giorgos1966 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 (edited) Aντε καλωσόρισα και εγω στο G3! Κανα 2 ερωτησεις παιδια θελω να σας κανω:το καλωδιο και ο φορτιστης του G2 κανει για το G3; Οπως και τα ακουστικα ειναι τα ιδια και στα 2 μοντελα;Οι φωτογραφιες-βιντεο καλυτερα δεν ειναι να αποθηκευονται στην sd καρτα,ωστε να ειναι ποιο ελαφρια η κυριως καρτα;Και ενα τελευταιο με το QuickRemote:το συγχρονίζω με το κοντρολ του αποκοδικοποιητη μου αλλα δεν ακουει με τιποτα...Εχει θεμα αυτη η εφαρμογή; Edited July 27, 2015 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Είναι λογικό 44% μπαταρία οι εφαρμογές? Πολύ μου φαίνεται [ATTACH]63228[/ATTACH] απαντώ στον εαυτό μου.ήταν το ημερολόγιο και το ρολόι το πρόβλημα.για κάποιο λόγο είχαν πολύ wackelock, τα έκανα disable και βρήκα την υγεία μου.4 ώρες οθόνη και είμαι στο 30% Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Kαλησπερα.Στην CloudyG3 2.5 παιδια ποιο ειναι καλυτερα να επιλεξω: sharpening disable η ενα απο τα παρακατω που λενε sharpening set to 25% κτλ Sharpening disable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Παιδες Καλημέρα φοραω cloudy rom...σκέφτομαι να περασω xposed αλλα ακουω διαφορα...για πείτε δουλεύει κανονικα? Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Παιδες Καλημέρα φοραω cloudy rom...σκέφτομαι να περασω xposed αλλα ακουω διαφορα...για πείτε δουλεύει κανονικα? Αφού έχεις cloudy 2.5 είχες επιλέξει αρχικά να σου κάνει την προετοιμασία για xposed? Νομίζω υπάρχει θέμα με το smart notice και το weather αν και το weather εμένα το έχει. Παίζει κανονκότατα και πλέον το θεωρώ και απαραίτητο. Όποιος βάλει τον συνδυασμό των Greenify+donate σε συνδυασμό με amplify ρυθμισμένο σωστά και powernap θα καταλάβει τι εννοώ ότι είναι απαραίτητο. Φυσικά ο τρόπος εγκατάστασης του xposed έχει αλλάξει αλλά φαντάζομαι το έχεις ψάξει/διαβάσει λίγο το θέμα του στο xda. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Αφού έχεις cloudy 2.5 είχες επιλέξει αρχικά να σου κάνει την προετοιμασία για xposed? Νομίζω υπάρχει θέμα με το smart notice και το weather αν και το weather εμένα το έχει. Παίζει κανονκότατα και πλέον το θεωρώ και απαραίτητο. Όποιος βάλει τον συνδυασμό των Greenify+donate σε συνδυασμό με amplify ρυθμισμένο σωστά και powernap θα καταλάβει τι εννοώ ότι είναι απαραίτητο. Φυσικά ο τρόπος εγκατάστασης του xposed έχει αλλάξει αλλά φαντάζομαι το έχεις ψάξει/διαβάσει λίγο το θέμα του στο xda. Ναι το ειδα αλλα δεν το εβαλα.. Εχεις καποιο link? Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Ναι το ειδα αλλα δεν το εβαλα.. Εχεις καποιο link? http://forum.xda-developers.com/xposed/official-xposed-lollipop-t3030118 Διάβασε και δες και πως το κάνεις εγκατάσταση. Δεν κατεβάσεις απλώς ένα apk. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 το hd voice θελει ενεργοποιηση απο service menu? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Μπορω να το κάνω ροοτ με καποια εφαρμογή απο το app store??? Για λολιποπ μιλαω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 (edited) Μπορω να το κάνω ροοτ με καποια εφαρμογή απο το app store??? Για λολιποπ μιλαω Μακάρι να ήταν τόσο πολύ απλο. Όχι ότι είναι και δύσκολο. Για το xposed που είχε ρωτήσει ο mhproduction είχα γράψει έναν πολύ απλο οδηγό πριν μερικές εδώ μέσα αλλά κάποιος τον έσβησα. Γι'αυτό και δεν ξαναγράφω άλλον οδηγό. Edited July 28, 2015 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Σε ευχαριστώ γιατι αν θυμαμαι καλα καπως ετσι ειναι στα iphone to jailbreak το ειχε κανει ο αδερφος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 http://forum.xda-developers.com/xposed/official-xposed-lollipop-t3030118 Διάβασε και δες και πως το κάνεις εγκατάσταση. Δεν κατεβάσεις απλώς ένα apk. Σε ευχαριστώ πολυ φιλε Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Παιδια εχετε προβλημα εσεις με το QuickRemote;Σε εμενα το χειρηστηριο του αποκοδικοποιητη το συγχρονιζω αλλα τιποτα...δεν ακουει.Καποια λυση υπαρχει; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Κανένα πρόβλημα... Παίζει το OTE TV κανονικότατα Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Κανένα πρόβλημα... Παίζει το OTE TV κανονικότατα Λες να το βγαλω και να το ξανα εγκαταστησω;Αλλα που θα το βρω;:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Σήμερα αναμένεται και η νέα έκδοση του Gabriel Kernel για όποιον ενδιαφέρεται. Ακούγεται πολλά υποσχόμενη με έλεγχο μάλιστα ανά πυρήνα πλέον τόσο σε χρονισμό όσο και governor. Ο BuLLet στο δικό του προφίλ έφερε σχεδόν 7 ώρες σε 29 ώρες μπαταρίας με τηλέφωνο ενός χρόνου. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Σήμερα αναμένεται και η νέα έκδοση του Gabriel Kernel για όποιον ενδιαφέρεται. Ακούγεται πολλά υποσχόμενη με έλεγχο μάλιστα ανά πυρήνα πλέον τόσο σε χρονισμό όσο και governor. Ο BuLLet στο δικό του προφίλ έφερε σχεδόν 7 ώρες σε 29 ώρες μπαταρίας με τηλέφωνο ενός χρόνου. Αυτος ο kernel Gabriel αξιζει να τον βαλουμε.Υπαρχει σοβαρη βελτιωση σε θεμα μπαταριας κτλ;Μηπως δημιουργει προβληματα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Αξίζει 100%... Και από μπαταρία με κάποιο από τα profile που υπάρχουν, αν ταιριάζουν στην χρήση σου έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Αξίζει 100%... Και από μπαταρία με κάποιο από τα profile που υπάρχουν, αν ταιριάζουν στην χρήση σου έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Κοιτα φιλε εγω την χρηση που του κανω ειναι σερφαρισμα facbook,email να δω και φωτογραφιες η βιντεακι να βγαζω.Παιχνιδια κτλ δεν παιζω καθολου.Οποτε ποιο αρχειο να βαλω(και πως κανω εγκατασταση) κ τι ρυθμισεις μετα να κανω;Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Κοιτα φιλε εγω την χρηση που του κανω ειναι σερφαρισμα facbook,email να δω και φωτογραφιες η βιντεακι να βγαζω.Παιχνιδια κτλ δεν παιζω καθολου.Οποτε ποιο αρχειο να βαλω(και πως κανω εγκατασταση) κ τι ρυθμισεις μετα να κανω;Ευχαριστω. +1 και εμένα θα με ενδιέφεραν κάποιες πληροφορίες περί αυτού, μιας και κάνω ακριβώς την ίδια χρήση.. Ή αλήθεια είναι ότι το κινητό μου βγάζει περίπου στις 15ωρες με sot περίπου στις 2ωρες.. Μην σας κάνει εντύπωση.. Έχω μόνιμα 3g-wifi.. Κυρίως 3g.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 (edited) Όλα είναι στην υπογραφή μου. Από εκεί και πέρα διαβάζετε εκεί και δοκιμάζετε διάφορα προφίλ, είτε αυτό με το οποίο έρχεται pre-fixed η τελευταία έκδοση. Θα πρότεινα όμως να περιμένετε μία μέρα γιατί η νέα έκδοση είχε 1-2 bug και θα βγάλει άμεσο fix. Ήδη έχει δώσει 2 fix και θα δώσει και ένα τελικό. Edited July 30, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 (edited) Όλα είναι στην υπογραφή μου. Από εκεί και πέρα διαβάζετε εκεί και δοκιμάζετε διάφορα προφίλ, είτε αυτό με το οποίο έρχεται pre-fixed η τελευταία έκδοση. Θα πρότεινα όμως να περιμένετε μία μέρα γιατί η νέα έκδοση είχε 1-2 bug και θα βγάλει άμεσο fix. Ήδη έχει δώσει 2 fix και θα δώσει και ένα τελικό. Με φλασαρισμα το zip κανονικα κανουμε.Ποιο zip βαζουμε το Horstastic - V1 η το BuLLeT's Based - V1. Κανουμε κανα wipe πρίν η μετά;Εαν θελουμε να τον απεγκαταστησουμε τι κανουμε; Edited July 30, 2015 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Με φλασαρισμα το zip κανονικα κανουμε.Ποιο zip βαζουμε το Horstastic - V1 η το BuLLeT's Based - V1. Κανουμε κανα wipe πρίν η μετά;Εαν θελουμε να τον απεγκαταστησουμε τι κανουμε; Διάβασε λίγο στο θέμα πρώτα. Προς το παρόν καλύτερα να βάλεις του bullet καθώς το καινούριο έχει κάποια θέματα σε μερικούς και από ώρα σε ώρα μέρα σε μέρα θα βγεί το τελικό με το fix. Διάβασε στο θέμα εκεί και θα τα μάθεις όλα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Παιδια ξερεις κανεις κανενα linκ για το ΤΟΜ ΤΟΜ Greece? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Διάβασε λίγο στο θέμα πρώτα. Προς το παρόν καλύτερα να βάλεις του bullet καθώς το καινούριο έχει κάποια θέματα σε μερικούς και από ώρα σε ώρα μέρα σε μέρα θα βγεί το τελικό με το fix. Διάβασε στο θέμα εκεί και θα τα μάθεις όλα. Nα ηξερα αγγλικα ωραια θα ηταν.Το βαζω σε μεταφραση αλλα δε καταλαβαινω τιποτα.Για αυτο ρωταω κ ισως γινομαι ενοχλητικος.Ενταξει το περασα αλλα απο κει κ περα τι ρυθμισεις κανουμε για νορμαλ χρηση.Πρεπει να βαλουμε και mods μετα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts