Nikoskame Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Δεν έχω ιδέα ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα! Μπορείς να μου δώσεις παραπάνω πληροφορίες; Ποιον πάροχο έχεις ? έχεις σύνδεση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carl_Barks Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 η ακτινοβολια δεν σε νοιαζει? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_Telio_Sima/section/At_Home# Ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοια συσκευή και μένω πάνω από 10ετία σε υπόγειο με σχετικό πρόβλημα την ανυπαρξία σήματος στα κινητά από την εποχή του 3310. Τώρα όσον αφορά την ακτινοβολία προφανώς και είναι θέμα γι αυτό και δεν ξέρω αν θα προβώ στην αγορά αντίστοιχου εξοπλισμού, απλά ήθελα σίγουρα να δω περί τίνος πρόκειται και πλέον τουλάχιστον ξέρω ότι υπάρχει η σχετική δυνατότητα. :happy: @Nikoskame: Cosmote σύνδεση/συμβόλαιο έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Από βδομάδα θα πάρω ένα power bank με 10400 μπαταρία με κανένα 25€ xiaomi η κάτι παρόμοιο και θα εχω το κεφάλι μου ήσυχο αν είμαι έξω απόγευμα βράδυ και να μην με νοιάζει που έχει μπριζα η να τρέχω στο αμάξι να το φορτησω.... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carl_Barks Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Παίδες φορτισα εχθές το κινητό και το έβγαλα στο 98-99% και μετά κοιμήθηκα. Έχοντας απενεργοποιήσει με Greenify οτι τρέχει σε background κλπ. ξυπνάω σήμερα και το βρίσκω στο 88%! Το τηλέφωνο είναι αδρανές: χρήση 42% Και άλλο τόσο η αναμονή (βέβαια τώρα είμαι σε νησί και δε παίζει καλό σήμα) Πολύ δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Παίδες φορτισα εχθές το κινητό και το έβγαλα στο 98-99% και μετά κοιμήθηκα. Έχοντας απενεργοποιήσει με Greenify οτι τρέχει σε background κλπ. ξυπνάω σήμερα και το βρίσκω στο 88%! Το τηλέφωνο είναι αδρανές: χρήση 42% Και άλλο τόσο η αναμονή (βέβαια τώρα είμαι σε νησί και δε παίζει καλό σήμα) Πολύ δεν είναι; Με κακό σήμα και αν εσύ το έχεις σε auto network mode τότε μόνο απόλυτα λογικό είναι αυτό το drain. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Παιδια μπορει καποιος να με βοηθήσει!πήρα σημερα το g3 και θερμαίνεται... Αλλα και η μπαταρια κραταει λιγο...ειμαι πρωταρη δεν ξερω τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Παιδια μπορει καποιος να με βοηθήσει!πήρα σημερα το g3 και θερμαίνεται... Αλλα και η μπαταρια κραταει λιγο...ειμαι πρωταρη δεν ξερω τι να κανω Καλορίζικο! Γενικά το τηλέφωνο είναι λίγο ζεστό. Η μπαταρία θα στρώσει με τις φορτισεις σιγά σιγά. Κατέβασε για τις θερμοκρασίες το cpu - z από το store και πήγαινε εκεί που λέει thermal να δεις θερμοκρασίες. Εγώ σκέψου έχω δει μέχρι 75 βαθμούς. Αν την ώρα που θερμανθηκε έκανε αναβαθμίσεις είναι φυσιολογικό Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Καλορίζικο! Γενικά το τηλέφωνο είναι λίγο ζεστό. Η μπαταρία θα στρώσει με τις φορτισεις σιγά σιγά. Κατέβασε για τις θερμοκρασίες το cpu - z από το store και πήγαινε εκεί που λέει thermal να δεις θερμοκρασίες. Εγώ σκέψου έχω δει μέχρι 75 βαθμούς. Αν την ώρα που θερμανθηκε έκανε αναβαθμίσεις είναι φυσιολογικό Σε ευχαριστώ πολύ.. Κατέβασα την εφαρμογή και θα περιμένω και για μπαταρία!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ.. Κατέβασα την εφαρμογή και θα περιμένω και για μπαταρία!:D Καλά μην περιμένεις να δεις αποτελέσματα τρελά όπως στο G2. Δεν ξέρω τι συσκευή είχες πριν αλλά μην ξεχνάς ότι εδώ πήρες 5,5" με UHD 1st generation για κινητό. Πολύ μεγάλη πηγή κατανάλωσης ενέργειας Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Καλά ναι εννοώ θα είναι λίγο καλύτερα σε σχέση με την πρώτη μέρα και γενικά με τις πρώτες φορτίσεις. Αναλόγως της χρήσης βγάζει την μέρα. Εγώ έχω την αίσθηση οτι έχει πέσει η διάρκεια τη μπαταρίας του κινητού μου γενικά τις τελευταίες εβδομάδες.. Δεν ξέρω αν φταίει ο δικός μου τρόπος φόρτισης γιατι πολλές φορές το βάζω για λίγο και το βγάζω... Δεν εχω κάνει κάποια αλλάγη στις ρυθμίσεις ή στον τρόπο διαχείρισης της συσκευής και ούτε έχω κατεβάσει κάποιο καινούργιο πρόγραμμα για να πω οτι ρουφάει. Τώρα για την ποιότητα σήματος κινούμαι στις ίδιες περιοχές που ήμουν πάντα και δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή πχ. χαμηλότερη ισχύ κτλ. τεσπα ίδωμεν.. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Νο.1 η μπαταρία έχει σίγουρα πτώση ζωής. Δεν τίθεται θέμα. Ειδικά σε ένα κινητό που θέλει κάθε μέρα μία φόρτιση θα πέσει πιο γρήγορα από ένα άλλο που θέλει κάθε 2 ή 3 ημέρες. Νο.2 η περιβαλλοντική θερμοκρασία ίσως δεν βοηθάει. Η μεγαλύτερη μέση θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά 10 βαθμούς τουλάχιστον σου δίνει ένα πιο ζεστό τηλέφωνο σε κατάσταση αδράνειας. Πόσο μάλλον σε χρήση, είναι λογικό να ανεβάζει πιο εύκολα πιο υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες επεκτείνονται και στην μπαταρία με αποτέλεσμα πιθανή μείωση της χωρητικότητας ή της απόδοσης της. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Νο.1 η μπαταρία έχει σίγουρα πτώση ζωής. Δεν τίθεται θέμα. Ειδικά σε ένα κινητό που θέλει κάθε μέρα μία φόρτιση θα πέσει πιο γρήγορα από ένα άλλο που θέλει κάθε 2 ή 3 ημέρες. Νο.2 η περιβαλλοντική θερμοκρασία ίσως δεν βοηθάει. Η μεγαλύτερη μέση θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά 10 βαθμούς τουλάχιστον σου δίνει ένα πιο ζεστό τηλέφωνο σε κατάσταση αδράνειας. Πόσο μάλλον σε χρήση, είναι λογικό να ανεβάζει πιο εύκολα πιο υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες επεκτείνονται και στην μπαταρία με αποτέλεσμα πιθανή μείωση της χωρητικότητας ή της απόδοσης της. thanks for the info ειδικά για No2 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Καλά μην περιμένεις να δεις αποτελέσματα τρελά όπως στο G2. Δεν ξέρω τι συσκευή είχες πριν αλλά μην ξεχνάς ότι εδώ πήρες 5,5" με UHD 1st generation για κινητό. Πολύ μεγάλη πηγή κατανάλωσης ενέργειας Το εχω υπόψη μου .. Ηδη με τη 2η φορτιση εχει γινει καλύτερο! Αν θελήσω αργότερα να ενισχύσω.. Να παρω 2η μπαταρία η powerbank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Το εχω υπόψη μου .. Ηδη με τη 2η φορτιση εχει γινει καλύτερο! Αν θελήσω αργότερα να ενισχύσω.. Να παρω 2η μπαταρία η powerbank Επίσης εφτασε 72 βαθμους με δεδομενα ανοιχτα σε ζεστη βεβαια μερα και με ανοιγμενη εφαρμογη tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Το εχω υπόψη μου .. Ηδη με τη 2η φορτιση εχει γινει καλύτερο! Αν θελήσω αργότερα να ενισχύσω.. Να παρω 2η μπαταρία η powerbank Μια γνήσια μπαταρία έχει 15€. Ότι σε βολεύει καλύτερα απλά με powerbank κρεμονται καλώδια κτλ και δεν βολεύει τόσο. Επίσης εφτασε 72 βαθμους με δεδομενα ανοιχτα σε ζεστη βεβαια μερα και με ανοιγμενη εφαρμογη tapatalk Στον επεξεργαστή είναι normal η θερμοκρασία στην μπαταρια όταν ανεβαίνει είναι ανησυχητικό Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Μια γνήσια μπαταρία έχει 15€. Ότι σε βολεύει καλύτερα απλά με powerbank κρεμονται καλώδια κτλ και δεν βολεύει τόσο. Στον επεξεργαστή είναι normal η θερμοκρασία στην μπαταρια όταν ανεβαίνει είναι ανησυχητικό Ναι αυτο το ειχα μπερδεψει η μπαταρια δεν ανεβαίνει.... Μονο ο επεξεργαστής ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν μιλάμε για παρτίδα τι εννοούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Ναι αυτο το ειχα μπερδεψει η μπαταρια δεν ανεβαίνει.... Μονο ο επεξεργαστής ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν μιλάμε για παρτίδα τι εννοούμε; σου έχω απαντήσει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6205195#post6205195 αν θες γενικά ερωτήματα να τα κάνεις στο επίσημο νήμα για να μην μας βγάλουν off topic! (φιλικά :) ) Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Κατι αλλο το βαζω να φορτισει και λεει αργη φορτιση ενω εχει τον δικο ρου φορτιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Κατι αλλο το βαζω να φορτισει και λεει αργη φορτιση ενω εχει τον δικο ρου φορτιστη Από υπολογιστή το φορτιζεις? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Οχι κανονικα σε πριζα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από υπολογιστή το φορτιζεις? Οχι σε πριζα κανονικα .. Χτες μου ελεγε ποση ωρα απομενει και τωρα λεει αργη φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Οχι κανονικα σε πριζα δοκίμασε να βγάλεις πάλι τον φορτιστή απο το τηλέφωνο και δεν αν έχει κουμπώσει καλά το καλώδιο στον φορτιστή που είναι στην πρίζα γιατί αυτό που μου λες δεν είναι φυσιολογικό. Το καλώδιο που χρησιμοποιείς είναι αυτό που είχε στην συσκευασία? edit. κάτι δεν έχει κουμπώσει σωστά. ¨η στο τηλέφωνο ή στον φορτιστή που είναι στην πρίζα. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 δοκίμασε να βγάλεις πάλι τον φορτιστή απο το τηλέφωνο και δεν αν έχει κουμπώσει καλά το καλώδιο στον φορτιστή που είναι στην πρίζα γιατί αυτό που μου λες δεν είναι φυσιολογικό. Το καλώδιο που χρησιμοποιείς είναι αυτό που είχε στην συσκευασία? Ναι ειναι του κουτιου ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ολα καλα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 με cm12.1 σε 45 ώρες είχα 4.45' οθόνη.με data ένα μισάωρο σε περιοχή με ελάχιστο σήμα, μισή ώρα κλησεις, viber, skype, instagram, twitter.πολύ καλά θα έλεγα και μόνο με greenify φωτεινότητα 50% auto και sync on πάντα μπορώ να πω πως πήγε αρκετά καλά Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 με cm12.1 σε 45 ώρες είχα 4.45' οθόνη.με data ένα μισάωρο σε περιοχή με ελάχιστο σήμα, μισή ώρα κλησεις, viber, skype, instagram, twitter.πολύ καλά θα έλεγα και μόνο με greenify φωτεινότητα 50% auto και sync on πάντα μπορώ να πω πως πήγε αρκετά καλά Χωρις να θελω να σε προσβαλω,ομως αδυνατω να το πιστεψω κανε μου μια χαρη και βαλε screenshot. Αυτο το νουμερο δεν το εχω δει ποτε,ουτε με aosp rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 [ATTACH]63606[/ATTACH][ATTACH]63607[/ATTACH][ATTACH]63608[/ATTACH] Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts