Arxontas71 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά :) και εγώ με την σειρά μου να δώσω σε όποιον χρειαστεί :) Εννοείται χωρίς αντίτιμο και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο από άλλους είναι κατάπτυστο όπως βλέπω και σε αγγελίες να πουλάνε 20 ευρώ :mad:προσκλήσεις για το 1+1. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά :) και εγώ με την σειρά μου να δώσω σε όποιον χρειαστεί :) Εννοείται χωρίς αντίτιμο και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο από άλλους είναι κατάπτυστο όπως βλέπω και σε αγγελίες να πουλάνε 20 ευρώ :mad:προσκλήσεις για το 1+1. Ας μην συζητήσουμε εδώ τι είναι κατάπτυστο και τι όχι. Ο άλλος έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει με κάτι που έχει ζήτηση. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 έχω 3 προσκλήσεις διαθέσιμες για όποιον φίλο θέλει - ας μου στείλει το gmail του με ΡΜ. εκτός και αν θέλετε να αγοράσετε με 3 ευρώ από την αγγελία 405526 :lol: :lol: :lol: τι άλλο θα δούμε Θεέ μου... Δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό... Αυτό ή το να βρεθεί κόσμος που να τα δώσει... Και μάλιστα για κάτι που θα δώσει τσάμπα σε λίγο καιρό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Δεν έχω πρόθεση να προσβάλλω κανέναν απλά διάβασα το προηγούμενο ποστ και μου ήρθε κάπως, και εγώ όταν χρειάστηκα η κοινότητα με βοήθησε άμεσα, εάν υπάρχει θέμα σβήσε το κείμενό :) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Έχω και εγώ το inbox .πώς μπορώ να δω αν έχω προσκλήσεις για να στείλω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Έχω και εγώ το inbox .πώς μπορώ να δω αν έχω προσκλήσεις για να στείλω ? Μέσα από την εφαρμογή πάτα το + κάτω δεξιά και θα δεις την επιλογή invite Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μήπως περισσεύει καμία πρόσκληση και για μένα; Ευχαριστώ! Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Δεν το έχω δουλέψει αρκετά και δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα αλλά ποια είναι τα θετικά σε σχέση με το κλασικό gmail ρε παιδιά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μήπως περισσεύει καμία πρόσκληση και για μένα; Ευχαριστώ! Το κατεβαζεις πλεον ελεύθερα απο play store. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.inbox&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgoogle+play+inbox&pcampaignid=APPU_pxmhVIGXOcHYauyagMgL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Το κατεβαζεις πλεον ελεύθερα απο play store. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.inbox&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgoogle+play+inbox&pcampaignid=APPU_pxmhVIGXOcHYauyagMgL Πάντα μπορούσες να το κατεβάσεις, απλά για να συνδεθεί ήθελε (και θέλει ακόμα) invitation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts