STATYSS Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Από ότι διάβασα στο ίδιο θέμα πιο πίσω στην Ρομ tou cloudy 2.5 δν μπορείς να αλλάξει την navbar...! Δν κατάλαβα τον λόγο......κρίμα!! Κ το είχα φτιάξει τόσο ωραια Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Για όσους δουλεύουν xposed πλέον δουλεύει κανονικά το lg cover. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Εγω παιδια ειχα την καλυτετη αυτονομια με την lam hoang οσο κ αν φανει περιεργο στους περισσοτερους.Θα την φλασαρω..Με την cloudy 2.5 απο την πρωτη μερα που βγηκε.Οσο για το προφιλ του bullet με τον gabriel kernel τα τελευταια mods κ updtade ειδα προσωπικα την χειροτερη αυτονομια και τα περισσοτερα κολληματα.Μπορει να ετυχε σε'μενα..Τι να πω.Σκευτομουν να βαλω το xposed αλλα διαβαζω για reboot και για διαφορα.Ποια ρομ ειναι η πιο stable για xposed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Διαφωνώ κάθετα... Τα ίδια τα έχω και εγώ όπως λες. Δεν τα χάνω. Ωστόσο τα wakelocks και alarms που είχα από άχρηστα πράγματα του συστήματος ήταν τραγικά. Και αυτό ήταν ανέκαθεν η αχιλλειος πτερνα του android. Εδώ το τα nlp wakelocks που αφορούν το android device manager(αναλογο του find my iPhone) δημιουργεί τόσο drain που είναι σε τραγικά επίπεδα. Δεν έχω κερδίσει 2% αλλά 50% συνολικα. Ε είναι σημαντική διάφορα. Σε χρόνο αναμονής δε έχω πραγματικά τρομακτική βελτίωση. Πάνω από 100%. Αυτό σημαονει διπλός χρόνος. Θέλει λίγο σεταρισμα αλλά όταν το κάνεις και το ψάξεις δεν χάνεις τίποτα από λειτουργικότητα και κερδίζεις πολύ σε αυτονομια. Τρέχω την cloudy 2.2 και σε κατάσταση αναμονής με όλα ανοιχτά έχω drain 4-5% στο 8ωρο Για ποιο λόγο να κάτσω "να σπάσω το κεφάλι μου" και να κερδίσω τι;; Δηλαδή αν μπλοκάρω τα wakelocks θα κερδίσω 50% μπαταρία σε ανοιχτή οθόνη(3ώρες επιπλέον);; Όχι βέβαια Είπαμε το μεγαλύτερο drain το κάνει η οθόνη και τα mobile data Τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να ασχολούμαστε με κάτι.. Φιλικά πάντα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 καλύτερη αυτονομία από cm12.1 δεν υπάρχει με τίποτα.10 φορές την φλάσαρα του cloudy, είναι εντελώς ραντομ το πως θα σου κάτσει.έχει απίστευτα θέματα και δεν φταίει ούτε ο κερνελ ούτε τα mods γιατί όλα αυτά με στοκ ρομ παίζουν καμπάνα χωρίς ρισταρτ, χωρίς να κολλάει, χωρίς wakelocks, χωρίς τίποτα. φυσικά και τα wakelocks είναι θέμα, δεν μπορεί να αφήνεις το κινητό σε airplane mode το βράδυ χωρίς wifi, και το πρωί να είναι 2-3-5% κάτω.το ημερολόγιο και το ρολόι στου cloudy μου τραβούσαν 10% σε ένα βράδυ χωρίς καν να έχω ίντερνετ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Εγω παιδια ειχα την καλυτετη αυτονομια με την lam hoang οσο κ αν φανει περιεργο στους περισσοτερους.Θα την φλασαρω..Με την cloudy 2.5 απο την πρωτη μερα που βγηκε.Οσο για το προφιλ του bullet με τον gabriel kernel τα τελευταια mods κ updtade ειδα προσωπικα την χειροτερη αυτονομια και τα περισσοτερα κολληματα.Μπορει να ετυχε σε'μενα..Τι να πω.Σκευτομουν να βαλω το xposed αλλα διαβαζω για reboot και για διαφορα.Ποια ρομ ειναι η πιο stable για xposed? Δεν είχα ποτέ reboot με xposed από πολύ παλαιότερες εκδόσεις. Από απρόλιο αν θυμάμαι καλά. Κάποια random reboots σε φάση ένα στις 10-15 μέρες και αν συμβεί κιόλας αυτό, μπορεί να μην καν στο xposed. Τρέχω την cloudy 2.2 και σε κατάσταση αναμονής με όλα ανοιχτά έχω drain 4-5% στο 8ωρο Για ποιο λόγο να κάτσω "να σπάσω το κεφάλι μου" και να κερδίσω τι;; Δηλαδή αν μπλοκάρω τα wakelocks θα κερδίσω 50% μπαταρία σε ανοιχτή οθόνη(3ώρες επιπλέον);; Όχι βέβαια Είπαμε το μεγαλύτερο drain το κάνει η οθόνη και τα mobile data Τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να ασχολούμαστε με κάτι.. Φιλικά πάντα :) Καλά για το φιλικά εννοείται. Δεν είμαστε εδώ μέσα για να τσακωνόμαστε. Εγώ στο 8ωρο έχω 1-2% drain. Αυτό μπορεί σε αναλογία να είναι μόλις μείον 2-4% αλλά αν το δεις σε ποσοστό είναι -100%!!!! Επίσης όταν λέω +50% σε μπαταρία δεν είναι +3 ώρες επιπλέον. Για να είναι 3 ώρες επιπλέον σημαίνει ότι πριν είχα 6 ώρες. (6x50%=3). Άρα αυτό που λέω είναι ότι κέρδισα συνολικά +50% αυτονομία. Αν έβγαζα 4- ώρες βγάζω σχεδόν 6 ώρες τώρα. Σίγουρα έχουν βοηθήσει πολύ και άλλα θέματα όπως ο κέρνελ του Gabriel, το προφίλ και τα tweaks του Bullet. Αλλά και τα διάφορα wakelocks που όντως είχα επειδή το απρακολουθούσα πολύ στενά, έφυγαν! Και από την στιγμή που μπορώ να μην τα έχω γιατί πολύ απλά δεν τα χρειάζομαι τότε ποιος ο λόγος να μην τα αφαιρέσω αφού δεν μου αφαιρούν λειτουργηκότητα. Για παράδειγμα αν κάνω greenify το viber δεν έχω push notifications. Είναι το μόνο που δεν λειτουργεί σωστά με το GCM που του αφήνει το greenify αν έχεις και xposed. Ε δεν το κάνω greenify. Άλλα όμως που παίζουν κανονικά τα κάνω. Μετά υπάρχουν πολλά άχρηστα πράγματα του συστήματος που δεν χρειάζομαι. Amplify και powernap και έφυγαν δια παντώς σε deep sleep. Εν τέλει βέβαια καταλήγουμε ότι έχει να κάνει με την χρήση του καθενώς. Πάντως με όλα όσα έχω στην υπογραφή μου έγώ βλέπω +50% μπαταρία σε σχέση με πριν!!!! Αυτό φυσικά και το θεωρώ τεράστια βελτίωση. καλύτερη αυτονομία από cm12.1 δεν υπάρχει με τίποτα.10 φορές την φλάσαρα του cloudy, είναι εντελώς ραντομ το πως θα σου κάτσει.έχει απίστευτα θέματα και δεν φταίει ούτε ο κερνελ ούτε τα mods γιατί όλα αυτά με στοκ ρομ παίζουν καμπάνα χωρίς ρισταρτ, χωρίς να κολλάει, χωρίς wakelocks, χωρίς τίποτα. φυσικά και τα wakelocks είναι θέμα, δεν μπορεί να αφήνεις το κινητό σε airplane mode το βράδυ χωρίς wifi, και το πρωί να είναι 2-3-5% κάτω.το ημερολόγιο και το ρολόι στου cloudy μου τραβούσαν 10% σε ένα βράδυ χωρίς καν να έχω ίντερνετ Το double tap πως σου λειτουργεί. Πόσες μέρες την έχεις. Εμένα γενικώς έχανε επαφή μετά από μερικές ώρες ή 1-2 μέρες λειτουργίας. Ήταν το μεγάλο μείον που δεν μπορούσα να ζήσω. Μάλιστα ήταν αργή και η απόκριση του power button όταν δεν έπιανε το dt2w. Σαν να κολλούσε το κινητό για 1-2 δευτερόλεπτα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 το double tap μια χαρά μου λειτουργεί σε cm12.1, αυτό με το power button ισχύει κάνει 1-2 σεκ να ανάψει η οθόνη.δεν με χαλάει αυτό, καλύτερα να είναι αυτό το θέμα μου όλο παρά αυτό το χάλι του cloudy που πρέπει να φλασάρεις 200 αρχεία και να κάνεις 3.000 δοκιμές μπας και παίξει σωστά.στην τελική προτιμώ να γυρίσω σε στοκ με gabriel κερνελ παρά στον cloudy Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 το double tap μια χαρά μου λειτουργεί σε cm12.1, αυτό με το power button ισχύει κάνει 1-2 σεκ να ανάψει η οθόνη.δεν με χαλάει αυτό, καλύτερα να είναι αυτό το θέμα μου όλο παρά αυτό το χάλι του cloudy που πρέπει να φλασάρεις 200 αρχεία και να κάνεις 3.000 δοκιμές μπας και παίξει σωστά.στην τελική προτιμώ να γυρίσω σε στοκ με gabriel κερνελ παρά στον cloudy Cloudy 2.2 νομίζω είναι μια χαρά.... 2.3, 2.4 και 2.5 έχουν θέμα και αυτό λογικά είναι θέμα G4 apps και ui πορτ. Οπότε ίσως με cloudy 2.2 να μην υποάρχουν θέματα. Για μένα πάντως αυτό το delay είναι μεγάλο drawback που έχουν όλες οι CM based. Και δεν ξέρω αν έφτιαξαν και το wifi με τους χαμένους κωδικούς. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 δεν είχα θέμα ποτέ με wifi και κωδικούς.δύσκολα θα γυρίσω σε 5.0.χ έκδοση, η 5.1.1 είναι πολύ καλύτερη και στην μπαταρία και στην ραμ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Καλησπέρα σε όλους!Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να βάλω το xposed ήθελα να ρωτήσω αν σε περίπτωση που το βάλω κ θέλω να φλασαρω άλλη ρομ ή οτιδήποτε άλλο που απαιτεί wipe data factory reset μεσω recovery θα έχω κανένα πρόβλημα??Επίσης αν φλασάρω το zip και μετά βάλω και το apk πρέπει να βγάλω τον καιρό??Χρησιμοποιώ τα widgets του καιρού και τα εφέ.Θα συναντήσω κάποιο bug??Στο install της 2.5 οταν επέλεγα τα aroma settings δεν είχα τικαρει την επιλογή xposed support.Να κάνω dirty flash την ρομ ξανα και να τικαρω την επιλογή για το xposed?Συγγνώμη αν κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 1) Δεν επηρεάζει κάτι στο recovery. 2) Λένε ότι με την 71 πλέον δεν υπάρχει θέμα με τον καιρό και το quick circle. Άρα λογικά δεν χρειάζεται. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 1) Δεν επηρεάζει κάτι στο recovery. 2) Λένε ότι με την 71 πλέον δεν υπάρχει θέμα με τον καιρό και το quick circle. Άρα λογικά δεν χρειάζεται. Φλασαρα τα παντα φιλε ευχαριστω..Εβαλα μια εκδοση g3 tweaks αλλα δεν ειναι στην full version.Δεν μπορω να αλλαξω το icon της μπαταριας δεν ξερω αν φταιει απο το προτεινομενο apk που μου ελεγε οταν εβαλα το g3tweaksbox.Επισης το lg ui theme μου εχει μονο σαν επιλογη το stock σε ολα χωρις να εχει επιπλεον επιλογες.Το μονο που θελω να ρωτησω ειναι αν υπαρχει setting που να αλλαζει το ασπρο στα keys στο navigation bar(εννοω π.χ αντι τα πληκτρα του πισω, του home αντι για ασπρα να μπορουν να ειναι σε αλλο χρωμα).Κατα τ'αλλα ολα καλα μεχρι στιγμης με το xposed..Πολυ ωραια τα settings που αλλαζει το ui.Ευχαριστουμε τους φιλους που το ειχε εγκαταστησει κ μας εξηγησαν τη διαδικασια..ROM CLOUDY 2.5 stock kernel LG G3 32GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Καλησπερα.Βρε παιδια ειπα να μην γραψω αλλα κατι δε παει καλα...Εχω ανοικτο wi fi αλλα ενημερωσεις κτλ. και τα email τα περνω μονο οταν ανοιγω εγω τη συσκευη με διπλο ταπ.Τι γινεται μυστηριο.Οταν ειναι σε αναμονη δεν παιρνω ειδοποιησεις καθολου... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Καλησπερα.Βρε παιδια ειπα να μην γραψω αλλα κατι δε παει καλα...Εχω ανοικτο wi fi αλλα ενημερωσεις κτλ. και τα email τα περνω μονο οταν ανοιγω εγω τη συσκευη με διπλο ταπ.Τι γινεται μυστηριο.Οταν ειναι σε αναμονη δεν παιρνω ειδοποιησεις καθολου... Στο WiFi στις ρυθμίσεις του πάνω δεξιά στις τελίτσες που λέει για προχωρημένους επέλεξε να παραμενει σε λειτουργία στη διάρκεια ύπνου. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 Στο WiFi στις ρυθμίσεις του πάνω δεξιά στις τελίτσες που λέει για προχωρημένους επέλεξε να παραμενει σε λειτουργία στη διάρκεια ύπνου. A ευχαριστω φιλε.Και οταν το κλεινω τελειως το wifi δε λειτουργει,ετσι; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 A ευχαριστω φιλε.Και οταν το κλεινω τελειως το wifi δε λειτουργει,ετσι; Αν δεν έχεις δεδομένα προφανώς... Πως θα πάρεις email? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 (edited) Εχω το start screen στο g3tweaksbox για να κατεβασω την full εκδοση.Εχετε την full εκδοση εσεις?Να κανω dl κανενα unlocker?Για τα themes δεν εχω αλλες επιλογες στο ui αντι μονο του στοκ που εχει στο app.Κυριως τα ui themes αν ξερετε πως να τα αλλαξω.Ολα κομπλε μεχρι τωρα με το xposed. Edited August 21, 2015 by Nickozzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Μια γρηγορη ερωτηση. Εχω φλασαρει cloudyg3 2.5 και στην αρχικη εγκατασταση εχω επιλεξει το checkbox για την συμβατοτητα του xposed. Αυτο δημιουργει προβλημα ομως με την θηκη quick circle. Αν ξαναφλασαρω την ρομ και αυτη την φορα δεν επιλεξω αυτη την συμβατοτητα, θα μπορω να χργσιμοποιησω την θηκη πληρως λειτουργικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Εγώ όπως έχω μάθει εδώ μέσα δεν προτιμώ dirty flash αλλά δεν ξέρω και τι προτιμάς εσύ ή σε ποιο στάδιο ξανά στησίματος έχεις φτάσει αυτή τη στιγμή. Μη επιλέγοντας τη "συμβατότητα" σημαίνει πως δεν θα διαγραφούν LGCover (& LGWeather) οπότε είσαι OK για τη θήκη (και με τα quickapps από το play). Αν μάλιστα βάλεις και το τελευταίο xposed πάλι δεν θα έχεις πρόβλημα με τη θήκη - εφόσον το LGCover δεν θα έχει διαγραφεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Αυτήν την στιγμή η συσκευή είναι στημένη έτοιμη και λειτουργική 100%. Απλά μου έκαναν δώρο μια θήκη quick circle και τώρα ψάχνομαι να την αξιοποιήσω λίγο. Γενικά κι εμένα μου αρέσουν οι ''καθαρές'' δουλειές όσο το δυνατόν. Σε αυτήν την φάση τι πρέπει να κάνω δλδ; Να ξαναφλασάρω χωρίς να επιλέξω στον installer την επιλογή ''Xposed Compatibility'' και να ξαναστήσω απο την αρχή επιλέγοντας απο backup τι θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Αυτό το 100% να ήταν στο 30 όλα καλά θα ήταν να μη χάνεις το χρόνο σου. Αν πάντως πας για flash από πάνω μην επιλέξεις αυτό που γράφεις και η QuickCircle case στα Settings θα είναι ενεργή. Μετά κατεβάζεις και quick apps για G3 από το play για ακόμη περισσότερη λειτουργικότητα της θήκης. Υποψιάζομαι ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι με το θέμα σου στο xda και ίσως εκεί υπάρχει τρόπος απλώς να προσθέσεις το LGCover (ίσως από recovery) χωρίς να ταλαιπωρηθείς από την αρχή. Δυστυχώς δεν το γνωρίζω με σιγουριά αφού κράτησα τη λειτουργικότητα της θήκης δίχως να έχω xposed και περίμενα να λυθεί αργότερα η ασυμβατότητα όπως και έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Ναι googlara πριν γράψω και είδα ότι πολλοί έχουν παρόμοιο θέμα. Η πρόταση που υπάρχει είναι μια παρόμοια εφαρμογή αλλά εμφανίζεται battery drain γιατί μπάινει από πάνω. Μέχρι ώρας δεν έχω βρει κάποιον να δίνει μια λύση για κάποιο φλασάρισμα μέσω recovery πχ. Τουλάχιστον απο αυτά που είδα εγώ. Αν έχεις υπόψιν σου φίλε μου κάποια παραπομπή, μετά χαράς. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις απαντήσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Νομίζω ότι εδώ αφού θα περάσεις την ίδια ρομ από πάνω δεν θα επηρεάσει κάτι το dirty flash. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Βασικά με dirty flash μένουν όλα ως έχουν; Εφαρμογές, ρυθμίσεις τα πάντα όλα κλπ? Και αυτό πως γίνεται; Χωρίς wipe σε τίποτα; Καλά όπως και να έχει θα πάρω backup απλά για να ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 Ναι. Απλά φλασάρεις από πάνω. Η διαφορά είναι ότι αν είχες διαγράψει ή παγώσει συστεμικές εφαρμογές αυτές θα εγκατασταθούν ξανά/ Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts