ayan Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Μια PC-εφαρμογή που ονομάζεται 'Steganos Security Suite 2006' σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προστατευμένες (encrypted) περιοχές στο σκληρό σας δίσκο. Η προστατευμένη περιοχή ανοίγει με ένα password, το οποίο μπορεί να είναι μέσα στο Smartphone σας! Μόλις το Smartphone συνδεθεί με το PC (πχ μέσω bluetooth, wifi, καλωδίου) ξεκλειδώνει τη προστατευμένη περιοχή! Μόλις το smartphone αποσυνδεθεί ή βρεθεί εκτός εμβέλειας bluetooth, η περιοχή ξανακλειδώνει. Το πρόγραμμα έχει και άλλες δυνατότητες security (antispyware, mail encryption, shredder κλπ) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 υπαρχει παιδια κανενα προγραμμα σαν το call cheater των Symbian κινητων;;; υποτιθεται οτι παραγει ηχους πχ κορναρισμα,φωνες κτλ οταν μιλας στο κινητο ωστε να προσποιεισαι οτι εισαι σε ανοιχτο χωρο,,, Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Trueconnect, ένα απίστευτο πρόγραμμα, που... βάζει το mouse του υπολογιστή σας μέσα στην οθόνη του κινητού!!! Συνδέστε το PC σας με το κινητό (με USB καλώδιο ή bluetooth). Προχωρήστε το mouse μέχρι την άκρη της οθόνης και κουνήστε το λίγο ακόμα. Θα δείτε να κινείται πλέον μέσα στην οθόνη του κινητού, να μπορεί να κάνει click πάνω σε μενού και να ανοίξει προγράμματα. Επίσης λειτουργεί το keyboard! Δοκιμάστε να στείλετε SMS γράφοντας το μήνυμα με το keyboard του υπολογιστή σας. Δουλεύει ακόμα και το copy-paste από το pc στο κινητό και αντίστροφα! Kατεβάστε το από εδώ (δωρεάν προς το παρόν, μπορεί να έχει bugs γιατί είναι technology preview). Demo σε flash εδώ. ενδιαφέρον σαν τεχνολογία αλλα άχρηστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeadams Δημ. December 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2005 ενδιαφέρον σαν τεχνολογία αλλα άχρηστο Ναι αλλά εντυπωσιαζεις τους φίλους σου με αυτό ;) :D Παράθεση Namasté, george Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2005 Παιδια κανα αγωνισιτκο παιχνιδιακι ακομα δεν βρηκαμε για να διασκεδασουμε γιορταρες ημερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timon Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Φίλοι μου καλοί και αγαπημένοι καλές μου φίλες, σας χαιρετώ και σας ασπάζομαι. Θα ήθελα να μου πείτε όσοι ξέρετε σελίδες με δωρεάν ή σπασμένα προγράμματα για smartphone και συγκεκριμένα για το qtek 8010. :happy: Ότι έχω βρεί είναι με λεφτά και εγώ δεν μπορώ να πληρώσω. :cry: Και μην μου πείτε τώρα να ψάξω σε περίπου 3.000 απαντήσεις που έχουν τα θέματα το φόρουμ με το Qtek (γενικά) και Qtek 8010.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeadams Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Κατ' αρχήν μη γράφεις παντού το ίδιο μύνημα. Κι όμως, πρέπει να ψάξεις στο forum μόνος σου(*) Τι περιμένεις, να ψάξουν οι άλλοι για σένα και να στα δώσουν όλα έτοιμα? (*) και ακόμα κι έτσι δύσκολα θα βρεις σπασμένα προγράμματα γιατί αυτό απαγορεύεται από τους κανόνες του forum... Παράθεση Namasté, george Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Φίλοι μου καλοί και αγαπημένοι καλές μου φίλες, σας χαιρετώ και σας ασπάζομαι. Θα ήθελα να μου πείτε όσοι ξέρετε σελίδες με δωρεάν ή σπασμένα προγράμματα για smartphone και συγκεκριμένα για το qtek 8010. :happy: Ότι έχω βρεί είναι με λεφτά και εγώ δεν μπορώ να πληρώσω. :cry: Και μην μου πείτε τώρα να ψάξω σε περίπου 3.000 απαντήσεις που έχουν τα θέματα το φόρουμ με το Qtek (γενικά) και Qtek 8010.:confused:εχεις pm,πιστευω να εισαι οκ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timon Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΣ....:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 kalispera se oloys..parakwlouthw to forum apo tin arxh exw grapsei elaxistes fores einai apisteyta enimerwtiko k endiaferon..fysika eimai xrhsths qtek 8020 pou me exei afhsei apolyta ikanopoihmeno..dystyxws espasa thn othoni 83e+35e allagh...pikra..erwthsh twra se opoion gnwrizei.1.mporoyme na litoyrgisoyme wm5 sto 8020 k pws?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 mporoyme na litoyrgisoyme wm5 sto 8020??Γίνετε αλλά μετά δεν θα σου φτάνει η μνήμη. Και πολλοί από όσους το επιχείρησαν ξανά επέστρεψαν στα 2003. Το είχα σκεφτεί και εγώ ωστόσο το παράτησα σαν ιδέα. EDIT: Εναλλακτικά υπάρχει το Gstart Αλλά μου λειτουργεί μόνο η έκδοση 1 και σε αυτή δεν γίνεται προεπιλεγμένο πρόγραμμα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Παιδια SOS! Ειχα ενα προγραμματακι στο κινητο που μου εκανε τα μενου ελληνικα.Ηταν της Paragon και το εσβησα κατα λαθος!Τωρα δεν μπορω να γραψω ελληνικα ουτε στον τηλ.καταλογο!Ξερετε αυτο το προγραμμα η κανενα αναλογο? Οποιος εχει κατι ας στειλει στο rallistas13@yahoo.gr Ειναι επειγον γιατι το χρειαζομαι το τηλεφωνο!:cry: :cry: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Εννοείς ότι το διέγραψες από τον Η/Υ και τη συσκευή; Αυτό το είδες;http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=724097#post724097 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 παιδια υπαρχουν πουθενα οδηγιες για το περασμα του sprite back up ? καθοτι ασχετος, και απο αγγλικα, και απο εξυπνα τηλεφωνα. θα δεχομουν ευχαριστως οποιαδηποτε βοηθεια. εχω το QTEK 8100. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 παιδια υπαρχουν πουθενα οδηγιες για το περασμα του sprite back up ? καθοτι ασχετος, και απο αγγλικα, και απο εξυπνα τηλεφωνα. θα δεχομουν ευχαριστως οποιαδηποτε βοηθεια. εχω το QTEK 8100. Ti odigies theleis eukolo einai pernas to .cab sto kinito h pda. H alliws trexeis to .exe apo to pc su. An enoeis gia tin leitourgia tu psaxto ligo eukolo einai.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Ti odigies theleis eukolo einai pernas to .cab sto kinito h pda. H alliws trexeis to .exe apo to pc su. An enoeis gia tin leitourgia tu psaxto ligo eukolo einai.... :D :D :D δικιο εχεις ρε φιλε, απλα αν περασει η ηλικια ολα σου φενονται δυσκολα τα καταφερα και το περασα, ομως εκανα back up στην storage card, αλλα δεν βρισκω το αντιγραφο που δημιουργειθηκε. βρηκα ενα φακκελο στη storage card που λεγεται program files και εχει μεσα ενα φακελο που λεγεται sprite back up for smartphone. ομως αυτο ειναι μαλον της εγκαταστασης . το αντιγραφο που το βρισκω? α και επισης ενας αριθμος σε ενα αρχειακι σημειωσεων τι ειναι? χρειαζεται σε κατι ? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Εγώ έχω ένα PDB file (το οποίο δεν έχω ιδέα τι αρχείο είναι) και δεν ξέρω πως να το περάσω στο κινητό. Ενώ τα cab και τα exe τα περνάω εύκολα, αυτό το PDB δε μπορώ να το περάσω. Όποιος έχει καμιά ιδέα ας μου πει σας παρακαλώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeadams Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Σίγουρα είναι για Windows Mobile? Συνήθως τα pdb είναι για λειτουργικό PalmOS Παράθεση Namasté, george Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Παιδιά, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο λεξικό για smartphones; Λεξικό ερμηνευτικό, να βάζεις την λέξη και να σου βγάζει τι σημαίνει. Υπάρχει καμιά περίπτωση να βρούμε τέτοιο λεξικό στα ελληνικά; Κι αν όχι, υπάρχει στα αγγλικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 oxford dictionary πρεπει να λεγεται Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 oxford dictionary πρεπει να λεγεται Μήπως ξέρεις που θα το βρω; Αυτό λογικά είναι αγγλικό έτσι; Υπάρχει ελληνικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Μήπως ξέρεις που θα το βρω; Αυτό λογικά είναι αγγλικό έτσι; Υπάρχει ελληνικό; http://smartphone-software.penreader.com/SlovoEd/Greek.html TO TRIAL διαρκεί πάαααααααααααααααααρα πολύ καιρό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 http://smartphone-software.penreader.com/SlovoEd/Greek.html TO TRIAL διαρκεί πάαααααααααααααααααρα πολύ καιρό :D Αυτό πρέπει να είναι λεξικό μετάφρασης από γλώσσα σε γλώσσα αν δεν κάνω λάθος. Έγω ζητάω ελληνικό ερμηνευτικό, να βάζεις τη λέξη και να σου βγάζει τι σημαίνει, την έννοια της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Αυτό πρέπει να είναι λεξικό μετάφρασης από γλώσσα σε γλώσσα αν δεν κάνω λάθος. Έγω ζητάω ελληνικό ερμηνευτικό, να βάζεις τη λέξη και να σου βγάζει τι σημαίνει, την έννοια της. Elliniko oxi alla an psaxeis nomizw sto surreal exw anevasei to lexicon einai ermineytiko sta agglika k exei k to σειριαλ alliws an dn to vreis steile mu pm.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Elliniko oxi alla an psaxeis nomizw sto surreal exw anevasei to lexicon einai ermineytiko sta agglika k exei k to σειριαλ alliws an dn to vreis steile mu pm.... Τι εννοείς surreal ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts