Theodore41 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Επειδή βλέπω ότι τον τελευταίο καιρό το Air 2 που έχω σέρνεται,και μάλλον θα ξαναπάρω ένα παρόμοιο,ποιό iPad είναι αξιοπρεπές όπως το Air 2 στα...νιάτα του χωρίς να ζητάει να πουλήσω το σπίτι μου για να το πάρω; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Επειδή βλέπω ότι τον τελευταίο καιρό το Air 2 που έχω σέρνεται,και μάλλον θα ξαναπάρω ένα παρόμοιο,ποιό iPad είναι αξιοπρεπές όπως το Air 2 στα...νιάτα του χωρίς να ζητάει να πουλήσω το σπίτι μου για να το πάρω; Καλημέρα παιδια.Ηρθε στα χερια μου το συγκεκριμενο ταμπλετ.Του εκανα την τελευταια αναβαθμιση.Το πρόβλημα που εχει είναι ότι ο προηγούμενος κατοχος του( ο ξάδερφος) του ειχε πεσει κατω με αποτέλεσμα να εχει θεμα με την φωτεινοτητα του.Πηρα τηλεφωνο στην I-system αλλα μου ειπαν δεν τα ανοιγουν κ κανουν αντικατασταση αλλα ζητανε πολλα.μπορω να κανω κατι εγω ετσι ώστε να το δουλευω εδώ στο σπιτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Καλημέρα παιδια.Ηρθε στα χερια μου το συγκεκριμενο ταμπλετ.Του εκανα την τελευταια αναβαθμιση.Το πρόβλημα που εχει είναι ότι ο προηγούμενος κατοχος του( ο ξάδερφος) του ειχε πεσει κατω με αποτέλεσμα να εχει θεμα με την φωτεινοτητα του.Πηρα τηλεφωνο στην I-system αλλα μου ειπαν δεν τα ανοιγουν κ κανουν αντικατασταση αλλα ζητανε πολλα.μπορω να κανω κατι εγω ετσι ώστε να το δουλευω εδώ στο σπιτι? Μήπως έχει πρόβλημα η οθόνη; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Μήπως έχει πρόβλημα η οθόνη; ο ξαδερφος μου ειπε οτι του ειχε πεσει κατω αλλα δεν εχει σπασει Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 ο ξαδερφος μου ειπε οτι του ειχε πεσει κατω αλλα δεν εχει σπασει Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk Βάλε καμία φωτογραφία να δούμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Βάλε καμία φωτογραφία να δούμε Προσπαθω να βαλω φωτο αλλα οσο μικρη κ αν την κανω δεν την δεχεται:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Προσπαθω να βαλω φωτο αλλα οσο μικρη κ αν την κανω δεν την δεχεται:( Όχι μέσω browser. Ανέβασε η μέσω tapatalk η με Λινκ σε κάποιο cloud Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Όχι μέσω browser. Ανέβασε η μέσω tapatalk η με Λινκ σε κάποιο cloud Sent from my iPhone using Tapatalk τωρα φαινεται? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 τωρα φαινεται? Sent from my iPad using Tapatalk Ναι κανονικά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Ναι κανονικά Sent from my iPhone using Tapatalk Μολις το ανοιγω κ ειναι στην αρχικη οθονη με το μηλο στην αριστερη πλευρα φιανεται σαν να αναβουν 3 λαμπες.Υποθετω οτι αυτο εγινε απο την πτωση του.Αν το πηγαινα σε μη εξουδιοδοτημενο καταστημα θα το εφτιαχναν η τζαμπα θα δινω λεφτα; Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Μολις το ανοιγω κ ειναι στην αρχικη οθονη με το μηλο στην αριστερη πλευρα φιανεται σαν να αναβουν 3 λαμπες.Υποθετω οτι αυτο εγινε απο την πτωση του.Αν το πηγαινα σε μη εξουδιοδοτημενο καταστημα θα το εφτιαχναν η τζαμπα θα δινω λεφτα; Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk Έχει σπάσει η οθόνη εσωτερικά Θέλει αλλαγή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Έχει σπάσει η οθόνη εσωτερικά Θέλει αλλαγή καταλαβα.Υποθετω το κοστος επισκευης θα ειναι υψηλο..; Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 καταλαβα.Υποθετω το κοστος επισκευης θα ειναι υψηλο..; Sent from my iPad Air 2 using TapatalkΑρκετά κάνα 220 με 240 χαλαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Αρκετά κάνα 220 με 240 χαλαρά καταλαβα.Ευχαριστω για την ενημερωση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 καταλαβα.