Jump to content

Εκπτωτικά κουπόνια-Προσφορές από Κίνα(ΟΧΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ,ΤΕΛΩΝΕΙΑ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Cubot X10 προπώληση , απο Gearbest , με κουπόνι στα $146,89

Τι τούμπανο είναι αυτό;

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Cubot X10 προπώληση , απο Gearbest , με κουπόνι στα $146,89

Να σε ρωτήσω κάτι; Το site δικό σου είναι;

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Ακόμα και δικό του να είναι τι ενοχλεί; Κουπόνια εκπτωτικά δίνει στο κατάλληλο νήμα οπότε δεν βλέπω ποιο είναι το κακό

Μανώλης

Οσα κουπονια δινει το Gearbest ειναι μακραν τα φθηνοτερα(τουλαχιστον 20-30$ φθηνοτερα,απο τα αλλα σαιτ,στα οικονομικα μοντελα που ασχολουμαι εγω και ακομα μεγαλυτερες διαφορες στα πιο ακριβα ).

Αν δεν θες να ψωνιζεις απο αξιοπιστο καταστημα στην χαμηλοτερη τιμη εισαι σε λαθος θεμα.

Πλεον δυο ειναι οι επιλογες,vickmall και gearbest.

Edited by arisg90
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Οσα κουπονια δινει το Gearbest ειναι μακραν τα φθηνοτερα(τουλαχιστον 20-30$ φθηνοτερα,απο τα αλλα σαιτ,στα οικονομικα μοντελα που ασχολουμαι εγω και ακομα μεγαλυτερες διαφορες στα πιο ακριβα ).

Αν δεν θες να ψωνιζεις απο αξιοπιστο καταστημα στην χαμηλοτερη τιμη εισαι σε λαθος θεμα.

Πλεον δυο ειναι οι επιλογες,vickmall και gearbest.

Προσωπικά αγοράζω από Geekbuying και Gearbest. Οπότε ξέρω για τις τιμές του gearbest :)

Στο geekbuying κανουν σχεδον πάντα price match όταν το ζητάς και το προτιμώ μόνο και μονο για την συσκευασία του.

Αυτό τι δουλειά έχει όμως με αυτό που ρώτησα? :p

Ρώτησα το παιδί αν είναι δικό του το site που κάνει συνέχεια ποστ. Αν είναι όλα κομπλέ..

Για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα RMNTGB 8% έκπτωση στο Gearbest στα προϊόντα που δεν έχουν ήδη έκπτωση.

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Καλησπέρα υπάρχει καμία έκπτωση σε elephone g2 lte και σε p3000s ;

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα υπάρχει καμία έκπτωση σε elephone g2 lte και σε p3000s ;

Στο 1949deal το Ιοcean X7 S-T στα 116.99$ και το Iocean X8 Mini στα 118.99$.Για το πρωτο,το ιδιο καταστημα εχει θηκες flip δυο ειδων με 0.99$.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Xiaomi Powerbank 10400mAh 15,39$ χωρίς κάποιο κουπόνι http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_143298.html

~~ Oneplus 5T ~~

Xiaomi Powerbank 10400mAh 15,39$ χωρίς κάποιο κουπόνι http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_143298.html

Μην παιρνεις ορκο οτι υπαρχει stock

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Και στην τιμή πρόσθεσε και $2 για να πάρεις tracking number! ;)

Θα πάρω 2 ;)

~~ Oneplus 5T ~~

Νομίζω ότι πάλι δεν τα γλιτώνεις. Αν θυμάμαι καλά θέλει αγορές τουλάχιστον $40 για να πάρεις δωρεάν τράκινγκ. Βάλε και καναδυο θήκες μέσα στο πακέτο να πιάσεις το όριο.

Νομίζω ότι πάλι δεν τα γλιτώνεις. Αν θυμάμαι καλά θέλει αγορές τουλάχιστον $40 για να πάρεις δωρεάν τράκινγκ. Βάλε και καναδυο θήκες μέσα στο πακέτο να πιάσεις το όριο.

Αν βάλεις 2 δείχνει δωρεάν tracking. Δεν χρειάζεται να βάλω κάτι άλλο.

~~ Oneplus 5T ~~

Γιατί το λες αυτό;πάρα πολλές είναι οι φορές που έχω συνδυάσει και τα δύο

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Μην παιρνεις ορκο οτι υπαρχει stock

...επίσης μην παίρνεις όρκο ότι είναι original. Ήδη είμαι σε claim μαζί τους για ένα fake αντίστοιχο σε μπλε χρώμα, ένα δεύτερο 16000mAh ήρθε επίσης ανοιγμένο με fake charge cable και αναμένω την επόμενη παραγγελία που είχα κάνει για να διαπιστώσω και εκεί αν υπάρχει πρόβλημα με fake Xiaomi προϊόντα. Επίσης μια λάμπα LED που είχα παραγγείλει μαζί, ήρθε μεταχειρισμένη αλλά έστω δούλεψε.

Δεν ξέρω τι συμπεριφορά έχουν σε "καλούς" τους πελάτες που τους εξασφαλίζουν και προωθητικές ενέργειες, αλλά εμένα σε μόλις στη 2η παραγγελία μου την έφεραν.

Ευτυχώς που δεν έμπλεξα και με κινητά μαζί τους.

Πως διαπιστωσες τη γνησιότητα; Ειχα παραγγειλει και γω ενα μπλε και το ακυρωσα. Το άνοιξες καθόλου;

Μια πλήρης φόρτιση.

...επίσης μην παίρνεις όρκο ότι είναι original. Ήδη είμαι σε claim μαζί τους για ένα fake αντίστοιχο σε μπλε χρώμα, ένα δεύτερο 16000mAh ήρθε επίσης ανοιγμένο με fake charge cable και αναμένω την επόμενη παραγγελία που είχα κάνει για να διαπιστώσω και εκεί αν υπάρχει πρόβλημα με fake Xiaomi προϊόντα. Επίσης μια λάμπα LED που είχα παραγγείλει μαζί, ήρθε μεταχειρισμένη αλλά έστω δούλεψε.

Δεν ξέρω τι συμπεριφορά έχουν σε "καλούς" τους πελάτες που τους εξασφαλίζουν και προωθητικές ενέργειες, αλλά εμένα σε μόλις στη 2η παραγγελία μου την έφεραν.

Ευτυχώς που δεν έμπλεξα και με κινητά μαζί τους.

Απλά πες πως κατέληξες στο συμπέρασμα ότι το ένα δεν είναι original και το άλλο ότι είναι μεταχειρισμένο... Και μετά κατηγορείς :p

~~ Oneplus 5T ~~

...

Δεν ξέρω τι συμπεριφορά έχουν σε "καλούς" τους πελάτες που τους εξασφαλίζουν και προωθητικές ενέργειες....

Υπάρχουν τέτοιοι πελάτες ?? :-) :-)

Πως διαπιστωσες τη γνησιότητα; Ειχα παραγγειλει και γω ενα μπλε και το ακυρωσα. Το άνοιξες καθόλου;

...ήταν ήδη ανοικτό το κουτί του συγκεκριμένου power bank όπως προανέφερα καθώς και του δεύτερου της παραγγελίας των 16000mAh, όλα τα περιεχόμενα του 10400mAh ήταν εξόφθαλμα "μαϊμού", powerbank και charge cable και επιπλέον ελέγχοντας το δήθεν security code στο κουτί του είχε χρησιμοποιηθεί πάνω από 5000 φορές. Επίσης όλα τα σημεία που ξεχωρίζουν τα fake από τα original ελέγχθηκαν από πολλαπλά σχετικά sites και ισχύουν όλα. Είναι αρκετά για να τα αναφέρω, μπορείς να τα αναζητήσεις. Ωστόσο, έχοντας αγοράσει και πληθώρα άλλων power bank της Xiaomi, ήταν προφανές από την πρώτη ματιά ότι ήταν fake και μάλιστα χείριστης ποϊότητας.

Δες και παρακάτω...

Απλά πες πως κατέληξες στο συμπέρασμα ότι το ένα δεν είναι original και το άλλο ότι είναι μεταχειρισμένο... Και μετά κατηγορείς :p

...έχω ήδη περιγράψει αναλυτικά στο νήμα του Gearbest πώς διαπιστώθηκε η μη γνησιότητα του. Δεν έχω κατηγορήσει ποτέ αναιτιολόγητα, δεν είμαι πρωτάρης στις αγορές, έχω αγοράσει πληθώρα συσκευών από τα περισσότερα καταστήματα και γνωρίζω να ξεχωρίζω συγκεκριμένα τη γνησιότητα των εν λόγω power banks. Ενδεικτικά αναφέρω την κακή συναρμογή των υποδεέστερων πλαστικών του, το ελαφρύτερο της κατασκευής, την έντονη ανομοιόμορφη λάμψη των LEDS ένδειξης φόρτισης και το αυξημένο μέγεθός τους, τη χρωματική διαφοροποίηση των θυρών USB, αναλόγως και για το καλώδιο φόρτισης, κα.

Όσον αφορά το 16000mAh, ήρθε επίσης σε ανοιγμένο κουτί, ευτυχώς είναι αυθεντικό, ωστόσο το καλώδιο φόρτισής του έχει αντικατασταθεί από το γνωστό fake με το Mi printing πάνω και την κακή ποϊότητα επίσης. Όταν διαπιστώνεις εξόφθαλμα αλλά και με έλεγχο 10+ σημείων τη μη αυθεντικότητα, ε δε νομίζω ότι χρειάζεται να μπω και στη διαδικασία να το ξεμοντάρω για να δω το ψεύτικο κύκλωμα και τις ροζ μπαταρίες :p

Δεν βλέπω γιατί βιάζεστε να υπεραμυνθείτε κάποιοι. Ο στόχος είναι να προστατευθούμε εδώ μέσα οι χρήστες, όχι οι εκπρόσωποι καταστημάτων.

Υπάρχουν τέτοιοι πελάτες ?? :-) :-)

...δεν υπάρχουν; ;-)

Edited by emxa2k

κανενας δε βιαζεται να υπεραμυνθει. μη βγαζεις αστοχα συμπερασματα.

αν δεν αιτιολογεις με επιχειρηματα αυτα που ισχυριζεσαι, ειναι ανουσια αυτα που γραφεις.

πολλοι εχουν καταγγειλει πολλα για διαφορα sites. Ο καθενας κρινει διαφορετικα, και τους χρηστες και τα sites.

κανενας δε βιαζεται να υπεραμυνθει. μη βγαζεις αστοχα συμπερασματα.

αν δεν αιτιολογεις με επιχειρηματα αυτα που ισχυριζεσαι, ειναι ανουσια αυτα που γραφεις.

πολλοι εχουν καταγγειλει πολλα για διαφορα sites. Ο καθενας κρινει διαφορετικα, και τους χρηστες και τα sites.

...έχεις πρόβλημα ανάγνωσης ή απλά τρολάρεις; Το αιτιολόγησα αναλυτικά και εδώ και στο νήμα του Gearbest. Εκτός αν θες να ποστάρω εδώ και σχετικές φωτό γιατί θα εξετάσεις εσύ την υπόθεσή μου στο Paypal.

Επίσης δεν γενίκευσα ότι όσα πουλάει το εν λόγω κατάστημα είναι fake. Και εγώ στην πρώτη παραγγελία πήρα original. Μπορεί και στην επόμενη που παραλαμβάνω αύριο. Δηλαδή σας ενημερώνει κάποιος ότι έλαβε εντελώς fake προϊόν και η πρώτη σας αντίδραση είναι ότι δε ξέρει τι του γίνεται ή θέλει απλά να διαβάλλει το κατάστημα; Καταρχάς, είναι η πρώτη περίπτωση που πήρα fake Xiaomi στα 50+ που έχω παραγγείλει γενικά, και πρώτη φορά αναγκάζομαι να κάνω claim μέσω Paypal.

Είμαι χρήστης στo forum από το 2007 και όσοι με γνωρίζουν θα ξέρουν ότι δεν ποστάρω αναίτια και ότι μόλις 2-3 φορές χρειάστηκε να αναφέρω κακή εμπειρία από πωλητές. Από κει και πέρα, ας προστατέψει καθένας τα συμφεροντά του. Εγώ λειτουργώ αυστηρά ως αγοραστής/χρήστης εδώ μέσα.

Edited by emxa2k

...ήταν ήδη ανοικτό το κουτί του συγκεκριμένου power bank όπως προανέφερα καθώς και του δεύτερου της παραγγελίας των 16000mAh, όλα τα περιεχόμενα του 10400mAh ήταν εξόφθαλμα "μαϊμού", powerbank και charge cable και επιπλέον ελέγχοντας το δήθεν security code στο κουτί του είχε χρησιμοποιηθεί πάνω από 5000 φορές. Επίσης όλα τα σημεία που ξεχωρίζουν τα fake από τα original ελέγχθηκαν από πολλαπλά σχετικά sites και ισχύουν όλα. Είναι αρκετά για να τα αναφέρω, μπορείς να τα αναζητήσεις. Ωστόσο, έχοντας αγοράσει και πληθώρα άλλων power bank της Xiaomi, ήταν προφανές από την πρώτη ματιά ότι ήταν fake και μάλιστα χείριστης ποϊότητας.

Δες και παρακάτω...

1) Το κουτί δεν έχει ούτως ή άλλως αυτοκόλλητο ασφάλειας οπότε αν πατήθηκε κατα την αποστολή, πολύ απλά άνοιξε. Μετά από την αγορά τόσων powerbank έπρεπε να το ξέρεις.

2) Πες συγκεκριμένα από ποια σημεία διαπίστωσες ότι είναι fake, όχι γενικά αλλά συγκεκριμένα. Ή μπορείς να βγάλεις μια φωτό για να καταλάβουμε αυτό που λες περί "εξόφθαλμου μαιμού" γιατί το να λες φάση "το ένα το άλλο ετούτο έχει θέμα άρα fake" δεν βοηθάς γιατί όπως είσαι εσύ μέλος από το 2007 και αναφέρεις ότι έχεις εμπειρία με τέτοιες αγορές εγώ έχω δει πολλά άτομα πολλάκις (ανεξαρτήτως παλαιότητας) να κατηγορούν καταστήματα επειδή ίσως δεν τους έκατσε κάποιο deal. Αν παρακολουθείς τα ξέρεις και ο ίδιος.

Αν ανεβάσεις φωτογραφίες (2-3 αρκούν για να τα δούμε τα σημεία για το fake) βοηθάς στο να ρίξουν μαύρο στο μαγαζί λόγω της συμπεριφοράς του και να βοηθήσεις εμάς τους καταναλωτές/αγοραστές. Αλλιώς είναι (κατα την γνώμη μου) μόνο λόγια και αυτό χωρίς παρεξήγηση καθως δεν έχω μαζί σου κάτι.

Να το δούμε για να φανεί η λαμογιά αυτό ζητάω. Αν έχεις διάθεση να το κάνεις σου είμαι υπόχρεος και είμαι και μαζί σου.

~~ Oneplus 5T ~~

Λεει οτι εχει ολα τα χαρακτηριστικά που μπορει να δείχνουν fake. Εγω σε τέτοια περίπτωση θα το ανοιγα γιατι ετσι κιαλλιως χαμένο το'χω. Ενα 10400αρι που πηρα απο Banggood εχει σκούρα γράμματα, μαυρες θυρες και λείπει το μικρο m απο το εσωτερικό της θυρας, ολα τα υπόλοιπα ειναι οκ, αλλα το ανοιξα και εχει σωστες μπαταρίες, οπότε ειναι οκ.

Μια πλήρης φόρτιση.

Εχετε κανει το θεμα κ....ος. Ημαρτον απλα. Υπαρχουν αλλα θεματα να συζητήσετε ολα αυτα ,ακομα καλυτερα υπαρχουν και τα πμ.

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

1) Το κουτί δεν έχει ούτως ή άλλως αυτοκόλλητο ασφάλειας οπότε αν πατήθηκε κατα την αποστολή, πολύ απλά άνοιξε. Μετά από την αγορά τόσων powerbank έπρεπε να το ξέρεις.

2) Πες συγκεκριμένα από ποια σημεία διαπίστωσες ότι είναι fake, όχι γενικά αλλά συγκεκριμένα. Ή μπορείς να βγάλεις μια φωτό για να καταλάβουμε αυτό που λες περί "εξόφθαλμου μαιμού" γιατί το να λες φάση "το ένα το άλλο ετούτο έχει θέμα άρα fake" δεν βοηθάς γιατί όπως είσαι εσύ μέλος από το 2007 και αναφέρεις ότι έχεις εμπειρία με τέτοιες αγορές εγώ έχω δει πολλά άτομα πολλάκις (ανεξαρτήτως παλαιότητας) να κατηγορούν καταστήματα επειδή ίσως δεν τους έκατσε κάποιο deal. Αν παρακολουθείς τα ξέρεις και ο ίδιος.

Αν ανεβάσεις φωτογραφίες (2-3 αρκούν για να τα δούμε τα σημεία για το fake) βοηθάς στο να ρίξουν μαύρο στο μαγαζί λόγω της συμπεριφοράς του και να βοηθήσεις εμάς τους καταναλωτές/αγοραστές. Αλλιώς είναι (κατα την γνώμη μου) μόνο λόγια και αυτό χωρίς παρεξήγηση καθως δεν έχω μαζί σου κάτι.

Να το δούμε για να φανεί η λαμογιά αυτό ζητάω. Αν έχεις διάθεση να το κάνεις σου είμαι υπόχρεος και είμαι και μαζί σου.

...αντιλαμβάνομαι τη δυσπιστία, επομένως θα ακολουθήσουν σχετικές φωτογραφίες και θα προβώ και σε άνοιγμα εσωτερικού.

Όσον αφορά τις επισημάνσεις σου,

1) Στα περισσότερα που έχω λάβει υπήρχε μια διαφανής πολύ λεπτή αυτοκόλλητη ταινία από τη μία μεριά, δεν ανέφερα ειδικό αυτοκόλλητο προστασίας.

2) Ανέφερα συγκεκριμένα σημεία αναλυτικά στο νήμα του Gearbest όπου είχα πρωτοαναφέρει την περίπτωση και ερωτήθηκα σχετικά επίσης, αλλά σβήστηκαν επειδή αναφέρθηκαν μόνο στα ελληνικά και δεν επιτρέπεται σύμφωνα με admin. Θα μπορούσα να αναφέρω ξανά όλα τα σημεία που μπορούν να ελεγχθούν, ωστόσο δεδομένου ότι τελικά το άνοιξα, δες τις παρακάτω φωτό και διαπίστωσε ιδίοις όμμασοι την απάτη.

Κατά τα άλλα, εννοείται δεν είναι προσωπικές αντιπαραθέσεις, η πρόθεσή μου ήταν καθαρά ενημερωτική κυρίως και ως προς την αντιμετώπιση στο ζήτημα από το κατάστημα (αν υποθέσουμε ότι όντως έγινε κάποιο λάθος έστω).

2015420185507.th.jpg 2015420185527.th.jpg 2015420185547.th.jpg 2015422184849.th.jpg 2015422184810.th.jpg 2015422184910.th.jpg

Edited by emxa2k