Exposed_Bone Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 η σειρα rose red εχει καμια σχεση με την ταινια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (29 Οκτ. 2004 , 00:18) η σειρα rose red εχει καμια σχεση με την ταινια ? Ταινία δεν έγινε ποτέ, μόνο μίνι σειρά Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (29 Οκτ. 2004 , 00:18) η σειρα rose red εχει καμια σχεση με την ταινια ? Mαλλον εννοεις αυτο που κυκλοφορησε σε DVD το οποιο ειναι ομως σειρα ;) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (29 Οκτ. 2004 , 00:30) Ταινία δεν έγινε ποτέ, μόνο μίνι σειρά :eek: εγω πριν αρκετο καιρο ειδα μια ταινια με τιτλο rose red : επαυλη ......... :wacko: :blink: απο τον stephen king edit : http://www.shop21.gr/product_dvd.asp?lngDepartmentID=&lngProductFamilyID=15985&lngProductID=13806&MSCSID=BJS08VRBSTCA9PUCEX8BE6WFEJR97NR7 μηπως ειδα την σειρα και δεν το καταλαβα ? :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Η σειρά ήτανε και θα την κολλήσανε Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Την ειδα πριν αρκετους μηνες και δεν θυμαμαι καλα αν ειχαν ενωσει τα επεισοδια,παντως ειναι σειρα,στανταρ! ;) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (29 Οκτ. 2004 , 00:42) Την ειδα πριν αρκετους μηνες και δεν θυμαμαι καλα αν ειχαν ενωσει τα επεισοδια,παντως ειναι σειρα,στανταρ! ;) εγω δεν καταλαβα τιποτα :worry: :worry: :worry: :worry: ειμαι σοβαρε γιατρε ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Η Έπαυλη (TV) (το λεει ;) ) "Καλογυρισμένη μίνι τηλεοπτική σειρά, σε σενάριο Στίβεν Κινγκ..." ;) καλα δεν εγινε και τιποτα ,παντως 245 min εργο,κομματακι δυσκολο ε? :D Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Είχε στην σημερινή Traffic ή Espresso δεν θυμάμαι καλά μια σελίδα αφιέρωμα στον Stephen King και έλεγε πολλά και μαζί με αυτό, αυτό που σας είχα πει για το νέο βιβλίο του που ετοιμάζει θα προσπαθήσω αν θέλετε να το σκαννάρω αύριο Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Δεν ξέρω γιατί, αλλά όλες οι μίνι σειρές του Stephen King μου φαίνονται ψιλοχάλια. Δεν έχουν έμπνευση, ξέρω γω? Κάτι λείπει ακόμα κι αν τις έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος. Χρειάζεται μάλλον η ιδιοφυία του Κιούμπρικ για να ανεβάσει ένα εργο του όπως αξίζει, ακόμα κι αν αλλάζει βασικά του στοιχεία (βλέπε Λάμψη). Εχω απογοητευτεί απ' όσες έχω δει, άσε που μερικές, το στοιχείο του τρόμου το παρουσιάζουν άθελά τους εντελώς κωμικά :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (29 Οκτ. 2004 , 00:45) εγω δεν καταλαβα τιποτα :worry: :worry: :worry: :worry: ειμαι σοβαρε γιατρε ? :( Mια χαρά είσαι ;) Και γω ως "ταινία" το είδα (ναι,άντεξα και τα 245 λεπτά συνεχόμενα)-είναι προφανώς η σειρά ενωμένη σε ταινία. Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly (29 Οκτ. 2004 , 03:47) Mια χαρά είσαι ;) Και γω ως "ταινία" το είδα (ναι,άντεξα και τα 245 λεπτά συνεχόμενα)-είναι προφανώς η σειρά ενωμένη σε ταινία. ηταν πολυ καλη "ταινια" , δεν με κουρασε καθολου α κατι ακομη εχω δει στα video club δυο εργα "λαμψη" το ενα του κιουμπρικ και το αλλο δεν λεει το δευτερο ειναι πιο μεγαλο και επιμενει σε διαφορετικα σημεια απο τι το πρωτο γιατι γυριστηκαν 2 εργα "λαμψη" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (29 Οκτ. 2004 , 07:09) ηταν πολυ καλη "ταινια" , δεν με κουρασε καθολου α κατι ακομη εχω δει στα video club δυο εργα "λαμψη" το ενα του κιουμπρικ και το αλλο δεν λεει το δευτερο ειναι πιο μεγαλο και επιμενει σε διαφορετικα σημεια απο τι το πρωτο γιατι γυριστηκαν 2 εργα "λαμψη" ? To ένα είναι η πρώτη εκτέλεση, σε σκηνοθεσία Κιούμπρικ.σκοτεινή αν και αρκετά απέξω απο το βιβλίο. Ο σκηνοθέτης ήθελε περισσότερο να δώσει τη κλειστοφοβική αίσθηση παρά την αίσθηση του μεταφυσικού. Και εδώ έρχεται η δεύτερη βερσιόν, γυρισμένη πριν απο χρόνια.ρεμπέκα ντε μορνέ πρωταγωνιστεί , σε διπλή κασέτα (άρα και μεγάλη διάρκεια), πολύ πιστό αντίγραφο του βιβλίου όπου εδώ φαίνεται καθαρά ότι δεν είναι εγκεφαλικό αυτό που συμβαίνει στο ξενοδοχείο αλλά καθαρά μεταφυσικό. Να σου πώ την αλήθεια τις διασκέδασα και τις 2, τη καθεμιά για τους λόγους που σου ανέφερα πιο πάνω. Πάντως να ξέρετε ότι για να γυριστεί μια ταινία ή μια μίνι σειρά βασισμένη σε νουβέλα του πολυαγαπημένου μας συγγραφέα, του ζητάνε τη γνώμη και αυτός είναι παρόν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων. Επίσης σχεδόν πάντα κάνει cameo εμφανίσεις, ανάλογες με αυτές που κάνει ο Ανεκδιήγητος Siamalan στα δικά του έργα... Το έχετε παρατηρήσει ? ;) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Ναι έχει κάνει σε σχεδόν όλες απο τις ταινίες του και τις σειρές του cameo εμφανίσεις: 1. Knightriders Θεατής στο κοινό 2.Creepshow Jordy Verill στο επεισόδιο ”The Lonesome Death Of Jordy Verill 3.Maximum Overdrive Ο άνθρωπος που παίρνει τα λεφτά απο το ATM 4. Creepshow 2 Ένας φορτηγατζής στο επεισόδιο ”The Hitchiker” 5.Pet Sematary Ο παπάς 6.Golden Years - part 5 Οδηγός λεωφορείου 7. Sleepwalkers Επιστάτης στο νεκροταφείο 8. The Stand - part 3 and 4 Teddy Weizak 10.The Langoliers - part 2 Tom Holby 11. Thinner Ένας φαρμακοποιός, ο Mr. Banghor 12.The Shining - part 3 (μίνι σειρά) Gage Creed, αρχηγός της μουσικλης μπάντας ”The Gage Creed Band 13.Storm Of The Century - part 1 Ένας δικηγόρος σε διαφήμιση στην TV 14.Rose Red Pizza delivery guy 15. Kingdom Hospital - part 6 Ένας ανώνυμος αλκοολικός (Alcoholics Anonymous) 16. Kingdom Hospital - part 13 Johnny B. Good Καλά νέα για την ταινία Desperation, to cast έχει αρχίσει να μαζεύεται Ron Perlman (Hellboy) = Collie Entragian Tom Skerritt = ? Steven Weber (The Shining) = Steve Annabeth Gish (The X Files) =Mary Cliff Robertson (Riding the Bullet) = Tom Shane Habousch (THE O.C.) = David Matt Frewer (Riding the Bullet, The Stand) = Ralph Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 χμ παιδια να σας ρωτησω το εργο Kingdom Hospital μηπως ενα εργο που η εικονα του ειναι λες και γυριζετε με κινητο σε nightmode και στο εξωφυλο λεει το εργο που θα σας κανει ξεχασετε την λαμψη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (29 Οκτ. 2004 , 11:23) χμ παιδια να σας ρωτησω το εργο Kingdom Hospital μηπως ενα εργο που η εικονα του ειναι λες και γυριζετε με κινητο σε nightmode και στο εξωφυλο λεει το εργο που θα σας κανει ξεχασετε την λαμψη ? Χμμμ...όχι...το εξώφυλλο του Kingdom Hospital βασικά έχει ένα κοριτσάκι να στέκεται στο σκοτάδι. Αλλά δεν έχει γυρίσματα σαν απο κινητό κλπ...πρέπει να λές άλλη ταινία (και το Kingdom Hospital είναι σειρά) http://abc.go.com/primetime/kingdomhospital/ Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/77/89/48m.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 μαλλον λεω κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Κάποιος που να ξέρει?? Δεν μπορώ με τίποτα να βρω το Thinner σε DVD. Υπάρχει και δεν το έχει το δικό μου videoclub? Μήπως υπάρχει μόνο σε video? Ή δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ? Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 (29 Οκτ. 2004 , 17:25) Κάποιος που να ξέρει?? Δεν μπορώ με τίποτα να βρω το Thinner σε DVD. Υπάρχει και δεν το έχει το δικό μου videoclub? Μήπως υπάρχει μόνο σε video? Ή δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ? φυσικά και υπάρχει Μάλλον το βίντεο κλαμπ σου δεν είναι ενημερωμένο .... Για τη δική σου διευκόλυνση πάντως έχει κυκλοφορήσει ως συνοδευτικό του περιοδικού Cine Fan Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (29 Οκτ. 2004 , 17:34) φυσικά και υπάρχει Μάλλον το βίντεο κλαμπ σου δεν είναι ενημερωμένο .... Για τη δική σου διευκόλυνση πάντως έχει κυκλοφορήσει ως συνοδευτικό του περιοδικού Cine Fan Όντως το videoclub μου έχει ένα γενικότερο πρόβλημα... :rolleyes: Δεν φαντάζομαι να εννοείς αυτού του μήνα το περιοδικό, έτσι? Άμα μπορέσεις να με βοηθήσεις λίγο παραπάνω... Ποιανού μήνα είναι και πού θα μπορέσω να το βρω.... Τhanks Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Ο Αντεννα θα έχει στο πρόγραμμά του (δεν ξέρω ακόμα απο πότε)εκτός απο τα νέα επεισόδια του 24, X Files και άλλες σειρές...ΚΑΙ το Rose Red: Η Έπαυλη, μίνι σειρά του Stephen King που είχε παιχτεί πρόπερσι σε επεισόδια στην Αμερικανική τηλεόραση χμμ, δεν θα χαιρομουν και τοσο στη θεση σου, μηπως θελεις να σου θυμισω τι επαθαν 24 & X-Files οταν επεσαν στα χερια του Aντ1 . . . ? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος william blake (29 Οκτ. 2004 , 20:03) χμμ, δεν θα χαιρομουν και τοσο στη θεση σου, μηπως θελεις να σου θυμισω τι επαθαν 24 & X-Files οταν επεσαν στα χερια του Aντ1 . . . ? δεν ξερω ποσο σχετικο ειναι με το θεμα , αλλα τι επαθαν ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ismini20 (29 Οκτ. 2004 , 17:46) Όντως το videoclub μου έχει ένα γενικότερο πρόβλημα... :rolleyes: Δεν φαντάζομαι να εννοείς αυτού του μήνα το περιοδικό, έτσι? Άμα μπορέσεις να με βοηθήσεις λίγο παραπάνω... Ποιανού μήνα είναι και πού θα μπορέσω να το βρω.... Τhanks νομίζω ήταν στο πρώτο τεύχος αν πάρεις το τωρινό τεύχος, στο τέλος θα βρείς φόρμα παραγγελίας παλαιών τευχών οπότε με τις κατάλληκλες διαδικασίες σύντομα θα το έχεις σπίτι σου :) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. October 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (29 Οκτ. 2004 , 21:43) δεν ξερω ποσο σχετικο ειναι με το θεμα , αλλα τι επαθαν ? :worry: Δεν είναι,θα καταλάβεις όμως τι εννοεί με αυτό :Πάνε τα x-files Εν ολίγοις,όποια σειρά παίρνει ελληνικό κανάλι,την "καταστρέφει"με την ώρα προβολής και με τα συνεχή "πισογυρίσματα"και ανακατέματα των επεισοδίων :worry: Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts