Jump to content

[Smartphones] Qtek Smartphones: Προγράμματα, Themes, .PiT, Plugins

sugardad
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια ενω το ρεσκο keyboard δουλευε μια χαρα ξαφνικα σημερα αποφασισε να γραφει μεχρι 60 χαρακτηρες. επισης οταν παταω το πληκτρο aU που παταγα για 160 χαρακτηρες βγαζει αλαμπουρνεζικα !!!!!! κανεις καμια ιδεα... επισης αν καποιος διαβασει και το πιο πανω μηνυμα μου και εχει ορεξη ας απαντησει. βρηκα μονο gameboy kai gameboy advance emulator. για mame βρηκα εναν αλλα δεν εχει available πολλα παιχνιδια...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια ενω το ρεσκο keyboard δουλευε μια χαρα ξαφνικα σημερα αποφασισε να γραφει μεχρι 60 χαρακτηρες. επισης οταν παταω το πληκτρο aU που παταγα για 160 χαρακτηρες βγαζει αλαμπουρνεζικα !!!!!! κανεις καμια ιδεα... επισης αν καποιος διαβασει και το πιο πανω μηνυμα μου και εχει ορεξη ας απαντησει. βρηκα μονο gameboy kai gameboy advance emulator. για mame βρηκα εναν αλλα δεν εχει available πολλα παιχνιδια...

φιλε Jean-Paul, αφου λυθηκε η περεξηγηση παραπανω και ειπες οτι εχεις το mda, δεν θα πρεπει να συνεχισεις να ποσταρεις εδω. αυτο το thread ειναι μονο για windows smartphones και οχι για ppc phone edition. για να βρεις τις απαντησεις που ζητας πρεπει να πας στο επισημασμενο θεμα της συσκευης σου ή σε καποιο αλλο σχετικα με εφαρμογες και προβληματα στο ppc forum

Επειδή το ενσωματωμένο calculator είναι κάπως δύσχρηστο, κυκλοφορούν δυο καλές εναλλακτικές λύσεις με πολύ πιο εύκολο χειρισμό. Το παλιό-γνωστό Orneta ή το πιο καινούριο Self Calc. Click πάνω στις εικόνες για να τα πάρετε.

http://www.handango.com/include/pictures/288587/calculator2.gif . . . . . http://trials2.smartphone.net/Product_images/8/821/screenshot.jpg

ayan το δεξί το έχω καιρό αλλά είναι λιιιιιγο δύσχρηστο....

ΔΕΝ ΕΧΕΙ CLEAR! (μα καλά οταν το προγραμμάτιζε ο αθεόφοβος ο coder δεν το σκεφτηκε?)

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ

κάντε μια απλή πράξη.... χμμμμμμμμμ 4.5*14=63 μάλλον 630! ε? http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon10.gif

2*1.5=3 λααααααθοοοοοοςς 30!

μετά ψάχνουμε να δούμε πώς φτάσαμε στο 19% ΦΠΑ :rotfl: :p

thanks για το pm ayan ;)

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

ΔΕΝ ΕΧΕΙ CLEAR! (μα καλά οταν το προγραμμάτιζε ο αθεόφοβος ο coder δεν το σκεφτηκε?)

κάντε μια απλή πράξη.... χμμμμμμμμμ 4.5*14=63 μάλλον 630! ε? http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon10.gif

με αυτό το calc 210 και μετά ψάχνουμε να δούμε πώς φτάσαμε στο 19% ΦΠΑ :rotfl: :p

thanks για το pm ayan ;)

Πωπω.. καλά και το βάλαν στο smartphone.net !!!! Κανά άλλο αξιόπιστο calculator έχει κανείς υπόψη του;;;

με αυτό το calc 210 και μετά ψάχνουμε να δούμε πώς φτάσαμε στο 19% ΦΠΑ :rotfl: :p

thanks για το pm ayan ;)

εχει clear ειναι το πληκτρο #,

απο κει και περα ομως οι πραξεις που κανει ειναι γτπ. εγω νομιζα οτι δεν λειτουργει μονο στο δικο μου κινητο, επειδη λεει οτι λειτουργει μονο σε application unlock κινητα κτλ. ομως εδω βλεπω οτι ουτε στα δικα σας λειτουργει. κριμα, φανηκε αρκετα εξυπνη ιδεα.

το περιεργο ειναι οτι το τρεχω και στο pc και λειτουργει σωστα!!!

οκ με το # 8-)

αλλα λανθάνεις σχετικά με το pc H δεν εκανες ακόμη πράξεις με υποδιαστολή :rotfl:

FYI (for your information)

F8 Coma ","

F9 All Clear "AC"

F10 Menu

ειναι σφάλμα προγραμματιστικό εξ αρχής

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

οκ με το # 8-)

αλλα λανθάνεις σχετικά με το pc H δεν εκανες ακόμη πράξεις με υποδιαστολή :rotfl:

FYI (for your information)

F8 Coma ","

F9 All Clear "AC"

F10 Menu

ειναι σφάλμα προγραμματιστικό εξ αρχής

οχι δεν εκανα πραξεις με υποδιαστολη. εμεινα στο κλασικο 1+1, 2+2:p

ουτε αυτες δεν μπορει να βγαλει στο κινητο.

ας το ξεχασουμε, αρκετα ασχοληθηκαμε μαζι του!!!

Για σας παιδιά.

Είμαι καινούργιο μέλος, και συγχαρητήρια για το forum. Πολύ καλό.

Ερώτηση: Υπάρχει κάποιο SW για το QTEK 2020 τύπου netmonitor για ΝΟΚΙΑ?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

μετά ψάχνουμε να δούμε πώς φτάσαμε στο 19% ΦΠΑ :rotfl: :p

thanks για το pm ayan ;)

Orneta for ever ;) den to allazo me tipota

paidia telika den mporei na me voithisi kapios pos na sixroniso tis epafes mou to imerologio kai ta minimata me to pc?

Οι επαφές και το ημερολόγιο δε σου συγχρονίζουν αυτόματα μόλις συνδέεις το κινητό στη βάση συγχρονισμου;;; Εννοείται ότι πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου το ActiveSync!

Οι επαφές και το ημερολόγιο δε σου συγχρονίζουν αυτόματα μόλις συνδέεις το κινητό στη βάση συγχρονισμου;;; Εννοείται ότι πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου το ActiveSync!

exw kanei egkatastasi to activesync kai mporw na dw ola ta arxia tou kinitou...otan paw na kano sixronismo omos tis epafes kai ta ipolipa mou leei kati gia server pou den mporw na katalavw

Παιδια, εχω MPx220. Πως μπορω να βλεπω σελιδες ιντερνετ στο τηλεφωνο (ενω ειμαι συνδεδεμεος με Activesync via BT απο το PC μου) ?

Μου ανοιγει το GPRS γαμωτο !

exw kanei egkatastasi to activesync kai mporw na dw ola ta arxia tou kinitou...otan paw na kano sixronismo omos tis epafes kai ta ipolipa mou leei kati gia server pou den mporw na katalavw

πρεπει να εχεις πειραξει καποιες απο τις default επιλογες του activesync στο pc ή στο κινητο. επειδη δεν εχω μπροστα μου activesync, δες απο τα options αν εχεις τικαρει καποια απο τις επιλογες που λεει για server.

επισης δες στο κινητο σου τα options του AS. στο pc settings πρεπει λογικα να αναφερει το ονομα του υπολογιστη σου και να ειναι επιλεγμενες οι αλλεσ δυο επιλογες. μπες και στο server settings να τσεκαρεις οτι δεν εχεις επιλεξει τιποτα εκει(inbox, calender κτλ)

Παιδια, εχω MPx220. Πως μπορω να βλεπω σελιδες ιντερνετ στο τηλεφωνο (ενω ειμαι συνδεδεμεος με Activesync via BT απο το PC μου) ?

Μου ανοιγει το GPRS γαμωτο !

απο τα settings θα πας data connections και θα επιλεξεις automatic. λογικα δεν θα εχεις προβλημα.;)

Σε αυτό το site θα βρείτε το MobSync, μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να ορίσετε ολόκληρα folders στο PC σας τα οποία θα συγχρονίζονται με αντίστοιχα folders στο Smartphone. Καλύπτει μια από τις βασικότερες ελλείψεις του ActiveSync, που υποστηρίζει κάτι τέτοιο για PDAs αλλά όχι για Smartphones. Δυστυχώς και στη νέα έκδοση ActiveSync 4.0 δεν φαίνεται να διορθώνεται.

Προσοχή να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση MobSync 0.9.4. Το site, αν και είναι κινέζικο δεν έχει τίποτα παράνομο ;) Το προγραμματάκι είναι δωρεάν. Κάτι που πρέπει να κάνετε (γιατί δεν είναι προεπιλεγμένο) είναι να πάτε στις ρυθμίσεις του και να του ορίσετε να ξεκινάει και να τερματίζει όταν συνδέεται και αποσυνδέεται αντίστοιχα το smartphone. Υποστηρίζει wildcards, είτε για να συμπεριλάβετε είτε για να αποκλείσετε συγκεκριμένους τύπους αρχείων.

Εγώ το χρησιμοποιώ για να μεταφέρω αυτόματα από το Smartphone στο PC τις φωτογραφίες που παίρνω, και από το PC στο Smartphone ένα folder με MP3. Επίσης για να συγχρονίζω τα αρχεία του ListPro, που ως τώρα τα μετέφερα με το χέρι :p

Όταν έκανες την εγκατάσταση του ActiveSync, μήπως του είπες να προσπαθεί συγχρονίζει με Exchange Server αντί για το Outlook ?

Namasté,

george

Παιδιά κοιτάξτε αυτή την εικόνα:

http://www.mobique.com/_images/motorola/mpx220/MPx220-LCDmain_screenshots.jpg

και αυτή:

http://www.mobique.com/_images/motorola/mpx220/MPx220-screenshots_Launcher.jpg

Τι ακριβώς είναι αυτό;

Είναι από το Motorola mpx220!

Πρόγραμμα για να βλέπουμε έτσι το μενού;

Ευχαριστώ!

:) :O :w00t:

Εχω το MPx220, αλλα το μενου δεν ειναι ετσι... :wacko:

θελει καποιο προγραμα ?

απο τα settings θα πας data connections και θα επιλεξεις automatic. λογικα δεν θα εχεις προβλημα.;)

Το εκανα ! :D

Τhanx !

Εχω το MPx220, αλλα το μενου δεν ειναι ετσι... :wacko:

θελει καποιο προγραμα ?

Δεν ξέρω καθόλου έτσι το βρήκα στο review έτσι το πόσταρα!

Νόμιζα πως έτσι ήταν το μενού του 220!

Λέτε να είναι εφαρμογή;;;

Τέλειααα!!

:) :O :w00t:

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

πρεπει να εχεις πειραξει καποιες απο τις default επιλογες του activesync στο pc ή στο κινητο. επειδη δεν εχω μπροστα μου activesync, δες απο τα options αν εχεις τικαρει καποια απο τις επιλογες που λεει για server.

επισης δες στο κινητο σου τα options του AS. στο pc settings πρεπει λογικα να αναφερει το ονομα του υπολογιστη σου και να ειναι επιλεγμενες οι αλλεσ δυο επιλογες. μπες και στο server settings να τσεκαρεις οτι δεν εχεις επιλεξει τιποτα εκει(inbox, calender κτλ)

ta exw dokimasi ola file alla den vgazw kamia akri..i egw eimai ilithios kai den mporw na to katalavw i einai poli diskolo...pio katw einai fotografies gia to ti mou vgazei

ta exw dokimasi ola file alla den vgazw kamia akri..i egw eimai ilithios kai den mporw na to katalavw i einai poli diskolo...pio katw einai fotografies gia to ti mou vgazei

Δε δοκιμάζεις να βάλεις την τελευταία έκδοση activesync? Μπας και σου λυθούν τα προβλήματα? Πρώτη φορά πάντως βλέπω αυτά τα μηνύματα!

BTHIcon

IA_CID_StartUp.exe

MMSReg

SmsClassZero

STK_Service -> αυτο πρεπει να ειναι

Τα αλλα σου ειναι ιδια?

loipon egw exw afisei mono to IA_CID_StartUp.exe kai to MMSReg.exe

Ta alla ta exw valei se ena subfolder po eftiaxa giati ekana dokimes kai eida oti den epireazotan kati. Opote protimisa na veltisopoiisw ligw tin apodosi tou kinitou , apo to na fortwnoun processes pou den kserw ti prosferoun.

Άρα να υποθέσω παρότι έχεις μετακινήσει το SmsClassZero συνεχίζεις να λαμβάνεις μηνύματα