Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θεωρητικα ρωταω αναμεσα σε αυτες τις 2 ποια θεωρειται καλυτερη φιλε σταυρο

Εγω παντα προτιμουσα stokbased ρομ και απεφευγα aosp γιατι μειονουν τις λειτουργειες του τηλ.με ελειψεις πχ ραδιο η καμερα η κακη διαχειρηση μπαταριας.

:ninja:

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάμε άλλη μια, οι aosp έχουν ράδιο.Επίσης οι aosp μειώνουν την κάμερα αλλά εκτοξεύουν το κινητό σε μπαταρία και ταχύτητα.
1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Πάμε άλλη μια, οι aosp έχουν ράδιο.Επίσης οι aosp μειώνουν την κάμερα αλλά εκτοξεύουν το κινητό σε μπαταρία και ταχύτητα.

ενταξει τα ξαναειπαμε αλλα δεν μου ειπες ποια ειναι αυτη που εχει ραδιο μανησιο η οτι η καμερα ειναι οπως πρεπει να ειναι.οπως καταλαβαινεις εχω παθει και εχω μαθει απο αοσπ σε αλλες μαρκες συσκευων.κουβεντα κανουμε:)

ενταξει τα ξαναειπαμε αλλα δεν μου ειπες ποια ειναι αυτη που εχει ραδιο μανησιο η οτι η καμερα ειναι οπως πρεπει να ειναι.οπως καταλαβαινεις εχω παθει και εχω μαθει απο αοσπ σε αλλες μαρκες συσκευων.κουβεντα κανουμε:)

παίζει να είναι η 10η φορά που στο λεω :lol::p

η cm13 έχει ράδιο μαμίσιο.

παίζει να είναι η 10η φορά που στο λεω :lol::p

η cm13 έχει ράδιο μαμίσιο.

ωραια,πεσμου την περναω μεσω twrp περναω gaps και αν μετανιωσω επιστρεφω με buckup στην fulmick που ειμαι τωρα? μηπως επιρεαζει τιποτα στα στοιχεια του τηλ.?

όχι δεν επηρεάζει τίποτα, κρατάς backup μέσω twrp και δεν σου αρεσει γυρνάς πίσω όπως ήσουν, το έχω κάνει άπειρες φορές

όχι δεν επηρεάζει τίποτα, κρατάς backup μέσω twrp και δεν σου αρεσει γυρνάς πίσω όπως ήσουν, το έχω κάνει άπειρες φορές

οκ. δινω μια ευκαιρια.

μπορει καποιος να μου πει γιατι εχει 2 και ποια θα κατεβασω για το g3 μου d855 32αρι. εννοω οτι εχει nighlty και latest version. ποια ειναι η διαφορα τους και ποια πρεπει να κατεβασω;

http://download.cyanogenmod.org/?device=d855&type=nightly

Edited by Grigorios1990

μπορει καποιος να μου πει γιατι εχει 2 και ποια θα κατεβασω για το g3 μου d855 32αρι. εννοω οτι εχει nighlty και latest version. ποια ειναι η διαφορα τους και ποια πρεπει να κατεβασω;

http://download.cyanogenmod.org/?device=d855&type=nightly

νομιζω οτι nighlty ειναι αυτη που εχει συχνες ενημερωσεις.ας με διορθωσει καποιος.παντως εγω τωρα αυτην κατεβαζω με τα αναλογα gaps.

H nightly ειναι ας το πουμε Beta , και οχι καθαρα stable version.Σε πολλα κινητα παλιοτερα και ταμπλετ τετοια εβαζα και δεν ειχα ποτε κατι το σοβαρο.Απλα να ξερεις οτι σχεδον καθε μερα βγαινει ενημερωση οποτε μπορεις να το κανεις μια με 2 φορες το μηνα γιατι παραπαει καθε μερα να ασχολεισαι με το κινητο.

νομιζω οτι nighlty ειναι αυτη που εχει συχνες ενημερωσεις.ας με διορθωσει καποιος.παντως εγω τωρα αυτην κατεβαζω με τα αναλογα gaps.

σε ευχαριστω πολυ φιλε!! και την περναμε κανονικα με flash απο twrp οπως ολες τις ρομ ετσι;

σε ευχαριστω πολυ φιλε!! και την περναμε κανονικα με flash απο twrp οπως ολες τις ρομ ετσι;

ακριβως,και αφου την περασα στο κινητο τελικα την βρησκω σαν ρομ καθολου φιλικη στην χρηση και ας εχει ραδιοφωνο.ξαναγυρισα σε stockbased fulmick 5.2 εγγυηση.

ακριβως,και αφου την περασα στο κινητο τελικα την βρησκω σαν ρομ καθολου φιλικη στην χρηση και ας εχει ραδιοφωνο.ξαναγυρισα σε stockbased fulmick 5.2 εγγυηση.

Την nighlty ειχες περασει; τι προβλημα αντιμετωπισες δηλαδη; ενημερωσε με μην το κανω ολο αυτο τσαμπα

Την nighlty ειχες περασει; τι προβλημα αντιμετωπισες δηλαδη; ενημερωσε με μην το κανω ολο αυτο τσαμπα

δεν αντιμετωπησα λειτουργικο προβλημα,δεν μου αρεσε η notificasionbar η καρτελα εφαρμογων,αλλα ειναι θεμα γουστου οπτικα περισσοτερο και λιγο στο ποσες φορες πατας πληκτρα,μου αρεσει περισσοτερο η ρομ που προανεφερα γιατι εχει εμφανιση και λειτουργεια απο g5 και ισως να μπαινω και στο κλιμα της ν:ninja:

Φλάσαρα κι εγώ την fulmics τελικά,διαβάζοντας τα καλά σας σχόλια.Είμαι με την 5.2.Πολύ καλή ρομ και το ui του g5 φοβερό.

Έχω μια ερώτηση.Όσοι την περάσατε επιλέξατε το ctt mode;

Εγώ το επέλεξα και έχω την εντύπωση ότι ζεσταίνεται περισσότερο.Φυσικά η εγκατάσταση έγινε με clean install την 5.1 καο OTA την 5.2.

Για πείτε την γνώμη σας.

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Φλάσαρα κι εγώ την fulmics τελικά,διαβάζοντας τα καλά σας σχόλια.Είμαι με την 5.2.Πολύ καλή ρομ και το ui του g5 φοβερό.

Έχω μια ερώτηση.Όσοι την περάσατε επιλέξατε το ctt mode;

Εγώ το επέλεξα και έχω την εντύπωση ότι ζεσταίνεται περισσότερο.Φυσικά η εγκατάσταση έγινε με clean install την 5.1 καο OTA την 5.2.

Για πείτε την γνώμη σας.

Σου δίνει Ότι η στοκ και κάτι παραπάνω ή έχει θεματάκια?

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Παραπάνω. Τα features είναι στο thread του developer. Προβλήματα, μέχρι τώρα, δεν έχω δει, πλην αυτών που έχει και η στοκ, αφού ειναι στοκ based

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Σου δίνει Ότι η στοκ και κάτι παραπάνω ή έχει θεματάκια?

Να σου πω την αλήθεια με την επίσημη ιταλική v30a που είχα είχα θέμα με το android system.Βαρουσε κάτι 30άρια % στις λεπτομέρειες χρήσης της μπαταρίας.Την φλάσαρα καθαρά 2 φορές κι έκανε τα ίδια.

Διάβαζα καιρό για την fulmics και τελικά την πέρασα λόγω του παραπάνω θέματος.

Η fulmics δουλεύει και ρολαρει αψεγαδιαστα.Το interface του g5 πολύ ωραίο.Έχει και κάποια ωραία κολπάκια,λόγου χάρη κατεβάζοντας την κουρτίνα ειδοποιήσεων κάτω από τα toggles έχει επιλογή για απευθείας κοινή χρήση της οθόνης με smart tv.Επίσης έχει αρκετά tweaks με το fulmics tweaks και διάφορα add-ons με το fulmics hub.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παραπάνω. Τα features είναι στο thread του developer. Προβλήματα, μέχρι τώρα, δεν έχω δει, πλην αυτών που έχει και η στοκ, αφού ειναι στοκ based

Εσύ,φίλε μου, έχεις άποψη για το παραπάνω θέμα με την υπερθέρμανση που αναφέρω;

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Τι να σου πω. Κι εγώ με ιταλικό είμαι, έβαλα την 30α αλλά σε μια εβδομάδα έβγαλε 30b και έβαλα αυτή. Πάντα στοκ ιταλική. Δεν παρατήρησα κάτι. Μετά άρχισα πάλι τις customιες και τελικά κατέληξα στη fulmics. Σε όλες τις δοκιμές με στοκ ή μη δεν είδα κάτι. Μπορεί όμως να παιζει2 ρόλο που έχω το 16αρι

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Καλημερα σε ολους, μολις εβαλα fulmics 5.1 μετα απο καθαρο flash...η καμερα ουτε καν μπορει να ανοιξει..συνεχεια the app has stopped. Υπαρχει λυση για αυτο? Ευχαριστω.

Με ενα clear στην cache+data της εφαρμογης λυθηκε!

Edited by arisgrc1

Καλημερα σε ολους, μολις εβαλα fulmics 5.1 μετα απο καθαρο flash...η καμερα ουτε καν μπορει να ανοιξει..συνεχεια the app has stopped. Υπαρχει λυση για αυτο? Ευχαριστω.

Βάλε και την 5.2 από πάνω που είναι ένα μικρό update.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

πηγαινε στο fulmick hub εχει ενα αρχειο fix για την καμερα κατεβασε το και φλασαρε το.

2o προβλημα για σημερα, κολλημενος σε bootloop μετα απο flasharisma Xceed kernel :( :lol:

Μηπως εβαλα λαθος kernel? απο εδω κατεβασα το τελευταιο https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=41228

Edited by arisgrc1

2o προβλημα για σημερα, κολλημενος σε bootloop μετα απο flasharisma Xceed kernel :( :lol:

Μηπως εβαλα λαθος kernel? απο εδω κατεβασα το τελευταιο https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=41228

Κατέβασες του d855 την Bld2?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

το δοκιμασα και εγω απο περιεργεια και τωρα ξαναπερναω την ρομ.:p:mad: αυτος ο κερνελ μαλλον δεν ειναι για μας.εννοειται οτι τον φλασαρα με "ολες τις τιμες" και εβγαλε στο μυνημα για reboot οτι δεν υπαρχει λειτουργικο εγκατεστημενο.αν υπαρχει αλλος τροπος ας ενημερωσει καποιος.

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις