blade_ Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Η εφαρμογή κάμερας που έχει από μαμά το OnePlus One είναι η Next Camera. Γενικώς στα thread του OnePlus γράφεται από τους χρήστες ότι είναι πολύ καλύτερη από την AOSP κάμερα ή αυτή της Google. Γι' αυτό και σε ρώτησα. ;) χμ δε το ξερω γιατι ουτε εκεινη χρησιμοποιησα :p παντως ακομα και με τη google camera,βγαζει αρκετα ικανοποιητικες Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 χμ δε το ξερω γιατι ουτε εκεινη χρησιμοποιησα :p παντως ακομα και με τη google camera,βγαζει αρκετα ικανοποιητικες Τελικά ποια aosp φόρεσες? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Καλημερα παιδια. Βασικα εχω μια απορια και ρωταω μηπως και γνωριζει κανενας. Στις ρυθμισεις τις συσκευης στην καρτελα που λεει το imei υπαρχει απο κατω μια πληροφορια που λει imei SV. Ξερει κανενας τι σημαινει? Διοτι σε καθε ρομ που φλασσαρω συνηθως αλλαζει. Εντωμεταξυ οταν πηρα το κινητο φορουσε την στοκ Ιταλικη κιτκατ και το ξεκλειδωσα αμεσως βαζοντας διαφορες custom λολιποπ. Ειχα παρατησησει οτι με κιτκατ αυτο ητανε 04 και οταν περνουσα λολιποπ αλλαζε σε 10 συνηθως. Τωρα τελευταια ειδα οτι σε λολιποπ το gps δεν δουλευε καλα και ειχα συχνες αποσυνδεσεις. Ετσι σκεφτηκα να ξανακανω το κινητο μαμα αλλα αντι τις Ιταλικης 10L περασα την EU 10L. Στο καπακι ρουτ και recovery και αμεσως chupachup. Απλα θα πω οτι για περιεργο κατα μενα λογω το GPS δουλευει τωρα αψογα με δυνατοτερο σημα,πολυ γρηγορο κλειδωμα και χωρις καμια αποσυνδεση. Απλα το μονο που παρατηρησα ειναι οτι το imei SV εκει που απο 04 στην κιτκατ γινοτανε 10 στην λολιποπ, τωρα παρεμεινε 04. Λετε να παιζει ρολο? Εσεις με lolipop τι αριθμο εχετε αν ειναι ευκολο ετσι για να δω τι παιζει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Καλημερα παιδια. Βασικα εχω μια απορια και ρωταω μηπως και γνωριζει κανενας. Στις ρυθμισεις τις συσκευης στην καρτελα που λεει το imei υπαρχει απο κατω μια πληροφορια που λει imei SV. Ξερει κανενας τι σημαινει? Διοτι σε καθε ρομ που φλασσαρω συνηθως αλλαζει. Εντωμεταξυ οταν πηρα το κινητο φορουσε την στοκ Ιταλικη κιτκατ και το ξεκλειδωσα αμεσως βαζοντας διαφορες custom λολιποπ. Ειχα παρατησησει οτι με κιτκατ αυτο ητανε 04 και οταν περνουσα λολιποπ αλλαζε σε 10 συνηθως. Τωρα τελευταια ειδα οτι σε λολιποπ το gps δεν δουλευε καλα και ειχα συχνες αποσυνδεσεις. Ετσι σκεφτηκα να ξανακανω το κινητο μαμα αλλα αντι τις Ιταλικης 10L περασα την EU 10L. Στο καπακι ρουτ και recovery και αμεσως chupachup. Απλα θα πω οτι για περιεργο κατα μενα λογω το GPS δουλευει τωρα αψογα με δυνατοτερο σημα,πολυ γρηγορο κλειδωμα και χωρις καμια αποσυνδεση. Απλα το μονο που παρατηρησα ειναι οτι το imei SV εκει που απο 04 στην κιτκατ γινοτανε 10 στην λολιποπ, τωρα παρεμεινε 04. Λετε να παιζει ρολο? Εσεις με lolipop τι αριθμο εχετε αν ειναι ευκολο ετσι για να δω τι παιζει. Ευχαριστω. Με stock Lolipop έχω 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Με stock Lolipop έχω 10 οκ ενταξει το βρηκα. Εχει να κανει με το cust.img Αν η ρομ εχει cust.img αλλαζει. Αν οχι παραμενει το ιδιο. Ας πουμε η chupa δεν εχει και γι αυτο παρεμεινε 04 που ειχε η κιτκατ. Επιτηδες φλασσαρα android now και εγινε 10 και εκανα καπακι restore σε chupa και εξακολουθει να ειναι 10. Γενικα εχει να κανει με την περιοχη. Το θεμα ειναι αν αυτο μου επηρεαζει το gps. Θα το δοκιμασω και βλεπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Με stock Lolipop έχω 10 Εγώ με custom lollipop από την αρχή, ποτέ δεν πήγα σε stock lollipop μιας και αμέσως την 10L την ρούταρα και έβαλα Android Now lollipop και έχοντας αλλάξει αρκετές, με CC 4.2 τώρα έχω SV 10. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Εγώ με custom lollipop από την αρχή, ποτέ δεν πήγα σε stock lollipop μιας και αμέσως την 10L την ρούταρα και έβαλα Android Now lollipop και έχοντας αλλάξει αρκετές, με CC 4.2 τώρα έχω SV 10. Εγινε 10 απο την android now διοτι εχει cust.img μεσα στο zip. Η chupa δεν εχει οποτε οτι και να ειχες πριν παρεμεινε το ιδιο. Το gps δουλευει καλα σε σενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Εγινε 10 απο την android now διοτι εχει cust.img μεσα στο zip. Η chupa δεν εχει οποτε οτι και να ειχες πριν παρεμεινε το ιδιο. Το gps δουλευει καλα σε σενα? όποτε έχω χρειαστεί ναι. Μια χαρά. Δεν το χρησιμοποιώ και πολύ βέβαια! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 (edited) όποτε έχω χρειαστεί ναι. Μια χαρά. Δεν το χρησιμοποιώ και πολύ βέβαια! Κοιτα εμενα με λολιποπ στην ωρα ειχα 4-5 αποσυνδεσεις ενω με κιτκατ πηγαινε αψογα. Μετα απο αυτο που εκανα γυρνωντας σε εργοστασιακη κιτκατ και μετα custom lolipop εστρωσε. Τωρα που μου αλλαξε παλι το IMEI SV θα το δοκιμασω αλλα μπορει να ειναι και συμπτωση αυτο και να μην ειχε κατσει καλα κατι στην αρχη την πρωτη φορα. Edit: Λοιπον παιδια μολις περαστηκε το cust.img της λολιποπ παλι κανει τα ιδια. Οποτε αυτό φταιει. Τωρα αναγκαστηκα θα πρέπει να φλασσαρω το cust της κιτκατ η να βάλω το καθεαυτου ιταλικό της λολιποπ οπως το τηλ μου και να δω. Τι κουλο ομως ειναι και αυτό. Τόσα κινητα τετοια χαζά δεν εχω συναντησει. Edited March 4, 2015 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Ερώτηση ίσως λίγο χαζή. Για 16αρι και 32αρι φορτώνουμε την ίδια custom Rom? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 ναι την ίδια Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Κοιτα εμενα με λολιποπ στην ωρα ειχα 4-5 αποσυνδεσεις ενω με κιτκατ πηγαινε αψογα. Μετα απο αυτο που εκανα γυρνωντας σε εργοστασιακη κιτκατ και μετα custom lolipop εστρωσε. Τωρα που μου αλλαξε παλι το IMEI SV θα το δοκιμασω αλλα μπορει να ειναι και συμπτωση αυτο και να μην ειχε κατσει καλα κατι στην αρχη την πρωτη φορα. Edit: Λοιπον παιδια μολις περαστηκε το cust.img της λολιποπ παλι κανει τα ιδια. Οποτε αυτό φταιει. Τωρα αναγκαστηκα θα πρέπει να φλασσαρω το cust της κιτκατ η να βάλω το καθεαυτου ιταλικό της λολιποπ οπως το τηλ μου και να δω. Τι κουλο ομως ειναι και αυτό. Τόσα κινητα τετοια χαζά δεν εχω συναντησει. Θύμισε μου τι κάνει / διορθώνει το cust. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Θύμισε μου τι κάνει / διορθώνει το cust. Το cust εχει να κανει με την περιοχη αλλα και παλι κατι δεν μου κολλαει. Οπως ειπα αναλογα πιο cust βαλεις αλλαζει και το imei sv και σε αυτο ειμαι 100% σιγουρος. Τωρα για το gps μου φαινεται πολυ κουλο αλλα μπορει να φταιει και καποια εφαρμογη που βαζω και με την λολιποπ εχει παρενεργειες. Θα το βρω που θα πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Χαιρετώ το forum.Νέος κάτοχος εδώ.. 32αρι :cool::cool::cool: Μου ήρθε με kitkat του έκανα root,του πέρασα recovery πήρα και ένα backup και αύριο λέω να του περάσω custom lollipop Crash η chupa??? Ο τονος του λευκού της οθόνης δεν είναι πολύ θερμός στην kitkat; Δηλαδή το άσπρο δεν είναι άσπρο άσπρο..εν αντιθέσει με το g2 της κοπέλας μου Θα το ήθελα πιο ψυχρό..παίζει καμια modιά η να ψάξω για color balance εφαρμογή?? Άιντε και καλά φλασαρίσματα :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Χαιρετώ το forum.Νέος κάτοχος εδώ.. 32αρι :cool::cool::cool: Μου ήρθε με kitkat του έκανα root,του πέρασα recovery πήρα και ένα backup και αύριο λέω να του περάσω custom lollipop Crash η chupa??? Ο τονος του λευκού της οθόνης δεν είναι πολύ θερμός στην kitkat; Δηλαδή το άσπρο δεν είναι άσπρο άσπρο..εν αντιθέσει με το g2 της κοπέλας μου Θα το ήθελα πιο ψυχρό..παίζει καμια modιά η να ψάξω για color balance εφαρμογή?? Άιντε και καλά φλασαρίσματα :D :D Και οι 2 ρομ είναι καλές. Η CC θα βγάλει updates και έχει και το θέμα του kickoff που προσωπικά επειδή κάνει ελάχιστο το κινητό να "αοσπίζει" είναι ότι πιο όμορφο και απλό έχω δει σε θέμα. Η Crash κερδίζει στα σημεία θα έλεγα αλλά δεν θα βγάλει καινούριες εκδόσεις οπότε μέχρι την 20H θα μπορείς να την έχεις. Και τώρα κάτι άσχετο με τα παραπάνω. Δεν άντεξα και έβαλα τελικά aosp/cm. Resurrection remix καταστάλαξα τελικά. Έβαλα και Snap HDR. Ε εκεί χάθηκα. 100.000 ρυθμίσεις. Τώρα κατάλαβα την LG που έκανε τόσο απλή την εφαρμογή της κάμερας της. Τόσες ρυθμίσεις που έχει η Snap δεν ξέρω τι φτιάχνει η κάθε μία και τι πρέπει να αλλάξω για να δω διαφορετικό αποτέλεσμα. Πραγματικά χάθηκα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 αυτό με την σναπ καμ ισχύει το είχα αναφέρει κιόλας, αλλά βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες.τράβηξα το ίδιο αντικείμενο με σναπ και με xcam και δεν υπήρχε καμία διαφορά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 αυτό με την σναπ καμ ισχύει το είχα αναφέρει κιόλας, αλλά βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες.τράβηξα το ίδιο αντικείμενο με σναπ και με xcam και δεν υπήρχε καμία διαφορά. Θυμάσαι ρυθμίσεις? Έτσι για να δω αν χρειάζεται κάτι να αλλάξω? Και μένα πάντως τα πρώτα δείγματα που έχω πάρει είναι καλά. Οπότε μένει να δώ πως θα τα πάει και η resurrection από θέμα σταθερότητας και μπαταρίας. Και να ψάξω να βρω το port του remote ή κάποιο άλλο από play store. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 με τις default έπαιζα, αλλά για κοντινή να μην είναι θολή ανακάλυψα πως θέλει να κάνεις εστίαση πρώτα. αν θες το quickremote, http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/app-quickremote-port-aosp-t2929146 η cm12 έχει να ανοίγει η οθόνη με διπλό ταπ που ήταν αυτό που θα μου έλειπε από την lg, οπότε είμαι μια χαρά έτσι.ακόμα και στην εξοικονόμηση μπαταρίας που την έχω ρυθμίσει πάει απίστευτα.το μόνο θέμα που έχω είναι με τον ήχο κλήσης, δεν παίρνει αυτούς που έχω κατεβασμένους Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 με τις default έπαιζα, αλλά για κοντινή να μην είναι θολή ανακάλυψα πως θέλει να κάνεις εστίαση πρώτα. αν θες το quickremote, http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/app-quickremote-port-aosp-t2929146 η cm12 έχει να ανοίγει η οθόνη με διπλό ταπ που ήταν αυτό που θα μου έλειπε από την lg, οπότε είμαι μια χαρά έτσι.ακόμα και στην εξοικονόμηση μπαταρίας που την έχω ρυθμίσει πάει απίστευτα.το μόνο θέμα που έχω είναι με τον ήχο κλήσης, δεν παίρνει αυτούς που έχω κατεβασμένους Εμένα τους παίρνει κανονικά. Και τους κατεβασμένους, Τους έβαλες μέσα στον φάκελο media και μετά ringtones, notifications, alarms αναλόγως που θες να τους χρησιμοποιήσεις. Εγώ πάντα εκεί βάζω όποιον ήχο θέλω για καλύτερο αποτέλεσμα. Χρόνια τώρα. Όσο αναφορά το double tap, το έχει και μένα. Έτσι και αλλιώς CM12 based είναι αν δεν κάνω λάθος η Resurrection. Εγώ σε balanced το έχω και είμαι σε 5 ώρες με 1,5 ώρα οθόνης στο 86%. Μια χαρά δηλαδή. Καλά από smoothness δεν το συζητώ αλλά είναι λογικό. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 τον επιλέγει τον ήχο απλά δεν χτυπάει έτσι, χτυπάει με τον default.τα έριξα και μέσα στα ringtones αλλά τίποτα Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Ένας φίλος είχε αγοράσει ένα LG G3 16GB από Seven Spots το οποίο ήταν τελικά από Ιταλία και branded (TIM) κι έτσι είπα να ασχοληθώ λίγο και να του περάσω μια stock ευρωπαϊκή ROM. Διάβασα εδώ και στο XDA τους τρόπους flashαρίσματος (με .kdz ή .tot και .dll) και κατέβασα τα σχετικά αρχεία. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι: 1) Δοκιμάζω το αρχείο Europe Common 16G D85510A_00.kdz, το κινητό γυρνάει σε 4.4.2 και μετά με το LGMobile Support Tool βγαίνει η ενημέρωση για το Lollipop 5.0. Ολοκληρώνεται κανονικά η αναβάθμιση και όταν τελειώσω τις αρχικές ρυθμίσεις (γλώσσα, google account κλπ) λείπουν τα soft keys και το notification bar. Καμιά ιδέα; 2) Δοκιμάζω να flashάρω κατευθείαν Lollipop 5.0 με το αρχείο D85520h_00.kdz (το κατέβασα βάσει του IMEI του κινητού) και πάλι ολοκληρώνεται κανονικά η εγκατάσταση, αρχικές ρυθμίσεις κλπ αλλά μετά εμφανίζεται μόνο μια μαύρη οθόνη (αλλά αυτή τη φορά έχω soft keys και notification bar). Από περιέργεια δοκίμασα έναν άλλον launcher (Google Now) και δεν είχε κανένα θέμα. Κάτι τρέχει με τον stock launcher της LG σε αυτή την περίπτωση; 3) Δοκιμάζω τα αρχεία LGD855AT-00-V10e-EUR-XX-JUL-08-2014-16G+0.tot και LGD855_20140526_LGFLASHv160.dll, γυρνάει σε 4.4.2 χωρίς προβλήματα αλλά ξαφνικά αρχίζουν να γίνονται εγκαταστάσεις random εφαρμογών (γύρω στις 100, από Πολωνία, Γαλλία κλπ) χωρίς να μπορώ να τις σταματήσω ούτε να τις απενεργοποιήσω/απεγκαταστήσω. Οι εφαρμογές δεν είναι από το Play Store αλλά από το κέντρο ενημέρωσης εφαρμογών της LG. WTF?? Συγγνώμη για το μεγάλο post αλλά τα έχω ψιλοπαίξει από χθες που άρχισα να ασχολούμαι και θα ήθελα όποιος μπορεί να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση! : ) ΥΓ. Εννοείται ότι κάθε φορά έκανα factory reset (και CSE Flash). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Το ειχα πάθει και εγώ το 1ο Αν κατάλαβα καλά δεν ειναι σωστά αυτα τα αρχεία kdz Λυθηκε με αυτη τη μέθοδο. http://lgg3root.com/lg-g3-root/how-to-unrootunbrick-lg-g3/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas24 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Καλησπέρα παιδιά... Μήπως ξέρει κανείς σας αν ο Cloudy θα κάνει ξανά αναβάθμιση στην rom του η το έχει παρατήσει το θέμα... Ευχαριστώ. .. . . . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 πως βαζουν και τις δυο ωρες στην οθονη αριστερα και δεξια? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 πως βαζουν και τις δυο ωρες στην οθονη αριστερα και δεξια? Δεν έχω καταλάβει ακριβώς την ερώτηση σου. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts