Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον εγινε το ρουτ,τωρα θελω μια βοηθεια για το πως περναω ρεκοβερυ και ποιο,η αν παιζει ρεκοβερυ απο philz μερια.εψαξα στο youtube αλλα ολο για twrp λεει.ευχαριστω για τον κοπο σας.(και την υπομονη σας:O) επισης ενα τελευταιο(δεν ορκιζομαι)εσβησα μερικες εφαρμογες αλλα τα εικονιδια υπαρχουν ακομα,ετσι ειναι η κατι δεν πηγε καλα?

Κατέβασε από play store το LG g3 autorec lollipop για να σου εγκαταστήσει το recovery.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν σβήσεις εφαρμογές μετά κανείς reboot. Και δεν υπάρχουν πλέον.

Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται χθες βγήκε και ο νέος Gabriel kernel με τα fix.

Google Pixel 9 Pro XL

Παιδια δωστε ενα λινκ για να βρω με το ΙΜΕΙ την τελευταια εκδοση του λογισμικου μου. Το λινκ που εχει δωθει σε ενα παλαιοτερο οδηγο δεν ισχυει.

Παιδια δωστε ενα λινκ για να βρω με το ΙΜΕΙ την τελευταια εκδοση του λογισμικου μου. Το λινκ που εχει δωθει σε ενα παλαιοτερο οδηγο δεν ισχυει.

Κατέβασε το LG Home from απο το play store και όταν το τρεξεις θα σου βγάλει και το link που θες.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται χθες βγήκε και ο νέος Gabriel kernel με τα fix.

Αυτος που θα γινετε εγκατασταση μεσω αρομα;Κατι διαβασα που γραφετε αλλα δεν ειδα λινκ.

Αυτος που θα γινετε εγκατασταση μεσω αρομα;Κατι διαβασα που γραφετε αλλα δεν ειδα λινκ.

Όχι. Μέσω αρομα θα είναι για το προφίλ του bullet. Και αυτό μόνο για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν kernel auditor. Με synapse θα δώσει τις ρυθμίσεις και θα τις βάλει οποίος θέλει.

Google Pixel 9 Pro XL

Guest YiorgosA

Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω xposed ή οτιδήποτε που να δηλώνουμε στο σύστημα ο φάκελος downloads να αποθηκεύει από προεπιλογή στην sd?

Και ποια εφαρμογή χρησιμοποιητε για να εμφανίζει το reboot to recovery απο το μενού του power button?

Όχι. Μέσω αρομα θα είναι για το προφίλ του bullet. Και αυτό μόνο για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν kernel auditor. Με synapse θα δώσει τις ρυθμίσεις και θα τις βάλει οποίος θέλει.

Έχει βγει το νέο προφίλ του bullet; Γιατί έψαχνα στο thread στο xda αλλά δε βρήκα κάτι :s

Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω xposed ή οτιδήποτε που να δηλώνουμε στο σύστημα ο φάκελος downloads να αποθηκεύει από προεπιλογή στην sd?

Και ποια εφαρμογή χρησιμοποιητε για να εμφανίζει το reboot to recovery απο το μενού του power button?

Γιατί να υπάρχει μέσω xposed. Μπορείς να το κάνεις κανονικά και χωρίς να είσαι root. Για reboot χρησιμοποιώ εφαρμογή.

Έχει βγει το νέο προφίλ του bullet; Γιατί έψαχνα στο thread στο xda αλλά δε βρήκα κάτι :s

Όχι ακόμα. Αναμένουμε την δημοσίευση.

Google Pixel 9 Pro XL

Guest YiorgosA

Ποια χρησιμοποιείς για reboot?

Για τον φάκελο λήψεις πως τον αλλάζεις ώστε όλες οι σχετικές εφαρμογές του συστήματος να κατεβάζουν το οτιδήποτε απ ευθείας στην sd?

Για τον φάκελο λήψεις πως τον αλλάζεις ώστε όλες οι σχετικές εφαρμογές του συστήματος να κατεβάζουν το οτιδήποτε απ ευθείας στην sd?

Quick reboot

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

κάθε εφαρμογή ξεχωριστά

Google Pixel 9 Pro XL

Στην τελευταία έκδοση του Gabriel μπορούμε να περάσουμε το profile του bullet από την 4-7 με restore γιατί όσο και να δοκίμασα δεν μπαίνει.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλημερα παιδια!!Εχω ενα θεμα οταν ανοιγω τα δεδομενα κ εχω επιλογη 3g.Αν το εχω στο auto ενεργοποιουνται αλλα μονο 2g k 3g.cloudy 2.5 και το προφιλ του gabriel.Υπαρχει solution γιαυτο?..Γιατι δεν θελω να μπαινω μονιμως με 4g γιατι καιει πολυ περισσοτερα δεδομενα

Καλημερα παιδια!!Εχω ενα θεμα οταν ανοιγω τα δεδομενα κ εχω επιλογη 3g.Αν το εχω στο auto ενεργοποιουνται αλλα μονο 2g k 3g.cloudy 2.5 και το προφιλ του gabriel.Υπαρχει solution γιαυτο?..Γιατι δεν θελω να μπαινω μονιμως με 4g γιατι καιει πολυ περισσοτερα δεδομενα

Δεν πιάνω ακριβώς τι πρόβλημα έχεις??? Εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Το προφίλ του bullet εννοείς φαντάζομαι ή τον κέρνελ του gabriel.

Google Pixel 9 Pro XL

Δεν πιάνω ακριβώς τι πρόβλημα έχεις??? Εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Το προφίλ του bullet εννοείς φαντάζομαι ή τον κέρνελ του gabriel.

Απλά μερικές φορές φίλε Κώστα όταν άνοιγα τα δεδομένα απο το notification bar και στην επιλογη για το δικτυο οταν το είχα στο 3g δεν έπιανε κ άνοιγε μόνο τα δεδομένα με την επιλογή του auto. Αλλά σήμερα μου το έκανε κάνα 2 φορές άλλα εντάξει έπιασε τελικά.Το προφίλ του bullet μέσω του synapse εχω φίλε. Πάντως ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

Απλά μερικές φορές φίλε Κώστα όταν άνοιγα τα δεδομένα απο το notification bar και στην επιλογη για το δικτυο οταν το είχα στο 3g δεν έπιανε κ άνοιγε μόνο τα δεδομένα με την επιλογή του auto. Αλλά σήμερα μου το έκανε κάνα 2 φορές άλλα εντάξει έπιασε τελικά.Το προφίλ του bullet μέσω του synapse εχω φίλε. Πάντως ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.

Όλα ΟΚ λοιπόν... Εγώ ευτυχώς δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Υ.Γ. Έτοιμοι για φλασαρισμα το βράδυ με το νέο προφίλ του bullet :cool::cool:

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

εγώ το πρωί φλάσαρα τον 0.8.1-d 080815.δεν ξέρω αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι όλα αυτά.αν δεν ήταν η κάμερα θα είχα ήδη aosp

3η φορά που μου κολλάει το τηλ χωρίς να κάνει τίποτα με κερνελ απο γκάμπριελ.παω σε αοσπ.

Edited by johny_pl
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

εγώ το πρωί φλάσαρα τον 0.8.1-d 080815.δεν ξέρω αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι όλα αυτά.αν δεν ήταν η κάμερα θα είχα ήδη aosp

3η φορά που μου κολλάει το τηλ χωρίς να κάνει τίποτα με κερνελ απο γκάμπριελ.παω σε αοσπ.

Μάλλον δεν σου έκατσε καλά. Τον ubertc 6.0 έβαλες? Γιατί ίσως φταίει αυτό καθώς είναι experimental.

Βέβαια μπορεί να τυχαίνει και σε σένα... Όπως εμένα ας πούμε τυχαίνει με όλες τις CM όπου ακόμα υπάρχει το θέμα με το double tap να μην λειτουργεί κάποιες φορές και μετά από λίγο καθόλου. Έχω δοκιμάσει οποία ρομ και έκδοση θες με ότι κερνελ θες. Τίποτα. Συνεχίζει το πρόβλημα οπότε είπα δεν ξαναδοκιμαζω έως οτου βγει stable cm και όχι nightly.

Google Pixel 9 Pro XL

και τον ubertc δοκίμασα, αλλά και τον προηγούμενο και πάλι το έκανε.με τον cloudy είχα πάντα θέματα
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις