Jump to content

[LG G3] Αξεσουάρ (θήκες, μπαταρίες, κάρτες μνήμης κτλ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.Οποιος ενδιαφέρεται εχω περίσευμα το μαγνητικό clips της spigen για την quick circle κ το δίνω άθικτο καθώς πήρα δυο ,ενα για μένα κ ένα για ένα φίλο που δέν εχει την quick circle κ διαπιστώθηκε οτι δέν κάνει για την θήκη του κ έτσι έχει μείνει.Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm :)
Πάρης......

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Συγγνώμη παιδιά που ίσως ρωτήσω κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί ήδη, αλλά από όσα διάβασα στο topic δεν βρήκα κάτι (δε διάβασα όλες τις σελίδες οπότε μπορεί να μου ξέφυγε).

Εκτός από τις quick circle ccdf-340g και ccf-345g βλέπω και μια ccf-440g (στο eshop http://www.e-shop.gr/lg-flip-case-quick-circle-ccf-440g-for-g3-stylus-black-p-TEL.019373). Ξέρετε τι διαφορά έχει από τις προηγούμενες;

Ποια έκδοση είπαμε ότι υποστηρίζει nfc και ασύρματη φόρτιση;

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συγγνώμη παιδιά που ίσως ρωτήσω κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί ήδη, αλλά από όσα διάβασα στο topic δεν βρήκα κάτι (δε διάβασα όλες τις σελίδες οπότε μπορεί να μου ξέφυγε).

Εκτός από τις quick circle ccdf-340g και ccf-345g βλέπω και μια ccf-440g (στο eshop http://www.e-shop.gr/lg-flip-case-quick-circle-ccf-440g-for-g3-stylus-black-p-TEL.019373). Ξέρετε τι διαφορά έχει από τις προηγούμενες;

Ποια έκδοση είπαμε ότι υποστηρίζει nfc και ασύρματη φόρτιση;

Μόλις συνειδητοποίησα ότι υπάρχει και LG G3 Stylus έκδοση του κινητού, οπότε προφανώς η ccf-440g είναι για εκείνο.

Παιδια λογω του οτι ακουγα πριν παραγγειλω οτι δεν περιεχονται ακουστικα στην συσκευασια του LG3 εκανα το λαθος και παρηγγειλα τα LG QuadBeat 2!Τελικα ακριβως τα ιδια υπηρχαν και μεσα στην συσκευασια με αποτελεσμα να εχω τωρα 2.Φυσικα ειναι ολοκαινουρια μεσα στην συσκευασια τους αθικτα και οποιος ενδιαφερεται μπορει να μου στειλει πμ.

Εχω παραγγειλει ενα tempered glass Forever απο το e-shop που το εχει στα 4.90 και πηγα χτες να το παρω αλλα δε με αφηναν να το ανοιξω να δω πως ειναι (θεωρωντας οτι θα αποσφραγιστει....δε νομιζω αλλα τεσπα). Μπορει καποιος που το εχει να μου επιβεβαιωσει αν καλυπτει ΟΛΗ την προσοψη εκτος του ακουστικου? Γιατι εχω ηδη ενα απο ebay της BEPAK το οποιο ειναι ποιοτικο αλλα δεν το εβαλα γιατι αφηνει κενο πανω απο το ακουστικο και την καμερα....και δε θελω να πεταξω αλλα 5 ευρω...

Δηλαδη θελω να εχει μια τρυπα στο ακουστικο (και μονο αυτο αν γινεται ας καλυπτει την καμερα) και κατα τα αλλα να φτανει μεχρι τις ακρες παντου περιμετρικα! (να καλυπτει και το σημα της LG που δεν ειναι οθονη εννοειται).

Αν καποιος το εχει ας με διαφωτησει να δω αν θα το παραλαβω... (και μιας και θα το χρησιμοποιει ας μου πει και πως του φαινεται αν τον εχει ενοχλησει κατι κλπ)

Εχω παραγγειλει ενα tempered glass Forever απο το e-shop που το εχει στα 4.90 και πηγα χτες να το παρω αλλα δε με αφηναν να το ανοιξω να δω πως ειναι (θεωρωντας οτι θα αποσφραγιστει....δε νομιζω αλλα τεσπα). Μπορει καποιος που το εχει να μου επιβεβαιωσει αν καλυπτει ΟΛΗ την προσοψη εκτος του ακουστικου? Γιατι εχω ηδη ενα απο ebay της BEPAK το οποιο ειναι ποιοτικο αλλα δεν το εβαλα γιατι αφηνει κενο πανω απο το ακουστικο και την καμερα....και δε θελω να πεταξω αλλα 5 ευρω...

Δηλαδη θελω να εχει μια τρυπα στο ακουστικο (και μονο αυτο αν γινεται ας καλυπτει την καμερα) και κατα τα αλλα να φτανει μεχρι τις ακρες παντου περιμετρικα! (να καλυπτει και το σημα της LG που δεν ειναι οθονη εννοειται).

Αν καποιος το εχει ας με διαφωτησει να δω αν θα το παραλαβω... (και μιας και θα το χρησιμοποιει ας μου πει και πως του φαινεται αν τον εχει ενοχλησει κατι κλπ)

Και εγω αυτο απο το e-shop πηρα. Καλυπτει ολη την οθονη και εχει μια τρυπα για ακουστικο και επεκτεινεται αυτη η τρυπα 0.5 εκατοστο προς τα αριστερα. Η καμερα ειναι κατω απο το γυαλι.

edit: Αυτο που με εχει ενοχλησει ειναι οτι μαζευει πολλες δαχτυλιες αλλα μια και ειναι το πρωτο tempered glass που παιρνω δεν ξερω αν ειναι γενικο προβλημα

Edited by Savafan1985

απ όσο ξέρω(τουλάχιστον 3 μάρκες που έχω) όλα τα tempered glass αφήνουν ακάλυπτο απο το ακουστικό μέχρι την κάμερα.Δέν νομίζω να υπάρχει κάποιο που να καλύπτει μόνο το ακουστικό

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

απ όσο ξέρω(τουλάχιστον 3 μάρκες που έχω) όλα τα tempered glass αφήνουν ακάλυπτο απο το ακουστικό μέχρι την κάμερα.Δέν νομίζω να υπάρχει κάποιο που να καλύπτει μόνο το ακουστικό

και μένα το δικό μου έτσι είναι...δεν θυμάμαι τι μάρκα είναι

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδια.Μολις παρελαβα την Quick Circle απο ebay στα 4.70Ε(http://www.ebay.com/itm/271727134252?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT).Το κουτι ειναι ιδιο με το αυθεντικο.Και η ποιοτητα της θηκης φαινεται αριστη!Δεν εχω δει απο κοντα την οριτζιναλ αλλα απο τα βιντεο που εχω δει δεν βλεπω διαφορες.οποιος εχει την αυθεντικη ας μας διαλευκανει με το τι διαφορετικο εχει η κινεζικη.Επισυναπτω και τις φωτογραφιες.Για οποιον θελει την συγκεκριμενη θηκη τα 4.70 δεν ειναι τιποτα ;) Edited by dionisisss

Το υλικο του καλυματος της οθονης φαινεται να ειναι διαφορετικο. Στην original θηκη δεν υπαρχουν ζαρες και ακομη και απο την φωτο εγω βλεπω διαφορα στην ποιοτητα. Να προσθεσω οτι στην original εχει και μαγνητακι για να την κρατα κλειστη. Δεν ξερω εαν ισχυει το ιδιο και για αυτη, ας μας ενημερωσει ο φιλος dionisisss

Μετα απο μερικους μηνες θα δειξει την ανθεκτικοτητα της η θηκη. Οι φτηνες εχουν την ταση να ξεφτιζουν γρηγορα ειδικα στις "ραφες" περιμετρικα. Εκει δηλ που υπαρχει η μεγαλυτερη τριβη απο τα βαλε βγαλε απο τη τσεπη. Εγω την εχω περιπου 2 μηνες και ειναι σαν καινουργια.

Απο εκει και περα το πλαστικο καλυμα της μπαταριας φαινεται ιδιο.

Αλλα οτι και να λεμε ~5 ευρω σε σχεση με ~30 που κανει η original... κλαιν

Καλοφορετη!

Edited by ecb116
LG G3

Καλησπερα παιδια.Μολις παρελαβα την Quick Circle απο ebay στα 4.70Ε(http://www.ebay.com/itm/271727134252?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT).Το κουτι ειναι ιδιο με το αυθεντικο.Και η ποιοτητα της θηκης φαινεται αριστη!Δεν εχω δει απο κοντα την οριτζιναλ αλλα απο τα βιντεο που εχω δει δεν βλεπω διαφορες.οποιος εχει την αυθεντικη ας μας διαλευκανει με το τι διαφορετικο εχει η κινεζικη.Επισυναπτω και τις φωτογραφιες.Για οποιον θελει την συγκεκριμενη θηκη τα 4.70 δεν ειναι τιποτα ;)

Και ύποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και nfc!!

Super!

Να προσθεσω οτι στην original εχει και μαγνητακι για να την κρατα κλειστη. Δεν ξερω εαν ισχυει το ιδιο και για αυτη, ας μας ενημερωσει ο φιλος dionisisss

δεν εχει μαγνητακι η επισημη

Εχει απλα ειναι πολυ αδυναμο. Μπορεις να το τεσταρεις στη πορτα του ψυγειου που κολλας τα μαγνητακια. Εκει θα δεις οτι δαγκωνει λιγο
LG G3

Εχει απλα ειναι πολυ αδυναμο. Μπορεις να το τεσταρεις στη πορτα του ψυγειου που κολλας τα μαγνητακια. Εκει θα δεις οτι δαγκωνει λιγο

Δεν εχει :) . Το μαγνητακι που λες ειναι για να ανοιγει η οθονη οταν ανοιγεις τη θηκη, οχι για να την κραταει κλειστη. Ειναι copy paste των θηκων για ipad.

Η αληθεια ειναι οτι σαν να κλιπαρει λιγο το καπακι αλλα σιγουρα δεν το λες μαγνητακι αυτο(δηλαδη δεν ειναι φτερο στον ανεμο το καλυμα)Επισης,το μπροστινο καλυμα δεν εχει ζαρες αλλα ειναι τραχυ και απο οτι εχω δει στα hands on της αυθεντικης,υπαρχει τραχια επιφανεια στο καλυμα απ'εξω και εκει που ειναι ακριβως ιδιο αλλα δεν το εχω δει απο κοντα.Στην τελικη ομως,οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω,η διαφορα φαινεται στην αντοχη.Ελπιζω να μην επιβεβαιωθει ομως και να κρατησει η θηκουλα για αρκετους μηνες :p

edit:καταλαβα ποιες ζαρες εννοουσες.Οντως δεν υπαρχουν στα βιντεο στις original ;)

Edited by dionisisss

όλοι αυτή πήραμε όταν ήταν στα 10 ευρώ προσφορά :lol:

το χοντραίνει λίγο αλλά είναι σαν άρμα το κινητό.το προστατεύει καλά και στα συν ότι προστατεύει και τα κουμπιά με τον φακό

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Εχει δοκιμασει κανεις case mate tough? Αξιζει?

Αξιζει παρα πολυ. Πολυ καλη επισης ειναι η incipio dual pro (δινει ελαφρα λιγοτερο ογκο απο την casemate

Βρήκα casemate απο θειο bay 24 και ακόμα ψάχνω για incipio .. Τι να πάρω?

Αυτα ειναι γουστα. Η incipio εχει πιο μαλακη υφη στα δαχτυλα αλλα δεν καλυπτει το καουτσουκ τα κουμπια. Η casemate εχει πιο σκληρη υφη και γραπωνει καλυτερα στα δαχτυλα

θελω να παρω ενα φορτιστη αυτοκινητου για το G3 μου και εχω καταληξει σε αυτους τους 2 απο την Lg

1.LG CLA-300 https://www.skroutz.gr/s/3360031/LG-CLA-300.html

2.LG CLA-400 https://www.skroutz.gr/s/4729209/LG-CLA-400.html

αξιζουν η να κοιταξω και σε αλλη εταιρια??

θελω να παρω ενα φορτιστη αυτοκινητου για το G3 μου και εχω καταληξει σε αυτους τους 2 απο την Lg

1.LG CLA-300 https://www.skroutz.gr/s/3360031/LG-CLA-300.html

2.LG CLA-400 https://www.skroutz.gr/s/4729209/LG-CLA-400.html

αξιζουν η να κοιταξω και σε αλλη εταιρια??

εγω θα σου προτεινα κατι τετοιο

δεν λεω το συγγεκριμενο αν και εγω αυτον εχω και ειμαι ικανοποιημενος.

3 λογοι!

1ον μπορεις να φορτιζεις οτιδηποτε μιας και εχει usb θυρα

2ον μπορεις να φορτιζεις 2 συσκευες ταυτοχρονα

3ον 2000 mah εξοδο τασης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [LG G3] Αξεσουάρ (θήκες, μπαταρίες, κάρτες μνήμης κτλ)