Thanos_ATH Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Ευχαριστώ ! Έφτασε λέει αεροδρόμιο Ολλανδίας 27/11 ...οπότε σε περίπου 10 μέρες θά 'ναι εδώ ελπίζω ! ..... μπορει και σε 3-4 μερες να ειναι στα χερια σου η να παρεις ειδοποιηση. ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ενδιαφερομαι για αγορα του τηλεφωνου απο γερμανικη αποθηκη του comebuy.com που εχει και καποια δωρα. Εχει κανεις εμπειρια απο το καταστημα και εαν ξερει σε ποσες ερχεται το τηλκεφωνο Ελλαδα? εδω απ οτι εχω καταλαβει δεν εχει ιδιατερο σουξεδακι , αλλα σε πολλα ξενα forums εχω διαβασει οτι το δουλευουν πολλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Και αγγλική ρεκοβερυ η cubot. Πήρα ενα μπακ απ για δοκιμή και έγινε κανονικά,σαν cwm μου φαίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecut Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παιδιά καλησπέρα και απο εμένα..πήρ το τηλέφωνο για την αδερφή μου,εγώ έχω ένα Α806.Το πρόβλημα με το τηλεφωνάκι είναι οτι ρεσετάρει πολύ συχνά.Όταν τρώει κόλλημα κάνει ρεσετ,εκεί που κάθεται κάνει ρεσετ.Τι μπορεί να φταίει?Έχω περάσει την τελευταία ρομ σύμφωνα με τον οδηγό αλλά δεν άλλαξε η κατάσταση.Χρησιμοποιώ και τα δυο σλότς για κάρτες..δεν έχω 3G σε καμία απο τις δύο.Δε ξέρω αν χρειάζεται κάτι άλλο για να σας κατατοπίσω,κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 1) Αν δεν βαριέσαι κάνε άλλη μια προσπάθεια για αναβάθμιση. Την πρώτη φορά που θα μπουτάρει, άσ' το ήρεμο και σβήσ' το μετά από κάνα 5λεπτο. Μόλις ξαναμπουτάρει λειτούργησε το όπως θες. 2) Αν υπάρχει microsd κάρτα, αφαίρεσε την για μια μέρα και δες πώς συμπεριφέρεται. 3) Αν θες, κατέβασε από playstore το Clean Master. Καθαρίζει υπολείμματα εφαρμογών και γενικά boost-άρει την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecut Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ευχαριστω για τις προτάσεις..θα δοκιμάσω και θα επανέλθω.Υπάρχει κανείς άλλος που αντιμετωπίζει ή αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα με τη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 και της γυναίκας μου κάνει αψυχολόγητα restarts... Του έχω περάσει το νέο firmware και το έχω rootαρει με το vroot Στην αρχή του πέρασα και xposed και σκέφτηκα ότι ίσως έφταιγε αυτό οπότε και το έβγαλα αλλά πάλι τα ίδια.. Του έχω κάνει και επαναφορά 1-2 φορές, αλλά δεν είδα διαφορά... Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Το δικο μου κλείνει απο μπαταρία περιπου στο 30%, δυο συνεχομενες φορες το έχω παρατηρήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 diplo, δοκίμασε τις προτάσεις που έγραψα νωρίτερα μήπως σε βοηθήσουν. DrVasilis, Είχα θέμα με την μπαταρία κι εγώ στις αρχές. Στο 15% είχα χρόνο σχεδόν 5 λεπτά πριν σβήσει. Μετά από 3 κύκλους φόρτισης (χωρίς να πειράζω το κινητό) έστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Όλα είναι bugs της rom , είναι θέμα χρόνου να βγει update η custom firmware που θα τα διορθώνει . Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Εγώ ακόμα δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα και έχω περάσει και τη v2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Εγώ ακόμα δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα και έχω περάσει και τη v2!ναι κι γω δεν έχω θέματα και το έχω συνέχεια on. απλώς δεν το έχω ρουτάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 φλασάροντας ξανά την ίδια ΡΟΜ χάνεται το root; σκέφτομαι να την περάσω ξανά για να δω μήπως η αιτία για τα restarts είναι το rootαρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 φλασάροντας ξανά την ίδια ΡΟΜ χάνεται το root; σκέφτομαι να την περάσω ξανά για να δω μήπως η αιτία για τα restarts είναι το rootαρισμα Ναι εφόσον η Ρομ δεν είναι ρουταρισμενη εξαρχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1999 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μετα απο 4 μερες συνεχους λειτουργιας με πολυ "ξεζουμισμα" σερφαρισμα βιντεακια φωτογραφικη viber και μερικες κλησεις μονο καλα λογια εχω να πω!!! Εχω περασει τη v2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω και θα σας πω αν ήταν το root που δημιουργούσε το πρόβλημα. @icecut, εσύ το δικό σου το έχεις rootαρισμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καλό θα ήταν να αποφύγετε την χρήση του vroot. Έχει αναφερθεί η Windows εφαρμογή ως malware από πολλούς (Google it). Επιπλέον, στην επίσημη ιστοσελίδα του δημιουργού υπάρχει και έκδοση apk για εγκατάσταση απευθείας από την συσκευή χωρίς χρήση υπολογιστή. Όπως θα δείτε στην φωτό, το antivirus που έχω εγκατεστημένο βρήκε κάτι όταν κατέβασα το app . Πολύς κόσμος έχει χρησιμοποιήσει την εν λόγο εφαρμογή και όντως ρουτάρει τη συσκευή, λίγοι όμως έχουν προσέξει ότι περνάει και ένα app με περίεργα δικαιώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Καλό θα ήταν να αποφύγετε την χρήση του vroot. Έχει αναφερθεί η Windows εφαρμογή ως malware από πολλούς (Google it). Επιπλέον, στην επίσημη ιστοσελίδα του δημιουργού υπάρχει και έκδοση apk για εγκατάσταση απευθείας από την συσκευή χωρίς χρήση υπολογιστή. Όπως θα δείτε στην φωτό, το antivirus που έχω εγκατεστημένο βρήκε κάτι όταν κατέβασα το app . Πολύς κόσμος έχει χρησιμοποιήσει την εν λόγο εφαρμογή και όντως ρουτάρει τη συσκευή, λίγοι όμως έχουν προσέξει ότι περνάει και ένα app με περίεργα δικαιώματα. ...δε λέω ότι είναι απίθανο, αλλά γενικά τα antivirus και συναφή έχουν πολλά false alarms πόσο μάλλον σε Android (άχρηστα κατά η γνώμη μου έτσι και αλλιώς ακόμα και στα pc). Το συγκεκριμένο apk φαίνεται να είναι κάποιο super user, μάλλον λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι επιχειρείται root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 ακόμη δε το ξαναφλάσαρα αλλά από το πρωί που απενεργοποίησα τα gestures δεν έκανε κανένα restart. ίσως βρέθηκε ο ένοχος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Συμφωνώ σχετικά με τα false alarms. Πχ αρκετά κρακάκια σε Windows έτσι αναγνωρίζονται. Σχετικά με το vroot όμως, θα εμπιστευτώ το εγκατεστημένο antivirus, τα αποτελέσματα της Google στην αναζήτηση "vroot malware" και την κοινότητα XDA που έχουν αποκλείσει την παρουσία του πλέον . Ένα παράδειγμα : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2442512 τελευταίο μήνυμα από τον mod. Το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι ότι κατά την διάρκεια ρουταρίσματος αποκτάται και αποστέλλεται το IMEI της συσκευής σε server της Κίνας (κινέζος ο δημιουργός). Κάποιοι έχουν παρατηρήσει να γίνεται εγκατάσταση και μια εφαρμογή που έχει δικαιώματα να αποσπά πληροφορίες της συσκευής (sms, phonebook κτλ). Οπότε, μακριά και αγαπημένοι από το vroot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecut Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω και θα σας πω αν ήταν το root που δημιουργούσε το πρόβλημα. @icecut, εσύ το δικό σου το έχεις rootαρισμένο; Θα με συγχωρήσετε για την αστεία για πολλούς ερώτηση,αλλά το κινητό με τη V2 δεν είναι rooted?Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο?Οι επανεκκινήσεις είναι συνεχής και αδικαιολόγητες,μήπως να κλείσω αυτό το gestures που προτείνετε?Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Θα με συγχωρήσετε για την αστεία για πολλούς ερώτηση,αλλά το κινητό με τη V2 δεν είναι rooted?Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο?Οι επανεκκινήσεις είναι συνεχής και αδικαιολόγητες,μήπως να κλείσω αυτό το gestures που προτείνετε?Ευχαριστώ και πάλι. Καθόλου αστεία ερώτηση, εξάλλου δε νομίζω να έχει αναφερθεί νωρίτερα. Απαντήσεις : Η επίσημη, όχι δεν είναι ρουταρισμένη. Για την ώρα απλά περιμένεις μέχρι να βρεθεί ένας καθαρός τρόπος για root. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις απενεργοποίηση των gestures, όπως έγραψε ο diplo, και να το παρακολουθήσεις. Πολύ πιθανό είναι με κάποια νεότερη έκδοση (όταν με το καλό βγει) να λύνεται το συγκεκριμένο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Καθόλου αστεία ερώτηση, εξάλλου δε νομίζω να έχει αναφερθεί νωρίτερα. Απαντήσεις : Η επίσημη, όχι δεν είναι ρουταρισμένη. Για την ώρα απλά περιμένεις μέχρι να βρεθεί ένας καθαρός τρόπος για root. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις απενεργοποίηση των gestures, όπως έγραψε ο diplo, και να το παρακολουθήσεις. Πολύ πιθανό είναι με κάποια νεότερη έκδοση (όταν με το καλό βγει) να λύνεται το συγκεκριμένο θέμα.καθαρός τρόπος, υπάρχει απλώς πρέπει να flashaρεις, custom recovery και μετά το SU. Αρχεία και οδηγίες εδώ απλώς δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος τόσο πολύ, η ρομ είναι πολύ καθαρή κι αν προσθέσεις τον nova κι ένα keyboard είναι super για casual use Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Keyboard γιατί; Το google keyboard που έχει πανω το δικο μου δεν έχει δημιουργήσει κανένα θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) Θα με συγχωρήσετε για την αστεία για πολλούς ερώτηση,αλλά το κινητό με τη V2 δεν είναι rooted?Πρέπει να κάνω και κάτι άλλο?Οι επανεκκινήσεις είναι συνεχής και αδικαιολόγητες,μήπως να κλείσω αυτό το gestures που προτείνετε?Ευχαριστώ και πάλι. Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα ;) Κανε ότι γράφω στον οδηγό με τη διαφορά οτι στο βήμα 7 επέλεξε format all + download και πες μου. Όποιος έχει θέματα ας το δοκιμάσει και ας αφήσει feedback παρακαλώ. Edited December 2, 2014 by dark_master Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Keyboard γιατί; Το google keyboard που έχει πανω το δικο μου δεν έχει δημιουργήσει κανένα θέμα! Έχει αναφερθεί πιο πίσω. Επειδή το touch της οθόνης δεν είναι ακριβές στον κάθετο άξονα με το SwiftKey γίνεται πιο ακριβές και μεγαλύτερο Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts