Jump to content

iPad Air 2 (2014)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή βλέπω ότι τον τελευταίο καιρό το Air 2 που έχω σέρνεται,και μάλλον θα ξαναπάρω ένα παρόμοιο,ποιό iPad είναι αξιοπρεπές όπως το Air 2 στα...νιάτα του χωρίς να ζητάει να πουλήσω το σπίτι μου για να το πάρω;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• 3 months later...
  • Απαντήσεις 894
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή βλέπω ότι τον τελευταίο καιρό το Air 2 που έχω σέρνεται,και μάλλον θα ξαναπάρω ένα παρόμοιο,ποιό iPad είναι αξιοπρεπές όπως το Air 2 στα...νιάτα του χωρίς να ζητάει να πουλήσω το σπίτι μου για να το πάρω;

Καλημέρα παιδια.Ηρθε στα χερια μου το συγκεκριμενο ταμπλετ.Του εκανα την τελευταια αναβαθμιση.Το πρόβλημα που εχει είναι ότι ο προηγούμενος κατοχος του( ο ξάδερφος) του ειχε πεσει κατω με αποτέλεσμα να εχει θεμα με την φωτεινοτητα του.Πηρα τηλεφωνο στην I-system αλλα μου ειπαν δεν τα ανοιγουν κ κανουν αντικατασταση αλλα ζητανε πολλα.μπορω να κανω κατι εγω ετσι ώστε να το δουλευω εδώ στο σπιτι?

Καλημέρα παιδια.Ηρθε στα χερια μου το συγκεκριμενο ταμπλετ.Του εκανα την τελευταια αναβαθμιση.Το πρόβλημα που εχει είναι ότι ο προηγούμενος κατοχος του( ο ξάδερφος) του ειχε πεσει κατω με αποτέλεσμα να εχει θεμα με την φωτεινοτητα του.Πηρα τηλεφωνο στην I-system αλλα μου ειπαν δεν τα ανοιγουν κ κανουν αντικατασταση αλλα ζητανε πολλα.μπορω να κανω κατι εγω ετσι ώστε να το δουλευω εδώ στο σπιτι?

Μήπως έχει πρόβλημα η οθόνη;

Nokia 8800 Scirocco

Μήπως έχει πρόβλημα η οθόνη;

ο ξαδερφος μου ειπε οτι του ειχε πεσει κατω αλλα δεν εχει σπασει

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

ο ξαδερφος μου ειπε οτι του ειχε πεσει κατω αλλα δεν εχει σπασει

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Βάλε καμία φωτογραφία να δούμε

Nokia 8800 Scirocco

Βάλε καμία φωτογραφία να δούμε

Προσπαθω να βαλω φωτο αλλα οσο μικρη κ αν την κανω δεν την δεχεται:(

Προσπαθω να βαλω φωτο αλλα οσο μικρη κ αν την κανω δεν την δεχεται:(

Όχι μέσω browser.

Ανέβασε η μέσω tapatalk η με Λινκ σε κάποιο cloud

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όχι μέσω browser.

Ανέβασε η μέσω tapatalk η με Λινκ σε κάποιο cloud

033abf2cf0511b9996d106448167f66f.jpg

τωρα φαινεται?

Sent from my iPad using Tapatalk

Ναι κανονικά

Μολις το ανοιγω κ ειναι στην αρχικη οθονη με το μηλο στην αριστερη πλευρα φιανεται σαν να αναβουν 3 λαμπες.Υποθετω οτι αυτο εγινε απο την πτωση του.Αν το πηγαινα σε μη εξουδιοδοτημενο καταστημα θα το εφτιαχναν η τζαμπα θα δινω λεφτα;

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Μολις το ανοιγω κ ειναι στην αρχικη οθονη με το μηλο στην αριστερη πλευρα φιανεται σαν να αναβουν 3 λαμπες.Υποθετω οτι αυτο εγινε απο την πτωση του.Αν το πηγαινα σε μη εξουδιοδοτημενο καταστημα θα το εφτιαχναν η τζαμπα θα δινω λεφτα;

Έχει σπάσει η οθόνη εσωτερικά

Θέλει αλλαγή

Nokia 8800 Scirocco

Έχει σπάσει η οθόνη εσωτερικά

Θέλει αλλαγή

καταλαβα.Υποθετω το κοστος επισκευης θα ειναι υψηλο..;

καταλαβα.Υποθετω το κοστος επισκευης θα ειναι υψηλο..;

Αρκετά κάνα 220 με 240 χαλαρά

καταλαβα.Ευχαριστω για την ενημερωση:)

στην φωτο που ανεβασες δεν φαινεται καποιο προβλημα

Nokia 8800 Scirocco

στην φωτο που ανεβασες δεν φαινεται καποιο προβλημα

Ναι γιατι είναι ανεβασμενη η φωτεινοτητα.Στην αρχη όμως όταν το ανοίγεις κ είναι στην οθονη με το μηλο στην αριστερη πλευρα φαινεται σα να αναβουν 3 φωτακια στο πλαι ενώ στις υπολοιπες πλευρες δεν φαινεται κατιι.Κ ο ξάδερφος που μου το εδωσε μου ειπε ότι του ειχε πεσει κατω.

Ναι γιατι είναι ανεβασμενη η φωτεινοτητα.Στην αρχη όμως όταν το ανοίγεις κ είναι στην οθονη με το μηλο στην αριστερη πλευρα φαινεται σα να αναβουν 3 φωτακια στο πλαι ενώ στις υπολοιπες πλευρες δεν φαινεται κατιι.Κ ο ξάδερφος που μου το εδωσε μου ειπε ότι του ειχε πεσει κατω.

οταν εισαι στις λειτουργιες της συσκευης εχεις καποιο προβλημα?

Nokia 8800 Scirocco

οταν εισαι στις λειτουργιες της συσκευης εχεις καποιο προβλημα?

όχι όλα τα αλλα δουλευουν κανονικα:)

τώρα είδα την φώτο για baklight ic μοιάζει παρά για οθονη (θελει επισκευή μητρικής δλδ)

σε ευχαριστω! Ξερεις στο περιπου ποια θα ηταν το κοστος? Αν είναι υψηλο θα το αφήσω ετσι κανα δυο χρονια ακομα κ μετα θα αναζητησω άλλο μοντελο

σε ευχαριστω! Ξερεις στο περιπου ποια θα ηταν το κοστος? Αν είναι υψηλο θα το αφήσω ετσι κανα δυο χρονια ακομα κ μετα θα αναζητησω άλλο μοντελο
Αν είναι το σύστημα φωτισμού στην μητρική (χρειάζεται δωκιμη) κάνα 150 το βαράνε (προφανος δεν μηλαω για την Apple εκεί αλλάζουν όλη την συσκευή δεν κάνουν επισκευές, αν είναι οθόνη άστο δεν αξίζει 250 εκεί κοντά είναι

Αν είναι το σύστημα φωτισμού στην μητρική (χρειάζεται δωκιμη) κάνα 150 το βαράνε (προφανος δεν μηλαω για την Apple εκεί αλλάζουν όλη την συσκευή δεν κάνουν επισκευές, αν είναι οθόνη άστο δεν αξίζει 250 εκεί κοντά είναι

οκ.Σε ευχαριστω κ παλι για την ενημερωση:)

• 2 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα σας. Αγόρασα το ταμπλέτ έρχομαι από iPad 3 όποτε η διαφορά που είδα είναι τεράστια.

Για ποσό ακόμη λέτε θα το υποστηρίζει η Apple?

Γνωρίζουμε αν θα πάρει άλλη αναβάθμιση στο μέλλον ή τέλος εδω?

Παντως είναι πολύ καλό εργαλείο ελπίζω να παραμείνει κομπλέ για κάνα 2 χρονάκια ακόμη.....

Παιδιά καλησπέρα σας. Αγόρασα το ταμπλέτ έρχομαι από iPad 3 όποτε η διαφορά που είδα είναι τεράστια.

Για ποσό ακόμη λέτε θα το υποστηρίζει η Apple?

Γνωρίζουμε αν θα πάρει άλλη αναβάθμιση στο μέλλον ή τέλος εδω?

Παντως είναι πολύ καλό εργαλείο ελπίζω να παραμείνει κομπλέ για κάνα 2 χρονάκια ακόμη.....

Δεν ξερω τι ενημερωσεις θα παρει ακομα σε ios αλλα πραγματι ακομα καλα κρατει, βεβαια αμα το ζορισεις λιγο παραπανω, δειχνει "κολλαει" αν δεν το εχεις για δουλεια ομως αλλα για χαβαλε ολα καλα.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Δεν ξερω τι ενημερωσεις θα παρει ακομα σε ios αλλα πραγματι ακομα καλα κρατει, βεβαια αμα το ζορισεις λιγο παραπανω, δειχνει "κολλαει" αν δεν το εχεις για δουλεια ομως αλλα για χαβαλε ολα καλα.

Άντε να δούμε μήπως πάρει και την 14 αλλά χλωμό το βλέπω.

Παντως για απλή χρήση και κανένα παιχνιδάκι δεν έχει θέμα μια χαρά είναι τώρα άμα το ζορίσεις λαγκαρει λίγο αλλά λογικό το βρίσκω.

Παντως είναι καλό εργαλείο ακόμη ελπίζω να με καλύψει για απλή χρήση κάνα δυο χρονάκια...

• The title was changed to iPad Air 2 (2014)
  • The topic was unpinned