Jump to content

[LG G3] Αξεσουάρ (θήκες, μπαταρίες, κάρτες μνήμης κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εχει ΤΕΛΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ η ιncipio?

Για μενα ναι αλλα μαλλον εισαι περισσοτερο ψειρας απο μενα σε αυτα τα θεματα. Τo καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ψαξεις να βρεις κανα βιντεακι στο youtube με τις θηκες και να αποφασισεις. Κανεις δεν μπορει να σου πει απο μακρια πια θηκη ειναι καλυτερη για σενα

Ρε φιλε την επαθα με την quickcircle πολυ καλη πολυ καλη και δυο μερες την φορεσα αρα 40 ευρω πανε... Δεν μου παει η ψυχη να πεταξω αλλα 30

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Παραγγειλα την σκληροπυρηνική του τακαρου ... Τον εμπιστεύομαι

Φίλε δοκίμασε την 3€ είναι δεν χάνεις κάτι. Εμένα από s3 εποχή δεν με έχει προδωσει ποτέ στα πεσιματα! Στην τελική τι παίρνεις ένα καφέ!

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω τρελάθηκα με αυτή την incipio σε cyan και ακόμα κ αν έδωσα 20αρικο την φαντάζομαι στο ασπρο μου και δεν έχω λόγια πόσο καλό θα είναι http://www.incipio.com/cases/smartphone-cases/lg-smartphone-cases/lg-g3-cases/octane-comolded-case-lg-g3.html

Ας πω τι θελω να μου πειτε τη γνωμη σας. Θελω μιαν καλη θηκη, ποιοτητας, αψογη εφαρμογη που να μενει στο κινητο οταν πεσει και να προστατευει και απο πτωσεις χωρις να βασταω βραχο...

lg slim guard case:up:

Θα σπασει αυτη αν πεσει το κινητο... Δεν την θεωρω θηκη σοβαρη αυτη....μαλλον για σοβαρες καταστασεις

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Καλησπερίζω την παρέα. έχει πάρει ή έχει να προτείνει κάποιος slim port HDMI to TV καλώδιο?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Υπάρχει κάποιο πουγκι που να χωράει μέσα το κινητό φορώντας όμως την LG G3 Slim Guard ? Παρείγγηλα αυτήν:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00LA6I5HS?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

ελπίζοντας ότι θα μπαίνει μέσα φορώντας και την θήκη, αλλά δυστυχώς δε χωρούσε και αναγκάστηκα και του φόρεσα το κανονικό του καπάκι. Τι προτείνετε συμφορουμίτες ? :)

Ή μήπως απλά να πάρω πουγκί με διαστάσεις για κάποιο άλλο κινητό (ποιο??) και όχι για το G3, ώστε να χωράει?

Υπάρχει κάποιο πουγκι που να χωράει μέσα το κινητό φορώντας όμως την LG G3 Slim Guard ? Παρείγγηλα αυτήν:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00LA6I5HS?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

ελπίζοντας ότι θα μπαίνει μέσα φορώντας και την θήκη, αλλά δυστυχώς δε χωρούσε και αναγκάστηκα και του φόρεσα το κανονικό του καπάκι. Τι προτείνετε συμφορουμίτες ? :)

Ή μήπως απλά να πάρω πουγκί με διαστάσεις για κάποιο άλλο κινητό (ποιο??) και όχι για το G3, ώστε να χωράει?

Με τη θηκη ειτε θα ειναι οριακο και θα ζοριζεσαι να το μπαινωβγαζεις η δεν θα χωραει καθολου... Ετσι νομιζω.

Χωρις tempered glass με την quickle circle case χαραζεται η οθονη?οπως στο g2
I Want To Believe

Χωρις tempered glass με την quickle circle case χαραζεται η οθονη?οπως στο g2

οχι.δεν έχει μεταλλικό πλαίσιο στο παράθυρο όπως ειχε του g2 που έκανε την ζημιά

Την Παρασκευη παρελαβα αυτη τη θηκη:

http://www.ebay.com/itm/271711110681?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=570550290205&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Αγοραζω χρονια θηκες απο το ebay για διαφορα κινητα και δεν εχω ξαναδει πιο λεπτη θηκη, ειναι πραγματικα απιστευτη και την προτεινω. To g3 που εχω ειναι το titan grey και αγορασα την θηκη σε σκουρο γκρι χρωμα, ειλικρινα δεν καταλαβαινεις οτι φοραει θηκη. Απλα θα πρεπει να καταλαβαινουμε οτι οσο πιο λεπτη τοσο λιγοτερη προστασια.

Παίδες έχει κανένας τον γνήσιο φορτιστή της LG για την ασύρματη φόρτιση??

Που μπορούμε να τον βρούμε??? Στο ebay υπάρχει?

Παίδες έχει κανένας τον γνήσιο φορτιστή της LG για την ασύρματη φόρτιση??

Που μπορούμε να τον βρούμε??? Στο ebay υπάρχει?

Τον έχει το e-shop http://www.e-shop.gr/lg-wcd-100-wireless-charger-p-TEL.015030

Γιατί μπορεί να μην πήρα το κινητό από εκεί αλλά δεν θα τους αφήσω παραπονεμένους θα πάρω φορτιστή :D

Καλησπερα.Παιδια πετα απο το οτι δεν παρεχει ιδιαιτερη προστασια η quick circle case αξιζει;θελω να πω για ολες αυτες τις εφετζιδικες λειτουργιες;Οπως ειπωθηκε και απο καποιο φιλο σε προηγουμενο ποστ μηπως η συγκεκριμενη θηκη γρατζουνισει την οθονη γιατι σε καποια βιντεακια στο youtube βλεπω κατι σαν μεταλλικο περιγραμα να την διακισμει στον κυκλο.

Επισης αν μπορει καποιος φιλος να μου πει ποιο μοντελο θηκης ειναι που κουμπωνει ετσι στο τηλεφωνο και πιο που αντικαθιστα το πισω καπακι της συσκευης;ποια προτεινεται απο τα δυο μοντελα;ευχαριστω

Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Η ccf345g είναι αυτή που κουμπωνει από πάνω. Στον κύκλο δεν έχει μεταλλικό αλλά κάτι σαν πλαστικό περίγραμμα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ποια πιστευετε οτι αξιζει να παρω,την ποιο ακριβη που αντικαθιστα το καπακι;Flip cover χωρις παραθυρακι υπαρχει; ή μηπως να προτιμησω καποια απο τις back cover που εχουν αναφερθει εδω;
Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Καλησπερα.Παιδια στις καρτες micro sd υποστηριζει το πρωτοκολλο UHS,για να μην αγορασω την συγκεκριμενη καρτα αδικα,να παρω καμια φθηνοτερη.Ξερει κανεις να μας πει;
Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Ερωτηση.. Επειδη η μπαταρια του ειναι ολιγον τραγικη, θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να βαλω μεγαλυτερης χωρητικοτητας. Αν και σε πρωτο πλανο θα ηθελα να παρω μια δευτερη την οποια να την φορτιζω εκτος κινητου. Υπαρχει καποιος εξωτερικος φορτιστης μαζι με μπαταρια;
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [LG G3] Αξεσουάρ (θήκες, μπαταρίες, κάρτες μνήμης κτλ)