Jump to content

Malware, bug ή κάτι αλλο;

drake19
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια,θελω μια βοηθεια γιατι εχω κανει τα παντα και δεν λεει να φυγει μια διαφημισει που εμφανιζεται μονο σε φορουμς,το συγκεκριμενο που θα δειτε δεν μου το βγαζει απο το pc της δουλειας,ουτε απο πουθενα αλλου.Εκανα τα παντα,ειδα μην τυχον υπαρχει κατι εγκατεστημενο,καποια προέκταση,ιος,malware,trojan......το καθαρισα ποσες φορε το pc αλλα τα ιδια.

Δειτε το screenshot και πειτε μου αν σας εχει τυχει κατι παρομοιο.

Ευχαριστω πολυ.

Υ.Γ Εχω κανει και τον παρακατω οδηγο,αλλα και παλι τιποτα.

http://malwaretips.com/blogs/remove-adware-popup-ads/

http://s10.postimg.org/3rr6pdn7t/image.jpg

Edited by drake19
3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Κατεβασε το AdwCleaner

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Κατεβασε το AdwCleaner

Το κατεβασα,βρηκε καποια,τα εσβησε αλλα παλι τιποτα.

3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Σε άλλο browser σου εμφανίζεται; Δοκίμασε να διαγράψεις οποίες επεκτάσεις δεν σου φαίνονται σωστές
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε άλλο browser σου εμφανίζεται; Δοκίμασε να διαγράψεις οποίες επεκτάσεις δεν σου φαίνονται σωστές

Εκανα τα παντα,εμφανιζονται και στον μοζιλα,και σημερα εμφανιστηκαν και μεσα στο steam :wacko::wacko::blink::blink:

Εβαλα τα παντα παιδια,το pc ποιο καθαρο δεν γινετε,εχω βγαλει τα παντα,και φορματ δεν θελω να κανω γιατι ειναι κανα 6ωρο για να το στήσω πάλι,εχω πολλα για την δουλεια μου και για video editing.Μου ειναι πολυ κουλο που εμφανιστηκαν και μεσα στο steam,ειναι browser το ξερω.......αλλα κουλο.

Θα σου πρότεινα να απεγκαταστήσεις όλους τους browsers που έχεις και να τους δοκιμάσεις μετά ένα ένα χωρίς πρόσθετα. Στη συνέχεια μπορείς να δοκιμάσεις κάτι από όσα γράφονται εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=400671

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας,τελικα βρηκα τι ηταν,εγινε επιθεση στο ρουτερ μου και εστελνε της μονιμες διαφημίσεις μαζι με της αστυνομιας και δεν εφευγε ουτε με reset,τελικα εβαλα το παλιο μου ρουτερ και δεν ξαναεβγαλε τιποτα.Απλα να το ξερετε σε οποιον συμβει το ιδιο με μενα.

Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας,τελικα βρηκα τι ηταν,εγινε επιθεση στο ρουτερ μου και εστελνε της μονιμες διαφημίσεις μαζι με της αστυνομιας και δεν εφευγε ουτε με reset,τελικα εβαλα το παλιο μου ρουτερ και δεν ξαναεβγαλε τιποτα.Απλα να το ξερετε σε οποιον συμβει το ιδιο με μενα.

:blink::blink::confused: Επειδή είμαι δίπλα σου, Αλμυρό, μπορείς να μου στείλεις το ρούτερ να το δω? Και πως το κατάλαβες, ποιος σου το είπε? :worry:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

:blink::blink::confused: Επειδή είμαι δίπλα σου, Αλμυρό, μπορείς να μου στείλεις το ρούτερ να το δω? Και πως το κατάλαβες, ποιος σου το είπε? :worry:

Φιλος μου ραδιοερασιτεχνης που ασχολείται και με τα δυκτια+και ενας φιλος του η δουλεια του ειναι τα δυκτια.Ειναι ενα script το οποιο παει και μπανει μεσα στην backup nand memory,η backup δεν επηρεάζεται απο reset και firmware update και ετσι συνεχιζει και τρεχει στελνοντας σε ολες της συσκευες που ειναι συνδεμενες με καλωδιο και wifi της διαφημίσεις και τον "ιο" της αστυνομιας.

Το λαθος μου ηταν οτι ειχα αφησει τα ιδια user pass και εκει την πατησα,και για εναν παραξενο λογο το firewall ηταν κλειστο ενω ειμαι 200% σιγουρος οτι ηταν ανοιχτο.

Φιλος μου ραδιοερασιτεχνης που ασχολείται και με τα δυκτια+και ενας φιλος του η δουλεια του ειναι τα δυκτια.Ειναι ενα script το οποιο παει και μπανει μεσα στην backup nand memory,η backup δεν επηρεάζεται απο reset και firmware update και ετσι συνεχιζει και τρεχει στελνοντας σε ολες της συσκευες που ειναι συνδεμενες με καλωδιο και wifi της διαφημίσεις και τον "ιο" της αστυνομιας.

Το λαθος μου ηταν οτι ειχα αφησει τα ιδια user pass και εκει την πατησα,και για εναν παραξενο λογο το firewall ηταν κλειστο ενω ειμαι 200% σιγουρος οτι ηταν ανοιχτο.

Πιστεύω σου εξήγησαν και τί είναι η ''NAND MEMORY'' ..... Πρέπει πάντως να έχεις κάτι ή είσαι κάπου που άξιζε τον κόπο κάποιος να σου το κάνει όλο αυτό !!!:wacko:

κανε επαναφορα συστηματος στην τελευταια ημερομηνια που σου δειχνει εαν δεν φυγει , ξανα καντω μεχρι να βρεις την τελευταια ημερομηνια που σου βγαζει αν δεν πετυχει κανε ενα format , αν και δεν θελω να αποφυγω να σου πω για φορματ για αυτο σου λεω να κανεις επαναφορα συστηματος ! .

• 10 months later...
Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια. Οταν ανοιγω τον browser γεμιζει η οθονη με παραθυρα διαφημίσεων, νεες καρτελες και pop up παραθυρα. Το bitdefender που εχω βρησκει τον υπολογιστη καθαρό. Τι μπορω να κανω για να εξαφανιστουν;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Κατεβασε το adwcleaner και σβησε οτι βρει.

Κατεβασε το adwcleaner και σβησε οτι βρει.

Το antivirus δεν θα επρεπε να τα βρισκει και πολυ περισσοτερο να μην επιτρεπει να περασουν στον υπολογιστη;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Το antivirus δεν θα επρεπε να τα βρισκει και πολυ περισσοτερο να μην επιτρεπει να περασουν στον υπολογιστη;

Δεν είναι ιοί αλλά malware.Πρόσεχε σε τι σελίδες μπαίνεις και σε τι πατάς οκ.

Πχ ήταν,δεν ξερω αν είναι ακόμα,της μοδας να σου ανοιγουν σελίδες με κερδισες iphone κλπ πάτα εδω .Αν το έκανες τσίμπαγες παράσημα.Επίσης υπήρχαν διαφημίσεις που ανοιγαν δικα τους παράθυρα,πολύ δυσκολο να τα ξεφορτωθεις αν την πάταγες.

Δεν είναι ιοί αλλά malware.Πρόσεχε σε τι σελίδες μπαίνεις και σε τι πατάς οκ.

Πχ ήταν,δεν ξερω αν είναι ακόμα,της μοδας να σου ανοιγουν σελίδες με κερδισες iphone κλπ πάτα εδω .Αν το έκανες τσίμπαγες παράσημα.Επίσης υπήρχαν διαφημίσεις που ανοιγαν δικα τους παράθυρα,πολύ δυσκολο να τα ξεφορτωθεις αν την πάταγες.

Εκανα αυτο που ειπες αλλα δε βοηθησε ιδιαιτερα. Τι μπορω να κανω απο εδω και περα;

My History:

Κοιταξε μηπως εχει εγκατασταθει καποιο προγραμμα και στα πετάει αυτά,οτι δεν ξερεις τι κάνει το γκουγκλάρεις για να μάθεις τι είναι.

Κοιταξε μηπως εχει εγκατασταθει καποιο προγραμμα και στα πετάει αυτά,οτι δεν ξερεις τι κάνει το γκουγκλάρεις για να μάθεις τι είναι.

Δεν φαίνεται εγκτεστημενο κανενα περιεργο πρόγραμμα. Αν αναβαθμισω απο 8.1 σε 10 θα λυθεί το πρόβλημα;

My History:

Δεν φαίνεται εγκτεστημενο κανενα περιεργο πρόγραμμα. Αν αναβαθμισω απο 8.1 σε 10 θα λυθεί το πρόβλημα;

Κατεβασε και τρεξε και το malwarebytes.