Ευχαριστω για την ενημερωση:) στην φωτο που ανεβασες δεν φαινεται καποιο προβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 στην φωτο που ανεβασες δεν φαινεται καποιο προβλημα Ναι γιατι είναι ανεβασμενη η φωτεινοτητα.Στην αρχη όμως όταν το ανοίγεις κ είναι στην οθονη με το μηλο στην αριστερη πλευρα φαινεται σα να αναβουν 3 φωτακια στο πλαι ενώ στις υπολοιπες πλευρες δεν φαινεται κατιι.Κ ο ξάδερφος που μου το εδωσε μου ειπε ότι του ειχε πεσει κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Ναι γιατι είναι ανεβασμενη η φωτεινοτητα.Στην αρχη όμως όταν το ανοίγεις κ είναι στην οθονη με το μηλο στην αριστερη πλευρα φαινεται σα να αναβουν 3 φωτακια στο πλαι ενώ στις υπολοιπες πλευρες δεν φαινεται κατιι.Κ ο ξάδερφος που μου το εδωσε μου ειπε ότι του ειχε πεσει κατω. οταν εισαι στις λειτουργιες της συσκευης εχεις καποιο προβλημα? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 οταν εισαι στις λειτουργιες της συσκευης εχεις καποιο προβλημα? όχι όλα τα αλλα δουλευουν κανονικα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 τώρα είδα την φώτο για baklight ic μοιάζει παρά για οθονη (θελει επισκευή μητρικής δλδ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 τώρα είδα την φώτο για baklight ic μοιάζει παρά για οθονη (θελει επισκευή μητρικής δλδ) σε ευχαριστω! Ξερεις στο περιπου ποια θα ηταν το κοστος? Αν είναι υψηλο θα το αφήσω ετσι κανα δυο χρονια ακομα κ μετα θα αναζητησω άλλο μοντελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 σε ευχαριστω! Ξερεις στο περιπου ποια θα ηταν το κοστος? Αν είναι υψηλο θα το αφήσω ετσι κανα δυο χρονια ακομα κ μετα θα αναζητησω άλλο μοντελοΑν είναι το σύστημα φωτισμού στην μητρική (χρειάζεται δωκιμη) κάνα 150 το βαράνε (προφανος δεν μηλαω για την Apple εκεί αλλάζουν όλη την συσκευή δεν κάνουν επισκευές, αν είναι οθόνη άστο δεν αξίζει 250 εκεί κοντά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. March 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2020 Αν είναι το σύστημα φωτισμού στην μητρική (χρειάζεται δωκιμη) κάνα 150 το βαράνε (προφανος δεν μηλαω για την Apple εκεί αλλάζουν όλη την συσκευή δεν κάνουν επισκευές, αν είναι οθόνη άστο δεν αξίζει 250 εκεί κοντά είναι οκ.Σε ευχαριστω κ παλι για την ενημερωση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Παιδιά καλησπέρα σας. Αγόρασα το ταμπλέτ έρχομαι από iPad 3 όποτε η διαφορά που είδα είναι τεράστια. Για ποσό ακόμη λέτε θα το υποστηρίζει η Apple? Γνωρίζουμε αν θα πάρει άλλη αναβάθμιση στο μέλλον ή τέλος εδω? Παντως είναι πολύ καλό εργαλείο ελπίζω να παραμείνει κομπλέ για κάνα 2 χρονάκια ακόμη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Παιδιά καλησπέρα σας. Αγόρασα το ταμπλέτ έρχομαι από iPad 3 όποτε η διαφορά που είδα είναι τεράστια. Για ποσό ακόμη λέτε θα το υποστηρίζει η Apple? Γνωρίζουμε αν θα πάρει άλλη αναβάθμιση στο μέλλον ή τέλος εδω? Παντως είναι πολύ καλό εργαλείο ελπίζω να παραμείνει κομπλέ για κάνα 2 χρονάκια ακόμη..... Δεν ξερω τι ενημερωσεις θα παρει ακομα σε ios αλλα πραγματι ακομα καλα κρατει, βεβαια αμα το ζορισεις λιγο παραπανω, δειχνει "κολλαει" αν δεν το εχεις για δουλεια ομως αλλα για χαβαλε ολα καλα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Δεν ξερω τι ενημερωσεις θα παρει ακομα σε ios αλλα πραγματι ακομα καλα κρατει, βεβαια αμα το ζορισεις λιγο παραπανω, δειχνει "κολλαει" αν δεν το εχεις για δουλεια ομως αλλα για χαβαλε ολα καλα. Άντε να δούμε μήπως πάρει και την 14 αλλά χλωμό το βλέπω. Παντως για απλή χρήση και κανένα παιχνιδάκι δεν έχει θέμα μια χαρά είναι τώρα άμα το ζορίσεις λαγκαρει λίγο αλλά λογικό το βρίσκω. Παντως είναι καλό εργαλείο ακόμη ελπίζω να με καλύψει για απλή χρήση κάνα δυο χρονάκια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts