Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχω μια ερωτησαη περασα την cloudy 2.2 μαζι με δυο σκριπτακια για smooth και εξοικονομιση μπαταριας

μου εβγαλε 4 ωρες οθονη με 10% μπαταρια μονο σε wifi και η οθονη 50% μονιμα και παιχνιδια καλα σχετικα με το πρωτο 3ωρο που ειδαι σε στοκ

η ερωτηση ειναι αξιζει να βαλω την cloudy 1.2 δλδ να γυρισω σε κιτκατ θα εχει διαφορα στην μπαταρια προς το καλυτερο γενικα διαβαζω ναι αλλα αν εχει καποιος να μου πει

με νουμερα να μου πει το προτιμώ.

Δοκιμάζω crash 2.1 final παλιά rom και από οτι θυμάμαι είχε την καλύτερη μπαταρία στην lollipop και μέχρι στιγμής η μνήμη μου δείχνει ότι δεν με γέλασε.

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ετσι λες εσύ! Ούτε το linux δεν δουλεύω με root privileges.

Κάποιο executable τρέχει για πλάκα και σου κάνει ζημιά

Αν δεν σε πείθω κάνε το banking σου

Πάντως το 90% των ιών σε κινητά ειναι σε android

Εαν το ξερεις πες το φιλε ,παντως εγω μετα απο 15+ συσκευες android και δεν εχω κολλησει η δει κατι στο συστημα μου .:)

galaxy mini ,duos,galaxy s,s2,s3,note 2,3 --- alcatel 908 , 990 , 991, 991 duos---sony u , z1 --- lg hd ,lg g2 ,g3

και αλλα πολλα , ομως οπως σου λεει και ο φιλος πιο πανω ,με το root ισα ισα που εχεις πιο πληρη ελεγχο της συσκευης.

Απο θεμα υποκλοπης κλπ αν εννοειες κατι τετοιο ,εκει πιστευω οτι καμια συσκευη-λειτουργικο δεν ειναι ασφαλη ,αν σε ''βαλει'' στο ματι

καποιος εμπειρος και ειδικος σε αυτα...(επιστημονικη φαντασια η κατασκοπια ),σε απλη καθημερινη χρηση το android ειναι η πιο ασφαλη

λυση και το πιο ευχρηστο λειτουργικο.:)

nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE

GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht]

Καλημερα!

Φοραω την cloudy 2.2 και η ερωτηση ειναι η εξης:για το G3 tweaksbox πρεπει να εγκαταστησω το xposed?ισχυει οτι και στη στοκ?

Καλημερα!

Φοραω την cloudy 2.2 και η ερωτηση ειναι η εξης:για το G3 tweaksbox πρεπει να εγκαταστησω το xposed?ισχυει οτι και στη στοκ?

Ισχύει ότι και στην stock δεν δουλεύει ο καιρός και το smartcover.

Βαγγελη εσυ ποια CM12 φοράς?

Δεν βάζω cm12 μόνο stock rom μέχρι στιγμής και όποια και αν δοκιμάζω γυρνάω πάντα σε cloudy 2.2,τωρα είμαι με crash 2.1 αλλά μου κάνει επανεκκινησεις όταν πάω να δω video από το facebook στο YouTube.

Ειχα τετοια εντύπωση.

Ψαχνομαι βασικα για καποια αλλα ακομα δεν ειναι και τοσο καλες.

Ξανά γύρισα σε cloudy 2.2 δυστυχώς βλέπω πολύ μικρή υποστήριξη από τους dev για το g3:mad:

παιδια εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο την τελευταια choupa cups αλλα και την darknight ,για δευτερη ,επειδη εχω multirom κατεληξα( μετα απο δοκιμη σχεδον ολων:p) στην Resurrection_Remix_LP 5.4.4 (βασισμενη στην cm 12.1 οτι πιο φρεσκο ,με λογισμικο LP 5.1.1) ,απλα πεταει και απο επιδοσεις και απο μπαταρια ..

nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE

GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht]

Φίλε μου εγω2δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ούτε έχω διαβάσει στο xda κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με ιούς στο android.

Πιθανόν να υπάρχει θέμα ασφάλειας αν δώσεις access σε "κακές" εφαρμογές.

Δεν παίζουν nova go ,ote tv go καινουργια υπηρεσία

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εαν το ξερεις πες το φιλε ,παντως εγω μετα απο 15+ συσκευες android και δεν εχω κολλησει η δει κατι στο συστημα μου .:)

galaxy mini ,duos,galaxy s,s2,s3,note 2,3 --- alcatel 908 , 990 , 991, 991 duos---sony u , z1 --- lg hd ,lg g2 ,g3

και αλλα πολλα , ομως οπως σου λεει και ο φιλος πιο πανω ,με το root ισα ισα που εχεις πιο πληρη ελεγχο της συσκευης.

Απο θεμα υποκλοπης κλπ αν εννοειες κατι τετοιο ,εκει πιστευω οτι καμια συσκευη-λειτουργικο δεν ειναι ασφαλη ,αν σε ''βαλει'' στο ματι

καποιος εμπειρος και ειδικος σε αυτα...(επιστημονικη φαντασια η κατασκοπια ),σε απλη καθημερινη χρηση το android ειναι η πιο ασφαλη

λυση και το πιο ευχρηστο λειτουργικο.:)

Πιθανόν να υπάρχει θέμα ασφάλειας αν δώσεις access σε "κακές" εφαρμογές.

Επίσης δεν παίζουν nova go και οτε tv go

παιδια εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο την τελευταια choupa cups αλλα και την darknight ,για δευτερη ,επειδη εχω multirom κατεληξα( μετα απο δοκιμη σχεδον ολων:p) στην Resurrection_Remix_LP 5.4.4 (βασισμενη στην cm 12.1 οτι πιο φρεσκο ,με λογισμικο LP 5.1.1) ,απλα πεταει και απο επιδοσεις και απο μπαταρια ..

Φίλε με κάμερα τι γίνεται;δεν χάνεις σε απόδοση;μπαταρία ειναι καλύτερη από stock;

Είναι φυσιολογικές οι θερμοκρασίες αυτές;το είχα ζορίσει αρκετα..

Δεν θα τις ελεγα και φυσιολογικες...Οταν λες "ζορισει" τι εννοεις?Ολα ανοιχτα??

Poco X3 nfc 6/128

Δεν θα τις ελεγα και φυσιολογικες...Οταν λες "ζορισει" τι εννοεις?Ολα ανοιχτα??

ναι φόρτιζε και dual window άλλα τα έκλεισα κατευθείαν γιατί λέω θα μ σκάσει στο χέρι :lol:

ναι φόρτιζε και dual window άλλα τα έκλεισα κατευθείαν γιατί λέω θα μ σκάσει στο χέρι :lol:

Δεν εχεις θεμα νομιζω...Παρακολουθησε το παντως να δεις αν ξαναπαει τοσο ψηλα η θερμοκρασια κ κατω απο ποιες συνθηκες-χρηση....

Poco X3 nfc 6/128

Είναι φυσιολογικές οι θερμοκρασίες αυτές;το είχα ζορίσει αρκετα..

Μονο στο antutu ανεβαζει ετσι.

Για να φτασει εκει θα πρεπει να το παραζορισεις.

Ας πουμε μια φορα ειχα 80αρι αλλα εγραφα την οθονη με screen recorder καθως ειχα ανοιχτα δεδομενα οπως και split screen gps με ενα αλλο gps plus προγραμμα ακριβιας.

Έχει κανείς εμπειρία από acura v16l;

Ξαναγυρίσεις σε G3 ..???? Χαχαχαα. Δεν παιζεσαι..!!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά με την cm12 μου έρχεται μια στο τόσο μήνυμα ότι άνοιξα τα δεδομένα και μου τραβάνε ευρώ, χωρίς βέβαια να το έχω ανοίξει και χωρίς να έχει τραβήξει ούτε μισό kb.υπάρχει τρόπος να κάνω disable εντελώς αυτό το service στο κινητό?να μην ανοίγουν με τίποτα τα δεδομένα, δεν τα θέλω.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

παιδια καλησπερα, να σας κανω μια ερωτηση.. εσας με στοκ λολιποπ σας ανεβαζει μεγάλη θερμοκρασία στο πίσω μερος; μιλαω για πολυ μεγαλη θερμοκρασία.. το εχω στειλει και για σερβις μου λεει δεν βρηκαν κατι ομως κατι δεν μου αρεσει εμενα..

παιδια καλησπερα, να σας κανω μια ερωτηση.. εσας με στοκ λολιποπ σας ανεβαζει μεγάλη θερμοκρασία στο πίσω μερος; μιλαω για πολυ μεγαλη θερμοκρασία.. το εχω στειλει και για σερβις μου λεει δεν βρηκαν κατι ομως κατι δεν μου αρεσει εμενα..

Δηλαδη ποσους βαθμους; τσεκαρετο με το cpu-z.

Ολα τα g3 ανεβαζουν... Ειδικα οτα ζοριζεται σε παιχνιδια ζεσταινεται αρκετα

στο battery το βλεπω;

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλαδη ποσους βαθμους; τσεκαρετο με το cpu-z.

Ολα τα g3 ανεβαζουν... Ειδικα οτα ζοριζεται σε παιχνιδια ζεσταινεται αρκετα

στο battery το βλεπω;

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις