Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

panosz1 said:
Καλημερα σε ολους!

Περασα την cloudy 2.2 αλλα ως τωρα δεν εχω δει καποια διαφορα..τι θα μπορουσα να κανω για να την εκμεταλλευτω οσο το δυνατον καλυτερα?

SOS!!!

Προβλημα με το wifi παιδια..ειναι μονιμα ανενεργο και ας δειχνει οτι ειναι ενεργο στο notification ενω στις ρυθμισεις/wifi δεν ενεργοποιειται με τιποτα.ας βοηθησει καποιος!!

Edited by panosz1

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

panosz1 said:
SOS!!!

Προβλημα με το wifi παιδια..ειναι μονιμα ανενεργο και ας δειχνει οτι ειναι ενεργο στο notification ενω στις ρυθμισεις/wifi δεν ενεργοποιειται με τιποτα.ας βοηθησει καποιος!!

Μπες recovery και κάνε wipe cache και dalvik μετά reboot system.

Καλησπερα σε ολους!!!Ψάχνοντας διαφορα για το g3 μας, επεσε το ματι μου σε ενα screenshot με τα on-screen buttons να ειναι σε χρωμα πορτοκαλι..Υπαρχει κατι τετοιο που να μπορουμε να βαλουμε στη συσκευη(ειναι καποιο mod ή κατι αντιστοιχο)??Ειμαι rooted με την μαμα Loli..Και για του λογου το αληθες παραθετω και το screen-shot.

Nickozzz said:
Καλησπερα σε ολους!!!Ψάχνοντας διαφορα για το g3 μας, επεσε το ματι μου σε ενα screenshot με τα on-screen buttons να ειναι σε χρωμα πορτοκαλι..Υπαρχει κατι τετοιο που να μπορουμε να βαλουμε στη συσκευη(ειναι καποιο mod ή κατι αντιστοιχο)??Ειμαι rooted με την μαμα Loli..Και για του λογου το αληθες παραθετω και το screen-shot.

Υποθετω οτι αυτα ειναι σε κιτκατ και τα εχει κανει με xposed installer.

vag74 said:
Μπες recovery και κάνε wipe cache και dalvik μετά reboot system.

Δεν εγινε τιποτα..καμια αλλη ιδεα υπαρχει η να το επαναφερω στη στοκ?

panosz1 said:
Δεν εγινε τιποτα..καμια αλλη ιδεα υπαρχει η να το επαναφερω στη στοκ?

Του cloudy η ρομ ειναι αψογη και δεν εχει θεμα με το wifi.

Eκανες κατι αλλο?

cocous said:

Eκανες κατι αλλο?

Λοιπον..ρουταρα το τηλεφωνο και μπηκα σε recovery μετα εκανα wipe και factoty reset και φλασαρα την cloudy 2.2. Ολα πηγαν καλα και εεγναν ολες οι ενημερωσεις απο τις εφαρμογες αλλα με το που εκανα την πρωτη επανεκκινηση δεν ενεργοποιειται με τιποτα το wifi.

Ολα αυτα τα εκανα 2 φορες με τα ιδια αποτελεσματα.

panosz1 said:
Λοιπον..ρουταρα το τηλεφωνο και μπηκα σε recovery μετα εκανα wipe και factoty reset και φλασαρα την cloudy 2.2. Ολα πηγαν καλα και εεγναν ολες οι ενημερωσεις απο τις εφαρμογες αλλα με το που εκανα την πρωτη επανεκκινηση δεν ενεργοποιειται με τιποτα το wifi.

Ολα αυτα τα εκανα 2 φορες με τα ιδια αποτελεσματα.

Φορματ data εκανες?

cocous said:

Eκανες κατι αλλο?

cocous said:
Φορματ data εκανες?

Οχι δεν εκανα μονο factory reset εκανα..αρα να κανω φορματ data μετα factory rest και φλασαρισμα?

Edited by panosz1

panosz1 said:
Οχι δεν εκανα απευθειας factory reset εκανα..αρα να κανω φορματ data μετα factory rest και φλασαρισμα?

Λοιπον φορματ data γραφοντας yes

ολα τα wipes εκτος external και otg

Φλασσαρισμα την ρομ

panosz1 said:
Οχι δεν εκανα μονο factory reset εκανα..αρα να κανω φορματ data μετα factory rest και φλασαρισμα?

Κάνε wipe system μόνο στο recovery και περνα από πάνω πάλι την rom θα είσαι οκ μετά.Ποτε δεν κάνω μόνο factory reset γιατί δεν κάνει wipe το system πάντα full wipe(cache,dalvik,data,system)

Καλησπέρα παιδιά έχω βάλει cyanogenmod 12 μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορώ να βάλω άλλη εφαρμογή στην κάμερα και πως...

Ευχαριστώ πολύ...

Παιδια προσπαθησα να βάλω το xposed frame work και ειχα αυτη την ειδοποίηση που φαινεται παρακατω στο screenshot.Να πατησω install?Δοκιμασα να ψαξω solution αλλα δεν βρηκα καποια λυση.

cocous said:
με flashtool φλασσαρεις stock kdz και εισαι ετοιμος

Υπάρχει κάποιο link που δείχνει την διαδικασία;

Ευχαριστώ:)

morcheeba said:
Ενα θέμα που πρέπει να ρωτήσω είναι αν η ασφάλεια του τηλεφώνου μετά από root γίνεται ευπαθείς;

Τι εννοείς;

Εννοώ οτι το τηλέφωνο δεν έχει ασφάλεια από παρίσακτους γενικά εύκολα μπορείς να πάθεις ζημιά

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

vag74 said:
Τι εννοείς;

Εννοώ οτι το τηλέφωνο δεν έχει ασφάλεια από παρίσακτους γενικά εύκολα μπορείς να πάθεις ζημιά

morcheeba said:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν ισχύει και ίσως με ρουτ να υπάρχουν πιο ασφαλή εφαρμογές.

Nickozzz said:
Παιδια προσπαθησα να βάλω το xposed frame work και ειχα αυτη την ειδοποίηση που φαινεται παρακατω στο screenshot.Να πατησω install?Δοκιμασα να ψαξω solution αλλα δεν βρηκα καποια λυση.

To xposed φλασάρεται και δεν εγκαθίσταται.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

vag74 said:
Δεν ισχύει και ίσως με ρουτ να υπάρχουν πιο ασφαλή εφαρμογές.

Ετσι λες εσύ! Ούτε το linux δεν δουλεύω με root privileges.

Κάποιο executable τρέχει για πλάκα και σου κάνει ζημιά

Αν δεν σε πείθω κάνε το banking σου

Πάντως το 90% των ιών σε κινητά ειναι σε android

morcheeba said:
Ετσι λες εσύ! Ούτε το linux δεν δουλεύω με root privileges.

Κάποιο executable τρέχει για πλάκα και σου κάνει ζημιά

Αν δεν σε πείθω κάνε το banking σου

Πάντως το 90% των ιών σε κινητά ειναι σε android

Φίλε μου εγω2δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ούτε έχω διαβάσει στο xda κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με ιούς στο android.

vag74 said:
Κάνε wipe system μόνο στο recovery και περνα από πάνω πάλι την rom θα είσαι οκ μετά.Ποτε δεν κάνω μόνο factory reset γιατί δεν κάνει wipe το system πάντα full wipe(cache,dalvik,data,system)

Ολα καλα!σας ευχαριστω πολυ παιδια!

Παιδια εχω μια ερωτησαη περασα την cloudy 2.2 μαζι με δυο σκριπτακια για smooth και εξοικονομιση μπαταριας

μου εβγαλε 4 ωρες οθονη με 10% μπαταρια μονο σε wifi και η οθονη 50% μονιμα και παιχνιδια καλα σχετικα με το πρωτο 3ωρο που ειδαι σε στοκ

η ερωτηση ειναι αξιζει να βαλω την cloudy 1.2 δλδ να γυρισω σε κιτκατ θα εχει διαφορα στην μπαταρια προς το καλυτερο γενικα διαβαζω ναι αλλα αν εχει καποιος να μου πει

με νουμερα να μου πει το προτιμώ.

Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις