Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε και εγω αυτο το θεμα ειχα αλλα κατεβασα autorec απο playstore και εβαλα twrp...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα το δοκιμάσω τώρα. Μετά λέω να περάσω την cloudy. Έχει να μου προσφέρει κάτι σε σχέση με τη stockμε root;

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μαλλον ηρθε η ωρα να ρουταρω και εγω το g3... Επειδη η ρομ της lg εχει lag θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει στοκ android ρομ για το κινητο μας... Δε θελω cm γιατι απο το νεξους θυμαμαι οτι και αυτη ηταν φορτωμενη. Υπαρχει δηλαδη τροπος να περασω τη στοκ ρομ που εχουν τα nexus? Ευχαριστω...

Προς το παρον φιλε δεν εχει βγει pure aosp για το δικο μας g3... Ενας developer στο xda ετοιμαζει omni rom για το κινητο μας που ειναι βασισμενη σε στοκ εντελως με καποιες τροποποιησεις και δεν θα εχει τα ιδια bug με τις cm12 based....(ετσι ελπιζω τουλαχιστον):cool:

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Προς το παρον φιλε δεν εχει βγει pure aosp για το δικο μας g3... Ενας developer στο xda ετοιμαζει omni rom για το κινητο μας που ειναι βασισμενη σε στοκ εντελως με καποιες τροποποιησεις και δεν θα εχει τα ιδια bug με τις cm12 based....(ετσι ελπιζω τουλαχιστον):cool:

Σε ευχαριστω πολυ... Αρα περιμενω...λογικα οταν βγει το g4 θα εχουμε καλυτερη υποστηριξη...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα το δοκιμάσω τώρα. Μετά λέω να περάσω την cloudy. Έχει να μου προσφέρει κάτι σε σχέση με τη stockμε root;

Πλέον μπορείς να περάσεις custom recovery με autorec. Η cloudy 2.2 έχει να σου προσφέρει debloated stock rom experience (εχουν σβηστεί αρκετές άχρηστες εφαρμογές) και πιο καινούρια base rom την 20K. Επίσης περιλαμβάνει το viper4android που σημαίνει καλύτερος ήχος σε αναπαραγωγή μουσικών κομματιων αν και αυτό ειναι υποκειμενικο. Προσωπικά το βρίσκω πολυ καλύτερο απο το στοκ. Αυτά και κάποιες άλλες μικροδιορθωσεις...

Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πέρασα τη cloudy η οποία μου φάνηκε πάρα πολύ καλη. Αλλά συνέβη το εξής και αναγκάστηκα να την βγάλω. Πέρασα xposed έχοντας κάνει backup σε twrp. Επειδή όμως τελικά δεν το ήθελα. Δοκίμασα μετά να κάνω επαναφορά του backup το οποίο δεν γινόταν. Mou έβγαζε κάποιο σφάλμα. Δοκίμασα να περάσω πάλι τη ρομ από την αρχή αλλά μου έβγαζε ότι το zip είναι κατεστραμμένο. Οπότε μέσω flashtool πέρασα στοκ και ξανά έκανα τη διαδικασία. Αλλά και πάλι το zip έλεγε ότι ήταν κατεστραμμνο. Δοκίμασα μια με το zip που είχα αλλά και κατέβασα τη ρομ πάλι. Οπότε τώρα είμαι σε stock. Αν κάποιος μπορεί να μου πει φταίει. Γιατί η ρομ Μ άρεσε πολυ

Το xposed ειναι σε εκδοση αλφα. Ουτε καν beta και βγαζει θεματα απο οσο ξερω. Πχ στα samsung δεν μπαινει καν. Δεν ειναι συμβατο με ολες τις ρομ

Το ήξερα αυτό. Απλά γιατί μετά δεν μπόρεσα μέσω twrp να κάνω restore το backup που είχα κάνει πριν το xposed; αλλά και μετά αφού έκανα flash τη stock και ξανά έκανα root και πέρασα twrp εκ νέου δεν μπορούσε να μου κάνει εγκατάσταση το zip της Rom. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήθηκε πρόβλημα σε hardware;

Το ήξερα αυτό. Απλά γιατί μετά δεν μπόρεσα μέσω twrp να κάνω restore το backup που είχα κάνει πριν το xposed; αλλά και μετά αφού έκανα flash τη stock και ξανά έκανα root και πέρασα twrp εκ νέου δεν μπορούσε να μου κάνει εγκατάσταση το zip της Rom. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήθηκε πρόβλημα σε hardware;

Το ποιοπιθανο ειναι να μην εγινε σωστά το backup. Γι αυτο και μετα σου ελεγε οτι ειναι κατεστραμμενο.

Το ποιοπιθανο ειναι να μην εγινε σωστά το backup. Γι αυτο και μετα σου ελεγε οτι ειναι κατεστραμμενο.

Στο backup κολλούσε όταν έκανε restore System. Αλλά μετά δεν μου περνούσε ούτε το zip της κανονικής Rom. Ακόμα και όταν περασα από την αρχη την twrp. Δεν ξέρω αν έκανα εγώ κάτι λάθος. Την ίδια διαδικασία ακολουθησα. Και την πρώτη πέτυχε. Ευχαριστώ για την απάντηση σπυ

Στο backup κολλούσε όταν έκανε restore System. Αλλά μετά δεν μου περνούσε ούτε το zip της κανονικής Rom. Ακόμα και όταν περασα από την αρχη την twrp. Δεν ξέρω αν έκανα εγώ κάτι λάθος. Την ίδια διαδικασία ακολουθησα. Και την πρώτη πέτυχε. Ευχαριστώ για την απάντηση σπυ

Σίγουρα έκανες σωστά το backup; Τσέκαρες ολα τα κουτάκια και σου έγραψε στο τέλος "backup complete in XXX seconds";

Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE

Σίγουρα έκανες σωστά το backup; Τσέκαρες ολα τα κουτάκια και σου έγραψε στο τέλος "backup complete in XXX seconds";

Ναι. Το έγραψε. Έκανε αρκετή ώρα βέβαια στο στάδιο md5 verification στο τελευταίο στάδιο δηλαδή

καλησπερα στη παρεα, δεν εχω διαβασει τα πιο πανω μηνυματα αλλα εχω θεμα με το g3.. το πηρα πριν απο 2 μερες οταν μπηκα σε wifi εκανε ενημερωσεις λειτουργικού κλπ.. το κινητο ζεσταίνει πολυ στο πισω μερος στο σημείο της καμερας επίσης η μπαταρια του ειναι αίσχος.. τρωει κατι κολληματα και οταν ξερω γω κανω επανεκκίνηση και ανοιξει μπορει να εχουν αλλαξει μονα τους τα εικονίδια στη αρχικη οθονη.. πολυ περίεργα πραγματα.. απο οσο θυμαμαι μια μερα που το ειχα με 4.4.2 ηταν ολα καλα τι μπορω να κανω? Edited by StathisCh9

οταν λες χαλια μπαταρια μπορει να το φορτιζεις και 3 φορες τη μερα?

ειχα παρομοια προβληματα και γυρισα πισω στην 4,4,2 και ειμαι αψογα

ειναι απο ευρωπη το κινητο?

οταν λες χαλια μπαταρια μπορει να το φορτιζεις και 3 φορες τη μερα?

ειχα παρομοια προβληματα και γυρισα πισω στην 4,4,2 και ειμαι αψογα

ειναι απο ευρωπη το κινητο?

με 3g και με τερμα κατω την οθονη δυσκολα 3 ωρες.. νομιζω οτι πρεπει να γυρισω πισω και εγω.. απο σκρουτζ ειναι ευ εγραφε.. νομιζω πως ναι

ναι καταλαβα ακριβως

η μονη λυση ειναι να γυρισεις στην προηγουμενη

εμενα ειναι απο ελβετια και εχει ακριβως το ιδιο θεμα

σκεψου το ειχα στη τσεπη και σε 4 ωρες χωρις να το ανοιξω εχανε 80 %

αν κανεις αυτο που σου λεω θα δεις αλλο κινητο μην απογοητευεσαι

lg phone from

κατεβασε αυτο για να δεις απο που ειναι το κινητο

ναι καταλαβα ακριβως

η μονη λυση ειναι να γυρισεις στην προηγουμενη

εμενα ειναι απο ελβετια και εχει ακριβως το ιδιο θεμα

σκεψου το ειχα στη τσεπη και σε 4 ωρες χωρις να το ανοιξω εχανε 80 %

αν κανεις αυτο που σου λεω θα δεις αλλο κινητο μην απογοητευεσαι

lg phone from

κατεβασε αυτο για να δεις απο που ειναι το κινητο

provider μου λεει Poland! Πως θα γυρισω πισω; ειναι ευκολο;

αν δεις μερικες σελιδες πισω εχω γραψει και εγω για το ιδιο

ακολουθα τις οδηγιες που μου εδωσαν τα παιδια και θα το βρεις

καλησπερα στη παρεα, δεν εχω διαβασει τα πιο πανω μηνυματα αλλα εχω θεμα με το g3.. το πηρα πριν απο 2 μερες οταν μπηκα σε wifi εκανε ενημερωσεις λειτουργικού κλπ.. το κινητο ζεσταίνει πολυ στο πισω μερος στο σημείο της καμερας επίσης η μπαταρια του ειναι αίσχος.. τρωει κατι κολληματα και οταν ξερω γω κανω επανεκκίνηση και ανοιξει μπορει να εχουν αλλαξει μονα τους τα εικονίδια στη αρχικη οθονη.. πολυ περίεργα πραγματα.. απο οσο θυμαμαι μια μερα που το ειχα με 4.4.2 ηταν ολα καλα τι μπορω να κανω?

Πιστεύω να έκανες factory reset αφού έκανε τις εγκαταστάσεις. Κάνε πρώτα ένα factory reset και μετά έλεγξε το για θερμοκρασίες. Το πιο πιθανό είναι μην είχαν κάτσει καλά οι αναβαθμίσεις.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

με επαναφορα εργοστασιακων ξαναπερναει την 5 μονο του δεν παει πισω

και δεν αλλαζει κατι στην εγκατασταση

Κώστα για αυτό του λέω να κάνει επαναφορά, προκειμένου να μη μπεί στη διαδικασία να ξανά φλασάρει kdz αρχείο της kk. Και πίστεψε με πως με μία απλή επαναφορά, κατά 90% θα πάψει να έχει τα θέματα υπερθερμάνσεως της cpu.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

δεν διαφωνω απλα επειδη μου ετυχε ακριβως πριν μια βδομαδα δεν αλλαξε απολυτως τιποτα με επαναφορα

την προσωπικη μου εμεπιρια με αυτο το θεμα λεω :)

και αν δεν ειχατε βοηθησει ολοι θα ηταν ενα με τον τοιχο τωρα

αλλα πραγματικα μετα το ροοτ που του εκανα και εβαλα 4.4.2 ευχαριστιεμαι κινητο

δεν διαφωνω απλα επειδη μου ετυχε ακριβως πριν μια βδομαδα δεν αλλαξε απολυτως τιποτα με επαναφορα

την προσωπικη μου εμεπιρια με αυτο το θεμα λεω :)

και αν δεν ειχατε βοηθησει ολοι θα ηταν ενα με τον τοιχο τωρα

αλλα πραγματικα μετα το ροοτ που του εκανα και εβαλα 4.4.2 ευχαριστιεμαι κινητο

Κανένα πρόβλημα. Καλό είναι να μεταφέρουμε τις εμπειρίες μας προκειμένου να βοηθούμε άλλους φίλους αναγνώστες.

Ναι αλλά μην τα κάνουμε όλα τραγικά. 80% σε λίγες ώρες και σε αναμονή δεν μου έχει τύχει ποτέ.εκτός αν τρέχει κάτι στο background. Κάνε factory reset και δεν χρειάζεται να γυρνάς σε kk.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις