junglist Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Απο Gearbest με κουπονι clearance Your subtotal: $174.99 :lol::lol: Σημερα το εμφάνισε το κινητο, εως εχθες δεν υπηρχε Και δεν υπάρχει καν σε απόθεμα.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 όχι ρε γμτ έχεις δίκιο το παρήγγειλα και μόλις μου είπαν θα ναι διαθέσιμο σε 1 βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Γνωρίζουμε μέχρι πότε ισχύει; http://en.efox-shop.com/Promotions/spring-clearance.html?home_A1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 παιδια εχω κανει μια παραγγελια απο coolicoolενα ulefone be one με paypal αλλα η συναλαγη δεν εγινε γιατι ζητησα να γινει η μετατροπη απο την τραπεζα μου!!!! δεν εγινε γιατι ειναι κλειστες οι τραπεζες και θα γινει αυριο το πρωι? καποιος απο εδω μεσα μου ειπε οτι ειναι καλυτερο την μετατροπη να την κανει η τραπεζα μου!!! πληρωσα με prepaid πειραιως ας με ενημερωσει οποιος ξερει ευχαριστω Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Απο antelife μου ήρθε mail με καποιες προσφορες! [ATTACH]57688[/ATTACH][ATTACH]57689[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 ιδιο και σε μενα απο coolicool με διαφορετικες τιμες ομως αλλες πιο φτηνες αλλες πιο ακριβες πατηστε εδω να δειτε http://newsletter.efox-shop.com/x/?S7Y1Mfifa2tuYWb8v8jW0MjA3Nzgf46toaGxocH.EltDAAA24&utm_source=st&utm_medium=email&utm_campaign=st150304 και προσεξτε τη διευθυνση ειναι απο efox βεβαια αυτο γινεται γιατι μια εταιρια εχει και τα τρια καταστηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Στο DOOGEE DG580 που προσπαθώ να το χρησιμοποιήσω δεν το δέχεται. Το ιδιο και εμενα στο Iocean X7s 2015.Eνω το μεσημερι κατα τις 1 το επαιρνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Meizu MX3 16GB στα 189$ και 32GB στα 219$ απο fastcardtech.Το καταστημα αλλοι το θεωρουν αξιοπιστο,αλλοι οχι. https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX3-Exynos5410-Octa-Core.html Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Meizu MX3 16GB στα 189$ και 32GB στα 219$ απο fastcardtech.Το καταστημα αλλοι το θεωρουν αξιοπιστο,αλλοι οχι. https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX3-Exynos5410-Octa-Core.html http://www.resellerratings.com/store/FastCardTech ειναι κλεφτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Απο Gearbest με κουπονι clearance Your subtotal: $174.99 :lol::lol: Σημερα το εμφάνισε το κινητο, εως εχθες δεν υπηρχε Και πλέον η αρχική τιμή πήγε στα 232$ από 190$!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Και πλέον η αρχική τιμή πήγε στα 232$ από 190$!! http://tinyurl.com/oakutkh αποφασισε να το παρεις,αν συνεχισεις ετσι την επομενη φορα θα εχει εξαντληθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 http://www.resellerratings.com/store/FastCardTech ειναι κλεφτες Συνεχιζεις για κατι χωρις προσωπικη αποψη..... Μολις προχθες παρελαβα απο τους "κλεφτες" ενα αψογο Jiayu S3 σταλμενο με NLpost και με tr.numb μεσα σε ενα 24ωρο στην κλεφτικη αγορα - τιμη των 182$:) Ντροπη μου!:lol::lol: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Συνεχιζεις για κατι χωρις προσωπικη αποψη..... Μολις προχθες παρελαβα απο τους "κλεφτες" ενα αψογο Jiayu S3 σταλμενο με NLpost και με tr.numb μεσα σε ενα 24ωρο στην κλεφτικη αγορα - τιμη των 182$:) Ντροπη μου!:lol::lol: 189 το εχει το geekbuying,αν διαβασεις διοτι μαλλον δεν μπηκες στον κοπο τι λενε ολοι αυτοι δεν θα χρειαστει η προσωπικη μου αποψη,θεωρω καλυτερο να ενημερωνω ακομα κι αν δεν εχω αγορασει απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 189 το εχει το geekbuying,αν διαβασεις διοτι μαλλον δεν μπηκες στον κοπο τι λενε ολοι αυτοι δεν θα χρειαστει η προσωπικη μου αποψη,θεωρω καλυτερο να ενημερωνω ακομα κι αν δεν εχω αγορασει απο εκει. Nαι αμε!!! Ολα αυτα πριν 15-20 μερες και με δωρο ενα καλο Τempered glass:) Eνω κατι αλλοι που παραγγειλαν απο καλα μαγαζια (in stock λεγαν) ......πληρωσαν........ και ακομη περιμενουν! Ενω καποιοι θα παραλαβουν και κατι ωραιες ζελατινες κλπ και θα τρεχουν για DIspute:O Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Nαι αμε!!! Ολα αυτα πριν 15-20 μερες και με δωρο ενα καλο Τempered glass:) Eνω κατι αλλοι που παραγγειλαν απο καλα μαγαζια (in stock λεγαν) ......πληρωσαν........ και ακομη περιμενουν! Ενω καποιοι θα παραλαβουν και κατι ωραιες ζελατινες κλπ και θα τρεχουν για DIspute:O αυτα τωρα τα λες για σου πω ποσο εξυπνος εισαι μαλλον,υπαρχουν λεξεις στην γλωσσα που περιγραφουν την κατασταση αυτη,δεν γραφονται εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 αυτα τωρα τα λες για σου πω ποσο εξυπνος εισαι μαλλον,υπαρχουν λεξεις στην γλωσσα που περιγραφουν την κατασταση αυτη,δεν γραφονται εδω. Μαλλον δεν λες να καταλαβεις η δεν θες να καταλαβεις. Εγω σου απαντησα οπως και αλλοι κατα καιρους οτι παραπονα υπαρχουν παντα αλλα το site (Fastcardtech) δεν ειναι ουτε απατεωνες ουτε τιποτα αλλο οπως μερικα ανυπαρκτα μαγαζια...... Εσυ συνεχιζεις τα δικα σου και το πας αλλου, δεν θα μπω στην διαδικασια και το αν εχω διαβασει εγω η καποιοος αλλος ειναι δικο του θεμα και ο οποισδηποτε με δικο του ρισκο αναλαμβανει τελικα απο που θα κανει την παραγγελια του. Μην διαφημιζουμε η δυσφημουμε καποιους χωρις να εχουμε προσωπικη αποψη. Αυτα και τελος γιατι παμε και off topic :) Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 παιδιά καμία καλή προσφορά για κινητό με 1Gb υπάρχει αυτές τις μέρες; Δεν μπορώ να βρώ με τίποτα μία... Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 (edited) παιδιά καμία καλή προσφορά για κινητό με 1Gb υπάρχει αυτές τις μέρες; Δεν μπορώ να βρώ με τίποτα μία... Leagoo Lead 5 στα 72€ με κουπονι LLEAD5 στο Gearbest.Το οικονομικοτερο επωνυμο.Επισης με κουπονι CLEARANCECC απο την Γερμανικη αποθηκη του efox με γρηγορη παραδοση το Doogee DG310 βγαινει στα 65€.Απλα το κουπονι δυσλειτουργει. Θεωρω το Leagoo καλυτερο. Edited March 6, 2015 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Το κουπόνι για το Leagoo έληξε, αλλά επειδή το έχω το τηλ αξίζει η αγορά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fioto Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Παιδια αν ξερετε τπτ για κανενα κουπονι για την GearBest θα σας ημουν ευγνώμον :cry: :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Παιδια αν ξερετε τπτ για κανενα κουπονι για την GearBest θα σας ημουν ευγνώμον :cry: :) :) :) Μπες εδώ -> http://www.kimovil.com/en/ Εάν υπάρχει κουπόνι για το κινητό που θέλεις, θα σου το πει, για όλα τα μαγαζιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Μπες εδώ -> http://www.kimovil.com/en/ Εάν υπάρχει κουπόνι για το κινητό που θέλεις, θα σου το πει, για όλα τα μαγαζιά. Καλό το site για συγκριτικά, αλλά τα κουπόνια του είναι ο,τι ναναι πολλές φορές. Ή δεν δουλεύουν ή λείπουν αρκετά. Επίσης, δεν περιλαμβάνει και κάποια μεγάλα καταστήματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Καλό το site για συγκριτικά, αλλά τα κουπόνια του είναι ο,τι ναναι πολλές φορές. Ή δεν δουλεύουν ή λείπουν αρκετά. Επίσης, δεν περιλαμβάνει και κάποια μεγάλα καταστήματα. Εμένα με βοηθάει στο να παρακολουθώ την τιμή συγκεκριμένου κινητού. Για πολλά η αλήθεια είναι δεν κάνει, εκτός εάν πας από την πρώτη σελίδα και σου δείχνει ότι αυτό θεωρεί καλύτερο. Για ένα κινητό όμως είναι πολύ καλό. Ναι νομίζω δεν έχει το vickmall, αλλά δεν ξέρω γιατί. Ποια μαγαζιά έχει, λέει 84. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 KINGZONE Z1 Save $10 with coupon code:CICZ110) http://www.coolicool.com/kingzone-z1-mtk6752-octa-core-55-inch-ips-ogs-hd-screen-android-44-4g-lte-android-smartphone-g-35420 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisbooker Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Παιδιά καλημέρα, ψάχνω κουπόνι για THL 4000(geekbuying, vickmall, minideal κτλ).....μπορείτε να βοηθήσετε??? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts