Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά τρελή διαφορά δεν περίμενα να δώ... Πιστεύω όμως ότι είναι λίγο περισσότερο smooth. Αλλά είναι νωρίς και ίσως είναι placebo.

Google Pixel 9 Pro XL

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως αλλάζεις ρυθμίσεις στον στοκ launcher της xenon Edited by johny_pl
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Πως αλλάζεις ρυθμίσεις στον στοκ launcher της xenon

Παρατεταμένο κράτημα. Σαν να θες να βάλεις widget

Google Pixel 9 Pro XL

Ωραίος ευχαριστώ

Αυτό ισχύει πολύ καιρό τώρα. Και στον Nova έτσι πας. Άσχετο που ο nova έχει και εικονίδιο στον drawer

Google Pixel 9 Pro XL

ε νταξ noob εντελώς, δεν το είχα δει καν

υγ με το δικό του launcher η xenon hd πάει τραίνο, απίστευτα σμουθ.πως αλλάζει το χρώμα της γραμματοσειράς του launcher, έχω πόση ώρα το ψάχνω

Edited by johny_pl

Κατοχος του LG G3 16GB και εγω λοιπον, απο την τεταρτη μετα απο μια ανταλαγη με ενα p8 lite!

Οπως το πηρα ειχε περασμενη την cloudy 2.5,την κρατησα 2 μερες και χτες εβαλα την cm 12.1.

Εγκατεστησα κανονικα xposed μαζι με greenify, gravitybox, powernap και amplify οπως εχουν αναφερθει πιο πριν.

Η ερωτηση μου ειναι ποιον κερνελ να φλασαρω γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω ψιλομπερδευτει με τοσα που διαβασα και δεν εχω καταληξει καπου!

Έχει υπόψη του κάνεις κάποιον άλλο kernel γιατί τον Gabriel φαίνεται τον παράτησαν στην τύχη του?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

εγώ με gabriel ποτέ δεν πήγα καλά, πάντα reboot και μαύρες οθόνες είχα.αντίθετα ο nebula για aosp είναι απλά καταπληκτικός, δεν είχα το παραμικρό θέμα και τον δοκίμασα σε πολλές ρομ

εχω ρομ του cloudy μπορω να περασω κερνελ nebula ? μεσω ρεκοβερυ γινεται η αν ξερει καποιος με ποιον τροπο?
:ninja:

Ο eliminater πραγματικά κάνει τρομερή δουλειά. Ακόμα και κάποια test builds που μου δίνει για να δει κάποιες αλλαγές είναι φουλ σταθερά

Google Pixel 9 Pro XL

όχι δεν γίνεται, ο nebula kernel είναι για aosp ρομς και όχι για στοκ

ευχαριστω.και κριμα γιατι νομιζω θα εκανε καλη δουλεια αν πηγαινε και σε stockbased.

:ninja:

Nebula kernel

ευχαριστω!κατεβασα την 8.6 final που εχετε αρκετοι εδω.

τωρα θελει φλασαρισμα κανονικα με wipes και τα λοιπα?

επισης εχει και ενα αρχειο uninstaller στη σελιδα του κερνελ στο xda το φλασαρω και αυτο?

σορρυ για τις ερωτησεις αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με κερνελς και τα λοιπα!

Είναι για aosp roms, το τονίζω αυτό, δεν κάνει για στοκ cloudy κλπ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ AOSP.δεν θέλει wipes, τίποτα δεν θέλει, μόνο install τον κέρνελ αν έχετε ήδη κάποια aosp rom, cm12, resurection, slim, blisspop κλπ.το uninstall εννοείτε δεν χρειάζεται, είναι για φύγει ο κέρνελ

ευχαριστω!κατεβασα την 8.6 final που εχετε αρκετοι εδω.

τωρα θελει φλασαρισμα κανονικα με wipes και τα λοιπα?

επισης εχει και ενα αρχειο uninstaller στη σελιδα του κερνελ στο xda το φλασαρω και αυτο?

σορρυ για τις ερωτησεις αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με κερνελς και τα λοιπα!

1) Γιατί δεν κατεβάζεις το τελευταίο. Το 9.2Final. Πολλοί μπορεί να μην έχουμε ανανεώσει τις υπογραφές μας και να βλέπεις 8.6.

2) Wipes δεν χρειάζονται θεωρητικά αλλά εγώ πάντα κάνω wipe cache/davlik.

3) Το unistaller που λες δεν είναι του κέρνελ αλλά του UKM σε περίπτωση που είχες εσύ πριν κάποιο άλλο UKM έτσι ώστε να πατήσει το δικό του script σε καθαρό πεδίο. Πλέον όμως δεν χρειάζεται. Τα έχει ενσωματώσει όλα στο αρχείο που φλασάρεις για τον κέρνελ.

Υ.Γ.: Άσχετο με τα παραπάνω. Τελικά εγώ δεν θα ησυχάσω ποτέ... Νέα xenon αλλά και νέες LS και RR με 5.1.1_r24. Άντε πάλι καθαρές εγκαταστάσεις και φλασαρίσματα.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Καλημερα παιδες,

Απο την Παρασκευη εχω προχωρησει σε αγορα ενος LG G3s (το beat η αλλιως mini). Το προβλημα που εχω ειναι οτι με την αγορα απο τα κλασικα μαγαζακια του ιντερνετ (φανταζομαι ολοι ξερουμε σε ποια αναφερομαι και απο ποιο site) δεν αναγραφοταν οτι το κινητο ειναι σε συγκεκριμενο παροχο κινητης τηλεφωνιας. Σε καποια γραφει αλλα στο συγκεκριμενο επεσα λαχειο. Η αδελφη μου που το παρελαβε δυστυχως δεν ξερει πολλα απο αυτα για να το αντιληφθει αμεσως οποτε με τα πολλα εχουμε βρεθει με ενα καταπληκτικο κινητο το οποιο εχει ενα καρο εφαρμογες της TIM, με logo της εταιριας κατα το ανοιγμα κλεισιμο και ενα περιβαλλον που ειναι προσαρμοσμενο στα χρωματα και το στιλ.

Τωρα ξεκινησα να μπω στη διαδικασια να κανω το καθαρισμο αυτο. Νομιζω ομως πως εχω καπως λαθος εικονα για το πως γινεται η ολη διαδικασια. Εκανα χθες το rootαρισμα του κινητου ακολουθοντας καποιες οδηγιες απο το xda και με γνώμονα να κανω ενα "format" στο κινητο και μετα να περασω μια stock version της kitkat για τα lg lg3s. Προφανως ομως σε αυτο το σημειο καπου χαθηκα. Εχω κανει πολλες φορες φλασαρισματα στο παρελθον σε windows mobile και σε custom roms που τοτε μετρουσε αν και εβγαζαν καποια προβληματα αλλα τωρα με android πιστευω οτι δεν αξιζει τοσο το ρισκο ποσο μαλλον για χρηστες σαν την αδελφη μου που παιζει σε βασικο επιπεδο.

Οποτε μετα σκεφτηκα να ψαξω μηπως εχει καποιο τροπο να κανεις debranding στη συσκευη ετσι ωστε να διατηρησουμε και τα θεματα εγγυησης. Παλι ολο κατι αναφερεται αλλα τιποτα ιδιαιτερο. Μονο λυσεις καπως μπακαλιστηκες.

Το ιδανικο για τα δικα μου δεδομενα θα ηταν με καποιο τροπο να κανω ενα back up την τωρινη rom του κινητου και της εταιριας (ωστε οταν χρειαστεινα κανω unroot τη συσκευη για τα θεματα εγγυησης) και μετα να περασω την kitkat version οπως ερχονται τα κινητα που δεν ειναι κλειδωμενα σε εταιρια.

Τωρα αν εχετε καμια λιγοτερο ανωδυνη λυση ειμαι ολος αυτια! Χαχαχαχα!

Επισης αν εχετε να με παραπεμψετε πουθενα που να εχουν ηδη δωσει λυση σε αυτο θα σας ημουν ευγνώμων γιατι εχουν αναφερθει παρα πολλα στο forum και δε το παρακολουθω στενα.

Ευχαριστω παιδια.

διαβασε εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53452990&postcount=1

με τον παραπανω τροπο επαναφερεις το κινητο στην αρχικη του κατασταση:)

διαβασε εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53452990&postcount=1

με τον παραπανω τροπο επαναφερεις το κινητο στην αρχικη του κατασταση:)

Τα εχω διαβασει αυτα αλλα εχω ενα σωρο απορειες.

1. Αρχικα οταν λες επαναφερεις το κινητονστην αρχικη του κατασταση τι εννοεις? Του κινητου η αρχικη κατασταση ειναι η χαλια. Δηλαδη αυτη με της TIM τα καλουδια.

2. Στα αρχεια KDZ δε βρισκω το lg g3s d722 που ειναι η συσκευη. Εχει μονο τα μεγαλα τυπου d855. Γνωριζεις μηπως ποιο ειναι αυτο που μου κανει?

1)

Υ.Γ.: Άσχετο με τα παραπάνω. Τελικά εγώ δεν θα ησυχάσω ποτέ... Νέα xenon αλλά και νέες LS και RR με 5.1.1_r24. Άντε πάλι καθαρές εγκαταστάσεις και φλασαρίσματα.

με την xenon δεν έμεινα ευχαριστημένος, πολύ κόλλημα.φρίζαρε συχνά.όχι ότι είμαι με την cm εντελώς αλλά είναι η πιο σταθερή από τις aosp πιστεύω.θα αλλάξω πάλι γιατί με έχει πιάσει μανία φλασαρίσματος.κώστα εσύ τι προτείνεις?

Τα εχω διαβασει αυτα αλλα εχω ενα σωρο απορειες.

1. Αρχικα οταν λες επαναφερεις το κινητονστην αρχικη του κατασταση τι εννοεις? Του κινητου η αρχικη κατασταση ειναι η χαλια. Δηλαδη αυτη με της TIM τα καλουδια.

2. Στα αρχεια KDZ δε βρισκω το lg g3s d722 που ειναι η συσκευη. Εχει μονο τα μεγαλα τυπου d855. Γνωριζεις μηπως ποιο ειναι αυτο που μου κανει?

Μπορείς να βάλεις εδώ το ΙΜΕΙ σου:

http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1

Και θα σου δείξει κάποιες πληροφορίες για το κινητό σου όπως επίσης και το τελευταίο firmware για τη συσκευή σου! ΑΛΛΑ, προφανώς επειδή η συσκευή σου είναι branded, θα σου υποδείξει κάποιο KDZ πάλι της TIM. Βασικά για να είσαι εντάξει και στο θέμα της εγγύησης, αυτό πρέπει να φοράς όταν (και αν ποτέ) χρειαστείς το service.

Βλεποντας όμως ποιάς χώρας είναι το κινητό σου μπορείς να κατεβάσεις ένα KDZ που να είναι open. Μπορείς να βάλεις και άλλης χώρας ή π.χ. European open αρκεί να είναι για το D722. Απλά αν χρειαστείς εγγύηση θα ξαναβάλεις το δικό του (της ΤΙΜ).

Για KDZ θα δεις εδω:

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=99

Το firmware το περνάς με flash tool.

Ευχαριστω Titarasaudi. Ησουν κατατοπιστικος! Θα τα τσεκαρω το βραδακι που θα ειμαι σπιτι. Κατι ακομα. Θα χρειαστει καποια προσαρμογη ο bootloader για να κανω το οτιδηποτε η με flashαρισμενη τη συσκευη και το flash tool ειμαι οκ.

Φανταζομαι τα ελευθερα που ανεφερες πρεπει να ειναι οσα γραφουν απλα χωρα. Επισης ειναι ατι που πρεπει να κοιταξω στο v10c. Το v10 αναφερεται στο kitkat. Το επομενο γραμμα © ειναι κατι αναγκαιο?

Edited by dpnick

Ευχαριστω Titarasaudi. Ησουν κατατοπιστικος! Θα τα τσεκαρω το βραδακι που θα ειμαι σπιτι. Κατι ακομα. Θα χρειαστει καποια προσαρμογη ο bootloader για να κανω το οτιδηποτε η με flashαρισμενη τη συσκευη και το flash tool ειμαι οκ.

Φανταζομαι τα ελευθερα που ανεφερες πρεπει να ειναι οσα γραφουν απλα χωρα. Επισης ειναι ατι που πρεπει να κοιταξω στο v10c. Το v10 αναφερεται στο kitkat. Το επομενο γραμμα © ειναι κατι αναγκαιο?

Για bootloader δε χρειάζεται τίποτα, τα κάνει όλα το flash tool. Μόνο τους driver's θέλεις για τον υπολογιστή, αν δεν τους έχεις ήδη.

Σε κάποιο σημείο στη διαδικασία του flash tool θα πρέπει να επιλέξεις "Normal flash" ή "CSE flash", θα επιλέξεις το δεύτερο. Έτσι γίνεται καθαρή εγκατάσταση, απλά χάνεις τα πάντα απ' τη συσκευή σου!

Τα firmware V10 είναι Kit Kat και τα V20 lollipop.

Το άλλο γράμμα μετά (π.χ. a,b,c,g κτλ) δηλώνει τη σειρά που εκδόθηκαν ή κάποιο branded. Θεωρητικά όσο ποιό νέο τόσο καλύτερα...... αν και δεν είναι απόλυτο αυτό!

εχω το Lg g3 lg-d855 android 5,0, κερνελ 3,4,0

θελω να βαλω το xposed installer αλλα δεν ξερω πιο απο ολα να κατεβασω, υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει;;

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις