσει καθολου! Μα καθολου! :whistle:

Εγω σκεφτομαι να παω να το αγορασω κανονικα... (ΕΓΩ σκεφτομαι τετοιο πραγμα... που καταντησα... :p )

Να ρωτησω για τις απαιτησεις του παιχνιδοιυ? Θα ειναι πιο βαρυ απο το DOOM 3? Ειμαι περιεργος να δω πως θα λειτουργησει η ενεργοποιηση και τι τροπο θα βρουν οι πειρατες να το σπασουν (αν βρουν).

Πάντως ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα σπαστηράκια στο νετ...εμένα εν το μεταξύ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!!!! ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΤΑ ΜΟΥ!!!

Εγώ κάνω υπομονή μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου που βγαίνει το Collectors Edition...

Και εγώ ακόμη περιμένω...ούτε σήμερα ήρθε, οπότε από Δευτέρα πάλι...έλεος ρε γμτ όλα στραβά μου πάνε...

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πολλά σπαστήρια που κυκλοφοράνε στα γνωστά peer to peer «μαγαζιά» είναι dialers... Αν έχει κανείς κάποιο που δουλεύει, μου στέλνει PM έτσι (για λόγους backup πάντα);

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (19 Νοέ. 2004 , 12:18)

...μου στέλνει PM έτσι (για λόγους backup πάντα);

Μα αυτο ειναι σαν τα γιαουρτια ΦΑΓΕ "ενοείται" :rolleyes: :lol:

παιδια εχει βρει κανεις τροπο που να μην χρειαζεται το cd για να παιζει?πολυ σπαστικο λες και δεν εχουνε ελεγξει απο το steam αν ειναι γνησιο η οχι

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stamos (21 Νοέ. 2004 , 10:31)

με ποιο προγραμμα το κανεις?

με ολα οσα γραφουν Cd (nero, clone, blindwrite, alcohol κτλ)

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕΙ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ REGISTRATION, APO TO STEAM, ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ STEAM ΠΩΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

TO ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 3Η ΣΥΝΑΙΧΕΙΑ... ΣΕ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..LOL :)

Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver

Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Viper (19 Νοέ. 2004 , 00:22)

Να ρωτησω για τις απαιτησεις του παιχνιδοιυ? Θα ειναι πιο βαρυ απο το DOOM 3? Ειμαι περιεργος να δω πως θα λειτουργησει η ενεργοποιηση και τι τροπο θα βρουν οι πειρατες να το σπασουν (αν βρουν).

ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΑΠΟ ΤΟ DOOM 3.

ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ!

ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΣΥΝΤΟΜΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΗ!

Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver

Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310