Jump to content

iPad Air 2 (2014)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μία απλή ερωτησούλα.

Πόσο τοις εκατό μπαταρία καταναλώνει το Air 2 την ώρα,πάνω κάτω;Μιλάω για απλό browsing,και μάλιστα με τη φωτεινότητα πιο κάτω απ' το μισό.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• Απαντήσεις 894
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μία απλή ερωτησούλα.

Πόσο τοις εκατό μπαταρία καταναλώνει το Air 2 την ώρα,πάνω κάτω;Μιλάω για απλό browsing,και μάλιστα με τη φωτεινότητα πιο κάτω απ' το μισό.

Χονδρικά κάνα 8-10%

Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος iPad air 2 και τώρα στν 8.1.3. Έχω παρατηρήσει από τα χθες ότι το ταμπλέτες ενώ είμαι στο Ίντερνετ σταματά να λαμβάνει ενώ άλλες συσκευές εξακολουθούν να είναι συνδεδεμένες στο Ίντερνετ. Δεν αποσυνδέεται από το modem αλλά σταματά να κατεβάζει δεδομένα και αναγκάζομαι να κλείνω / ανοίγω wifi για να δουλεύει κανονικά. κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα?

4 μήνες το έχω και δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα.

Κάνε ένα reset στο ρουτερ σου η και επιπλέον ένα reset στα network settings του ipad

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Χονδρικά κάνα 8-10%

Ευχαριστώ πολύ.

Κοσμοτε,100Mbps.

Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος iPad air 2 και τώρα στν 8.1.3. Έχω παρατηρήσει από τα χθες ότι το ταμπλέτες ενώ είμαι στο Ίντερνετ σταματά να λαμβάνει ενώ άλλες συσκευές εξακολουθούν να είναι συνδεδεμένες στο Ίντερνετ. Δεν αποσυνδέεται από το modem αλλά σταματά να κατεβάζει δεδομένα και αναγκάζομαι να κλείνω / ανοίγω wifi για να δουλεύει κανονικά. κανένας άλλος παρόμοιο πρόβλημα?

παρολο που το εχω απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν τετοιο θεμα δεν ειχα ποτε! μηπως φταιει και το ρουτερακι; συμβαινει καμμια φορα παρολο που σε αλλες συσκευες δεν το κανει! κανε μια επαναφορα των ρυθμισεων δικτυου μονο μηπως και στρωσει!

Μία απλή ερωτησούλα.

Χονδρικά κάνα 8-10%

για μονο browsing και με χαμηλωμενη φωτεινοτητα νομιζω λιγοτερο !

κ @ τ @ ν τ ι @

Πώς τα πάτε με τα video 1080p του YouTube; Εγώ μαύρα χάλια δεν μπορώ να δω καθόλου. Και τα 720p τα μισά αποτυχαίνουν. Είναι γενικό το φαινόμενο ή μήπως φταίει το ρουτερ ή σύνδεση μου;

Σήμερα δίπλα στον Λευκό Πύργο 4G+ Cosmote με iPad Air 2 80.88 download, 41.94 upload ;)

Πως τα μετράς;

Μέχρι πόσο μπορεί να πάει το 2;

Κοσμοτε,100Mbps.

Πως τα μετράς;

Μέχρι πόσο μπορεί να πάει το 2;

Speedtest.net Mobile Speed Test από Ookla

https://appsto.re/gr/prg7r.i με αυτό!

Δεν γνωρίζω πόσο μπορεί να πάει..

Speedtest.net Mobile Speed Test από Ookla

https://appsto.re/gr/prg7r.i με αυτό!

Δεν γνωρίζω πόσο μπορεί να πάει..

Ευχαριστώ πολύ.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Καλησπέρα...εχω την εντύπωση ότι όταν έχω ανοικτό το ίντερνετ είτε wifi είτε δεδομένα πέφτει αρκετά γρήγορα η μπαταρία. Συμβαίνει σε άλλον?

Καλησπέρα...εχω την εντύπωση ότι όταν έχω ανοικτό το ίντερνετ είτε wifi είτε δεδομένα πέφτει αρκετά γρήγορα η μπαταρία. Συμβαίνει σε άλλον?

Την ίδια εντύπωση έχω κι εγώ,χωρίς να το έχω μετρήσει.

Κοσμοτε,100Mbps.

Την Περναω τωρα

Κι εγώ,το είδα και το κατεβάζω.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Τι υποτίθεται ότι κάνει,εκτός από το ρολόι;:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Τι υποτίθεται ότι κάνει,εκτός από το ρολόι;:confused:

Υποστήριξη για το Apple Watch

•Νέα εφαρμογή Apple Watch για ζευγοποίηση και συγχρονισμό με το iPhone, καθώς και για προσαρμογή των ρυθμίσεων του ρολογιού

•Νέα εφαρμογή «Δραστηριότητα» για προβολή δεδομένων και επιτευγμάτων φυσικής άσκησης από το Apple Watch. Εμφανίζεται όταν είναι ζευγοποιημένο το Apple Watch

•Διατίθεται σε iPhone 5 και μεταγενέστερα μοντέλα

Βελτιώσεις στην εφαρμογή «Υγεία»

•Δυνατότητα επιλογής της μονάδας μέτρησης για απόσταση, θερμοκρασία σώματος, ύψος, βάρος, και γλυκόζη αίματος

•Βελτιωμένη σταθερότητα κατά τον χειρισμό μεγάλων όγκων δεδομένων

•Δυνατότητα προσθήκης και οπτικοποίησης προπονήσεων από εφαρμογές τρίτων

•Επιδιόρθωση ζητήματος που κάποιες φορές δεν επέτρεπε σε χρήστες την προσθήκη φωτογραφίας στο Ιατρικό ID

•Επιδιόρθωση μονάδων για βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία

•Επιδιόρθωση ζητήματος που απέτρεπε την ανανέωση δεδομένων Υγείας μετά την αλλαγή της σειράς πηγών δεδομένων

•Επιδιόρθωση ζητήματος λόγω του οποίου σε κάποια γραφήματα δεν εμφανίζονταν τιμές δεδομένων

•Νέα ρύθμιση απορρήτου που καθιστά δυνατή την απενεργοποίηση της ανίχνευσης βημάτων, απόστασης και σκαλών

Βελτιώσεις σταθερότητας

•Βελτιωμένη σταθερότητα στο Mail

•Βελτιωμένη σταθερότητα του Flyover στους Χάρτες

•Βελτιωμένη σταθερότητα στη Μουσική

•Βελτιωμένη αξιοπιστία του VoiceOver

•Βελτιωμένη συνδεσιμότητα για βοηθήματα ακοής «Made for iPhone»

Επιδιορθώσεις σφαλμάτων

•Επιδιόρθωση ζητήματος στους Χάρτες που απέτρεπε την πλοήγηση σε κάποιες αγαπημένες τοποθεσίες

•Επιδιόρθωση ζητήματος που απέτρεπε την αυτοδιόρθωση της τελευταίας λέξης σε μηνύματα γρήγορης απάντησης

•Επιδιόρθωση ζητήματος λόγω του οποίου διπλότυπα αγορασμένα στοιχεία στο iTunes μπορούσαν να αποτρέψουν την ολοκλήρωση της επαναφοράς από το iCloud

•Επιδιόρθωση ζητήματος που απέτρεπε τον συγχρονισμό κάποιων τραγουδιών ή λιστών αναπαραγωγής από το iTunes στην εφαρμογή «Μουσική»

•Επιδιόρθωση ζητήματος λόγω του οποίου κάποια διαγραμμένα ηχοβιβλία παρέμεναν στη συσκευή

•Επιδιόρθωση ζητήματος που μπορούσε να αποτρέψει τη δρομολόγηση ήχου κλήσης στα ηχεία αυτοκινήτου κατά τη χρήση της δυνατότητας Eyes Free του Siri

•Επιδιόρθωση ζητήματος κλήσεων στο Bluetooth λόγω του οποίου δεν ακουγόταν ήχος μέχρι την απάντηση σε κλήση

•Επιδιόρθωση ζητήματος ζώνης ώρας λόγω του οποίου τα γεγονότα στο Ημερολόγιο εμφανίζονταν σε ώρα GMT

•Επιδιόρθωση ζητήματος που απέτρεπε την εμφάνιση ορισμένων γεγονότων σε προσαρμοσμένη επαναλαμβανόμενη συνάντηση σε ημερολόγιο Exchange

•Επιδιόρθωση σφάλματος πιστοποιητικού που απέτρεπε τη ρύθμιση παραμέτρων σε έναν λογαριασμό Exchange που βρισκόταν πίσω από πύλη τρίτων

•Επιδιόρθωση ζητήματος που μπορούσε να προκαλέσει την αντικατάσταση των σημειώσεων συνάντησης Exchange ενός οργανωτή

•Επιδιόρθωση ζητήματος που απέτρεπε την αυτόματη εμφάνιση κάποιων γεγονότων Ημερολογίου ως «Απασχολημένος/η» μετά την αποδοχή μιας πρόσκλησης

Πηγή: ired.gr

Σ' ευχαριστώ πολύ. Edited by Itchrist86

Κοσμοτε,100Mbps.

εγω παντως δεν εχω κανενα θεμα.αμετακινητη η μπαταρια

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

εγω παντως δεν εχω κανενα θεμα.αμετακινητη η μπαταρια

Στην 8.2; Γιατί εγώ βλέπω να πέφτει γρήγορα η δικιά μου με 8.2

Nokia 8800 Scirocco

Ούτε σε εμένα συμβαίνει με την 8.1.3.

Την 8.2 δεύτερη μέρα που την πέρασα και δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα-έχω και περιορίσει πολύ τη χρήση του iPad επομένως θα αργήσω να βγάλω συμπέρασμα!!

Με την 8.1.3 και με την 8.2 ιδια καταναλωση μπαταριας (ισως ενα ελαχιστο καλυτερα με την 8.2)

κ @ τ @ ν τ ι @

Στην 8.2; Γιατί εγώ βλέπω να πέφτει γρήγορα η δικιά μου με 8.2

και γω πριν 2 μερες τη περασα την 8.2 οποτε θελω λιγο χρονο ακομα

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Καλημέρα παιδιά!

Μετά από απογοήτευση σε tablet Samsung αποφάσισα να πάρω ipad γιατί το ζητούμενο για μένα είναι η ταχύτητα σε άνοιγμα pdf. Ενδιαφέρομαι για το ipad air 2. H οθόνη είναι retina?

Συγκεκριμένα το tablet το θέλω για να ανοίγω γρήγορα μεγάλα pdf και αρχεία word. Τα pdf που θα φορτώσω θα είναι της τάξης των 6 giga συνολικά. Γενικά θα βάλω αρχεία περί τα 30 giga. Θα μου φτάσει η έκδοση των 64 giga ή πρέπει να πάω σε 128?

Να πάρω wi fi ή cell έκδοση?

Και κάτι ακόμα μεταφορά από υπολογιστή με windows στο tablet κάνω με iTunes? Είναι γρήγορη και εύκολη η μεταφορά pdf και word? Στο Samsung είχα την εύκολη λύση της micro sd.

Μπορώ να βάλω otg στικάκι?

Σας ευχαριστώ και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι άσχετος σε IOS λογισμικό.

Edited by Above_beyond

Καλημέρα παιδιά!

Μετά από απογοήτευση σε tablet Samsung αποφάσισα να πάρω ipad γιατί το ζητούμενο για μένα είναι η ταχύτητα σε άνοιγμα pdf. Ενδιαφέρομαι για το ipad air 2. H οθόνη είναι retina?

Συγκεκριμένα το tablet το θέλω για να ανοίγω γρήγορα μεγάλα pdf και αρχεία word. Τα pdf που θα φορτώσω θα είναι της τάξης των 6 giga συνολικά. Γενικά θα βάλω αρχεία περί τα 30 giga. Θα μου φτάσει η έκδοση των 64 giga ή πρέπει να πάω σε 128?

Να πάρω wi fi ή cell έκδοση?

Και κάτι ακόμα μεταφορά από υπολογιστή με windows στο tablet κάνω με iTunes? Είναι γρήγορη και εύκολη η μεταφορά pdf και word? Στο Samsung είχα την εύκολη λύση της micro sd.

Μπορώ να βάλω otg στικάκι?

Σας ευχαριστώ και συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είμαι άσχετος σε IOS λογισμικό.

Υπάρχει αυτό εδώ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

http://www.notebookcheck.net/SanDisk-announces-iXpand-flash-drive-for-iPhone-and-iPad.130271.0.html

Θα σε καλύψει 64αρι άνετα.

Γρήγορα γίνεται η μεταφορά με iTunes και υπάρχει πάντα η λύση του WiFi για μεταφορά μέσα από πολλές εφαρμογές file manager που κάνουν αυτή την δουλεία άνετα.

Τώρα για την έκδοση που θες αυτό θα το κρίνεις ο ίδιος(4g η WiFi only)

Αν θα είσαι τακτικά σε εκτός WiFi καλύψει η έχεις μεγάλο πακέτο mobile internet η δεν θες να δίνεις από κινητό,παρε το 4G.

• The title was changed to iPad Air 2 (2014)
  • The topic was unpinned