Jump to content

[PC] Grand Theft Auto: San Andreas

Jim22378
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τράβηξα μερικές φωτογραφίες απο τα μωρά μου...

το Super GT Και το Βullet (ονομα και πράγμα...)

στην τρίτη φοτωγραφία απορώ πως κατάφερα να την βγάλω!!

πήγαινα να βγάλω φοτωγραφία και πάει και κάθετε στην πόρτα αυτός χαλαρά με το τσιγαριλίκι :p

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

• Απαντήσεις 778
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά το πέρασα με την πέμπτη, απλά πήγα και έβαλα στο αυτοκίνητο λάστιχα για χώμα (στο συνεργείο).

έλα μου????

ποιο συνεργείο???k εγώ σ αυτήν την πιστα είμαι,η πέφτω στην θάλασσα η αναποδογυρίζει ! :wacko:

έλα μου????

ποιο συνεργείο???k εγώ σ αυτήν την πιστα είμαι,η πέφτω στην θάλασσα η αναποδογυρίζει ! :wacko:

στο συνεργείο στο San Fiero, στο χάρτη φαίνετε σαν κοκκινο κλιδί. θα βάλεις τα λάστιχα που είναι για off road, αμα θες άλλαξε και τα υδραυλικά, θεέχεις καλύτερα κρατήματα.

Μα καλά για το GTA san andreas μιλάμε ή για το need for speed underground 3 :X:p

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

στο συνεργείο στο San Fiero, στο χάρτη φαίνετε σαν κοκκινο κλιδί. θα βάλεις τα λάστιχα που είναι για off road, αμα θες άλλαξε και τα υδραυλικά, θεέχεις καλύτερα κρατήμΑΤΑ.

Παω να το δοκιμασω! :)

To περασα με ενα τζιπ τελικα.Τωρα ανοιγω συνεργειο!:p

εγώ το δοκίμασα,σε λίγα(σπορ)αμάξια μπορείς να βάλεις πιο πολλές επιλογές(spoilers κτλ),κατά τα αλλα πολύ καλο !!

Πάει θα καώ κι εγώ.. Το κατεβάζω τώρα και είμαι στο 36%. :cry: πάει η εξεταστική :p

Αστο καλυτερα, εγω το εφτασα στο 45% και το παρατισα, μου πηρε 4 μερες για το 45%, φανταζομαι τι θα τραβαγα οσπου να κατευει. Και κατευαζει και τη νταχυτιτα του νετ.Καλυτερα να το αγορασεις, εγω το παραγκειλα

Εκεί στους αγώνες στα βουνά π τυπάς που είναι ο νέος γκόμενης της τρελής :p που στο τέλος όταν κερδίσεις λέει φεύγουμε πάμε στο Liberty City δεν είναι αυτός που χειριζόσουν στο πρώτο 3D GTA?
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Ρε παιδια στην μονη αποστολη που εχω κολλησει ειναι εκει που πρεπει να χορεψει το αμαξι...Damn....Δεν μπορω να την περασω με τπτ :( Any ideas?

Ρε παιδια στην μονη αποστολη που εχω κολλησει ειναι εκει που πρεπει να χορεψει το αμαξι...Damn....Δεν μπορω να την περασω με τπτ :( Any ideas?

Τα κουμπια ειναι 8462 ( στο δεξι μερος του keyboard). Οταν σου λεει διαγωνια, πατας και τα δυο κουμπια. δηλ. αν σου δειχνει πανω δεξια, πατας 8 και 6. Οταν τα βελακια μπαινουν στον κυκλο, τοτε τα πατας. Και πρεπει απο πριν να πατησεις το caps lock για να σηκωθει το αμαξι.

Εκεί στους αγώνες στα βουνά π τυπάς που είναι ο νέος γκόμενης της τρελής :p που στο τέλος όταν κερδίσεις λέει φεύγουμε πάμε στο Liberty City δεν είναι αυτός που χειριζόσουν στο πρώτο 3D GTA?

Σωστά!!! και λέω τι μου θυμιζε αυτή η κολόφατσα με το περίεργο μαλλί!! :w00t::w00t:

pedia na rotiso pos mporo na balo ta dika mou tragoudia na pezoun sto pexnidi kai na ta akou otan odigo apo to radio.Sto vice city ginotan afto edo kserete pos ginete?

spacer.png

pedia na rotiso pos mporo na balo ta dika mou tragoudia na pezoun sto pexnidi kai na ta akou otan odigo apo to radio.Sto vice city ginotan afto edo kserete pos ginete?

Πας My Documents-> GTA San Andreas User Files -> User Tracks. Εκέι κάνεις copy όσα mp3s θέλεις (ή και shortcut τους)

βρηκα αυτα τα cheats μπορει καποιος να μου εξηγησει πως να τα βαλω:

Start the game with the following parameters (QW.EXE -console)

then bring the console down by pressing '`' key and enter

cheats below.

God Mode - t_super_on / off

Complete Mission - t_win

Sniper Zoom Mode - smoothzoom_on / off

Change Player Name - name new name

Show Frame Rate - u fps_on / off

Start Recording - u rec [filename] (record game)

Start Record File - u replay [filename]

Quit Game - exit

-from STN

Πωπω...Μετα απο την αποστολη με τη γκομενα με τη νταλικα ολα γινονται πολυ δυσκολα...Μου εχουν σπασει τα νευρα :\

Ειμαι σε μια αποστολη που πρεπει να καθαρισω εναν που μου λεει ο LOC.

Παω να κλεψω ενα αυτοκινητο απο ενα σωματοφυλακα και πρεπει να παω στο ραντεβου στις 10. Αλλα οταν παιρνω το αμαξι, ειναι τρακαρισμενο και λεει οτι πρεπει να το φτιαξω. Που ομως? Στον χαρτη δεν εμφανιζει συνεργειο ουτε εκει που πας να το βαψουν.

καλά ,τι του κανεις και διαλύεται,εγώ θυμάμαι μια χαρά το είχα!!

Το στουκαρω μια φορα, για να βγει ο οδηγος εξω και να παρω το αμαξι. Εσυ πως το εκανες?

Ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβασω το demo του GTA San Andreas???

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Ρε παιδιά πως γίνεται να κλέψεις σπίτια; Έχω κάνει την αποστολή και λέει πως πρέπει να πάρω ενα συγκεκριμένο αυτοκίνητο, φορτιγό νομίζω. Καμιά βοήθεια;

Το στουκαρω μια φορα, για να βγει ο οδηγος εξω και να παρω το αμαξι. Εσυ πως το εκανες?

και γω τον στουκάρω αλλά λίγο ίσα ίσα που τον ακούμπησα. Ο αδερφός μου πάλι τον πυρολόβησε :p διαλέγεις και παίρνεις :p

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Πας My Documents-> GTA San Andreas User Files -> User Tracks. Εκέι κάνεις copy όσα mp3s θέλεις (ή και shortcut τους)

Nαι αλλα πως τα ακους;Οταν παιρνω ενα αμαξι ακουω μονο ραδιο