Jump to content

Εκπτωτικά κουπόνια-Προσφορές από Κίνα(ΟΧΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ,ΤΕΛΩΝΕΙΑ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι ώρα θα ξεκινήσει η προσφορά;

ισχύει, πήρα ένα και η συναλλαγή πέρασε κανονικά από το paypal

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τσίμπησα και εγώ δυο κομμάτια και ότι βρέξει ας κατεβάσει:lol::lol:
[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Λιγο απίστευτο μου φαινεται, 1/3 της τιμης;;

Οποιος προλαβε τον κυριον ειδε

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

το αγορασα και εγω,

νιωθω πολυ ασχημα με τον εαυτο μου καθως εχω μια χαρα κινητο,

επεσα θυμα του καταναλωτισμου αλλα ηταν μεγαλη ευκαιρια.

Μαλλον θα το πουλησω σε κανα φιλο οταν ερθει ο καιρος.

καλα αληθεια ειναι?χαχαχα πηρα κι εγω ενα
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

μιλησε κανεις στο chat?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

http://img.td-imgs.com/images/58/92/355892_130607694810430330.jpg

UMI ZERO

http://www.tinydeal.com/umi-zero-5-fhd-ogs-super-amoled-mtk6592-8-core-ultrathin-phone-p-140496.html $82.44

Αν ηξερες τι φωτιες αναψες!!!!!!!! :p:p:p

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Λογικά έπιασαν το στόχο που είχαν εκτός αν έκαναν πατατιά και άργησαν να το καταλάβουν.

Πάντως 2 τα χαράματα και εργάζονται σκληρά οι κινέζοι. :)

Λογικά έπιασαν το στόχο που είχαν εκτός αν έκαναν πατατιά και άργησαν να το καταλάβουν.

Πάντως 2 τα χαράματα και εργάζονται σκληρά οι κινέζοι. :)

Μάλλον πατάτα έκαναν και το κατέβασαν εντελώς δεν υπάρχει πουθενά στο site

Μάλλον πατάτα έκαναν και το κατέβασαν εντελώς δεν υπάρχει πουθενά στο site

Αμα ειναι ετσι, τοτε προβλεπω να επαναλαμβανεται το Γκιαρμπεστ στορυ Νο 2, (βλεπε cubot s200), του οποιου συνεχειζω να περιμενω την αφιξη.

Ελπιζω να μην γινει ετσι!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Αμα ειναι ετσι, τοτε προβλεπω να επαναλαμβανεται το Γκιαρμπεστ στορυ Νο 2, (βλεπε cubot s200), του οποιου συνεχειζω να περιμενω την αφιξη.

Ελπιζω να μην γινει ετσι!

Μακάρι να μην είναι έτσι και να τα στείλει κανονικά ....και όχι να αρχίσει να λέει sory λάθος ή τέλος στοκ και τα κτλ...εμένα από γκιαρμπεστ μου ήρθε κανονικά το s200 και περιμένω και ένα onda

Ηταν αναμενόμενο - το tinydeal άρχισε να στέλνει μηνύματα σε όσους "ασχολήθηκαν" με το Umi Zero χτες...

Apology from TinyDeal

Hi asot,

I am the marketing manager from TinyDeal. I find you from http://www.myphone.gr/foru...400795&page=65 And I also find you have some doubt about the product Umi Zero.

Yesterday the Umi Zero was available for the price of $82.44 on our website.

Regretfully we have to inform you this was a manual pricing error.

We're currently working on contacting all customers here that have ordered this phone.

We will make sure to come up with a fitting solution for all and contact our customers personally about this.

Please accept our sincere apology for this inconvenience and contact me. We will try our best to compensate you and customer here.

The follow are my contact ways Skype: houman20@outlook.com Email: vidic@tinydeal.com

Sincerely,

Καλό το PayPal, αλλα για να επιστραφούν τα χρήματα θα περάσουν μερικές μέρες - αυτό είναι το κόστος της ιστορίας, δλδ η ολιγοήμερη "δέσμευσή χρημάτων" τους...

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

καντε ολοι dispute παιδια να τους παρει χαμπαρι το paypal οτι ειναι απατη!!!

Και νομικά ειναι απάτη ;) Οταν ετοιμάζουν συγκεκριμένο screenshot με deal , χρονομετρητη για την προσφορά και μιλανε και στο chat ταυτοχρονα για απορίες χρηστών και ξαφνικά μετά απο ώρες αποσύρουν εντελώς το κινητό λέγοντας έγινε λάθος στην τιμή τι να πει κανείς

νομιζω πως απο δω και περα πρεπει να μη τσιμπαμε σε τετοιου ειδος flash deals.τωρα με μαζικα despute δε νομιζω να βγαλουμε ακρη αν και θα επρεπε να πεσουμε ολοι πανω τους .εγω προσωπικα εχω διαγραψει απο τις αγορες μου τα gearbest,efox και τωρα ακολουθει και το tinydeal.αυτο ειναι το καλυτερο για μας και το χειροτερο για αυτους

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

γενικα το τινιντιλ βαζει προσφορες και αφου αγορασεις δεν στο στελνουν μου εχει συμβει 2 φορες μακρια απο το τινιντιλ

χτες στο chat τους ειπα στο tinydeal για επιστροφη χρηματων και σημερα μου εκαναν refund. Ομως ποτε ξανα αγορα απο αυτους μετα το καζο που παθαμε

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το NO.1 MI4 κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα καλο τηλεφωνο,καλο wifi ,μικροφωνο και φωτο πολυ καλη κατασκευη.Στα αρνητικα το λιγο ασθενες σημα τουλαχιστον σε WIND