Jump to content

Εκπτωτικά κουπόνια-Προσφορές από Κίνα(ΟΧΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ,ΤΕΛΩΝΕΙΑ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ιδιο ηθελα να ρωτησω κι εγω! Ευτυχως δεν εχω παραγγειλει τιποτα απο εκει! :cry:

1949deal it is system maintenance,it will be working tomorrow :)

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1949deal it is system maintenance,it will be working tomorrow :)

Σε ευχαριστω φιλε μου!

Μαλλον, μολις ειδανε οτι ετοιμαζομουν για αγορα, φοβηθηκανε.....:lol:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Καλημέρα παιδιά, κανα κουπόνι για να πάρω το xiaomi mi4 από http://www.minideal.net/eu-warehouse-xiaomi-mi4-4g-2-5-ghz-smartphone.html ?

Αρκετά ακριβό είναι! χθες το είχε 195€

Δεν τα έψαξα αν δουλεύουν, αλλά δες τα εσύ.

http://www.promopro.com/merchant-Mini-Deal-coupons-deals-32263.html

παιδιά, υπάρχει καμιά περίπτωση να υπάρχει κανένα κουπόνι για το xiaomi note 3 pro (3/32) ? υπάρχει σε στοκ αυτη την στιγμή μόνο σε minideal (240$) και vickmall (250$)...

Γιατι ολοι λένε ότι το vickmall είναι πολύ καλύτερο κατάστημα? Ποιος φόβος υπάρχει για παραγγελία απο minideal?

Το Blackview omega pro στο everbuying ειναι περιπτωσαρα ή μου φαινεται? με 120$

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Φαίνεται πολύ καλή περίπτωση. Η μπαταρία όμως είναι πολύ μικρή.

Παίξε ΚΙΝΟ καλύτερα :lol::lol::lol:

iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s

Γιατί το λες; για το site?

Μια πλήρης φόρτιση.

Γιατί το λες; για το site?

Την συγκεκριμένη προσφορά την είδα και εγώ να σου πω την αλήθεια. Όλα τα κινεζομάγαζα τα ίδια είναι κατά την άποψή μου. Για το κινητό μιλάω. Εφόσον δεν το χω δει σε καμία παρουσίαση τουλάχιστον εδώ στο site δεν θα ρίσκαρα να το πάρω και να μου βγει προβληματικό αν και το ξανατονίζω έχει ενδιαφέροντα σπεκσ!! Στη Θέση σου θα κοίταζα το Doogee F3 Pro! Πολύ καλό κινητό και με 10-20 $ διαφορά :cool::cool::cool:

Καταφερε κανεις να παρει το Κ4000 προ, στην προσφορα που επαιζε αυτες τις ημερες?
Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Για το κινητό μιλάω. Εφόσον δεν το χω δει σε καμία παρουσίαση τουλάχιστον εδώ στο site δεν θα ρίσκαρα να το πάρω και να μου βγει προβληματικό αν και το ξανατονίζω έχει ενδιαφέροντα σπεκσ!! Στη Θέση σου θα κοίταζα το Doogee F3 Pro! Πολύ καλό κινητό και με 10-20 $ διαφορά :cool::cool::cool:

Αν κρίνω από το F5 , καλύτερα να ρισκάρω με το Blackview...

Μια πλήρης φόρτιση.

Καταφερε κανεις να παρει το Κ4000 προ, στην προσφορα που επαιζε αυτες τις ημερες?

Ποια προσφορα?

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Η blacview παντως με τη σειρα BV, εχει δωσει καλα δειγματα, τοσο σε ποιοτητα οσο και αξιοπιστια. Δεν μπορεις μπορεις να εισαι εξ αρχης αρνητικος απεναντι της.

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποια προσφορα?

Επαιζε στα 79 νομιζω ντολαρ σε διαφορα μαγαζια αλλα για λιγα εως ελαχιςτα κοματια την φορα.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Απλά μεγάλη αποτυχία αυτό φίλε μου. Προσπάθησα από το Gearbest σήμερα το πρωί, περίμενα από τις 10.00 μέχρι τις 11.00 πμ (11.00 π.μ.=9.00 UTC) και οι καταραμένοι οι Κινέζοι δεν το πήγανε ποτέ στα 90$ !!!!! Απλά τραγικοι!!!!

Πλέον θα υπάρχει την Τρίτη πάλι στην ίδια τιμή στο Everbuing κατά τις 9.00 UTC στο Tomtop στις 3:00 ΡΜ +8 GMT στο Tomtop το οποίο έχει και 9$ μεταφορικά.

Αν δινουν 5-10 κοματια τη φορα, δεν αξιζει καν τον κοπο να στηθεις με το πληκτρολογιο παραμασχαλα! Το μονο που θα καταφερεις ειναι να φρεσκαρεις τα .... μπινελικια σου:X
Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Για να προλάβεις τέτοια "προσφορά" πρέπει να δίνει πάνω από 150-200 κομμάτια

Μια πλήρης φόρτιση.

Αν δινουν 5-10 κοματια τη φορα, δεν αξιζει καν τον κοπο να στηθεις με το πληκτρολογιο παραμασχαλα! Το μονο που θα καταφερεις ειναι να φρεσκαρεις τα .... μπινελικια σου:X

Αμάν ρε παιδιά!!! Είπα να το παλέψω!!! Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν πήγε στα 90$ !!! Το Gearbest τις προηγούμενες μέρες το διαφήμιζε συνεχώς και ξαφνικά χθες έβγαλε το banner απο την σελίδα του!!! Δυστυχώς οι Κινέζοι κάνουν τους Κινέζους... Και εμείς πρέπει να κάνουμε υπομονή:):):)

Αμάν ρε παιδιά!!! Είπα να το παλέψω!!! Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν πήγε στα 90$ !!! Το Gearbest τις προηγούμενες μέρες το διαφήμιζε συνεχώς και ξαφνικά χθες έβγαλε το banner απο την σελίδα του!!! Δυστυχώς οι Κινέζοι κάνουν τους Κινέζους... Και εμείς πρέπει να κάνουμε υπομονή:):):)

Ριξε μια ματια στο Εβερ, ωρα 11.00 ! ;)

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Παιδιά έβγαλε κανένας άκρη πως δουλεύει αυτό; http://www.banggood.com/2016Easter.html?utmid=499

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Παιδιά έβγαλε κανένας άκρη πως δουλεύει αυτό; http://www.banggood.com/2016Easter.html?utmid=499

Απλό...ψάχνεις τις σελίδες προϊόντων για να βρεις εκείνα που έχουν πασχαλινά αυγά στις εικόνες...πρέπει να βρεις 5 διαφορετικά χρώματα αυγών για να παίξεις τον κουλοχέρη...κι έχεις 3 ευκαιρίες ανά ημέρα...

εγώ δεν βρίσκω το πράσινο αυγό...αν το βρει κανείς...

Απλό...ψάχνεις τις σελίδες προϊόντων για να βρεις εκείνα που έχουν πασχαλινά αυγά στις εικόνες...πρέπει να βρεις 5 διαφορετικά χρώματα αυγών για να παίξεις τον κουλοχέρη...κι έχεις 3 ευκαιρίες ανά ημέρα...

εγώ δεν βρίσκω το πράσινο αυγό...αν το βρει κανείς...

Από τι browser είσαι; Εμένα δεν προσθέτει κανένα για αυτό το λέω. Σου τα εμφανίζει κατευθείαν κάθε φορά που βάζεις wishlist?

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Πρέπει να ανανεώσεις την σελίδα για να δεις τί έχεις βρει (και προσθέσει στη λίστα επιθυμιών).

Αν βρεις 4 κόκκινα βέβαια, δεν θα σου προστεθούν στη λίστα παραπάνω από 1