Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο xda διαβασα οτι πλεον υποστηριζει ραδιο και γιαυτο τον δοκιμασα.

Τωρα ειδα τα χρωματιστα links που εχει βαλει και τον κατεβασα.Παω να τον τσεκαρω.

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mηπως σας αλλαζει μπαντα ; Δοκιμαστε να το βαλετε σε GSM μονο και δειτε αν ξανασυμβει.

Μου το κανει μονο οταν εχω 4g

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Νομίζω έχει να κάνει με το ρουτ! Δες τα σχόλια από κάτω... Μάλλον σε αυτό τον λόγο οφείλεται!

Google Pixel 6 Pro

δεν μου ανοίγει το απ της winbank με fulmics 5.2, έχει άλλος ίδιο θέμα?

Kαι εμενα το εκανε και συνεχιζει να το κανει και με αλλη ρομ , οποτε μαλλον ο φιλος εχει δικιο.

Δεν νομίζω ότι φταίει το android. Θέμα της εφαρμογής είναι και του κακού dev support που έχουν. Τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής είναι από τις 20/5. Με πολλά comments να αναφέρουν το θέμα καθώς και πολλοί που έχουν στείλει email. Αλλά κανείς δεν το διορθώνει από ότι φαίνεται!

Google Pixel 6 Pro

είναι γενικό το κακό, η open source ιδέα του android έχει αρχίσει και χάνεται.προσωπικά είμαι άπειρα ξενερωμένος και από τις εταιρίες και από τους devs και από την αιφονάδικη νοοτροπία του κόσμου.μακάρι να ήταν μόνο μια εφαρμογή αλλά δυστυχώς είναι πολλά τα φαινόμενα.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Παιδια προφανως και δεν ειναι θεμα του android.Εφαρμογη τραπεζας ειναι και ενδεχομενως να θεωρουν οι δημιουργοι της οτι ρουταρισμενη συσκευη , αν πεσει σε λαθος χερια , να μπορει να γινει απο καποιον κλοπη δεδομενων κλπ λογω δικαιωματων root.

Ετσι το σκεφτομαι εγω.Αν θελουν ας βαλουν στους ορους χρησης προταση που αποποιουνται την οποια ευθυνη για συσκευη με root να τελειωνουμε.

Ο λόγος οφείλεται αποκλειστικά στην εφαρμογή καθώς ανιχνεύει το root, εμφανίζει και μήνυμα, και αναλώνει που είναι root.

Θα μπορούσαν τα δεδομένα τους να είναι κωδικοποιημένα, αλλά αυτό σημαίνει περισσότερος κόπος για τους devs

Η επιλογή του να έχεις root ή όχι είναι ωραίο πράγμα, επομένως μην κατηγορούμε το android. Όποιος δεν θέλει, μπορεί να επιστρέψει στοκ

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

αν είναι να γυρίσω σε στοκ παίρνω και iphone.δεν μιλάω για μια εφαρμογή, όλη η φιλοσοφία του android έχει χαθεί αλλά είμαστε οφτοπικ

δεν μου ανοίγει το απ της winbank με fulmics 5.2, έχει άλλος ίδιο θέμα?

Διαβάζοντας το μήνυμα σου,έκανα κι εγώ ένα check στην εφαρμογή.

Μπαίνει κανονικά,αν και λέει κατά τη φόρτωση της εφαρμογής "rooted device detected".

Είμαι με root και fulmics 5.2.

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Εμένα πάντως δεν βγάζει τπτ... Δείχνει την εικόνα φορτωσησ και μετά με πετάει έξω.

Βέβαια δεν έχω G3 αλλά εδώ δεν φαίνεται να είναι θέμα συσκευής.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Google Pixel 6 Pro

το έλυσα το θέμα βγάζοντας την ανόητη εφαρμογή που πιάνει χώρο και μπαίνω με browser.

Εμένα πάντως δεν βγάζει τπτ... Δείχνει την εικόνα φορτωσησ και μετά με πετάει έξω.

Βέβαια δεν έχω G3 αλλά εδώ δεν φαίνεται να είναι θέμα συσκευής.

Το ίδιο κάνει και εμένα.Απλά με πετάει έξω.

ετσι από περιέργεια αν κόψεις τα δικαιώματα ρουτ για την συγκεκριμένη εφαρμογή πάλι το ίδιο πρόβλημα θα υπάρχει?
...Παναγιώτης[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν παίρνει δικαιώματα ρουτ η εφαρμογή, απλά ανιχνεύει ότι έγινε ρουτ και δεν τρέχει.

Ναι και η απάντηση

Κύριε/-α,

Αναφορικά με τη μη δυνατότητα χρήσης των υπηρεσιών μας σε rooted συσκευές και μετά από ενημέρωση που λάβαμε από την αρμόδια διεύθυνση, στην οποία προωθήσαμε τα σχόλια σας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι, η αποτροπή χρήσης κρίσιμων mobile εφαρμογών (π.χ. εφαρμογών που επιτρέπουν εγχρήματες συναλλαγές) σε συσκευές οι οποίες αποκλίνουν από τις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις (σε hardware ή/και software), αποτελεί διεθνή βέλτιστη πρακτική από άποψης ασφάλειας συναλλαγών και μέγιστη υποχρέωση της Τράπεζας, εφόσον αποσκοπεί στην ελαχιστοποίηση της έκθεσης των χρηστών σε κίνδυνο επιθέσεων από κακόβουλο λογισμικό.

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο με την υπηρεσία Winbank Phone Banking στο τηλέφωνο 18 28 38 (χρέωση ως κλήση προς σταθερό ή αναλόγως της τιμολογιακής πολιτικής του τηλεπικοινωνιακού παρόχου που χρησιμοποιείτε). Αν είστε στο εξωτερικό μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας καλώντας στο +30 210 3288000.

Με εκτίμηση,

Ζωγοπούλου Νίκη

Πειραιώς Direct Services A.E

Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς

Google Pixel 6 Pro

τραγικοί απλά.δεν πειράζει μια χαρά μπαίνω από τον browser και ας μείνει η ηλίθια εφαρμογή τους στα αζήτητα

καλά εδώ σε άλλα νήματα μας λένε ότι δεν πρέπει να κάνουμε ρουτ για να βγάζει η google λεφτά.αν είναι ο κόσμος έτσι φαντάσου οι εταιρίες.

Οπως ηταν αναμενομενο τιθεται θεμα ασφαλειας ... εγω αν φοραω γαντια , γυαλια και ακουστικα , δεν ειμαι αρκετα ασφαλης για να την ανοιξω ;

Έλα ρε παιδιά. Ένα disclaimer είναι άμα θέλουν. Βγαίνουμε off νομίζω όμως. Απλά ποσταρα τι μου απάντησαν βρώση γνώση όλων.

Επειδή είμαι ρουτ θα γίνει από μόνο του εγκατάσταση κακοβουλο λογισμικό. Π*****ς

Google Pixel 6 Pro

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις