johny_pl Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 τώρα δεν έχω δεδομένα στο κινιτό αλλά όταν βάζω το αφήνω στο 2g και εγώ γιατί πιο πολύ μηνύματα στέλνω.ίσως κάποια εφαρμογή να μην συνεργάζεται καλά με την 5.0.χ τι να πω Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Πως? τι εκανες ακριβως? Στο XDA απ οτι διαβασα, παρα πολλοι, βαζουνε και ενα φυλλο χαλκου, παχους 0.5mm και θερμοαγωγιμη παστα. Αυτο εγω το θεωρω extreme για κινητο. Οποτε, εβαλα απλα ενα thermal pad 1mm και ολα τελεια τωρα. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Στο XDA απ οτι διαβασα, παρα πολλοι, βαζουνε και ενα φυλλο χαλκου, παχους 0.5mm και θερμοαγωγιμη παστα. Αυτο εγω το θεωρω extreme για κινητο. Οποτε, εβαλα απλα ενα thermal pad 1mm και ολα τελεια τωρα. ωραια! ευχαριστω πολυ !! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Προσπάθησα να περάσω με ρεκοβερυ την 20p αλλά έγραψε κάτι για αχρηστευση τις συσκευης[twrp].Μήπως θέλει φλασάρισμα με φλαςτουλ? Την κατέβασα από το λινκ, που δείχνει κάποιος φίλος πιο πίσω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 αν είναι kdz θέλει φλαστουλ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) oxi zip ειναι,απλα μηπως η προειδοποιηση ειναι ουτως η αλλως μονιμη στο twrp? η μηπως η 20p ειναι προγενεστερη,δεν ξερω τι να υποθεσω.το αρχειο γραφει D855 20P2.zip επισης κερνελ περναμε με ρεκοβερυ? edit τελικα την περασα,αλλα παρουσιασε καποια κολυματα με googleplay εκανα ρεσετ την εφαρμογη για να δουλεψει,και κολλησε κανενα 20λεπτο με της ληψεις ραδιοφωνου και αλλων εφαρμογων και ...ξαναγυρησα στην cloudy. Edited August 29, 2015 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Παιδιά, για downgrade σε κιτκατ απο λολλιποπ ακολουθούμε τον οδηγό με τα KDZ ή την TOT method; Ποια ειναι καλύτερη; Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Ρε παίδες cm12.1 πίστευα ότι θα δω μια απίστευτη μπαταρία και βλέπω αυτό [ATTACH]63798[/ATTACH][ATTACH]63799[/ATTACH] Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 όπως είπε και ο κώστας είναι θέμα τι χρησιμοποιείς, τι apps αν είσαι σε ήλιο, 3g κλπ.με την στοκ στην πρώτη φόρτιση δεν είχα καλά νούμερα αλλά τώρα με την 2η βλέπω διαφορά, ίδια νούμερα με cm.απλά μου κάνει κουλά με ρισταρτ και δεν ξέρω ποιο μοντ είναι Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 όπως είπε και ο κώστας είναι θέμα τι χρησιμοποιείς, τι apps αν είσαι σε ήλιο, 3g κλπ.με την στοκ στην πρώτη φόρτιση δεν είχα καλά νούμερα αλλά τώρα με την 2η βλέπω διαφορά, ίδια νούμερα με cm.απλά μου κάνει κουλά με ρισταρτ και δεν ξέρω ποιο μοντ είναι Μονο wifi .. Χρησιμοποιώ amplify greenify και δεν μπαίνει σε deep sleep καθόλου...:( Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Δες μήπως κάποια εφαρμογή στο κάνει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) Μονο wifi .. Χρησιμοποιώ amplify greenify και δεν μπαίνει σε deep sleep καθόλου...:( αλλαξε kernel η cm ακομα φτιαχνει το ενα χαλαει κατι αλλο. Δες με wakelock detector τι παιζει και δεν εχει deepsleep. Α τωρα ειδα της Pics. system OS κατι τρεχεις στο συστημα πατα πανω να δεις τι ειναι να σου πω. και στο download manager ισως το media scaner. βαλε pic με αυτα που τρεχει η πεσμου τα ονοματα τους να σου πω τι να κανεις. Edited August 30, 2015 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Παιδιά, για downgrade σε κιτκατ απο λολλιποπ ακολουθούμε τον οδηγό με τα KDZ ή την TOT method; Ποια ειναι καλύτερη; kdz δεν υπαρχει λογος για tot ειναι ταλαιπωρια. απλα φροντισε να βρεις kdz για 16gb η 32gb αναλογα τη G3 εχεις. αν θες root κανεις και απο lollipop δεν χρειαζεται downgrade νε σε KK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Μπα και σε μενα κολπα κανει του Cloudy.Λεω να περασω την stock με root.Εαν κρατησω backup μονο το data οι ρυθμισεις και τα wifi απο οσα εχω θα παραμεινουν; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) Όταν λες data τι ενοεις;φυσικά αν κάνεις αυτό που λες Πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση όποτε ρυθμίσεις χάνονται.φωτο Μουσική κλπ αντίγραφο στην εξωτερική μνήμη.επίσης επειδή έχω την ίδια αναφέρεις τι κόλπα σου κανει; Edited August 30, 2015 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Όταν λες data τι ενοεις;φυσικά αν κάνεις αυτό που λες Πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση όποτε ρυθμίσεις χάνονται.φωτο Μουσική κλπ αντίγραφο στην εξωτερική μνήμη.επίσης επειδή έχω την ίδια αναφέρεις τι κόλπα σου κανει; H cloudy μου εκανε μπερδεματα με την καμερα...δεν αναβε αμεσως το φως,το wifi κολαγε δραματικα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Αυτό με το φλας το πρόσεξα και εγώ.μάλλον πάω για στοκ που δεν έχει τέτοια προβληματα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Εγώ με στοκ βρήκα την υγεία μου! Βγάζω μια χαρά τη μέρα με μπαταρία και μου μένει και ένα 15-25% εκεί που πριν ηθελα φορτισμα κατά τις 9 το βράδυ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Εμένα πάντως με έπιασε η μανία φλασαρίσματος και δοκιμών και είπα να δώσω άλλη μία ευκαιρία στις CM και συγκεκριμένα στην RR με Nebula kernel. Αλλά έβαλα το προφίλ του bullet πάνω. Μένει να κάνω δοκιμές τώρα! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Εμένα πάντως με έπιασε η μανία φλασαρίσματος και δοκιμών και είπα να δώσω άλλη μία ευκαιρία στις CM και συγκεκριμένα στην RR με Nebula kernel. Αλλά έβαλα το προφίλ του bullet πάνω. Μένει να κάνω δοκιμές τώρα! Εμενα με εχει πιασει η μανια αλλαγης...Πηρε η δικια μου galaxy s6 edge και το μικροβιο αλλαγης εμφανιστηκε παλι.Πφφφ και δεν ξερω και τι να παρω.Κανενα απο τα καινουρια δεν γινεται ρουτ χωρις να χαθει η εγγυηση κι απο αυτονομια ειναι απλα για κλαμματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 εγω παλι δεν σκεφτομαι αλλαγη,ειναι πολυυυ νωρις,αλλα εχω καποια κριτηρια που πρεπει να εχει μια συσκευη,καρτα μνημης-μπαταρια αποσπωμενη-ραδιοφωνακι+το hardware. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Εμενα με εχει πιασει η μανια αλλαγης...Πηρε η δικια μου galaxy s6 edge και το μικροβιο αλλαγης εμφανιστηκε παλι.Πφφφ και δεν ξερω και τι να παρω.Κανενα απο τα καινουρια δεν γινεται ρουτ χωρις να χαθει η εγγυηση κι απο αυτονομια ειναι απλα για κλαμματα.. Εμενα με βλεπω να πηγαινω σε g4 premium. μεχρι τοτε, μενω εδω και απλα αραζω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Προσωπικά περιμένω review από Moto X και να βγεί και Huawei Nexus. Μέχρι τότε αναμονή και πείραγμα στο G3. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Προσωπικά περιμένω review από Moto X και να βγεί και Huawei Nexus. Μέχρι τότε αναμονή και πείραγμα στο G3. Κωστη περιμενω εντυπωσεις απο resurrection Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Κωστη περιμενω εντυπωσεις απο resurrection Θα δώσω σε 3-4 ημέρες... Ελπίζω να πάει καλά και να μείνω σε CM. Τώρα σετάρω προφίλ του κερνελ σε ανάλογο του bullet. Οπότε θα δούμε πως θα πάει... Όποιος έχει του bullet και μπορεί ας μου δώσει μερικά screenshot από τις ρυθμίσεις του. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts