alexb7 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Στο coolicool λένε για τέλη Ιουνίου, αν και στο Jiayu δεν έχουν βγάλει ακόμα καμία ανακοίνωση. Άμα πάει τόσο αργά, πέταξε το πουλάκι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Στο coolicool λένε για τέλη Ιουνίου, αν και στο Jiayu δεν έχουν βγάλει ακόμα καμία ανακοίνωση. Άμα πάει τόσο αργά, πέταξε το πουλάκι :P Αν ξεκινήσουν τότε οι παραδώσεις, καλο Σεπτέμβρη να μάθουμε από πρώτο χέρι τι λέει το κινητό... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexb7 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Αν ξεκινήσουν τότε οι παραδώσεις, καλο Σεπτέμβρη να μάθουμε από πρώτο χέρι τι λέει το κινητό... :wacko: E πάμε για άλλα μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 E πάμε για άλλα μετά Το κακό είναι φίλε ότι τα κινητά με κάπως μαζεμένες διαστάσεις είναι πολύ περιορισμένες οι επιλογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexb7 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Το κακό είναι φίλε ότι τα κινητά με κάπως μαζεμένες διαστάσεις είναι πολύ περιορισμένες οι επιλογές... Δυστυχώς. Και εγώ θα ήθελα ένα 4,7 ιντσών έως 5, αλλά πλέον ανεβαίνουν τα στάνταρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Εγώ πάντως θα το πάρω αν είναι μέχρι 200€ θα το πάρω με κλειστά μάτια αν όντως έχει αυτά τα spects. Ακόμα και το 5ιντσο Coolpad μου, μου φαίνεται μεγάλο. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aurumnus Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Η Coolicool λέει το Jiayu S4 θα έρθει τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Εγώ πάντως θα το πάρω αν είναι μέχρι 200€ θα το πάρω με κλειστά μάτια αν όντως έχει αυτά τα spects. Ακόμα και το 5ιντσο Coolpad μου, μου φαίνεται μεγάλο. Για αυτό και ασχολήθηκα και εγώ με το κινητό, μας έχουν τρελάνει στην παντόφλα. Θα ήθελα κάτι με καλούτσικα χαρακτηριστικά στις 4,5 max αλλά τι να κάνεις εδώ που έχουμε φτάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Τι θα γινει ρε παιδια θα ανακοινωθει; Κανενα νεο; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) Στο 1949deal.com Jiayu S4 MTK6752 Octa Core 1.7 GHz Android 5.0 Smartphone 3GB Ram 16GB Rom 4.7 Inch HD Gorilla Glass Screen 4G LTE NFC Black εδώ λέει 4000mah μπαταρία σε άλλα site λέει 2500mah τι ισχύει; 150e στο efox καλή τιμή εάν ισχύει μόλις κυκλοφορήσει http://en.efox-shop.com/jiyu-s4-mtk6752-17ghz-octa-core-47-zoll-hd-bildschirm-android-50-4g-lte-smartphone-g-301206 Edited May 3, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 εδώ λέει 4000mah μπαταρία σε άλλα site λέει 2500mah τι ισχύει; 150e στο efox καλή τιμή εάν ισχύει μόλις κυκλοφορήσει http://en.efox-shop.com/jiyu-s4-mtk6752-17ghz-octa-core-47-zoll-hd-bildschirm-android-50-4g-lte-smartphone-g-301206 Αυτό δεν είναι νέο φίλε. Σε διάφορα κινεζομάγαζα το έχουν out of stock. Το θέμα είναι να γίνει επίσημο Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 (edited) Από σημερινό άρθρο στο gizchina http://i0.wp.com/www.gizchina.com/wp-content/uploads/images/jiayu-s4-specifications.png?fit=1024%2C1024 Πάντως βλέπω είναι ήδη σε preorder. Για να δούμε εάν θα έχει την απήχηση του S3!? Edited May 6, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 (edited) Από σημερινό άρθρο στο gizchina http://i0.wp.com/www.gizchina.com/wp-content/uploads/images/jiayu-s4-specifications.png?fit=1024%2C1024 Πάντως βλέπω είναι ήδη σε preorder. Για να δούμε εάν θα έχει την απήχηση του S3!? Του λείπει κάτι βασικό όμως. Η αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπώματος νομίζω είναι must από δω και πέρα. Edited May 6, 2015 by impreza_sti Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Του λείπει κάτι βασικό όμως. Η αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπώματος νομίζω είναι must από δω και πέρα. Πάντως και το gizchina εικάζει ότι αυτά είναι τα τελικά χαρακτηριστικά του κινητού, οπότε μέχρι να βγει, ποτέ δεν ξέρεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις;δεν έχω καταλάβει 2 ή 3 gb ram θα έχει; ελπίζω η τιμή με 3gb ram να παραμείνει στα 150e. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις;δεν έχω καταλάβει 2 ή 3 gb ram θα έχει; ελπίζω η τιμή με 3gb ram να παραμείνει στα 150e. Δεν το κόβω να κυκλοφορεί καν! Επίσης πρέπει να συμπεριλάβει όλα τα καλούδια της εποχής όπως fingerprint scanner. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή ΕΙΔΙΚΑ των κινέζων στα capacitive buttons. Άχρηστα και τζάμπα αυξάνεται εξ αιτίας τους πο διαστάσεις των τηλεφώνων. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Το κάνουν επειδή τα onscreen μειώνουν τον διαθέσιμο χώρο της οθόνης. Ελπίζω να είναι φωτιζόμενα όπως του Jiayu F1. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 Το κάνουν επειδή τα onscreen μειώνουν τον διαθέσιμο χώρο της οθόνης. Ελπίζω να είναι φωτιζόμενα όπως του Jiayu F1. Νομιζω πως πολυς κοσμος βαρεθηκε τις παντοφλες. Το συγκεκριμενο αν ερθει στις 4.7'' και με μικρα μπεζελς θα κανει παπαδες..... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Παιδιά καλησπέρα έχω πάρει στην γυναίκα μου το S3 advanced. Η συσκευή είναι φανταστική για τα χρήματα της και εντελώς απροβλημάτιστη. Αν βγει το s4 με αυτά τα χαρακτηριστικά ,στις σχεδόν 5 ίντσες και καλή τιμή θα είναι πραγματικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 κανένα νέο για την κυκλοφορία του; πόσο θα περιμένουμε ακόμα; θέλω κινητό τσέπης.... :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 από vickmall μου είπανε τέλος του 2015 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Νομιζω πως πολυς κοσμος βαρεθηκε τις παντοφλες. Και τις μικρές οθόνες επίσης. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 από vickmall μου είπανε τέλος του 2015 Καλά έγινε πες τους. Ελπίζω ως τότε να έχουν αλλάξει τα spects του φυσικά... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 από vickmall μου είπανε τέλος του 2015 LOL Μακρυά πάει η βαλίτζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2015 LOL Μακρυά πάει η βαλίτζα... όχι απλά μακριά.......πολύ μακριά ........ http://neakiniton.blogspot.gr/2015/07/jiayu.html Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts