panosz1 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) panosz1 said: Καλημερα σε ολους! Περασα την cloudy 2.2 αλλα ως τωρα δεν εχω δει καποια διαφορα..τι θα μπορουσα να κανω για να την εκμεταλλευτω οσο το δυνατον καλυτερα? SOS!!! Προβλημα με το wifi παιδια..ειναι μονιμα ανενεργο και ας δειχνει οτι ειναι ενεργο στο notification ενω στις ρυθμισεις/wifi δεν ενεργοποιειται με τιποτα.ας βοηθησει καποιος!! Edited May 9, 2015 by panosz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 panosz1 said: SOS!!! Προβλημα με το wifi παιδια..ειναι μονιμα ανενεργο και ας δειχνει οτι ειναι ενεργο στο notification ενω στις ρυθμισεις/wifi δεν ενεργοποιειται με τιποτα.ας βοηθησει καποιος!! Μπες recovery και κάνε wipe cache και dalvik μετά reboot system. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλησπερα σε ολους!!!Ψάχνοντας διαφορα για το g3 μας, επεσε το ματι μου σε ενα screenshot με τα on-screen buttons να ειναι σε χρωμα πορτοκαλι..Υπαρχει κατι τετοιο που να μπορουμε να βαλουμε στη συσκευη(ειναι καποιο mod ή κατι αντιστοιχο)??Ειμαι rooted με την μαμα Loli..Και για του λογου το αληθες παραθετω και το screen-shot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Nickozzz said: Καλησπερα σε ολους!!!Ψάχνοντας διαφορα για το g3 μας, επεσε το ματι μου σε ενα screenshot με τα on-screen buttons να ειναι σε χρωμα πορτοκαλι..Υπαρχει κατι τετοιο που να μπορουμε να βαλουμε στη συσκευη(ειναι καποιο mod ή κατι αντιστοιχο)??Ειμαι rooted με την μαμα Loli..Και για του λογου το αληθες παραθετω και το screen-shot. Υποθετω οτι αυτα ειναι σε κιτκατ και τα εχει κανει με xposed installer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 vag74 said: Μπες recovery και κάνε wipe cache και dalvik μετά reboot system. Δεν εγινε τιποτα..καμια αλλη ιδεα υπαρχει η να το επαναφερω στη στοκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 panosz1 said: Δεν εγινε τιποτα..καμια αλλη ιδεα υπαρχει η να το επαναφερω στη στοκ? Του cloudy η ρομ ειναι αψογη και δεν εχει θεμα με το wifi. Eκανες κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 cocous said: Του cloudy η ρομ ειναι αψογη και δεν εχει θεμα με το wifi. Eκανες κατι αλλο? Λοιπον..ρουταρα το τηλεφωνο και μπηκα σε recovery μετα εκανα wipe και factoty reset και φλασαρα την cloudy 2.2. Ολα πηγαν καλα και εεγναν ολες οι ενημερωσεις απο τις εφαρμογες αλλα με το που εκανα την πρωτη επανεκκινηση δεν ενεργοποιειται με τιποτα το wifi. Ολα αυτα τα εκανα 2 φορες με τα ιδια αποτελεσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 panosz1 said: Λοιπον..ρουταρα το τηλεφωνο και μπηκα σε recovery μετα εκανα wipe και factoty reset και φλασαρα την cloudy 2.2. Ολα πηγαν καλα και εεγναν ολες οι ενημερωσεις απο τις εφαρμογες αλλα με το που εκανα την πρωτη επανεκκινηση δεν ενεργοποιειται με τιποτα το wifi. Ολα αυτα τα εκανα 2 φορες με τα ιδια αποτελεσματα. Φορματ data εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) cocous said: Του cloudy η ρομ ειναι αψογη και δεν εχει θεμα με το wifi. Eκανες κατι αλλο? cocous said: Φορματ data εκανες? Οχι δεν εκανα μονο factory reset εκανα..αρα να κανω φορματ data μετα factory rest και φλασαρισμα? Edited May 9, 2015 by panosz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 panosz1 said: Οχι δεν εκανα απευθειας factory reset εκανα..αρα να κανω φορματ data μετα factory rest και φλασαρισμα? Λοιπον φορματ data γραφοντας yes ολα τα wipes εκτος external και otg Φλασσαρισμα την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 panosz1 said: Οχι δεν εκανα μονο factory reset εκανα..αρα να κανω φορματ data μετα factory rest και φλασαρισμα? Κάνε wipe system μόνο στο recovery και περνα από πάνω πάλι την rom θα είσαι οκ μετά.Ποτε δεν κάνω μόνο factory reset γιατί δεν κάνει wipe το system πάντα full wipe(cache,dalvik,data,system) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Εάν χρειαστεί να σταλεί στο service πως γίνεται unroot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 giannik said: Εάν χρειαστεί να σταλεί στο service πως γίνεται unroot? με flashtool φλασσαρεις stock kdz και εισαι ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλησπέρα παιδιά έχω βάλει cyanogenmod 12 μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορώ να βάλω άλλη εφαρμογή στην κάμερα και πως... Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παιδια προσπαθησα να βάλω το xposed frame work και ειχα αυτη την ειδοποίηση που φαινεται παρακατω στο screenshot.Να πατησω install?Δοκιμασα να ψαξω solution αλλα δεν βρηκα καποια λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 cocous said: με flashtool φλασσαρεις stock kdz και εισαι ετοιμος Υπάρχει κάποιο link που δείχνει την διαδικασία; Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Ενα θέμα που πρέπει να ρωτήσω είναι αν η ασφάλεια του τηλεφώνου μετά από root γίνεται ευπαθείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 morcheeba said: Ενα θέμα που πρέπει να ρωτήσω είναι αν η ασφάλεια του τηλεφώνου μετά από root γίνεται ευπαθείς; Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Εννοώ οτι το τηλέφωνο δεν έχει ασφάλεια από παρίσακτους γενικά εύκολα μπορείς να πάθεις ζημιά ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- vag74 said: Τι εννοείς; Εννοώ οτι το τηλέφωνο δεν έχει ασφάλεια από παρίσακτους γενικά εύκολα μπορείς να πάθεις ζημιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 morcheeba said: Εννοώ οτι το τηλέφωνο δεν έχει ασφάλεια από παρίσακτους γενικά εύκολα μπορείς να πάθεις ζημιά ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοώ οτι το τηλέφωνο δεν έχει ασφάλεια από παρίσακτους γενικά εύκολα μπορείς να πάθεις ζημιά Δεν ισχύει και ίσως με ρουτ να υπάρχουν πιο ασφαλή εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Nickozzz said: Παιδια προσπαθησα να βάλω το xposed frame work και ειχα αυτη την ειδοποίηση που φαινεται παρακατω στο screenshot.Να πατησω install?Δοκιμασα να ψαξω solution αλλα δεν βρηκα καποια λυση. To xposed φλασάρεται και δεν εγκαθίσταται. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 vag74 said: Δεν ισχύει και ίσως με ρουτ να υπάρχουν πιο ασφαλή εφαρμογές. Ετσι λες εσύ! Ούτε το linux δεν δουλεύω με root privileges. Κάποιο executable τρέχει για πλάκα και σου κάνει ζημιά Αν δεν σε πείθω κάνε το banking σου Πάντως το 90% των ιών σε κινητά ειναι σε android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 morcheeba said: Ετσι λες εσύ! Ούτε το linux δεν δουλεύω με root privileges. Κάποιο executable τρέχει για πλάκα και σου κάνει ζημιά Αν δεν σε πείθω κάνε το banking σου Πάντως το 90% των ιών σε κινητά ειναι σε android Φίλε μου εγω2δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ούτε έχω διαβάσει στο xda κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με ιούς στο android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 vag74 said: Κάνε wipe system μόνο στο recovery και περνα από πάνω πάλι την rom θα είσαι οκ μετά.Ποτε δεν κάνω μόνο factory reset γιατί δεν κάνει wipe το system πάντα full wipe(cache,dalvik,data,system) Ολα καλα!σας ευχαριστω πολυ παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παιδια εχω μια ερωτησαη περασα την cloudy 2.2 μαζι με δυο σκριπτακια για smooth και εξοικονομιση μπαταριας μου εβγαλε 4 ωρες οθονη με 10% μπαταρια μονο σε wifi και η οθονη 50% μονιμα και παιχνιδια καλα σχετικα με το πρωτο 3ωρο που ειδαι σε στοκ η ερωτηση ειναι αξιζει να βαλω την cloudy 1.2 δλδ να γυρισω σε κιτκατ θα εχει διαφορα στην μπαταρια προς το καλυτερο γενικα διαβαζω ναι αλλα αν εχει καποιος να μου πει με νουμερα να μου πει το προτιμώ. Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts