mirrorofsorrow Δημοσιεύτηκε October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 16, 2014 (edited) iPad mini 3 (iPad mini 3rd Generation) With Touch ID. http://images.apple.com/v/ipad/compare/a/images/hero_mini_large.png ______________________________________ Ημερομηνίες: Ανακοίνωση: 16 Οκτωβρίου 2014 Κυκλοφορία: 20 Οκτωβρίου 2014 Περιγραφή συσκευής: We made iPad mini small. We made it fast. We made it incredibly capable. And now we made it even better. With advancements like Touch ID and iOS 8, and a new gold finish, there’s even more about iPad mini to love. ______________________________________ Λειτουργικό σύστημα: Αρχική έκδοση: iOS 8.1 Τρέχουσα: iOS 10 Χρώματα: Γκρι / Ασημί / Χρυσαφί Χωρητικότητα: 16 / 64 / 128 GB ______________________________________ Οθόνη: Τύπος: IPS LCD, 1300:1 Contrast ratio, 500 cd/m2 Max brightness Διαστάσεις: 2048×1536, 7,9-inch, 326 PPI Άλλα: Fingerprint-resistant oleophobic coating Επεξεργαστές: Apple A7 (1,3 GHz Dual Core, ARMv8 [64-bit], PowerVR G6430 GPU [Quad-core], 28 nm Manufacturing process) M7 Motion coprocessor (ARM Cortex-M3) Μνήμη RAM: 1 GB (LPDDR3, 1600 eDRAM) Κάμερες: Εμπρόσθια: 1,2 MP BSI sensor, ƒ/2,4 Διάφραγμα, 1,75 µm Pixel size Λήψη φωτό: 1280×960, HDR photos, Burst mode Λήψη βίντεο: 720p (30 FPS) Οπίσθια: 5 MP, 1/3,2'' BSI sensor, ƒ/2,4 Διάφραγμα, 1,4 µm Pixel size, Five-element lens, Hybrid IR filter Λήψη φωτό: 2566×1917, Panoramas, HDR photos, Burst mode Λήψη βίντεο: 1080p (30 FPS), Time-lapse video, 3× Zoom Μπαταρία: 6.471 mAh (23,8 Wh) Συνδεσιμότητα: 2G (GPRS/EDGE): 850, 900, 1800, 1900 MHz 3G (UMTS/HSPA+/DC-HSDPA): 850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz 4G-LTE (μέχρι 150 Mbps): Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26 WiFi 802.11: a, b, g, n + MIMO Bluetooth 4.0 GPS, GLONASS (Cellular μόνο) Αισθητήρες: Γυροσκόπιο τριών αξόνων, Επιταχυνσιόμετρο, Αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος, Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ______________________________________ Εκδόσεις: A1599: Wi-Fi A1600: Wi-Fi + Cellular Αναλυτικά ______________________________________ Επίσημη σελίδα υποστήριξης iPad Edited November 10, 2016 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Στο site της apple, συγκρίνοντας τα χαρακτηριστικά μεταξύ ipad mini 2 και ipad mini 3, οι μοναδικές διαφορές που εντόπισα είναι οτι το 3 έχει touch id και οτι βγαίνει σε χρυσό. Έχω χάσει κάτι ή είναι όντως οι μοναδικές διαφορές ανάμεσα στις 2 συσκευές? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Στο site της apple, συγκρίνοντας τα χαρακτηριστικά μεταξύ ipad mini 2 και ipad mini 3, οι μοναδικές διαφορές που εντόπισα είναι οτι το 3 έχει touch id και οτι βγαίνει σε χρυσό. Έχω χάσει κάτι ή είναι όντως οι μοναδικές διαφορές ανάμεσα στις 2 συσκευές? :confused: Και ομως.αυτες ειναι οι διαφορες. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Στο site της apple, συγκρίνοντας τα χαρακτηριστικά μεταξύ ipad mini 2 και ipad mini 3, οι μοναδικές διαφορές που εντόπισα είναι οτι το 3 έχει touch id και οτι βγαίνει σε χρυσό. Έχω χάσει κάτι ή είναι όντως οι μοναδικές διαφορές ανάμεσα στις 2 συσκευές? :confused: Δεν έχεις χάσει κάτι, όντως οι διαφορές των mini 2 με το mini 3 είναι το touch id, το χρυσό χρώμα και οι καινούργιες χωρητικότητες. Φαίνεται ότι το mini πάει προς το χρονοντούλαπο της ιστορίας και την θέση του θα την αναλάβει το 6 plus. Χθες έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν έχει μέλλον το mini. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Νομίζω περισσότερη σημασία έδωσε να υπάρξει μια ομοιομορφία μεταξύ των συσκευών λόγω οικοσυστήματος, Yosemite και iOS 8, παρά μια ουσιώδης αναβάθμιση του Mini. Με αυτή τη κίνηση, πλέον το Mini iPad είναι ακριβώς αυτό που εκφραζει η ονομασία του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Έχει δίκιο έτσι όπως το θέτεις αλλά εμένα μου θυμίζει αυτό που είχε γίνει κάποτε με το ipad. Που μέσα σε έξι μήνες έβγαλε και 2ο ipad το οποίο είχε την καινούργια υποδοχή και μια αλλαγή στον επεξεργαστή. Τόσο minor αναβάθμιση είχαμε να δούμε από τότε. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συνυπάρξει το ipad μαζί με το plus. Ειδικά αν συνεχίσει την αναβάθμιση του plus. Πιστεύω ότι κάπου θα το φάει το plus. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Μάλιστα.. Οπότε για μένα που σκεφτόμουν απο καιρό να πάρω ενα ipad mini και απλά περίμενα να βγει το καινούριο ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία αν η τιμή στο ipad mini 2 πέσει λόγω του 3 μιας και οι διαφορές είναι ανύπαρκτες.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Μάλιστα.. Οπότε για μένα που σκεφτόμουν απο καιρό να πάρω ενα ipad mini και απλά περίμενα να βγει το καινούριο ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία αν η τιμή στο ipad mini 2 πέσει λόγω του 3 μιας και οι διαφορές είναι ανύπαρκτες.. :p Εφόσον αυτά που δίνει το mini 3 δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα τότε ναι είναι ευκαιρία το mini 2. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Γι αυτόν που δεν θέλει από 64gb και πάνω και δεν θέλει Touch ID και χρυσό χρώμα! Τότε μονόδρομος το mini 2 ! Και τιμή στα 289 πλέον τα 16gb και 339 τα 32gb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepout Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλημέρα σας, πως μπορώ να αρχίσω να αποθηκεύω ντοκιμαντέρ και αλλα αρχεία στο iPad Μου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλωσόρισες στο φόρουμ. Δες τον παρακάτω οδηγό: Aπλές Οδηγίες συγχρονισμού iOS συσκευών, με το iTunes Οποιαδήποτε ερώτηση έχεις, θα την κάνεις σε εκείνο το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth81 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Νεος Κατοχος ipad mini 3 κ iphone 5c μετακομιζω απο το αισχρο android για μενα να ρωτησω ηθελα sync κ της δυο συσκευες μαζι με το apple id μου για χρειαζεται κ κατι ακομη να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Νεος Κατοχος ipad mini 3 κ iphone 5c μετακομιζω απο το αισχρο android για μενα να ρωτησω ηθελα sync κ της δυο συσκευες μαζι με το apple id μου για χρειαζεται κ κατι ακομη να κανω? Καλοριζικα και τα δυο... απλα περνας το apple id σου και στις δυο συσκευες και εισαι κομπλέ!!! Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferni Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) Οντως καμια σχεση τα android με τα ios..κι εγω πηγα σε iphone 5 και σκεφτομαι για ipad mini 2 η 3 για gaming Edited May 24, 2015 by Ferni Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fritezas Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Παιδια sos ο μικρος μου εσπασε το ipad συγκεκρικενα μονο το digitizer ευτυχως! Εχουμε καποιον για service με καλη τιμη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Καινούριος στον χώρο του iOS. Μπορεί να μου πει κανείς πως γίνεται να περάσω βίντεος στο iPad 3 mini ? Προσπάθησα μέσω iTunes με τον τρόπο που πέρασα και τραγούδια αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Καινούριος στον χώρο του iOS. Μπορεί να μου πει κανείς πως γίνεται να περάσω βίντεος στο iPad 3 mini ? Προσπάθησα μέσω iTunes με τον τρόπο που πέρασα και τραγούδια αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! ;) Διάβασε τον παρακάτω οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268688 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Καινούριος στον χώρο του iOS. Μπορεί να μου πει κανείς πως γίνεται να περάσω βίντεος στο iPad 3 mini ? Προσπάθησα μέσω iTunes με τον τρόπο που πέρασα και τραγούδια αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! ;) Καλορίζικο και καλώς ήρθες στο ios :) Διάβασε τον παρακάτω οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268688, θα σε βοηθήσει. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ωραία, θα του ρίξω μια ματιά και ελπίζω να βγάλω άκρη! ;) Θενξ γκάις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbest99 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Παιδια καλησπερα κ συγνωμη εαν ειναι ακυρη η ερωτηση αλλα ψαχνομαι για power bank κ ψαχνομαι κ επεσα σε μια εταιρια που ονομαζεται vinsic αλλα βλεπω την ταση Αh κ βλεπω οτι βγαζει 2,4 ο φορτιστης ομως φορτωνει στα 2Α εαν δεν κανω λαθος υπαρχει καποιο προβλημα το θελω κυριως γιατι αρχιζει η ταση της μπαταριας του να πεφτει με χρηση καλη πεφτει πολλη γρηγορα παραθετω κ την φωτο απο το προιον εαν μπορει καποιος να με βοηθησει θα ημουν υποχρεως http://www.vinsic.com/Products/sku-VSPB303W επισης βλεπω κ αυτο που ειναι μεν πιο απλο απο το αλλο διοτι σιγουρα βγαζει 1Α κ 2Α εξοδους http://en.pisen.com.cn/product/show/2916.shtml τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Παιδια καλησπερα κ συγνωμη εαν ειναι ακυρη η ερωτηση αλλα ψαχνομαι για power bank κ ψαχνομαι κ επεσα σε μια εταιρια που ονομαζεται vinsic αλλα βλεπω την ταση Αh κ βλεπω οτι βγαζει 2,4 ο φορτιστης ομως φορτωνει στα 2Α εαν δεν κανω λαθος υπαρχει καποιο προβλημα το θελω κυριως γιατι αρχιζει η ταση της μπαταριας του να πεφτει με χρηση καλη πεφτει πολλη γρηγορα παραθετω κ την φωτο απο το προιον εαν μπορει καποιος να με βοηθησει θα ημουν υποχρεως http://www.vinsic.com/Products/sku-VSPB303W επισης βλεπω κ αυτο που ειναι μεν πιο απλο απο το αλλο διοτι σιγουρα βγαζει 1Α κ 2Α εξοδους http://en.pisen.com.cn/product/show/2916.shtml τι λετε? Όσο πιο δυνατή έξοδο έχει τόσο καλύτερα γιατί το ipad έχει μεγάλη μπαταρία Αν το βάλεις να φορτίσει σε 1Α θα κάνει 7-8 ώρες να φορτίσει Να αποφύγεις τα no name κινέζικα Κάτι για type c βλέπω για τον συγκεκριμένο μήπως να το κοιτάξεις παραπάνω μήπως είναι μόνο type c Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexbest99 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Όσο πιο δυνατή έξοδο έχει τόσο καλύτερα γιατί το ipad έχει μεγάλη μπαταρία Αν το βάλεις να φορτίσει σε 1Α θα κάνει 7-8 ώρες να φορτίσει Να αποφύγεις τα no name κινέζικα Κάτι για type c βλέπω για τον συγκεκριμένο μήπως να το κοιτάξεις παραπάνω μήπως είναι μόνο type c Σε ευχαριστω πολλη για την απαντηση αλλα να σε ρωτησω τι εννοιεις ''οσο πιο δυνατη εξοδο''?στα αμπερ κ βολτ που θα φορτηζει ναι τα ΝΟ ΝΑΜΕ κινεζικα εννοιειτε τα αποφευγω ειμαι μεταξυ ΧΙΑΟΜΙ πασιγνωστη,vinsic που εχω ψαξει κ εχω διαβασει πολλη καλα λογια κ κριτικες κ pisen που εχω διαβασει οτι κανει καλα πραγματα ΤΟ συγκεκριμενο το πρωτο μοντελο που ανεβασα οντως εχει type-c(που θα μου χρησιμευσει με της γυναικας μου το 5Χ)quick charge,κ μια στανταρ εισοδο φορτισης με ισχυει 2,4Α/5Βολτ Εχεις κανενα να προτεινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Σε ευχαριστω πολλη για την απαντηση αλλα να σε ρωτησω τι εννοιεις ''οσο πιο δυνατη εξοδο''?στα αμπερ κ βολτ που θα φορτηζει ναι τα ΝΟ ΝΑΜΕ κινεζικα εννοιειτε τα αποφευγω ειμαι μεταξυ ΧΙΑΟΜΙ πασιγνωστη,vinsic που εχω ψαξει κ εχω διαβασει πολλη καλα λογια κ κριτικες κ pisen που εχω διαβασει οτι κανει καλα πραγματα ΤΟ συγκεκριμενο το πρωτο μοντελο που ανεβασα οντως εχει type-c(που θα μου χρησιμευσει με της γυναικας μου το 5Χ)quick charge,κ μια στανταρ εισοδο φορτισης με ισχυει 2,4Α/5Βολτ Εχεις κανενα να προτεινεις? Για το ipad χρειάζεσαι δυνατή έξοδο πχ 2.1Α, για iPhone ας πούμε κάνει και ένα με 1Α Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepant Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Καλησπέρα αυτό το iPad mini 3 WiFi στα 279 αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Για να δούμε θα πάρει πλήρες το iOS 13; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts