taliban Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Τι ώρα θα ξεκινήσει η προσφορά; ισχύει, πήρα ένα και η συναλλαγή πέρασε κανονικά από το paypal Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 τσίμπησα και εγώ δυο κομμάτια και ότι βρέξει ας κατεβάσει:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Λιγο απίστευτο μου φαινεται, 1/3 της τιμης;; Οποιος προλαβε τον κυριον ειδε Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undeadpunk Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 το αγορασα και εγω, νιωθω πολυ ασχημα με τον εαυτο μου καθως εχω μια χαρα κινητο, επεσα θυμα του καταναλωτισμου αλλα ηταν μεγαλη ευκαιρια. Μαλλον θα το πουλησω σε κανα φιλο οταν ερθει ο καιρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Ένας φίλος το αγόρασε την προηγούμενη βδομάδα. Νταμπλάς θα του 'ρθει αν το δεί :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 καλα αληθεια ειναι?χαχαχα πηρα κι εγω ενα Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 περιμενετε να τα παρουμε πρωτα γιατι απ οτι φαινεται τα μισα τα πηραμε εμεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Τσίμπησα κι εγώ ένα για τον κουμπάρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 μιλησε κανεις στο chat? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 μιλησε κανεις στο chat? Δες από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=400795&page=65 και κάτω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Ναι και ισχυρίζονται ότι είναι γνήσιο και όχι refurbished ή whatever. Ένας θεός ξέρει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 http://img.td-imgs.com/images/58/92/355892_130607694810430330.jpg UMI ZERO http://www.tinydeal.com/umi-zero-5-fhd-ogs-super-amoled-mtk6592-8-core-ultrathin-phone-p-140496.html $82.44 Αν ηξερες τι φωτιες αναψες!!!!!!!! :p:p:p Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Τελείωσε το κατέβασαν δεν υπάρχει καν στο site τους το umi zero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Λογικά έπιασαν το στόχο που είχαν εκτός αν έκαναν πατατιά και άργησαν να το καταλάβουν. Πάντως 2 τα χαράματα και εργάζονται σκληρά οι κινέζοι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Λογικά έπιασαν το στόχο που είχαν εκτός αν έκαναν πατατιά και άργησαν να το καταλάβουν. Πάντως 2 τα χαράματα και εργάζονται σκληρά οι κινέζοι. :) Μάλλον πατάτα έκαναν και το κατέβασαν εντελώς δεν υπάρχει πουθενά στο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Μάλλον πατάτα έκαναν και το κατέβασαν εντελώς δεν υπάρχει πουθενά στο site Αμα ειναι ετσι, τοτε προβλεπω να επαναλαμβανεται το Γκιαρμπεστ στορυ Νο 2, (βλεπε cubot s200), του οποιου συνεχειζω να περιμενω την αφιξη. Ελπιζω να μην γινει ετσι! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Αμα ειναι ετσι, τοτε προβλεπω να επαναλαμβανεται το Γκιαρμπεστ στορυ Νο 2, (βλεπε cubot s200), του οποιου συνεχειζω να περιμενω την αφιξη. Ελπιζω να μην γινει ετσι! Μακάρι να μην είναι έτσι και να τα στείλει κανονικά ....και όχι να αρχίσει να λέει sory λάθος ή τέλος στοκ και τα κτλ...εμένα από γκιαρμπεστ μου ήρθε κανονικά το s200 και περιμένω και ένα onda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) UMI ZERO http://www.tinydeal.com/umi-zero-5-fhd-ogs-super-amoled-mtk6592-8-core-ultrathin-phone-p-140496.html $82.44 Ηταν αναμενόμενο - το tinydeal άρχισε να στέλνει μηνύματα σε όσους "ασχολήθηκαν" με το Umi Zero χτες... Apology from TinyDeal Hi asot, I am the marketing manager from TinyDeal. I find you from http://www.myphone.gr/foru...400795&page=65 And I also find you have some doubt about the product Umi Zero. Yesterday the Umi Zero was available for the price of $82.44 on our website. Regretfully we have to inform you this was a manual pricing error. We're currently working on contacting all customers here that have ordered this phone. We will make sure to come up with a fitting solution for all and contact our customers personally about this. Please accept our sincere apology for this inconvenience and contact me. We will try our best to compensate you and customer here. The follow are my contact ways Skype: houman20@outlook.com Email: vidic@tinydeal.com Sincerely, Καλό το PayPal, αλλα για να επιστραφούν τα χρήματα θα περάσουν μερικές μέρες - αυτό είναι το κόστος της ιστορίας, δλδ η ολιγοήμερη "δέσμευσή χρημάτων" τους... Edited January 21, 2015 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Και φυσικά το site κέρδισε και μια καλή διαφήμιση (έστω και αρνητική) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 καντε ολοι dispute παιδια να τους παρει χαμπαρι το paypal οτι ειναι απατη!!! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Και νομικά ειναι απάτη ;) Οταν ετοιμάζουν συγκεκριμένο screenshot με deal , χρονομετρητη για την προσφορά και μιλανε και στο chat ταυτοχρονα για απορίες χρηστών και ξαφνικά μετά απο ώρες αποσύρουν εντελώς το κινητό λέγοντας έγινε λάθος στην τιμή τι να πει κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. January 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 νομιζω πως απο δω και περα πρεπει να μη τσιμπαμε σε τετοιου ειδος flash deals.τωρα με μαζικα despute δε νομιζω να βγαλουμε ακρη αν και θα επρεπε να πεσουμε ολοι πανω τους .εγω προσωπικα εχω διαγραψει απο τις αγορες μου τα gearbest,efox και τωρα ακολουθει και το tinydeal.αυτο ειναι το καλυτερο για μας και το χειροτερο για αυτους Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 γενικα το τινιντιλ βαζει προσφορες και αφου αγορασεις δεν στο στελνουν μου εχει συμβει 2 φορες μακρια απο το τινιντιλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 NO.1 Mi4 $120 http://www.1949deal.com/mi4activity.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 χτες στο chat τους ειπα στο tinydeal για επιστροφη χρηματων και σημερα μου εκαναν refund. Ομως ποτε ξανα αγορα απο αυτους μετα το καζο που παθαμε ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- NO.1 Mi4 $120 http://www.1949deal.com/mi4activity.html Το NO.1 MI4 κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα καλο τηλεφωνο,καλο wifi ,μικροφωνο και φωτο πολυ καλη κατασκευη.Στα αρνητικα το λιγο ασθενες σημα τουλαχιστον σε WIND Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts