21century Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Παιδια λινκ για παιχνιδια που θα βρουμε ιδιως με αγωνιστικα...αληθεια απο προγραμματα υπαρχει κανας φακελος απο χρηστες να κατεβασουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Dokimasa na katebaso to arkanoid pou eipe filos noritera alla h selida den uparxei distixos...kala toso grigora eksafanizontai...pantos elpizo to tucows na exei kana dorean paixnidi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 δεν υπαρχει επισημος χαρτης θεσσαλονικης για το pocket streets, μονο Αθηνα εχει απο Ελλαδα. οι χαρτες ειναι δωρεαν και μπορεις να τους κατεβασεις απο εδω. αν θελεις εχω ενα μουφα-χαρτη της θεσσαλονικης σε αρχειο mps που ανοιγει με το pocket streets αλλα μην περιμενεις πολλα πραγματα. αν ενδιαφερεσαι στελε μου το mail σου. τον windows media 10 δεν θα τον βρεις πουθενα ως ξεχωριστη εφαρμογη. ερχεται παντα ενσωματομενος στο λειτουργικο του κινητου σου. πρεπει να περιμενεις τη Moto λοιπον να βγαλει αναβαθμιση με media 10. file mporeis na mu steileis tn xarth thessalonikis??? sto iassael@gmail.com Euxaristw.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 'Ενα site που έπεσα τυχαία πάνω του και έχει κάποια καλούδια: << klick>> Δε ξέρω αν έχει ξαναδοθεί αλλά νομίζω ότι αξίξει το κόπο. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Αυτο με το xbar αληθεια πως ενεργοποιεται γιατι το εγκατεστησα αλλλα δεν φαινεται πουθενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 πάτα συνεχομενα το κεντρικό κουμπι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Ήμουν τόσο τέλεια ευχαριστημένος με το κινητό αφού έκανα και την τελευταία αναβάθμιση που έλεγα επιτέλους να κι ένα κινητό που έχει ΟΛΑ όσα ζητάω... Τις τελευταίες μέρες όμως η μπαταρία μου δεν κρατούσε καθόλου (περίπου 1μιση μέρα με λίγη χρήση) και είχα παραξενευτεί γιατί στην αρχή ήμουν υπέρευχαριστημένος από το πόσο κρατούσε η μπαταρία... Τελικά αυτό που φταίει είναι αυτό το bug που έχει με το GPRS και αν ανοίξει δεν κλείνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Υπάρχει κάποια περίπτωση να το κλείσω το GPRS κι ας μην ξανανοίξει ποτέ, με έχει ξενερώσει γιατί την "λιώνει" την μπαταρία... Αν κάποιος έχει κάτι υπ'όψιν του θα τον παρακαλούσα θερμά να μου το πει γιατί θα μπορούσα να του φορέσω το προηγούμενο firmware αλλά μετά θα είναι κάποια άλλα πραγματά που δεν μου αρέσουν. Με την καινούργια αναβάθμιση όλα είναι μια χαρά εκτός από αυτό το οποίο όμως για μένα είναι από τα σοβαρότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Kana programma gia na blepoume 8ermokrasies uparxei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Kana programma gia na blepoume 8ermokrasies uparxei... To thermo που ειναι και δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
general_trd Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 To thermo που ειναι και δωρεαν. Καλησπέρα μήπως ξέρει κάποιος ένα πρόγραμμα που να δείχνει στην οθόνη του 2020 ποιοί γιορτάζουν καθημερινά. THANKS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Λοιπόν όσοι θυμούνται από παλιότερα είχα προβλήματα με το κινητό μου πολλά (Qtek 8080) από τη χρήση του xbar. Τελικά με την έκδοση 2.5 και το στήσιμο που της είχα κάνει είχε φτάσει το κινητό να κολλάει μια φορά στις 3 μέρες περίπου (κόλλημα=βγάλσιμο μπαταρίας). Πριν από καμιά εβδομάδα πέρασα καταλάθος πρόγραμμα το οποίο μάλιστα είχε μπει και φόρτωνε αυτόματα το οποίο δεν ήταν για το λειτουργικό μας. Safe Mode από όσο ξέρω δεν υπάρχει στο κινητό μας και έτσι μόνη λύση το hard reset. ΑΠό τότε σκέφτηκα να βάλω ένα άλλο προγραμματάκι που κάνει πάνω κάτω ότι και το xbar. Το όνομα αυτού MyTools. Μια εβδομάδα και το κινητάκι μου δεν έχει κολλήσει ούτε μία φορά. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους χρησιμοποιούν το xbar και αντιμετωπίζουν προβλήματα. Κατεβαίνει τσάμπα από την παρακάτω σελίδα. ΠΡΟΣΟΧΗ να κατεβάσετε την έκδοση για win2003 http://www.micro-cheng.com/products/mytoolspn.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Καλησπέρα μήπως ξέρει κάποιος ένα πρόγραμμα που να δείχνει στην οθόνη του 2020 ποιοί γιορτάζουν καθημερινά. THANKS. Μαλλον πρεπει να ρωτησεις καποιον που εχει ppc. Παντως το κοβω δυσκολο, γιατι πρεπει να ειναι φτιαχμενο απο ελληνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Ποιός ξέρει τι ακριβώς σημαίνει "κλειδωμένο τηλέφωνο"; Βρήκα μια εφαρμογή (checklock.exe) που όταν την έτρεχα μου έβγαζε το εξής μήνυμα: Πληροφορίες: Your phone is locked. To περίεργο είναι πως ποτέ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στο να εγκαθιστώ εφαρμογές.Παρόλα αυτά επειδή έχω το μικρόβιο μέσα μου ακολούθησα κάποιες οδηγίες που βρήκα σε κάποιο ξένο φόρουμ και κατάφερα να "ξεκλειδώσω" το τηλ. Πράγματι τώρα όταν τρέχω το checklock.exe το μήνυμα λέει πλέον: Πληροφορίες: Your phone is not locked Διαφορά δεν έχω καταλάβει...και το ερώτημα είναι τελικά τι ξεκλείδωσα; Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Ήμουν τόσο τέλεια ευχαριστημένος με το κινητό αφού έκανα και την τελευταία αναβάθμιση που έλεγα επιτέλους να κι ένα κινητό που έχει ΟΛΑ όσα ζητάω... Τις τελευταίες μέρες όμως η μπαταρία μου δεν κρατούσε καθόλου (περίπου 1μιση μέρα με λίγη χρήση) και είχα παραξενευτεί γιατί στην αρχή ήμουν υπέρευχαριστημένος από το πόσο κρατούσε η μπαταρία... Τελικά αυτό που φταίει είναι αυτό το bug που έχει με το GPRS και αν ανοίξει δεν κλείνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Υπάρχει κάποια περίπτωση να το κλείσω το GPRS κι ας μην ξανανοίξει ποτέ, με έχει ξενερώσει γιατί την "λιώνει" την μπαταρία... Αν κάποιος έχει κάτι υπ'όψιν του θα τον παρακαλούσα θερμά να μου το πει γιατί θα μπορούσα να του φορέσω το προηγούμενο firmware αλλά μετά θα είναι κάποια άλλα πραγματά που δεν μου αρέσουν. Με την καινούργια αναβάθμιση όλα είναι μια χαρά εκτός από αυτό το οποίο όμως για μένα είναι από τα σοβαρότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Oso gia to mytools.exe na po oti afto to programma mou ekane megalo pkollima me to kinti pou den boutare kai eftuxos pou ekana epanafora me hard reset. Pantos afto me tin x-bar se mena den trexei me to 8010. Agnosto giati... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Αυτό με τις θερμοκρασίες σε ποια κινητά δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Ήμουν τόσο τέλεια ευχαριστημένος με το κινητό αφού έκανα και την τελευταία αναβάθμιση που έλεγα επιτέλους να κι ένα κινητό που έχει ΟΛΑ όσα ζητάω... Τις τελευταίες μέρες όμως η μπαταρία μου δεν κρατούσε καθόλου (περίπου 1μιση μέρα με λίγη χρήση) και είχα παραξενευτεί γιατί στην αρχή ήμουν υπέρευχαριστημένος από το πόσο κρατούσε η μπαταρία... Τελικά αυτό που φταίει είναι αυτό το bug που έχει με το GPRS και αν ανοίξει δεν κλείνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Υπάρχει κάποια περίπτωση να το κλείσω το GPRS κι ας μην ξανανοίξει ποτέ, με έχει ξενερώσει γιατί την "λιώνει" την μπαταρία... Αν κάποιος έχει κάτι υπ'όψιν του θα τον παρακαλούσα θερμά να μου το πει γιατί θα μπορούσα να του φορέσω το προηγούμενο firmware αλλά μετά θα είναι κάποια άλλα πραγματά που δεν μου αρέσουν. Με την καινούργια αναβάθμιση όλα είναι μια χαρά εκτός από αυτό το οποίο όμως για μένα είναι από τα σοβαρότερα... το ίδιο εχω και εγώ!!! πως μπορώ να το κλείσω? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Μόνιμα και εντελώς, απλώς πάρτε τηλέφωνο την εταιρία σας να σας απενεργοποιήσει την υπηρεσία. Αυτό βέβαια σημαίνει πως δεν θα λαμβάνεται mms κλπ. Τώρα από το κινητό στο 8080 αν πατήσετε παρατεταμένα το εικονίδιο home βγάζει ένα μενού με 3 επιλογές 1. Τερματισμός GPRS 2. Απενεργοποίηση GPRS 3. Bluetooth Νομίζω πως είναι φανερό τι κάνει το καθένα :D Για το xbar που είπαμε μόνο η έκδοση 2.5 δούλεψε έστω και με τα κολλήματα. Για το Mytools έχω να πω πως δουλεύει ρολόι΄η καινούργια έκδοση που έχουν βγάλει αποκλειστικά για windows SP 2003. Ίσως τα κολήματα που λες 21century να ήταν με την κοινή έκδοση που κυκλοφορούσε για 2002/2003. Οι θερμοκρασίες δουλεύουν σε όλα τα κινητά παίρνοντας δεδομένα από το σένσορα της μπαταρίας. Οπότε μάλλον δουλεύουν σε όλα. Καλύτερο είναι να βρεις πρόγραμμα που να σε αφήνει να καλιμπράρεις τι θερμοκρασία για να έχεις ακριβέστερες μετρήσεις (το xbar το έκανε αυτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Ήμουν τόσο τέλεια ευχαριστημένος με το κινητό αφού έκανα και την τελευταία αναβάθμιση που έλεγα επιτέλους να κι ένα κινητό που έχει ΟΛΑ όσα ζητάω... Τις τελευταίες μέρες όμως η μπαταρία μου δεν κρατούσε καθόλου (περίπου 1μιση μέρα με λίγη χρήση) και είχα παραξενευτεί γιατί στην αρχή ήμουν υπέρευχαριστημένος από το πόσο κρατούσε η μπαταρία... Τελικά αυτό που φταίει είναι αυτό το bug που έχει με το GPRS και αν ανοίξει δεν κλείνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Υπάρχει κάποια περίπτωση να το κλείσω το GPRS κι ας μην ξανανοίξει ποτέ, με έχει ξενερώσει γιατί την "λιώνει" την μπαταρία... Αν κάποιος έχει κάτι υπ'όψιν του θα τον παρακαλούσα θερμά να μου το πει γιατί θα μπορούσα να του φορέσω το προηγούμενο firmware αλλά μετά θα είναι κάποια άλλα πραγματά που δεν μου αρέσουν. Με την καινούργια αναβάθμιση όλα είναι μια χαρά εκτός από αυτό το οποίο όμως για μένα είναι από τα σοβαρότερα... Φίλε tipota ακολούθησε τη διαδικασία που θα σου περιγράψω παρακάτω και ίσως να λυθεί το πρόβλημά σου. Δε ξέρω σίγουρα αν λυθεί γιατί απλά δεν έχω WAP σύνδεση για να διαπιστώσω τι γίνεται.Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως την όλη διαδικασία την έκανα και εγώ χωρίς να μου δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα στο τηλέφωνό μου. Ξεκινάμε: 1)κατέβασε το Shell-Orange englisch.cab και εγκατέστησέ το στο τηλέφωνό σου. 2)στο μενού Έναρξη θα υπάρχει πλέον μια νέα συντομεύση <Orange> η οποία δεν μας ενδιαφέρει και μέσα στο φακ. βοηθήματα θα υπάρχει η συντόμευση <Shell Config> 3)πας Shell Config και ανοίγει μία εφαρμογή που ονομάζεται Shell-Orange 1.3. Ξετσεκάρεις το Enable GPRS always-on connections και πατάς Finish.Θα σου βγάλει ένα μήνυμα για την αλλαγή που έκανες. Πατάς εντάξει. 4)επανακινείς το τηλέφωνο, μπαίνεις σε κάποια ιστοσελίδα και μετά βγαίνεις. 5)απλά μας ενημερώνεις και εμάς αν τελικά έπαιξε ή όχι. Καλή επιτυχία. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Φίλε tipota ακολούθησε τη διαδικασία που θα σου περιγράψω παρακάτω και ίσως να λυθεί το πρόβλημά σου. Δε ξέρω σίγουρα αν λυθεί γιατί απλά δεν έχω WAP σύνδεση για να διαπιστώσω τι γίνεται.Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως την όλη διαδικασία την έκανα και εγώ χωρίς να μου δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα στο τηλέφωνό μου. Ξεκινάμε: 1)κατέβασε το Shell-Orange englisch.cab και εγκατέστησέ το στο τηλέφωνό σου. 2)στο μενού Έναρξη θα υπάρχει πλέον μια νέα συντομεύση <Orange> η οποία δεν μας ενδιαφέρει και μέσα στο φακ. βοηθήματα θα υπάρχει η συντόμευση <Shell Config> 3)πας Shell Config και ανοίγει μία εφαρμογή που ονομάζεται Shell-Orange 1.3. Ξετσεκάρεις το Enable GPRS always-on connections και πατάς Finish.Θα σου βγάλει ένα μήνυμα για την αλλαγή που έκανες. Πατάς εντάξει. 4)επανακινείς το τηλέφωνο, μπαίνεις σε κάποια ιστοσελίδα και μετά βγαίνεις. 5)απλά μας ενημερώνεις και εμάς αν τελικά έπαιξε ή όχι. Καλή επιτυχία. Λοιπόν έκανα αυτά που μου είπες. Θέλω να σου πω κατ'αρχήν πως εγώ καταλάβαινα πως ήταν ανοιχτο το GPRS όχι από πουθενά αλλού αλλά μόνο από το γεγονός του ότι πάτουσα συνεχόμενα το ΗΟΜΕ και μου έβγαζε μια επιλογή αποσύνδεση GPRS και ενώ το πατούσα για να ασποσυνδεθεί ξαναπατούσα συνεχόμενα το ΗΟΜΕ και μου ξανάβγαζε αποσύνδεση GPRS... Το χαρακτηριστικό G στην οθόνη πάνω δεξιά δεν μου το έβγαζε αλλά εγώ καταλάβαινα πως από τη στιγμή που μου έβγαζε συνέχεια την επιλογη της αποσύνδεσης του GPRS πως είναι ανοιχτό. Αυτό στο λέω για να το ξέρεις μήπως και παίζει κάποιο ρόλο... 1)Τώρα θέλω να μου πεις πως αλλιώς μπορώ να καταλάβω αν το GPRS είναι ανοιχτό όπως επίσης το εξής: από τη στιγμή που θα μπω σε μια σελίδα το όποιο και έκανα ποια η διαδικασία για να βγω από αυτήν(να μην χρεώνομαι), όχι τίποτα άλλο γιατί αυτή τη στιγμή φοβάμαι πως υπάρχει περίπτωση να μην έχω αποσυνδεθεί και μου έρθει κανένας υπέρογκος λόγαριασμός... Βέβαια το χαρακτηριστικό G πάνω δεξιά στην οθόνη το είχε όταν έκανα σύνδεση και όταν πάτησα το κόκκινο κουμπί της απόρριψης κλήσεως(δεν ήξερα άλλον τρόπο για να βγω από το internet explorer) έφυγε το G 2)Πάω στο internet explorer στο μενού επιλογές και επιλέγω μνήμη και μου βγαζει Cookies: 157 bytes και ιστορικό: 982 bytes, είναι πολλά; Ρωτάω γιατί μάλλον από εκεί βγαίνει και η χρέωση για το internet, έτσι δεν είναι; Και, τέλος, να σου πω πως αφού έκανα τη διαδικασία που μου είπες δεν έχει γίνει κάποια αλλαγή πάλι δεν βγαίνει το G πάνω δεξιά στην οθόνη όπως και πριν και πάλι όταν πατάω ΗΟΜΕ συνεχόμενα έχει συνέχεια την επιλογη αποσύνδεση GPRS και όσες φορές κι αν το επιλέξω πάλι αυτή η επιλογή θα υπάρχει... Όποτε μπορέσεις απάντησε στις ερωτήσεις μου γιατί τα ψιλοφοβάμαι αυτά με το internet μέσω κινητού και τις χρεώσεις του γιατί δεν είμαι κανένας ειδικός σε αυτά και φοβάμαι μην πιαστώ κορόιδο... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Λοιπόν έκανα αυτά που μου είπες. Θέλω να σου πω κατ'αρχήν πως εγώ καταλάβαινα πως ήταν ανοιχτο το GPRS όχι από πουθενά αλλού αλλά μόνο από το γεγονός του ότι πάτουσα συνεχόμενα το ΗΟΜΕ και μου έβγαζε μια επιλογή αποσύνδεση GPRS και ενώ το πατούσα για να ασποσυνδεθεί ξαναπατούσα συνεχόμενα το ΗΟΜΕ και μου ξανάβγαζε αποσύνδεση GPRS... Το χαρακτηριστικό G στην οθόνη πάνω δεξιά δεν μου το έβγαζε αλλά εγώ καταλάβαινα πως από τη στιγμή που μου έβγαζε συνέχεια την επιλογη της αποσύνδεσης του GPRS πως είναι ανοιχτό. Αυτό στο λέω για να το ξέρεις μήπως και παίζει κάποιο ρόλο...Όταν πατήσεις συνεχόμενα το HOME βλέπεις απλά κάποιες συντομεύσεις προγραμμάτων.Το όνομα της συντόμευσης σε κάθε περίπτωση παραμένει ίδιο.Δηλαδή άσχετα με το αν είναι ανοικτό το GPRS ή όχι η συντόμευση ονομάζεται "Απασύνδεση GPRS".Συνεπώς αυτό από μόνο του δεν σημαίνει ότι είναι ανοιχτό το GPRS. 1)Τώρα θέλω να μου πεις πως αλλιώς μπορώ να καταλάβω αν το GPRS είναι ανοιχτό όπως επίσης το εξής: από τη στιγμή που θα μπω σε μια σελίδα το όποιο και έκανα ποια η διαδικασία για να βγω από αυτήν(να μην χρεώνομαι), όχι τίποτα άλλο γιατί αυτή τη στιγμή φοβάμαι πως υπάρχει περίπτωση να μην έχω αποσυνδεθεί και μου έρθει κανένας υπέρογκος λόγαριασμός... Βέβαια το χαρακτηριστικό G πάνω δεξιά στην οθόνη το είχε όταν έκανα σύνδεση και όταν πάτησα το κόκκινο κουμπί της απόρριψης κλήσεως(δεν ήξερα άλλον τρόπο για να βγω από το internet explorer) έφυγε το G 2)Πάω στο internet explorer στο μενού επιλογές και επιλέγω μνήμη και μου βγαζει Cookies: 157 bytes και ιστορικό: 982 bytes, είναι πολλά; Ρωτάω γιατί μάλλον από εκεί βγαίνει και η χρέωση για το internet, έτσι δεν είναι; Και, τέλος, να σου πω πως αφού έκανα τη διαδικασία που μου είπες δεν έχει γίνει κάποια αλλαγή πάλι δεν βγαίνει το G πάνω δεξιά στην οθόνη όπως και πριν και πάλι όταν πατάω ΗΟΜΕ συνεχόμενα έχει συνέχεια την επιλογη αποσύνδεση GPRS και όσες φορές κι αν το επιλέξω πάλι αυτή η επιλογή θα υπάρχει... Όποτε μπορέσεις απάντησε στις ερωτήσεις μου γιατί τα ψιλοφοβάμαι αυτά με το internet μέσω κινητού και τις χρεώσεις του γιατί δεν είμαι κανένας ειδικός σε αυτά και φοβάμαι μην πιαστώ κορόιδο... Ευχαριστώ. Είσαι συνδεδεμένος όσο εμφανίζεται το G πάνω δεξιά.Από τη στιγμή που σβήνει έχεις αποσυνδεθεί.Εγώ αρχικά νόμιζα ότι δεν σου έσβηνε το G.Αυτό ακριβώς το πρόβλημα αντιμετώπιζαν οι χρήστες του AUDIOVOX SMT5600 που ουσιαστικά είναι το QTEK 8010, και έλυσαν το πρόβλημα με το τρόπο που σου περιέγραψα.Αν και πάλι δεν ησύχασες μπορείς πάντα να ελένχεις αν τρέχει ο Internet Explorer με τη διαχείρηση εφαρμογών και απλά να τον "σκοτώνεις". Τώρα σχετικά με τη μπαταρία,μάλλον θα πρέπει να φταίει κάποιο πρόγραμμα που εγατέστησες τελευταία.Ψάξτο λίγο. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos1973_ Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Geia sas.. Exw tin siskevi tis Qtek s100 thelw na enimeronomai gia ton arithmo Kb pou katanalono i siskevi den exei metriti..ti mporw na kanw wste na perasw kapoio metriti sto pocket p/c mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Geia sas.. Exw tin siskevi tis Qtek s100 thelw na enimeronomai gia ton arithmo Kb pou katanalono i siskevi den exei metriti..ti mporw na kanw wste na perasw kapoio metriti sto pocket p/c mou? κατ' αρχιν να σε ενημερωσω οτι σε αυτο το θεμα συζηταμε μονο για εφαρμογες για windows smartphones και οχι για ppc. υπαρχει ειδικο κοματι του forum που ασχολειται με αυτες τις συσκευες και θα το δεις εδω. για gprs monitor υπαρχουν αρκετες εφαρμογες. μπορεις να κατεβασεις απο δω απο το Myphone files μια πολυ καλη και πανω απ ολα freeware εφαρμογη. KG power toys. ετσι με μια εφαρμογη θα μετρας και τις κλησεις σου και τα sms/mms και το gprs. η εφαρμογη εχει και το δικο της θεμα και μπορεις να το βρεις εδω για περισσοτερες πληροφοριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Φίλε Gx2 σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Αυτό που λες για τον Internet Explorer, πάω στη Διαχείρηση συστήματος/διαχείρηση εφαρμογών, πατάω μενού και μετά το τερματισμός, έτσι δεν είναι; Τώρα για την μπαταρία μάλλον φταίει το ότι κάποιες φορές το ξεπατώνω στα παιχνίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Παντως σε μενα ειναι πολυ καλυτερα με τη νεα εκδοση αλλαλ δεν λυθηκε το θεμα με το ξυπνητηρι.... δυστυχως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts