adversus Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Αν και δεν είναι κουπόνι, είναι το μόνο σίγουρο που μπορείς να κερδίσεις έστω μια web cam. https://www.ibuygou.com/christmas-questions-quiz/ Προσωπικά την πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Παίδες χτύπησα BLUBOO X9 3gb/16g μόνο 84,18 ευρώ η προσφορά παίζει έως 31-12 http://www.igogo.es/m-promotion-active-78.htm Εμενα μου βγαζει αλλη τιμη.. εσυ πως τα καταφερες? κατι για 10am και 10 κομματια λεει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Αν και δεν είναι κουπόνι, είναι το μόνο σίγουρο που μπορείς να κερδίσεις έστω μια web cam. https://www.ibuygou.com/christmas-questions-quiz/ Προσωπικά την πήρα. Πως τα καταφερες αδερφε?? Για πες μας τις απαντησεις (με 1,2,3) :p:p, απο οτι βλεπω απο τον λογαριασμο του αδερφου μου και τον δικο μου που επαιξα ειναι ιδιες ερωτησεις για ολους!! Edited December 29, 2015 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Πως τα καταφερες αδερφε?? Για πες μας τις απαντησεις (με 1,2,3) :p:p, απο οτι βλεπω απο τον λογαριασμο του αδερφου μου και τον δικο μου που επαιξα ειναι ιδιες ερωτησεις για ολους!! πες να αντιγραψουμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Πως τα καταφερες αδερφε?? Για πες μας τις απαντησεις (με 1,2,3) :p:p, απο οτι βλεπω απο τον λογαριασμο του αδερφου μου και τον δικο μου που επαιξα ειναι ιδιες ερωτησεις για ολους!! Δεν τις θυμάμαι να σου πω την αλήθεια :lol: αλλά έπαιξα 3 ημέρες, την μία μάζεψα 7 πόντους, την δεύτερη πήγα 25 και σήμερα που έφτασα τους 45 κέρδισα την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) Δεν τις θυμάμαι να σου πω την αλήθεια :lol: αλλά έπαιξα 3 ημέρες, την μία μάζεψα 7 πόντους, την δεύτερη πήγα 25 και σήμερα που έφτασα τους 45 κέρδισα την κάμερα. Λοιπον και εγω κερδισα αυτο εδω τα μαματο για το αυτοκινητο (μεγας fun τοu Mιtu πολυ χαρηκα ειλικρινα!!)!!!!!!!:p:p https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-lucky-mitu-toy-new-edition-6460.html Πως το εξαργυρώνω ξερεις?? Οταν παταω exchange now....μου βγαζει αυτο το μυνημα: "Υοu have selected your prize yet"!! Mηπως πρεπει να περιμενω να περασουν οι μερες του διαγωνισμου και μετα?? Τι πρεπει να κανω φιλε?? Edited December 29, 2015 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Λοιπον και εγω κερδισα αυτο εδω τα μαματο για το αυτοκινητο (μεγας fun τοu Mιtu πολυ χαρηκα ειλικρινα!!)!!!!!!!:p:p https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-lucky-mitu-toy-new-edition-6460.html Πως το εξαργυρώνω ξερεις?? Οταν παταω exchange now....μου βγαζει αυτο το μυνημα: "Υοu have selected your prize yet"!! Mηπως πρεπει να περιμενω να περασουν οι μερες του διαγωνισμου και μετα?? Τι πρεπει να κανω φιλε?? Όταν το κάνεις exchange μετά στέλνεις ένα email στο anna@ibuygou.com και την ενημερώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Αφου οταν παταω exchange δεν μου βγαζει τιποτα μονο ενα μυνημα φιλε μου!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Αφου οταν παταω exchange δεν μου βγαζει τιποτα μονο ενα μυνημα φιλε μου!! Mέσω του email το διαλέγεις και το επιβεβαιώνεις φίλε μου. Εγώ το έστειλα και μου ήρθε απάντηση ότι θα το στείλουν σε 15 ημέρες με tracking number. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Mέσω του email το διαλέγεις και το επιβεβαιώνεις φίλε μου. Εγώ το έστειλα και μου ήρθε απάντηση ότι θα το στείλουν σε 15 ημέρες με tracking number. Toυς εστειλες και καποια διευθυνση στο εμαιλ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Toυς εστειλες και καποια διευθυνση στο εμαιλ?? Εγώ όχι μιας και έχω βάλει στο site την κανονική μου και απλά τους είπα να το στείλουν εκεί. Αν δεν έχεις βάλει διεύθυνση στο site, τότε γράψτην στο email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Δεν βλεπω πουθενα στο myaccount επιλογη για να ορισω default διευθυνση!!! lol lol Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Δεν βλεπω πουθενα στο myaccount επιλογη για να ορισω default διευθυνση!!! lol lol Στείλτο στο email, δεν είναι πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilios72 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 κουπόνι 10$ για το meizumx4 pro από minideal.το κουπόνι είναι mx4pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisbeat7 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ξερει κανεις αν τα κινεζομαγαζα θα εχουν εκπτωσεις τωρα λογω τις πρωτοχρονιας τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Ξερει κανεις αν τα κινεζομαγαζα θα εχουν εκπτωσεις τωρα λογω τις πρωτοχρονιας τους? Σιγουρα θα εχουν. Περιμενε λιγες μερες. ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν βλεπω πουθενα στο myaccount επιλογη για να ορισω default διευθυνση!!! lol lol Τι ειναι αυτη η κατσαριδα και λεω τι επαθε το κινητο μου. Καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Δεν γνωριζω πολλα για την συσκευη, αλλα παραθετω το λινγκ της (ισως) προσφορας, για αυτους που γνωριζουν και ενδιαφερονται! XIAOMI MI4I - WHITE 4G LTE / 64bit Octa Core Qualcomm Snapdragon 615 / 2GB / 16GB 5.0 inch FHD Screen / Android 5.0 http://www.gearbest.com/ce...681.html?wid=4 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Δεν γνωριζω πολλα για την συσκευη, αλλα παραθετω το λινγκ της (ισως) προσφορας, για αυτους που γνωριζουν και ενδιαφερονται! XIAOMI MI4I - WHITE 4G LTE / 64bit Octa Core Qualcomm Snapdragon 615 / 2GB / 16GB 5.0 inch FHD Screen / Android 5.0 http://www.gearbest.com/ce...681.html?wid=4 το λινκ δεν φαινεται διορθωσε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 το λινκ δεν φαινεται διορθωσε το Μαλλον ξεπουλησανε και επανεφεραν την αρχικη τιμη! Σορυ παιδια! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 (edited) Μαλλον ξεπουλησανε και επανεφεραν την αρχικη τιμη! Σορυ παιδια! Σε τι τιμή το είχες βρει; Edit: Μάλλον αυτό εννοεις στα $148,18 Edited January 14, 2016 by metalergr Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Σε τι τιμή το είχες βρει; http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_196681.html?wid=4 Χωρις να ειμαι σιγουρος! :O ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μιας και πιασαμε τις προσφορες ας παμε και σε κατι σε πιο φθηνο! Δυστυχως ομως ειναι απο το ιδιο μαγαζι! http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_141992.html Ulefone BE X 3G Smartphone - WHITE 118958302 Android 4.4 4.5 inch QHD Screen MTK6592M Octa Core 1.4GHz /1GB RAM 8GB ROM/ 2MP+8MP Camera / OTG Στα 53 Ντολαρ. Μολις το βαλετε στο καλαθι φαινεται! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Yπαρχει σε στοκ τωρα ή θα παιζουμε ρουλετα; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Yπαρχει σε στοκ τωρα ή θα παιζουμε ρουλετα; Ένας Βούδας ξερει .... :p Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Yπαρχει σε στοκ τωρα ή θα παιζουμε ρουλετα; Γιατι να μην υπαρχει? Βεβαια εγω, εγραψα ενα <Δυστυχως> για να ειμαι μεσα! :p Παντως αναφερθηκα στο συγκεκριμενο κινητο, περισσοτερο γιατι διαβαζω καλα σχολια στο νημα του αλλα και επειδη πλεον δεν βρισκεις πολλα κατω απο 5'' . Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 4 be x ως τωρα κ ολα ειναι κομπλε πολυ καλο κινητακι κ σε τιμη σουπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts