Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα android η διαδικασία δεν αλλάζει. Αυτό που αλλάζει είναι ο τρόπος του ρουτ και αν θέλει bumped recovery κτλ. Αφού βάλεις custom recovery ακολουθούν τα κλασικά όπως σε κάθε άλλο τηλέφωνο.

Πιο σταθερή από όλες για μένα είναι η cloudy.

Αλλά διάβασε εδώ στο θέμα και θα βρεις τις απαντήσεις σου. Έχουν απαντηθεί όλα πολλάκις..

Edited by djkostas20

Google Pixel 6 Pro

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

S.O.S Παιδια ειχα την 2.4 cloudy και μετα φλασαρα την 2.5..Ολα καλα καποιο bug δεν ειχα..Μετα απο κανα 20ημερο περιπου που ειμαι στην 2.5 παρατηρησα ενω ειχα κανει κλειδωμα σε μερικα αλμπουμ στη συλλογη οτι παταω εμφανηση κλειδωμενων αρχειων και δεν μου εμφανιζει τπτ. παρα μονο να σχεδιασω μοτιβο ή να βαλω κωδικο ξεκλειδωματος.Εχασα λετε τα αλμπουμ μου???Μακαρι να ξερει καποιος να με βοηθησει ρε μαγκες αν μπορειτε.

Μετά την εγκατάσταση της Cloudy 2.5 μου εμφανίζει αυτό στο μενού του multitasking. "Couldn't add widget"

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; http://imgur.com/lw3B8t5

Μετά την εγκατάσταση της Cloudy 2.5 μου εμφανίζει αυτό στο μενού του multitasking. "Couldn't add widget"

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; http://imgur.com/lw3B8t5

Υποψιάζομαι ότι έχεις παγώσει το Google app που ουσιαστικά είναι το Google Search bar...

Google Pixel 6 Pro

καλημερα..!! πειτε μου λιγακι πως βλεπω ποτε ανοιξα πρωτη φορα το κινητο.? καπου το εβγαζε αλλα δν μπορω να θυμηθω πως το βλεπω...

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Τι εννοείς με το πρώτη φορά??? Από την τελευταία φορά που το έκλεισες? Δηλαδή το runtime θες? Γιατί για το πότε άνοιξε πρώτη φορά δεν ξέρω να υπάρχει κάπου που να το λέει.

Google Pixel 6 Pro

Τι εννοείς με το πρώτη φορά??? Από την τελευταία φορά που το έκλεισες? Δηλαδή το runtime θες? Γιατί για το πότε άνοιξε πρώτη φορά δεν ξέρω να υπάρχει κάπου που να το λέει.

την ημερομηνια πρωτης ενεργοποιησης τις συσκευης.. νομιζω υπαρχει καπου σιγουρα..!

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

την ημερομηνια πρωτης ενεργοποιησης τις συσκευης.. νομιζω υπαρχει καπου σιγουρα..!

Google it...

Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό που λες.

Google Pixel 6 Pro

Παιδιά καλησπέρα.Σε λίγες μέρες ερχομαι απο το lg g2 στο μεγαλυτερο αδελφο το g3(16GB).Εκτος απο τη CloudyG3 2.5 που κατεβασα τι αλλο αρχειο πρεπει να κατεβασω για το G3;Δηλαδη για root,drivers κτλ. Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Έχει κανένας τον stock kernel σε περίπτωση που δεν μου κάνει ο Gabriel και Θέλω να γυρίσω πίσω?

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παιδια την επαθα με το unroot και δεν εβαλα την ρομ δεν διαβασα το παρακατω μηνυμα. Ξερουμε τι εγινε με το service με το φιλο που το ειχε στειλει. Παιζει αν το ξαναστειλουμε να το δεχτουν ή απιθανο; Το προβλημα ηταν μια κιτρινη γραμμη στην οθονη

Παιδιά καλησπέρα.Σε λίγες μέρες ερχομαι απο το lg g2 στο μεγαλυτερο αδελφο το g3(16GB).Εκτος απο τη CloudyG3 2.5 που κατεβασα τι αλλο αρχειο πρεπει να κατεβασω για το G3;Δηλαδη για root,drivers κτλ.

Για root http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951

Για custom recovery κατεβασε το google play το autorec.

Έχει κανένας τον stock kernel σε περίπτωση που δεν μου κάνει ο Gabriel και Θέλω να γυρίσω πίσω?

Ξαναφλασαρε την ρομ.

Παιδια την επαθα με το unroot και δεν εβαλα την ρομ δεν διαβασα το παρακατω μηνυμα. Ξερουμε τι εγινε με το service με το φιλο που το ειχε στειλει. Παιζει αν το ξαναστειλουμε να το δεχτουν ή απιθανο; Το προβλημα ηταν μια κιτρινη γραμμη στην οθονη

Εγω στην θεση σου θα φλασαρα την επισημη ρομ για την χωρα που προοριζεται.Παιζει να σε καταλαβουν μονο με unroot,καλυτερα μην το ρισκαρεις.Πριν κανεις το οτιδηποτε παρτους τηλεφωνο να δεις αν εχουν ανταλλακτικα μην τρεχεις τσαμπα.

Ξαναφλασαρε την ρομ.

Δεν χρειάζεται νομίζω... Στο recovery κάνε backup μόνο το boot που είναι ο κέρνελ και άρα μετά κάνεις ένα restore αυτό!

Google Pixel 6 Pro

Για root http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951

Για custom recovery κατεβασε το google play το autorec.

Ξαναφλασαρε την ρομ.

Εγω στην θεση σου θα φλασαρα την επισημη ρομ για την χωρα που προοριζεται.Παιζει να σε καταλαβουν μονο με unroot,καλυτερα μην το ρισκαρεις.Πριν κανεις το οτιδηποτε παρτους τηλεφωνο να δεις αν εχουν ανταλλακτικα μην τρεχεις τσαμπα.

Το ζητημα ειναι οτι το εστειλα κι ενω μου ειπαν στην αρχη περιμενουν την οθονη τα ανταλακτικα μετα βλεπω στο track it στην Procordia οτι περιμενουν αποδοχη για την πληρωμη και πηρα στα κεντρικα στην LG και μου ειπαν οτι εχει γινει root και θα στοιχισει 102 ευρω. Ξερουμε τι εγινε με τον φιλο που το ειχε στειλει μηπως εβγαλε ακρη ή παει χαθηκε η εγγυηση;

Δεν χρειάζεται νομίζω... Στο recovery κάνε backup μόνο το boot που είναι ο κέρνελ και άρα μετά κάνεις ένα restore αυτό!

Δεν το ξερω αυτο...αν και δεν μου χρειαζεται για δωσε λεπτομερειες Κωστη!

Σωστός, τόσο απλό ήτανε τελικά. :up:

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Το ζητημα ειναι οτι το εστειλα κι ενω μου ειπαν στην αρχη περιμενουν την οθονη τα ανταλακτικα μετα βλεπω στο track it στην Procordia οτι περιμενουν αποδοχη για την πληρωμη και πηρα στα κεντρικα στην LG και μου ειπαν οτι εχει γινει root και θα στοιχισει 102 ευρω. Ξερουμε τι εγινε με τον φιλο που το ειχε στειλει μηπως εβγαλε ακρη ή παει χαθηκε η εγγυηση;

Ξεχνας την εγγυηση πλεον. Το εστειλες με αλλη ρομ;

Δεν το ξερω αυτο...αν και δεν μου χρειαζεται για δωσε λεπτομερειες Κωστη!

Τι λεπτομέρειες θες? Όταν κανείς backup μέσω recovery έχεις επιλογές

Google Pixel 6 Pro

Τι λεπτομέρειες θες? Όταν κανείς backup μέσω recovery έχεις επιλογές

Ναι οκ το χω τωρα!Αλλο καταλαβα πριν.Νομιζα απο aroma installer.

Τι governor χρησιμοποιείς στον Gabriel?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Δοκιμασε κανεις με cloudy 2.5 να κανει backup με το tool της LG? Παω να κανω μου βγαζει οτι το backup ειναι 850mb...αλλα οταν παω να κανω restore το ιδιο αρχειο εμφανιζεται 160mb..

Ξεχνας την εγγυηση πλεον. Το εστειλες με αλλη ρομ;

Root το ειχα κανει απλα και το εκανα unroot μεσα απο το SuperSU και hard reset και το εστειλα οπως μου εγραψε ενα παιδι εδω και μετα ειδα οτι εγραψε αλλος οτι ηθελε να περασω ρομ...

Root το ειχα κανει απλα και το εκανα unroot μεσα απο το SuperSU και hard reset και το εστειλα οπως μου εγραψε ενα παιδι εδω και μετα ειδα οτι εγραψε αλλος οτι ηθελε να περασω ρομ...

Επρεπε να περασεις την official ρομ.. οχι να ξερουταρεις μια custom.. :(:(

ναι νομιζω πως παει η εγγυηση πλεον..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις