Theodore41 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Μία απλή ερωτησούλα. Πόσο τοις εκατό μπαταρία καταναλώνει το Air 2 την ώρα,πάνω κάτω;Μιλάω για απλό browsing,και μάλιστα με τη φωτεινότητα πιο κάτω απ' το μισό. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Μία απλή ερωτησούλα. Πόσο τοις εκατό μπαταρία καταναλώνει το Air 2 την ώρα,πάνω κάτω;Μιλάω για απλό browsing,και μάλιστα με τη φωτεινότητα πιο κάτω απ' το μισό. Χονδρικά κάνα 8-10% Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος iPad air 2 και τώρα στν 8.1.3. Έχω παρατηρήσει από τα χθες ότι το ταμπλέτες ενώ είμαι στο Ίντερνετ σταματά να λαμβάνει ενώ άλλες συσκευές εξακολουθούν να είναι συνδεδεμένες στο Ίντερνετ. Δεν αποσυνδέεται από το modem αλλά σταματά να κατεβάζει δεδομένα και αναγκάζομαι να κλείνω / ανοίγω wifi για να δουλεύει κανονικά. κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα? 4 μήνες το έχω και δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα. Κάνε ένα reset στο ρουτερ σου η και επιπλέον ένα reset στα network settings του ipad Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Χονδρικά κάνα 8-10% Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος iPad air 2 και τώρα στν 8.1.3. Έχω παρατηρήσει από τα χθες ότι το ταμπλέτες ενώ είμαι στο Ίντερνετ σταματά να λαμβάνει ενώ άλλες συσκευές εξακολουθούν να είναι συνδεδεμένες στο Ίντερνετ. Δεν αποσυνδέεται από το modem αλλά σταματά να κατεβάζει δεδομένα και αναγκάζομαι να κλείνω / ανοίγω wifi για να δουλεύει κανονικά. κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα? παρολο που το εχω απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν τετοιο θεμα δεν ειχα ποτε! μηπως φταιει και το ρουτερακι; συμβαινει καμμια φορα παρολο που σε αλλες συσκευες δεν το κανει! κανε μια επαναφορα των ρυθμισεων δικτυου μονο μηπως και στρωσει! Μία απλή ερωτησούλα. Πόσο τοις εκατό μπαταρία καταναλώνει το Air 2 την ώρα,πάνω κάτω;Μιλάω για απλό browsing,και μάλιστα με τη φωτεινότητα πιο κάτω απ' το μισό. Χονδρικά κάνα 8-10% για μονο browsing και με χαμηλωμενη φωτεινοτητα νομιζω λιγοτερο ! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Πώς τα πάτε με τα video 1080p του YouTube; Εγώ μαύρα χάλια δεν μπορώ να δω καθόλου. Και τα 720p τα μισά αποτυχαίνουν. Είναι γενικό το φαινόμενο ή μήπως φταίει το ρουτερ ή σύνδεση μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Σήμερα δίπλα στον Λευκό Πύργο 4G+ Cosmote με iPad Air 2 80.88 download, 41.94 upload ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Σήμερα δίπλα στον Λευκό Πύργο 4G+ Cosmote με iPad Air 2 80.88 download, 41.94 upload ;) Πως τα μετράς; Μέχρι πόσο μπορεί να πάει το 2; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Πως τα μετράς; Μέχρι πόσο μπορεί να πάει το 2; Speedtest.net Mobile Speed Test από Ookla https://appsto.re/gr/prg7r.i με αυτό! Δεν γνωρίζω πόσο μπορεί να πάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Speedtest.net Mobile Speed Test από Ookla https://appsto.re/gr/prg7r.i με αυτό! Δεν γνωρίζω πόσο μπορεί να πάει.. Ευχαριστώ πολύ.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλησπέρα...εχω την εντύπωση ότι όταν έχω ανοικτό το ίντερνετ είτε wifi είτε δεδομένα πέφτει αρκετά γρήγορα η μπαταρία. Συμβαίνει σε άλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Καλησπέρα...εχω την εντύπωση ότι όταν έχω ανοικτό το ίντερνετ είτε wifi είτε δεδομένα πέφτει αρκετά γρήγορα η μπαταρία. Συμβαίνει σε άλλον? Την ίδια εντύπωση έχω κι εγώ,χωρίς να το έχω μετρήσει. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mois Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Διαθέσιμη αναβάθμιση σε 8.2, την έχει περάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Την Περναω τωρα Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Την Περναω τωρα Κι εγώ,το είδα και το κατεβάζω.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Εδω παει σφαιρα παντως η 8.2! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Τι υποτίθεται ότι κάνει,εκτός από το ρολόι;:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Τι υποτίθεται ότι κάνει,εκτός από το ρολόι;:confused: Υποστήριξη για το Apple Watch •Νέα εφαρμογή Apple Watch για ζευγοποίηση και συγχρονισμό με το iPhone, καθώς και για προσαρμογή των ρυθμίσεων του ρολογιού •Νέα εφαρμογή «Δραστηριότητα» για προβολή δεδομένων και επιτευγμάτων φυσικής άσκησης από το Apple Watch. Εμφανίζεται όταν είναι ζευγοποιημένο το Apple Watch •Διατίθεται σε iPhone 5 και μεταγενέστερα μοντέλα Βελτιώσεις στην εφαρμογή «Υγεία» •Δυνατότητα επιλογής της μονάδας μέτρησης για απόσταση, θερμοκρασία σώματος, ύψος, βάρος, και γλυκόζη αίματος •Βελτιωμένη σταθερότητα κατά τον χειρισμό μεγάλων όγκων δεδομένων •Δυνατότητα προσθήκης και οπτικοποίησης προπονήσεων από εφαρμογές τρίτων •Επιδιόρθωση ζητήματος που κάποιες φορές δεν επέτρεπε σε χρήστες την προσθήκη φωτογραφίας στο Ιατρικό ID •Επιδιόρθωση μονάδων για βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία •Επιδιόρθωση ζητήματος που απέτρεπε την ανανέωση δεδομένων Υγείας μετά την αλλαγή της σειράς πηγών δεδομένων •Επιδιόρθωση ζητήματος λόγω του οποίου σε κάποια γραφήματα δεν εμφανίζονταν τιμές δεδομένων •Νέα ρύθμιση απορρήτου που καθιστά δυνατή την απενεργοποίηση της ανίχνευσης βημάτων, απόστασης και σκαλών Βελτιώσεις σταθερότητας •Βελτιωμένη σταθερότητα στο Mail •Βελτιωμένη σταθερότητα του Flyover στους Χάρτες •Βελτιωμένη σταθερότητα στη Μουσική •Βελτιωμένη αξιοπιστία του VoiceOver •Βελτιωμένη συνδεσιμότητα για βοηθήματα ακοής «Made for iPhone» Επιδιορθώσεις σφαλμάτων •Επιδιόρθωση ζητήματος στους Χάρτες που απέτρεπε την πλοήγηση σε κάποιες αγαπημένες τοποθεσίες •Επιδιόρθωση ζητήματος που απέτρεπε την αυτοδιόρθωση της τελευταίας λέξης σε μηνύματα γρήγορης απάντησης •Επιδιόρθωση ζητήματος λόγω του οποίου διπλότυπα αγορασμένα στοιχεία στο iTunes μπορούσαν να αποτρέψουν την ολοκλήρωση της επαναφοράς από το iCloud •Επιδιόρθωση ζητήματος που απέτρεπε τον συγχρονισμό κάποιων τραγουδιών ή λιστών αναπαραγωγής από το iTunes στην εφαρμογή «Μουσική» •Επιδιόρθωση ζητήματος λόγω του οποίου κάποια διαγραμμένα ηχοβιβλία παρέμεναν στη συσκευή •Επιδιόρθωση ζητήματος που μπορούσε να αποτρέψει τη δρομολόγηση ήχου κλήσης στα ηχεία αυτοκινήτου κατά τη χρήση της δυνατότητας Eyes Free του Siri •Επιδιόρθωση ζητήματος κλήσεων στο Bluetooth λόγω του οποίου δεν ακουγόταν ήχος μέχρι την απάντηση σε κλήση •Επιδιόρθωση ζητήματος ζώνης ώρας λόγω του οποίου τα γεγονότα στο Ημερολόγιο εμφανίζονταν σε ώρα GMT •Επιδιόρθωση ζητήματος που απέτρεπε την εμφάνιση ορισμένων γεγονότων σε προσαρμοσμένη επαναλαμβανόμενη συνάντηση σε ημερολόγιο Exchange •Επιδιόρθωση σφάλματος πιστοποιητικού που απέτρεπε τη ρύθμιση παραμέτρων σε έναν λογαριασμό Exchange που βρισκόταν πίσω από πύλη τρίτων •Επιδιόρθωση ζητήματος που μπορούσε να προκαλέσει την αντικατάσταση των σημειώσεων συνάντησης Exchange ενός οργανωτή •Επιδιόρθωση ζητήματος που απέτρεπε την αυτόματη εμφάνιση κάποιων γεγονότων Ημερολογίου ως «Απασχολημένος/η» μετά την αποδοχή μιας πρόσκλησης Πηγή: ired.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Σ' ευχαριστώ πολύ. Edited March 12, 2015 by Itchrist86 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπέρα...εχω την εντύπωση ότι όταν έχω ανοικτό το ίντερνετ είτε wifi είτε δεδομένα πέφτει αρκετά γρήγορα η μπαταρία. Συμβαίνει σε άλλον? εγω παντως δεν εχω κανενα θεμα.αμετακινητη η μπαταρια Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 εγω παντως δεν εχω κανενα θεμα.αμετακινητη η μπαταρια Στην 8.2; Γιατί εγώ βλέπω να πέφτει γρήγορα η δικιά μου με 8.2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπέρα...εχω την εντύπωση ότι όταν έχω ανοικτό το ίντερνετ είτε wifi είτε δεδομένα πέφτει αρκετά γρήγορα η μπαταρία. Συμβαίνει σε άλλον? Ούτε σε εμένα συμβαίνει με την 8.1.3. Την 8.2 δεύτερη μέρα που την πέρασα και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα-έχω και περιορίσει πολύ τη χρήση του iPad επομένως θα αργήσω να βγάλω συμπέρασμα!! Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπέρα...εχω την εντύπωση ότι όταν έχω ανοικτό το ίντερνετ είτε wifi είτε δεδομένα πέφτει αρκετά γρήγορα η μπαταρία. Συμβαίνει σε άλλον? Με την 8.1.3 και με την 8.2 ιδια καταναλωση μπαταριας (ισως ενα ελαχιστο καλυτερα με την 8.2) Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Στην 8.2; Γιατί εγώ βλέπω να πέφτει γρήγορα η δικιά μου με 8.2 και γω πριν 2 μερες τη περασα την 8.2 οποτε θελω λιγο χρονο ακομα Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) Καλημέρα παιδιά! Μετά από απογοήτευση σε tablet Samsung αποφάσισα να πάρω ipad γιατί το ζητούμενο για μένα είναι η ταχύτητα σε άνοιγμα pdf. Ενδιαφέρομαι για το ipad air 2. H οθόνη είναι retina? Συγκεκριμένα το tablet το θέλω για να ανοίγω γρήγορα μεγάλα pdf και αρχεία word. Τα pdf που θα φορτώσω θα είναι της τάξης των 6 giga συνολικά. Γενικά θα βάλω αρχεία περί τα 30 giga. Θα μου φτάσει η έκδοση των 64 giga ή πρέπει να πάω σε 128? Να πάρω wi fi ή cell έκδοση? Και κάτι ακόμα μεταφορά από υπολογιστή με windows στο tablet κάνω με iTunes? Είναι γρήγορη και εύκολη η μεταφορά pdf και word? Στο Samsung είχα την εύκολη λύση της micro sd. Μπορώ να βάλω otg στικάκι? Σας ευχαριστώ και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι άσχετος σε IOS λογισμικό. Edited March 17, 2015 by Above_beyond Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Καλημέρα παιδιά! Μετά από απογοήτευση σε tablet Samsung αποφάσισα να πάρω ipad γιατί το ζητούμενο για μένα είναι η ταχύτητα σε άνοιγμα pdf. Ενδιαφέρομαι για το ipad air 2. H οθόνη είναι retina? Συγκεκριμένα το tablet το θέλω για να ανοίγω γρήγορα μεγάλα pdf και αρχεία word. Τα pdf που θα φορτώσω θα είναι της τάξης των 6 giga συνολικά. Γενικά θα βάλω αρχεία περί τα 30 giga. Θα μου φτάσει η έκδοση των 64 giga ή πρέπει να πάω σε 128? Να πάρω wi fi ή cell έκδοση? Και κάτι ακόμα μεταφορά από υπολογιστή με windows στο tablet κάνω με iTunes? Είναι γρήγορη και εύκολη η μεταφορά pdf και word? Στο Samsung είχα την εύκολη λύση της micro sd. Μπορώ να βάλω otg στικάκι? Σας ευχαριστώ και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι άσχετος σε IOS λογισμικό. Υπάρχει αυτό εδώ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. http://www.notebookcheck.net/SanDisk-announces-iXpand-flash-drive-for-iPhone-and-iPad.130271.0.html Θα σε καλύψει 64αρι άνετα. Γρήγορα γίνεται η μεταφορά με iTunes και υπάρχει πάντα η λύση του WiFi για μεταφορά μέσα από πολλές εφαρμογές file manager που κάνουν αυτή την δουλεία άνετα. Τώρα για την έκδοση που θες αυτό θα το κρίνεις ο ίδιος(4g η WiFi only) Αν θα είσαι τακτικά σε εκτός WiFi καλύψει η έχεις μεγάλο πακέτο mobile internet η δεν θες να δίνεις από κινητό,παρε το 4G. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts