Jump to content

Εκπτωτικά κουπόνια-Προσφορές από Κίνα(ΟΧΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ,ΤΕΛΩΝΕΙΑ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο Gearbest με κουπονι clearance

Your subtotal: $174.99 :lol::lol:

Σημερα το εμφάνισε το κινητο, εως εχθες δεν υπηρχε

Και δεν υπάρχει καν σε απόθεμα..

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εχω κανει μια παραγγελια απο coolicoolενα ulefone be one με paypal αλλα η συναλαγη δεν εγινε γιατι ζητησα να γινει η μετατροπη απο την τραπεζα μου!!!!

δεν εγινε γιατι ειναι κλειστες οι τραπεζες και θα γινει αυριο το πρωι?

καποιος απο εδω μεσα μου ειπε οτι ειναι καλυτερο την μετατροπη να την κανει η τραπεζα μου!!!

πληρωσα με prepaid πειραιως

ας με ενημερωσει οποιος ξερει

ευχαριστω

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

ιδιο και σε μενα απο coolicool με διαφορετικες τιμες ομως

αλλες πιο φτηνες αλλες πιο ακριβες

πατηστε εδω να δειτε http://newsletter.efox-shop.com/x/?S7Y1Mfifa2tuYWb8v8jW0MjA3Nzgf46toaGxocH.EltDAAA24&utm_source=st&utm_medium=email&utm_campaign=st150304

και προσεξτε τη διευθυνση ειναι απο efox

βεβαια αυτο γινεται γιατι μια εταιρια εχει και τα τρια καταστηματα

Στο DOOGEE DG580 που προσπαθώ να το χρησιμοποιήσω δεν το δέχεται.

Το ιδιο και εμενα στο Iocean X7s 2015.Eνω το μεσημερι κατα τις 1 το επαιρνε.

Meizu MX3 16GB στα 189$ και 32GB στα 219$ απο fastcardtech.Το καταστημα αλλοι το θεωρουν αξιοπιστο,αλλοι οχι.

https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX3-Exynos5410-Octa-Core.html

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Meizu MX3 16GB στα 189$ και 32GB στα 219$ απο fastcardtech.Το καταστημα αλλοι το θεωρουν αξιοπιστο,αλλοι οχι.

https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX3-Exynos5410-Octa-Core.html

http://www.resellerratings.com/store/FastCardTech ειναι κλεφτες

Απο Gearbest με κουπονι clearance

Your subtotal: $174.99 :lol::lol:

Σημερα το εμφάνισε το κινητο, εως εχθες δεν υπηρχε

Και πλέον η αρχική τιμή πήγε στα 232$ από 190$!!

Amazon Fire stick 4k max

Και πλέον η αρχική τιμή πήγε στα 232$ από 190$!!

http://tinyurl.com/oakutkh

αποφασισε να το παρεις,αν συνεχισεις ετσι την επομενη φορα θα εχει εξαντληθει

Συνεχιζεις για κατι χωρις προσωπικη αποψη.....

Μολις προχθες παρελαβα απο τους "κλεφτες" ενα αψογο Jiayu S3 σταλμενο με NLpost και με tr.numb μεσα σε ενα 24ωρο στην κλεφτικη αγορα - τιμη των 182$:)

Ντροπη μου!:lol::lol:

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Συνεχιζεις για κατι χωρις προσωπικη αποψη.....

Μολις προχθες παρελαβα απο τους "κλεφτες" ενα αψογο Jiayu S3 σταλμενο με NLpost και με tr.numb μεσα σε ενα 24ωρο στην κλεφτικη αγορα - τιμη των 182$:)

Ντροπη μου!:lol::lol:

189 το εχει το geekbuying,αν διαβασεις διοτι μαλλον δεν μπηκες στον κοπο τι λενε ολοι αυτοι δεν θα χρειαστει η προσωπικη μου αποψη,θεωρω καλυτερο να ενημερωνω ακομα κι αν δεν εχω αγορασει απο εκει.

189 το εχει το geekbuying,αν διαβασεις διοτι μαλλον δεν μπηκες στον κοπο τι λενε ολοι αυτοι δεν θα χρειαστει η προσωπικη μου αποψη,θεωρω καλυτερο να ενημερωνω ακομα κι αν δεν εχω αγορασει απο εκει.

Nαι αμε!!! Ολα αυτα πριν 15-20 μερες και με δωρο ενα καλο Τempered glass:)

Eνω κατι αλλοι που παραγγειλαν απο καλα μαγαζια (in stock λεγαν) ......πληρωσαν........ και ακομη περιμενουν!

Ενω καποιοι θα παραλαβουν και κατι ωραιες ζελατινες κλπ και θα τρεχουν για DIspute:O

Nαι αμε!!! Ολα αυτα πριν 15-20 μερες και με δωρο ενα καλο Τempered glass:)

Eνω κατι αλλοι που παραγγειλαν απο καλα μαγαζια (in stock λεγαν) ......πληρωσαν........ και ακομη περιμενουν!

Ενω καποιοι θα παραλαβουν και κατι ωραιες ζελατινες κλπ και θα τρεχουν για DIspute:O

αυτα τωρα τα λες για σου πω ποσο εξυπνος εισαι μαλλον,υπαρχουν λεξεις στην γλωσσα που περιγραφουν την κατασταση αυτη,δεν γραφονται εδω.

αυτα τωρα τα λες για σου πω ποσο εξυπνος εισαι μαλλον,υπαρχουν λεξεις στην γλωσσα που περιγραφουν την κατασταση αυτη,δεν γραφονται εδω.

Μαλλον δεν λες να καταλαβεις η δεν θες να καταλαβεις.

Εγω σου απαντησα οπως και αλλοι κατα καιρους οτι παραπονα υπαρχουν παντα αλλα το site (Fastcardtech) δεν ειναι ουτε απατεωνες ουτε τιποτα αλλο οπως μερικα ανυπαρκτα μαγαζια......

Εσυ συνεχιζεις τα δικα σου και το πας αλλου, δεν θα μπω στην διαδικασια και το αν εχω διαβασει εγω η καποιοος αλλος ειναι δικο του θεμα και ο οποισδηποτε με δικο του ρισκο αναλαμβανει τελικα απο που θα κανει την παραγγελια του.

Μην διαφημιζουμε η δυσφημουμε καποιους χωρις να εχουμε προσωπικη αποψη.

Αυτα και τελος γιατι παμε και off topic :)

παιδιά καμία καλή προσφορά για κινητό με 1Gb υπάρχει αυτές τις μέρες; Δεν μπορώ να βρώ με τίποτα μία...

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

παιδιά καμία καλή προσφορά για κινητό με 1Gb υπάρχει αυτές τις μέρες; Δεν μπορώ να βρώ με τίποτα μία...

Leagoo Lead 5 στα 72€ με κουπονι LLEAD5 στο Gearbest.Το οικονομικοτερο επωνυμο.Επισης με κουπονι CLEARANCECC απο την Γερμανικη αποθηκη του efox με γρηγορη παραδοση το Doogee DG310 βγαινει στα 65€.Απλα το κουπονι δυσλειτουργει.

Θεωρω το Leagoo καλυτερο.

Edited by arisg90
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Παιδια αν ξερετε τπτ για κανενα κουπονι για την GearBest θα σας ημουν ευγνώμον :cry: :) :) :)

Μπες εδώ -> http://www.kimovil.com/en/

Εάν υπάρχει κουπόνι για το κινητό που θέλεις, θα σου το πει, για όλα τα μαγαζιά.

Μπες εδώ -> http://www.kimovil.com/en/

Εάν υπάρχει κουπόνι για το κινητό που θέλεις, θα σου το πει, για όλα τα μαγαζιά.

Καλό το site για συγκριτικά, αλλά τα κουπόνια του είναι ο,τι ναναι πολλές φορές.

Ή δεν δουλεύουν ή λείπουν αρκετά.

Επίσης, δεν περιλαμβάνει και κάποια μεγάλα καταστήματα.

Amazon Fire stick 4k max

Καλό το site για συγκριτικά, αλλά τα κουπόνια του είναι ο,τι ναναι πολλές φορές.

Ή δεν δουλεύουν ή λείπουν αρκετά.

Επίσης, δεν περιλαμβάνει και κάποια μεγάλα καταστήματα.

Εμένα με βοηθάει στο να παρακολουθώ την τιμή συγκεκριμένου κινητού. Για πολλά η αλήθεια είναι δεν κάνει, εκτός εάν πας από την πρώτη σελίδα και σου δείχνει ότι αυτό θεωρεί καλύτερο. Για ένα κινητό όμως είναι πολύ καλό. Ναι νομίζω δεν έχει το vickmall, αλλά δεν ξέρω γιατί. Ποια μαγαζιά έχει, λέει 84.