kk13 Δημοσιεύτηκε October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 22, 2014 (edited) Καλήσπερα στην κοινότητα Υπάρχει κανένας φίλος με invite for inbox απο το νέο gmail ? Thanks in advance :-) Edited November 3, 2014 by kollatos Αλλαγή Τίτλου Θέματος Παράθεση Technology leads an evolution...do we really want it? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Στείλε mail στη διεύθυνση inbox@google.com ζητώντας να σου στείλουν invite . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kk13 Δημ. October 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Thanks Φίλε Το έχω κάνει ήδη .Αναμένουμε Παράθεση Technology leads an evolution...do we really want it? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Πλάκα έχει το νέο Gmail Μήπως έχεις κάποιο invite να μου στείλεις; Η Google ακόμη δεν μου έχει κάνει τη χάρη. :) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Αν κάποιος φίλος έχει πρόσκληση για το νέο inbox Gmail θα ήθελα μια. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Πώς μπορούμε να το αποκτήσουμε το νέο gmail;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Πώς μπορούμε να το αποκτήσουμε το νέο gmail;; Είτε στέλνεις αίτηση πρόσκλησης στην Google και περιμένεις να σου τη στείλει, ή μπορεί να σε προσκαλέσει κάποιος που έχει ήδη πάρει πρόσκληση και χρησιμοποιεί την εφαρμογή. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Είτε στέλνεις αίτηση πρόσκλησης στην Google και περιμένεις να σου τη στείλει, ή μπορεί να σε προσκαλέσει κάποιος που έχει ήδη πάρει πρόσκληση και χρησιμοποιεί την εφαρμογή. Μάλιστα, ευχαριστώ. Έστειλα και λέει θα μου στείλουν σύντομα!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Όποιος έχει περίσσευμα καμία πρόσκληση για το inbox ας στείλει κι εδώ μια.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Δλδ η google δε δινει ελευθερα την εφαρμογή της, η χρηση της οποίας τη συμφέρει ετσι κιαλλιως και θελει invitation.. Τι κανει, τη δύσκολη; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Αν βρεις, ανέφερε το εδώ. Μόλις μου έρθει (δεν ξέρω πόσο γρήγορα γίνεται από την ώρα που λάβεις ο ίδιος πρόσκληση από την Google) μπορώ να σου δώσω αν δεν έχεις ήδη πάρει. Από αυτά που διαβάζω, ο καθένας μπορεί να δώσει 3 προσκλήσεις σε όποιον θέλει. Ναι 3 προσκλήσεις έχει στη διάθεση του ο καθένας και εννοείτε πως αν βρω θα ενημερώσω. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 (edited) Ρίξτε μια ματιά και εδώ , σε κάποιους δούλεψε, σε κάποιους όχι.. απαραίτητη προϋπόθεση -> Root Edited October 25, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Επειδή μόλις είδα το θέμα με το νέο Gmail, μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο δεν διατίθεται σε όλους δωρεάν όπως όλα τα Google apps, αλλά θέλει ντε και καλά invites; Για να μας δελεάσει και να θελήσουμε να το εγκαταστήσουμε όλοι, λες να είναι απαγορευμένη εφαρμογή; :what: :blink: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Υπάρχουν λόγοι που γίνεται αυτό και δεν είναι να μας δελεάσει. Διαβάστε για το phase out του gmail. Κάτι παρόμοιο γίνεται και εδώ υποθέτω. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Αν δεν κάνω λάθος η Google γενικά αρέσκεται σε τέτοιου είδους τακτικές (Gmail,Google+,androidify κλπ). Υποθέτω το κάνει για να δει τι κίνηση θα τραβήξει κάθε φορά και να αξιολογήσει τη ζήτηση που έχει κάθε νέα υπηρεσία που παρέχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Τι είναι αυτό ρε παιδιά ; είναι σημαντικό ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Καμιά πρόσκληση παιδιά υπάρχει;Έχω στείλει στην Google εδώ και κάποιες μέρες, μου είπαν ότι θα λάβω σύντομα αλλά ακόμα......στο περίμενε!!! :( Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Ομοιοπαθής και εγώ, περιμένω και ακόμα τιποτα.... Αν κάποιος έχει πρόσκληση, ευχαρίστως θα την δεχτώ και βεβαίως θα μοιραστούν οι δικές μου αν και όταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Πολλοί είμαστε στο περίμενε.:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Τι ακριβώς είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Καμιά πρόσκληση παιδιά υπάρχει;Έχω στείλει στην Google εδώ και κάποιες μέρες, μου είπαν ότι θα λάβω σύντομα αλλά ακόμα......στο περίμενε!!! :( 2 μέρες έκανε σε μένα να έρθει το invite από την Google. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Εγώ έστειλα σήμερα.. Αντε να δούμε πότε θα έρθει. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Έχουμε καμιά πρόσκληση παιδιά να το δοκιμάσουμε και εμείς ? Να υπενθυμίσω ότι όποιος έχει invite μπορεί με την σειρά του να προσκαλέσει τρία άτομα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Έχουμε καμιά πρόσκληση παιδιά να το δοκιμάσουμε και εμείς ? Να υπενθυμίσω ότι όποιος έχει invite μπορεί με την σειρά του να προσκαλέσει τρία άτομα . Και όμως εδώ και 3 μέρες το έχω πάρει το invite και τα δικά μου δεν έχουν έρθει ακόμη. Δεν ξέρω τι παίζει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Κι εγώ στις 22 Οκτωβρίου έστειλα και δεν έχω λάβει ακόμα. Πιθανότατα όσο πιο πολλές λαμβάνουν τόσο περισσότερο θα αργούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts