Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Google Nexus 6 (by Motorola)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 355
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω πόσο θα είναι αυτό το "μετά", η τεχνολογία γενικά έχει την τάση να τρέχει κ να εκπλήσσει αρκετά συχνά. Εκτιμώ ότι δεν θα είναι τόσο μεγάλη η αναμονή αλλά αυτό είναι απλά προσωπική μου γνώμη. Ωστόσο διαφωνώ εντελώς στο ότι τα Nexus έχαναν την μεταπωλητική τους αξία περισσότερο από άλλα τηλέφωνα, το αντίθετο συνέβαινε. Ξεκινώντας από μία εξευτελιστικα χαμηλή τιμή λανσαρίσματος συνέχιζαν να αποτελούν ιδανική value for money αγορά ακόμα και 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία τους πολύ απλά γιατί den υπήρχε κάτι καλύτερο στα ίδια χρήματα. Τσέκαρε το Ν5, κοστίζει σήμερα σε skroutzoμαγαζα ~ 300-320 ευρώ, μετά από 11 μηνες στην αγορά, πρακτικά ελάχιστη απώλεια από τα 350 που ήταν η αρχική του. Μετά κοίτα και τιμές για S4, G2 και άλλες περσυνές ναυαρχίδες και θα δεις ότι έχουν πέσει στο μισό της αρχικής τιμής τους. Αυτό το επιπλέον πλεονέκτημα είναι που θα χάσει το Ν6 εφόσον λανσαριστεί σε μια τέτοια τιμή 500-600 ευρώ κ γιαυτό με κάνει κ πιο σκεπτικό ως προς την αγορά του, σε συνδυασμό με την προηγούμενη κουβέντα περι επεξεργαστή.

Aκριβώς αυτό...μετά τα htc τα τελευταία nexus είχαν την πιο ct τιμή. Και αυτό λόγω του ότι δεν είχαν τιμολογηθεί υψηλά εξ αρχής, ώστε ν έχουν περιθώριο να ρίξουν την τιμή. Πάντως για να τα λέμε και σωστά, από άποψη hw ίσως είναι υπερκοστολογημένο τελικώς....Για να μην παρεξηγηθώ το g2 είναι φθηνότερο από το n5 ακόμη και πριν το διάστημα που βγήκε το g3. Το g2 όμως είχε και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και διαφήμηση και αν εξαιρέσεις της ασύρματη φόρτιση είναι καλύτερο σε hw. Τα ίδια και με το nexus 4 vs optimus G.

Το nexus 6 επιστρέφει σε εποχές των πρώτων nexus όπου δεν ήταν φθηνά σε σχέση με τις ναυαρχίδες;

Ποιός έχει το service της Motorola στην Ελλάδα;

Cellcom

Πολυ μεγαλο ρε παιδια, κρίμα δεν ξερω τι να αγορασω φετος..

Aκριβώς αυτό...μετά τα htc τα τελευταία nexus είχαν την πιο ct τιμή. Και αυτό λόγω του ότι δεν είχαν τιμολογηθεί υψηλά εξ αρχής, ώστε ν έχουν περιθώριο να ρίξουν την τιμή. Πάντως για να τα λέμε και σωστά, από άποψη hw ίσως είναι υπερκοστολογημένο τελικώς....Για να μην παρεξηγηθώ το g2 είναι φθηνότερο από το n5 ακόμη και πριν το διάστημα που βγήκε το g3. Το g2 όμως είχε και μεγαλύτερη διαθεσιμότητα και διαφήμηση και αν εξαιρέσεις της ασύρματη φόρτιση είναι καλύτερο σε hw. Τα ίδια και με το nexus 4 vs optimus G.

Το nexus 6 επιστρέφει σε εποχές των πρώτων nexus όπου δεν ήταν φθηνά σε σχέση με τις ναυαρχίδες;

Τα μονα φτηνα, οχι φτηνιαρικα, nexus ηταν το 4 και το 5. Το galaxy nexus ειχε την ιδια τιμη με το galaxy s3 και ηταν υποδεεστερο σε specs. Τα nexus 4 και 5 ηταν η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα... Επισης η τιμη κρατηθηκε χαμηλα και απο την πολιτικη της lg η οποια ειχε αναγκη να επαναπροσδιορισει στην αγορα τις android συσκευες της.

Η google πετυχε αυτο που ηθελε "απειλωντας" τους oem κατασκευαστες με τα nexus 4-5. Δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι σκιζονται να προσφέρουν αναβαθμιση lollipop στις ναυαρχιδες τους.

Τελος το nexus 6 θεωρω οτι ειναι ισως το μονο nexus απο τις εποχες πριν το galaxy nexus που δεν κανει εκπτωσεις στο hardware για μειωση του κοστους. Μακαρι να ξεκινουσε με μια τιμη στα 449....μιας και θα το προτιμουσα.

Τα 4 και 5 ήταν ένα κλικ πίσω από τις αντίστοιχες ναυαρχίδες της LG. Το καινούριο είναι ένα κλικ μπροστά. Παρόλα αυτά ή τιμή του είναι ανταγωνιστικη. Οκ δεν είναι φθηνό, αυτός που θα το αποκτήσει όμως ξέρει ότι κρατάει την αιχμή της τεχνολογίας από όλες τις απόψεις. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι θα μπορούσε να φοράει 64μποτι CPU αλλά η τιμή του τότε θα ήταν είδηση

Τα μονα φτηνα, οχι φτηνιαρικα, nexus ηταν το 4 και το 5. Το galaxy nexus ειχε την ιδια τιμη με το galaxy s3 και ηταν υποδεεστερο σε specs. Τα nexus 4 και 5 ηταν η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα... Επισης η τιμη κρατηθηκε χαμηλα και απο την πολιτικη της lg η οποια ειχε αναγκη να επαναπροσδιορισει στην αγορα τις android συσκευες της.

Η google πετυχε αυτο που ηθελε "απειλωντας" τους oem κατασκευαστες με τα nexus 4-5. Δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι σκιζονται να προσφέρουν αναβαθμιση lollipop στις ναυαρχιδες τους.

Τελος το nexus 6 θεωρω οτι ειναι ισως το μονο nexus απο τις εποχες πριν το galaxy nexus που δεν κανει εκπτωσεις στο hardware για μειωση του κοστους. Μακαρι να ξεκινουσε με μια τιμη στα 449....μιας και θα το προτιμουσα.

To N6 βγηκε σε αυτην την τιμη γιατι δεν θα μπορουσαν οι πάροχοι στην Αμερικη να δικαιολογησουν τα $100 w/ 2year contract/$600 no cotract οταν η Google θα το πωλουσε $400 στο playstore. Καθαρά για να γλυψει τους πάροχους ωστε να υπάρχει αμεση διαθεσιμοτητα σε πολλα σημεια πώλησης.

Η παραπλευρη απώλεια ειναι η αγορά της Ευρωπης που ουτως ή αλλως τα πάντα ειναι χωρίς συμβολαιο και με συμβολαιο οι τιμες πεφτουν δραματικα ή/και μεγαλώνουν οι προσφερόμενες υπηρεσίες

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά ίσως το μέγεθος να είναι ανεκτό.Εδώ δεν φαίνεται και τόσο τεράστιο στο χέρι

Πρώτη φορά με αρέσει τόσο πολύ nexus.Ποιοτικό κατασκευαστικά,με στερεοφωνικά ηχεία και οθονάρα.Να πέσει και λίγο η τιμή να το τσιμπήσουμε και μέχρι τότε μένω με το εξαιρετικό one.

Τελικά ίσως το μέγεθος να είναι ανεκτό.Εδώ δεν φαίνεται και τόσο τεράστιο στο χέρι

Πρώτη φορά με αρέσει τόσο πολύ nexus.Ποιοτικό κατασκευαστικά,με στερεοφωνικά ηχεία και οθονάρα.Να πέσει και λίγο η τιμή να το τσιμπήσουμε και μέχρι τότε μένω με το εξαιρετικό one.

Tα video πολλές φορές με μπερδεύουν....Και εγώ έλεγα ότι μπορεί να παλεύεται μέχρι που είδα πως είναι απέναντι στο nexus 5 και άλλαξα γνώμη. Για να χεις ενα σημείο αναφορά δες πως είναι σε σχέση με το Μ7

Tα video πολλές φορές με μπερδεύουν....Και εγώ έλεγα ότι μπορεί να παλεύεται μέχρι που είδα πως είναι απέναντι στο nexus 5 και άλλαξα γνώμη. Για να χεις ενα σημείο αναφορά δες πως είναι σε σχέση με το Μ7

Στην εικόνα όντως φαίνεται χαοτικά μεγάλο σε σχέση με το one.Απλά πρέπει να το δω από κοντά για να έχω σωστή άποψη για το αν μπορώ να ανεχτώ το μέγεθος.Δε ξέρω τί σκέφτονταν και το μεγάλωσαν μία ολόκληρη ίντσα.Με αυτά τα bezels στις 5.5 θα ήταν ιδεατό.

σαν το ipad mini φαίνεται στην εικόνα....

Εν τω μεταξύ υπάρχει τεχνολογία για bezel less οθόνη.. Έστω για λίγο για τους drivers.. Ενσωματώνεται σε φτηνό sharp, το λεγόμενο sharp aquos...

Στην εικόνα όντως φαίνεται χαοτικά μεγάλο σε σχέση με το one.Απλά πρέπει να το δω από κοντά για να έχω σωστή άποψη για το αν μπορώ να ανεχτώ το μέγεθος.Δε ξέρω τί σκέφτονταν και το μεγάλωσαν μία ολόκληρη ίντσα.Με αυτά τα bezels στις 5.5 θα ήταν ιδεατό.

Kάντε και ένα καλιμπράρισμα με μια μια γνωστή συσκευή για να καταλάβετε τι παίζει....Aν θεωρήσουμε ότι το note 4 είναι μια μεγάλη συσκευή το nexus 6 είναι μεγαλύτερο σε όλες τις διαστάσεις (ύψος, πλάτος, πάχος) και βαρύτερο. Ok έχει λίγο μεγαλύτερη οθόνη, αλλά όσο και "μηδενικά" bezel να έχει παραμένει κτήνος.

Το θεμα ειναι οτι θα πεσει η τιμη του οπως στις περισσοτερες ναυαρχιδες ή θα κρατηθει σταθερη απο τη google;

Κατά τη γνώμη μου δεν θα είναι τρομερά μεγάλο... Δείτε το βίντεο :
Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G

Κατά τη γνώμη μου δεν θα είναι τρομερά μεγάλο... Δείτε το βίντεο :

Είναι μεγάλο. Είναι πιο μεγάλο από το ΝΟΤΕ 4 με το οποίο και γράφω αυτό το post... και το NOTE 4 είναι μεγάλο!

Είναι μεγάλο. Είναι πιο μεγάλο από το ΝΟΤΕ 4 με το οποίο και γράφω αυτό το post... και το NOTE 4 είναι μεγάλο!

Είναι αλήθεια ότι είναι μεγάλο, αλλά είναι το απόλυτο τηλέφωνο αυτή την περίοδο.

Ο συνδυασμός του hardware της Motorola, ιδιαίτερα το know how που έχει στους πομποδέκτες, με το pure Android, το κάνει να πετάει από κάθε άποψη. Επίσης το γεγονός των αναβαθμίσεων είναι και αυτό σοβαρός λόγος επιλογής.

Μην ξεχνάμε τέλος ότι σε αυτό το nexus δεν έχουν γίνει 'εκπτώσεις' στην κατασκευή του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είπα σε ενα φιλο μου στην Αγγλία να το προ παραγγείλει από το play store και όταν θα είναι διαθέσιμο το παίρνει και μου το στέλνει. Θα σας ενημερώσω σχετικά.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Είπα σε ενα φιλο μου στην Αγγλία να το προ παραγγείλει από το play store και όταν θα είναι διαθέσιμο το παίρνει και μου το στέλνει. Θα σας ενημερώσω σχετικά.

Δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στο UK Play Store.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...