navi55 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να χτυπήσω την προσφορά του geekbuying. Πάντως έχω προλάβει άλλη αντίστοιχη προσφορά από το συγκεκριμένο κατάστημα πριν 10 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Προσοχη με το panda γιατι μπορει να φατε refurb στο κεφαλι ,οτι εχει σε προσφορα ειναι παλια μοντελα και δεν ειναι οτι εχει και καμια καλη φημη για να την χασει :lol: Το Panda ειναι απο τα πιο μεγαλα καταστηματα,αν οχι το πιο μεγαλο,δεν στελνει refurb,δεν ειναι παλια τα μοντελα που εχει σε προσφορα,ουτε εχει κακη φημη. Απλα ισχυει,εν μερει αυτο που λεει ο talos παραπανω. Επομενως οι προσφορες ειναι πραγματικες (20$ σε καποια μοντελα κατω απο αλλα σαιτ). Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Από το panda 3 τηλέφωνα που έχω πάρει σε clearance έχουν βγει πολύ καλά τηλέφωνα εδώ και μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να χτυπήσω την προσφορά του geekbuying. Πάντως έχω προλάβει άλλη αντίστοιχη προσφορά από το συγκεκριμένο κατάστημα πριν 10 μέρες. και εγω προλαβα ενα cubot s200 με 68 ευρω απο αυτους Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 θελω να παρω κι εγω το landvo l800 από tinydeal που το εχει στα 59ε αλλα το φοβάμαι λιγο...να το εμπιστευτω σαν κατάστημα η θα φαω φολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Εγω παντως ειμαι ευχαριστημενος απο αυτους.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnstef Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) το ειχαν πριν λιγες μερες με την ιδια τιμη που το εχουν τωρα αλλα με χρονομετρο να μετραει αντιστροφα δηθεν ότι τελειωνει η προσφορα...τους ρωταω στο τσατ ότι το θελω αλλα δεν θα προλάβω το χρονομετρο ...μπορω τους ρωταω να εχω την ιδια τιμη για λιγο ακομα και μου απαντουν με λινκ στα help faq:wacko: τους ξαναρωταω και μετα από 10 προσπάθειες μου ειπαν ψυχρα πως οι τιμες αλλαζουν συνεχεια.... γενικως η πρωτη μου εικονα δεν είναι και η καλυτερη ,τουλάχιστον στο τσατ τους...δεν ξερω τι να κανω το efox το εχει την ιδια τιμη αλλα συν 10ε μεταφορικα ...τι να προτιμησω? Edited January 1, 2015 by johnstef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Το Panda ειναι απο τα πιο μεγαλα καταστηματα,αν οχι το πιο μεγαλο,δεν στελνει refurb,δεν ειναι παλια τα μοντελα που εχει σε προσφορα,ουτε εχει κακη φημη. Απλα ισχυει,εν μερει αυτο που λεει ο talos παραπανω. Επομενως οι προσφορες ειναι πραγματικες (20$ σε καποια μοντελα κατω απο αλλα σαιτ). Αγαπητε εχεις πολυ χαμηλα στανταρντ για το τι ειναι σοβαρο μαγαζι ,το συγκεκριμενο καταστημα ηρθε στο φορουμ και εφυγε τρεχοντας μετα απο μια εβδομαδα οταν κατακλυστηκε απο παραπονα πελατων του ,μιλαμε για πλημμυρίδα οχι αστεια ,ενω ενα παιδι ανεβασε και βιντεο απο unboxing κινητου που του ειχαν στειλει και ειχε μεσα ενα σταντ της πλακας. Τα μαγαζια ξεσκαρταρουν απο επιστροφες ,επισκευασμενα κλπ ατα μεγαλα sale ,οποιος εχει εμπειρια απο κινεζομαγαζα το ξερει γιατι την εχει παθει ,ειδικα αν εισαι μαγαζι σαν το pandawill (δηλαδη της πλακας) τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα γιατι δεν εχεις κανενα ενδοιασμό ,οποιος την πατησει την πατησε. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To Coolpad F1 με 147$ στο b2cbuying.Εξαιρετικη τιμη για ενα εξαιρετικο τηλεφωνο απο σοβαρο μαγαζι και με ολα τα παρελκομενα ,θηκη σιλικονης ,screen protector και κατι μπιχλιμπιδια. Coupon Code:b2c3forall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 το ειχαν πριν λιγες μερες με την ιδια τιμη που το εχουν τωρα αλλα με χρονομετρο να μετραει αντιστροφα δηθεν ότι τελειωνει η προσφορα...τους ρωταω στο τσατ ότι το θελω αλλα δεν θα προλάβω το χρονομετρο ...μπορω τους ρωταω να εχω την ιδια τιμη για λιγο ακομα και μου απαντουν με λινκ στα help faq:wacko: τους ξαναρωταω και μετα από 10 προσπάθειες μου ειπαν ψυχρα πως οι τιμες αλλαζουν συνεχεια.... γενικως η πρωτη μου εικονα δεν είναι και η καλυτερη ,τουλάχιστον στο τσατ τους...δεν ξερω τι να κανω το efox το εχει την ιδια τιμη αλλα συν 10ε μεταφορικα ...τι να προτιμησω? παρε με το 1gb και οχι τα 512 και οχι τα 512 που εχει αυτο με 61€ http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-landvo-l800S-1gb η ζητα απο το νημα του Gearbest κανα κουπονι να το κατεβασεις απο τα 70 Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 θελω να παρω κι εγω το landvo l800 από tinydeal που το εχει στα 59ε αλλα το φοβάμαι λιγο...να το εμπιστευτω σαν κατάστημα η θα φαω φολα? Μην το κανεις αυτο το εγκλημα.79$ εχει το Cubot S168 στο Gearbest,που ειναι σε ολα καλυτερο.Καλυτερη μαρκα,οθονη και καμερα,μεγαλυτερη rom,καλυτερη υποστηριξη. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Αγαπητε εχεις πολυ χαμηλα στανταρντ για το τι ειναι σοβαρο μαγαζι ,το συγκεκριμενο καταστημα ηρθε στο φορουμ και εφυγε τρεχοντας μετα απο μια εβδομαδα οταν κατακλυστηκε απο παραπονα πελατων του ,μιλαμε για πλημμυρίδα οχι αστεια ,ενω ενα παιδι ανεβασε και βιντεο απο unboxing κινητου που του ειχαν στειλει και ειχε μεσα ενα σταντ της πλακας. Τα μαγαζια ξεσκαρταρουν απο επιστροφες ,επισκευασμενα κλπ ατα μεγαλα sale ,οποιος εχει εμπειρια απο κινεζομαγαζα το ξερει γιατι την εχει παθει ,ειδικα αν εισαι μαγαζι σαν το pandawill (δηλαδη της πλακας) τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα γιατι δεν εχεις κανενα ενδοιασμό ,οποιος την πατησει την πατησε. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To Coolpad F1 με 147$ στο b2cbuying.Εξαιρετικη τιμη για ενα εξαιρετικο τηλεφωνο απο σοβαρο μαγαζι και με ολα τα παρελκομενα ,θηκη σιλικονης ,screen protector και κατι μπιχλιμπιδια. Coupon Code:b2c3forall Τρεις αγορές από panta και όλα άψογα (και ακριβά κινητά), κανένα παράπονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Μην το κανεις αυτο το εγκλημα.79$ εχει το Cubot S168 στο Gearbest,που ειναι σε ολα καλυτερο.Καλυτερη μαρκα,οθονη και καμερα,μεγαλυτερη rom,καλυτερη υποστηριξη. Συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 After sales είναι το ζητούμενο . από χαμηλές τιμές παίζουν πολλά. Από after sales όμως..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) Elephone P6000 4G $155,99 coupon: 0102EL Edited January 3, 2015 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skolix Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Elephone P6000 4G $155,99 coupon: 0102EL gearbest $145.99 κωδικό EPCN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Dual SIM κλωνος Note 3 της HDC σε μαυρο χρωμα μονο,με ΜΤΚ6582 και 1GB ram (πιθανοτατα) στα 99$ (+3.7$ επιπλεον εφοσον πληρωσετε με Paypal). Αποφευγουμε τους κλωνους,απλα σ αυτα τα χρηματα για καποιον που ψαχνεται για κλωνο και δεν θα τα κλαιει το βαζω. https://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-Note-3-B9002.html Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) gearbest $145.99 κωδικό EPCN geekbuying 10$ Coupon: 0102EL http://i.imgur.com/6sIOudu.png sοurce Edited January 3, 2015 by villasg Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 gearbest coupon EPHF $145.99 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5834926#post5834926 Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 gearbest 10$ Coupon: 0102EL http://i.imgur.com/6sIOudu.png sοurce geekbuying εννοεις Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 ωπα λαθος . Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) καλημερα . Ειμαι σε αναζητηση power bank στα >10000mAh . Εχει δει καποιος καμμια καλη προσφορα-κουπονι etc ? Εχω δει αυτο μεχρι στιγμης ARUN Y615 10000mAh το ξερει καποιος ? Edited January 4, 2015 by villasg Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 καλημερα . Ειμαι σε αναζητηση power bank στα >10000mAh . Εχει δει καποιος καμμια καλη προσφορα-κουπονι etc ? Εχω δει αυτο μεχρι στιγμης ARUN Y615 10000mAh το ξερει καποιος ? αυριο παραλαμβάνω αυτό αν περιμένεις 2-3 μέρες θα σου πω Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Περιμενουμε ολοι.. Αν φορτιζει πανω απο 4 φορες το κινητο θα ειναι ενα μικρο θαυμα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 ένα τέτοιο πάρτε και μια χαρά θα είστε http://www.geekbuying.com/item/XIAOMI-Original-5V-3-6A-2A-16000mAh-Power-Bank-Smartphone-Tablet-Silver-External-Battery-338665.html υπάρχει και ένα μικρό κουπόνι 5% πιο πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 ένα τέτοιο πάρτε και μια χαρά θα είστε http://www.geekbuying.com/item/XIAOMI-Original-5V-3-6A-2A-16000mAh-Power-Bank-Smartphone-Tablet-Silver-External-Battery-338665.html υπάρχει και ένα μικρό κουπόνι 5% πιο πίσω δεν εχει διαθέσιμα εχω ρωτήσει και το κουπονι ειναι το 5% OFF Coupon Code: QRBHLEUL Expire on: 2015/1/30 αλλα εχει stock το Banggood στην ιδια τιμη Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts