lulukos Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Δύσκολο. :p Έλα μωρέ, ας πάρει τη λίστα με τα βιβλία του κι ας διαλέξει ένα στην τύχη! :p Μην το γελάς εγώ αυτό θα κάνω:lol:.Θέλω να διαβάσω όλα τα βιβλία του και για να μην κάθομαι με τις ώρες στο βιβλιοπωλείο να διαλέγω σκέφτομαι να διαλέγω ένα στην τύχη και να το παίρνω μέχρι να τα τελειώσω. (Πλάκα πλάκα πόσα έχει βγάλει μέχρι τώρα;Να δω αν προλαβαίνω μέχρι την 3η λυκείου:happy:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Μην το γελάς εγώ αυτό θα κάνω:lol:.Θέλω να διαβάσω όλα τα βιβλία του και για να μην κάθομαι με τις ώρες στο βιβλιοπωλείο να διαλέγω σκέφτομαι να διαλέγω ένα στην τύχη και να το παίρνω μέχρι να τα τελειώσω. (Πλάκα πλάκα πόσα έχει βγάλει μέχρι τώρα;Να δω αν προλαβαίνω μέχρι την 3η λυκείου:happy:) Καμιά πενηνταριά, αν δεν κάνω λάθος... Βάλε και μερικά με short stories, την εξηνταριά την έχεις σίγουρη. Τώρα πόσα έχουν βγει στα ελληνικά, θα σε γελάσω, αλλά τουλάχιστον σαράντα πρέπει να είναι... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Το Needful Things εξαιρετικό :) Όσο για την ερώτησή σου...ερρρρμμμ...το Cell το εχεις διαβάσει; :rolleyes: Χμμ, όχι ακόμα.Χάνω τίποτα;:lol: Καμιά πενηνταριά, αν δεν κάνω λάθος... Βάλε και μερικά με short stories, την εξηνταριά την έχεις σίγουρη. Τώρα πόσα έχουν βγει στα ελληνικά, θα σε γελάσω, αλλά τουλάχιστον σαράντα πρέπει να είναι... Ωραία θα έχω και στο πανεπιστήμιο:cool:.Εντάξει η γλώσσα δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.Υπάρχουν και λεξικά για τις λέξεις που δεν ξέρω και με αποτρέπουν από το να βγάλω το νόημα της πρότασης;).Το δύσκολο θα είναι να τα βρώ αφού δεν έχουν κυκλοφορήσει στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Χμμ, όχι ακόμα.Χάνω τίποτα;:lol: Ωραία θα έχω και στο πανεπιστήμιο:cool:.Εντάξει η γλώσσα δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.Υπάρχουν και λεξικά για τις λέξεις που δεν ξέρω και με αποτρέπουν από το να βγάλω το νόημα της πρότασης;).Το δύσκολο θα είναι να τα βρώ αφού δεν έχουν κυκλοφορήσει στα ελληνικά. Λύσεις: :) Διαδίκτυο (Amazon.com κλπ.) Μεγάλα βιβλιοπωλεία (Ελευθερουδάκης, Παπασωτηρίου, όπου μπορείς να τα παραγγείλεις κιόλας). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Λύσεις: :) Διαδίκτυο (Amazon.com κλπ.) Μεγάλα βιβλιοπωλεία (Ελευθερουδάκης, Παπασωτηρίου, όπου μπορείς να τα παραγγείλεις κιόλας). Ευχαριστώ!Με βλέπω να τα παραγγέλνω από το internet καθώς δεν έχουμε μεγάλα βιβλιοπωλεία εδώ:cry:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Ευχαριστώ!Με βλέπω να τα παραγγέλνω από το internet καθώς δεν έχουμε μεγάλα βιβλιοπωλεία εδώ:cry:. Κανένα από τα δύο; Έστω υποκατάστημα; Δεν ξέρω που είναι το εδώ. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Κανένα από τα δύο; Έστω υποκατάστημα; Δεν ξέρω που είναι το εδώ. :p Χανιά είμαι.Απ' όσο ξέρω ούτε υποκατάστημα.Η αλήθεια είναι βέβαια πως δεν το έχω πολυψάξει καθώς από το δημοτικό πηγαίνω σε ένα συγκεκριμένo βιβλιοπωλείο(έχω δεθεί συναισθηματικά πλέον μαζί του:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Χανιά είμαι.Απ' όσο ξέρω ούτε υποκατάστημα.Η αλήθεια είναι βέβαια πως δεν το έχω πολυψάξει καθώς από το δημοτικό πηγαίνω σε ένα συγκεκριμένo βιβλιοπωλείο(έχω δεθεί συναισθηματικά πλέον μαζί του:lol:) Πράγματι, Ελευθερουδάκης/Παπασωτηρίου έχουν μόνο Ηράκλειο. Πάντως παίζει να μπορούν να σου τα παραγγείλουν κι από το συναισθηματικά δεμένο μαζί σου (:p) βιβλιοπωλείο. Ρώτα τους. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Πράγματι, Ελευθερουδάκης/Παπασωτηρίου έχουν μόνο Ηράκλειο. Πάντως παίζει να μπορούν να σου τα παραγγείλουν κι από το συναισθηματικά δεμένο μαζί σου (:p) βιβλιοπωλείο. Ρώτα τους. :) Θα τους ρωτήσω.Τα καλύτερα μου χρόνια πέρασα εκεί, μια δυο παραγγελίες δεν τις αξίζω;:lol:. (διόρθωσε το "συγκεκριμένω" στο quote γιατί βγάζει μάτι:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Θα τους ρωτήσω.Τα καλύτερα μου χρόνια πέρασα εκεί, μια δυο παραγγελίες δεν τις αξίζω;:lol:. (διόρθωσε το "συγκεκριμένω" στο quote γιατί βγάζει μάτι:p) Αξίζεις, αξίζεις, και στα τρία το ένα δώρο! :D Βγάζει μάτι αλλά εγώ δεν το είδα. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Salems Lot από μένα. Κλασσικός King και το βιβλίο δεν ειναι τεράστιο. Μετά από αυτό πηγαίνει σε It,The Stand κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Ευχαριστω για τις προτασεις.Θα αρχισω με το Σαλεμς Λοτ(αφου το προτεινετε οι περισσοτεροι) και οταν με το καλο τελειωσω συνεχιζω με τα υπολοιπα του Stephen King. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Εδώ που τα λέμε καλύτερα που ξεκινάει ο φίλος με Σάλεμς Λοτ. Θα λατρέψει τον Κινγκ και θα συνεχίσει ακάθεκτος... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Εδώ που τα λέμε καλύτερα που ξεκινάει ο φίλος με Σάλεμς Λοτ. Θα λατρέψει τον Κινγκ και θα συνεχίσει ακάθεκτος... Και εγώ αυτό είχα πει στην αρχή αλλά μας έκανες το δύσκολο:happy:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Και εγώ αυτό είχα πει στην αρχή αλλά μας έκανες το δύσκολο:happy:. Εγώ; Never! :whistle: :nagger: :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Ούτε ένας χρόνος δεν έχει περάσει. Ξεθάβω το θέμα για να συνεχίσουμε εδώ και να μην γεμίζουμε άδικα το «Προτείνετε ένα βιβλίο». Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Αναμένουμε το νέο βιβλίο του King με τίτλο ''Under the Dome'' Από όσο θυμάμαι είχε γράψει παλιά αυτό το βιβλίο (γύρω στις 50 σελ τότε) και το είχε χάσει μετά. Αν φτάσει στα επίπεδα Lisey's Story και Duma Key θα έχουμε ακόμα ένα διαμάντι. Φοβερά τα 2 τελευταία βιβλία του Άρχοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 γνωριζει κανεις ποτε θα βγουν σε ταινιες τα πολυ καλα βιβλια BAG OF BONES, LICEYS STORY που το πρωτο μαλιστα το βρηκα και πιο scary απ την sixth sence:cry: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Γιατί, είπε κανείς πως πρέπει ντε και καλά να γίνουν όλα τα βιβλία του King, ταινίες; Δεν έχω διαβάσει το Duma's Key, αλλά το Lisey's Story δεν το κόβω εύκολα να γίνεται ταινία. Κατ'αρχήν δεν ανήκει στα best-selling books του King (ή τέλος πάντων, υπάρχουν άλλα που πούλησαν περισσότερο) αλλά εκτός αυτού, το συγκεκριμένο βιβλίο θα είναι πολύ δύσκολο να γίνει ταινία: έχει συνεχή flashbacks, μεταφορές από τον πραγματικό στον φανταστικό κόσμο και συμβολισμούς που δύσκολα θα μπορούν να αποδοθούν σωστά στη μεγάλη οθόνη. Κρίμα που δεν μπορεί να γίνει εύκολα, αλλα δεν πειράζει. Μερικά βιβλία καλό είναι να παραμένουν για πάντα, μόνο βιβλία. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 αν διαβαζες λιγα ποστς παρακατω απ αυτο το θρεντ που εγιναν συγκεκριμενα περσι το καλοκαιρι ειχε αναφερει ο βεκο νομιζω πος το BAG OF BONES θα γινει ταινια και εδωσε λινκ.....απλα επειδη δεν ακουστηκε τιποτα για 1 χρονο τωρα, για αυτο και αναρωτιεμαι.Και γω πιστευω πως μερικα βιβλια θα ταν καλο να παραμεινουν βιβλια γιατι στη τηλεοραση χανουν.Aπλα ο κινγκ ειναι σε ενα ειδος που συγκαταλεγεται στον τρομο και στη αγωνια.Ετσι λοιπον οταν διαβασα το BAG OF BONES το μονο που σκεφτομουν ειναι πως θα ταν σε ταινια αυτο το πραμα:).Και εχαλου ο ιδιος ο συγγραφεας ακολουθει αυτη τη τακτικη οτιδηποτε γραφει να γυριζεται στη τηλεοραση η στο σινεμα.Προσφατο παραδειγμα nightmares and dreamscapes αν το χεις δει... Οποιος χερει κατι για το BAG OF BONES ας μου πει.thanks Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Εδώ θα δεις τα πάντα όλα. "Bag of Bones" το 2011, remakes του "It", του "Pet Sematary", ταινίες τα "Black House", "Dark Tower", "Cell". Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Το Bag of Bones το 2011? Νομίζω αρχικά ήταν να βγει πολύ νωρίτερα, μετά ακυρώθηκε το concept και να τώρα πάλι από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Η αλήθεια είναι πως αρχικά μιλούσαν για 2009, όπως επίσης και για το "From a Buick 8". Αλλά πηγαίνουν συνεχώς πίσω. Το θετικότερο όλων είναι ότι πίσω από την μεταφορά του «Μαύρου Πύργου» θα βρίσκεται ο JJ Abrams. Επιπλέον, σύμφωνα με φήμες, επικρατέστερος για τον ρόλο του Ρόλαντ είναι ο Christian Bale. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Η αλήθεια είναι πως αρχικά μιλούσαν για 2009, όπως επίσης και για το "From a Buick 8". Αλλά πηγαίνουν συνεχώς πίσω. Το θετικότερο όλων είναι ότι πίσω από την μεταφορά του «Μαύρου Πύργου» θα βρίσκεται ο JJ Abrams. Επιπλέον, σύμφωνα με φήμες, επικρατέστερος για τον ρόλο του Ρόλαντ είναι ο Christian Bale. Πραγματικά ανυπομονώ για Μαύρο Πύργο :respect: Ελπίζω ο JJ να δώσει και πάλι τα μέγιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domenico Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 θέλω να δω αν και άλλα άτομα έχουν την ίδια άποψη με εμένα. Δεν πιστεύετε ότι η μεταφορά του "το αυτό" στον κινηματογράφο δεν θα έπρεπε να γίνει? Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο αλλά τα όσα έγραφε δεν μπορούσαν να αποδοθούν στο γυαλί με αποτέλεσμα να βγει πολύ ευτελές... Κατά την γνώμη μου κατέστρεψαν τον υπέροχο τρόπο που αποτύπωνε τον φόβο στο βιβλίο με μια κινηματογραφική μεταφορά... Δεν είναι κρίμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts