Carl_Barks Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Έχει βάλει κανείς τα στρογγυλά προστατευτικά της Nillkin στην κάμερα; Αν ναι, έχει δει διαφορά στην ποιότητα στις φωτογραφίες / σημάδια κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmir_10 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Υπάρχει κάποιο link για παραγγελία του 9H+ απ' έξω; Μετά από τόσα καλά σχόλια λέω να το δοκιμάσω κι εγώ. http://www.ebay.co.uk/itm/361025889853?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Έχω πάρει δύο από τον συγκεκριμένο πωλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Το πιο πιθανο ειναι οτι το κινητο θα πεσει με τη γωνια και θα σπασει η οθονη...εκει οτι και να εχεις δεν βοηθαει...αν πεσει με τα μουτρα δεν θα χτυπησει η οθονη γιατι υπαρχει το χειλος της θηκης που θα την κρατησει πιο ψηλα απο το εδαφος. Αρα μονο αν πεσει με τα μουτρα σε πετρες ιιισως κανει κατι το tempered... Το καημενο το nexus με μια απιθανη mercuri θηκη το εβαζα στην μπροστα τσεπη της ποδιας μου και οποτε εσκυβα να παρω κατι απο κατω επεφτε με τα μουτρα...δεν επαθε ποτε τιποτα... εχει να κανει και πως θα πεσει.. εχω δει φιλου το κινητο να πεφτει απο υψος 20 εκατοστα και να ραγιζει η οθονη, οπως επισης εχω δει το δικο μου τοτε galaxy note να μου πεφτει απ την τσεπη απ το ποδηλατο εχω πηγαινα με 30 χιλιομετρα περιπου και να τρεχει απο πισψ μου με κολοτουμπες στην ασφαλτο! τη γλιτωσε με κατι γρατζουνιες μονο! το screen protector και το tempered κατ εμε ειναι για να προστατευει απο μικρογρατζουνιες απο κλειδια, κερματα κλπ. οχι απο πεσιματα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Υπάρχει κάποιο link για παραγγελία του 9H+ απ' έξω; Μετά από τόσα καλά σχόλια λέω να το δοκιμάσω κι εγώ. Εγω παντως πηρε δυο 9H αντι να παρω ενα 9Η+... Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα νομιζω δεν αξιζουν σχεδον τα διπλα χρηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 http://www.ebay.co.uk/itm/361025889853?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Έχω πάρει δύο από τον συγκεκριμένο πωλητή. Ευχαριστώ για το link. Θυμάσαι μήπως πόσο καιρό πήρε να έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Με διαφορά οι καλύτερες θήκες. Καλύπτουν και τα κουμπιά αυξομείωσης έντασης. https://www.goballisticcase.com/shop/lg/lg-g3/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Με διαφορά οι καλύτερες θήκες. Καλύπτουν και τα κουμπιά αυξομείωσης έντασης. https://www.goballisticcase.com/shop/lg/lg-g3/ ωραιες αλλα ογκωδης πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carl_Barks Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Έχει βάλει κανείς τα στρογγυλά προστατευτικά της Nillkin στην κάμερα; Αν ναι, έχει δει διαφορά στην ποιότητα στις φωτογραφίες / σημάδια κλπ; Κανείς; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Παιδιά υπάρχει κάποιο πακετακι για μπαταρια- εξωτερικο φορτιστη; Έχω δει κάποια στο e-bay, αλλά θα προτιμούσα μια περπατημενη λύση χωρίς να φοβάμαι την έκρηξη και σαφώς να έχω χρόνους απόφόρτισης ισάξιους της Μάμας μπαταριας! :) Επίσης, παρήγγειλα απ το e-shop micro sd 128gb. Την έχει σε crazy στα 69€ για οποίον ενδιαφερεται! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Παιδιά υπάρχει κάποιο πακετακι για μπαταρια- εξωτερικο φορτιστη; Έχω δει κάποια στο e-bay, αλλά θα προτιμούσα μια περπατημενη λύση χωρίς να φοβάμαι την έκρηξη και σαφώς να έχω χρόνους απόφόρτισης ισάξιους της Μάμας μπαταριας! :) Επίσης, παρήγγειλα απ το e-shop micro sd 128gb. Την έχει σε crazy στα 69€ για οποίον ενδιαφερεται! Εγώ έχω από τον Σπετέμβρη αυτό το πακέτο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Έχω πάψει να ενδιαφέρομαι για διάρκεια της μπαταρίας αφού πρακτικά έχω πάντα απεριόριστη μπαταρία, ενώ και δεν δεσμεύεται το κινητό ποτέ σε μια πρίζα. Τα καλά της αφαιρούμενης μπαταρίας! http://www.amazon.co.uk/LG-BL-53YH-Rechargeable-Battery-Official/dp/B00NPJUQ1Q/ref=sr_1_fkmr0_3?ie=UTF8&qid=1434527088&sr=8-3-fkmr0&keywords=G+BC4300+Official+Desktop+Battery+Charger+%28White%29+for+LG+G3 http://www.amazon.de/LG-BL-53YH-Rechargeable-Battery-Official/dp/B00NPJPZ7G/ref=sr_1_fkmr0_2?ie=UTF8&qid=1434527131&sr=8-2-fkmr0&keywords=G+BC4300+Official+Desktop+Battery+Charger+%28White%29+for+LG+G3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Σκέφτομαι να πάρω αυτήν προστασία. http://www.spigen.com/products/lg-g3-screen-protector-glas-tr-slim Την έχει δοκιμάσει κανείς? Γιατί βλέπω καλύπτει και κάμερα κ αισθητήρες. Λειτουργούν καλά? Διότι άλλες προστασίες όπως της nillkin τους αφήνουν χωρίς κάλυψη. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ακριβη ειναι ρε συ. Γιατι δεν παιρνεις μια κε 10 ευρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Δεν με ενδιαφέρει η τιμή και δεν εμπιστεύομαι γενικά εύκολα οποιαδήποτε εταιρεία. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Α οκ. Εχεις καθολου κατι αντιστοιχη της nillkin, με κοψιματα η οχι; Το μονο κακο με αυτα με τα κοψιματα ειναι οτι μαζευει λιγη σκονη στις ακρες. Αλλα βασικα το ιδιο θα γινει και σε αυτη που εβαλες, στο κοψιμο του ακουστικου. Αλλα σε λιγοτερο βαθμο. Αλλα και παλι, δεν ειναι τιποτα τραγικο. Με μια μπατονετα καθαριζει. Παντως, μιλοντας απο προσωπικη εμπειρια, μια χαρα ειναι και της nillkin. Κανενα προβλημα με τη ποιοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Σαν εικόνα με χαλάνε τα κοψίματα τα πολλά. Ενώ της Spigen έχει μόνο στο ακουστικό που δεν φαίνεται και τόσο. Μόνο για αυτό Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Οκεικ then. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Μολις εβαλα στη συσκευη μου αυτο το tempered.Το ειχε ενας φιλος μου και εκανε πολυ καλη επαφη οταν το εβαλα στην οθονη.Το πηρα 7 ευρω γιατι ειχε κανει μια αγορα 3 ιδια tempered και το 1ο ακομα το εχει κ μου πουλησε εμενα το ιδιο.Για πειτε μου τη γνωμη σας οσοι ξερετε.Καλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Παιδιά πήρα G3 λευκό χτες.. Εχει κάποιος να προτεινει καμια ομορφη θήκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Παιδιά πήρα G3 λευκό χτες.. Εχει κάποιος να προτεινει καμια ομορφη θήκη; εξαρταται τι ψαχνεις. εγω εχω αυτη και τη θεωρω πανεμορφη :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 εξαρταται τι ψαχνεις. εγω εχω αυτη και τη θεωρω πανεμορφη :) Μια λεπτή θήκη που να μην θερμαίνει πολυ το κινητό οταν αυτο ζεσταίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Μια λεπτή θήκη που να μην θερμαίνει πολυ το κινητό οταν αυτο ζεσταίνεται εξαρταται τι ψαχνεις. εγω εχω αυτη και τη θεωρω πανεμορφη :) Αυτή που σου προτείνει ο φίλος είναι εξαιρετική αλλιώς quick circle να σε βολεύει Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Αυτή που σου προτείνει ο φίλος είναι εξαιρετική αλλιώς quick circle να σε βολεύει Μου αρέσειη θήκη αλλα δεν την έχει σε λευκό θα βρω κάποια quickcircle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Eχει παρει κανεις μπαταρια απο καποιο σκρουτζοναγαζο;Εχει να προτεινει κανεις που εμεινε ευχαριστημενος μην πεσω σε καμια μαιμου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Eχει παρει κανεις μπαταρια απο καποιο σκρουτζοναγαζο;Εχει να προτεινει κανεις που εμεινε ευχαριστημενος μην πεσω σε καμια μαιμου; Δοκίμασε στο click.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Eχει παρει κανεις μπαταρια απο καποιο σκρουτζοναγαζο;Εχει να προτεινει κανεις που εμεινε ευχαριστημενος μην πεσω σε καμια μαιμου; Μπορείς να πάρεις μια γνήσια από την procordia νομίζω 15€ έχει Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts