STATYSS Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Πως το βλεπετε ρε παιδια αυτο?? Το χαλβαδιαζει ο κολλητος μου..!! http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/495424-lg-g3-32gb-white-kainoyργιο/ Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Πως το βλεπετε ρε παιδια αυτο?? Το χαλβαδιαζει ο κολλητος μου..!! http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/lg/495424-lg-g3-32gb-white-kainoyργιο/ Χτύπα το αν δεν έχει κάποιο άλλο θέμα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Αυτό σκέφτομαι. Όλα είναι μια χαρά. άριστο.! Κανένα θέμα απολύτως.! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 (edited) Ποιες ρυθμισεις προτεινεις να βαλω στο gabriel του Bullet θεωρώ ότι είναι το καλύτερο!!! Έχει κανείς την resurrection remix για το D855? Παίρνετε update κανονικά? Έχει να μου δώσει από 3/8. Ε καλά. Από 3/8 έχει... Δεν είναι ότι έχει να δώσει update 3-4 μήνες. Ούτε μήνα δεν έχει κλείσει. Προφανώς δεν θεωρούν ότι υπάρχει λόγος ακόμα ή δεν διορθωσαν κάτι σε σχέση με την προηγούμενη. Έβγαλε νέο update!! Edited August 17, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasospap321 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Ε καλά. Από 3/8 έχει... Δεν είναι ότι έχει να δώσει update 3-4 μήνες. Ούτε μήνα δεν έχει κλείσει. Προφανώς δεν θεωρούν ότι υπάρχει λόγος ακόμα ή δεν διορθωσαν κάτι σε σχέση με την προηγούμενη. Ναι, δεκτό, απλά μέχρι τώρα έβγαζαν αυστηρά κάθε 7 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 δεν λέει να μου κάτσει καλά του cloudy με τα modes και τον άλλο κερνελ.ρισταρτ με το που τελείωσα.... Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 δεν λέει να μου κάτσει καλά του cloudy με τα modes και τον άλλο κερνελ.ρισταρτ με το που τελείωσα.... Επιμονη στην επιμονη γιατι σε μενα 3 μερες τωρα δεν εχει κανει κιχ φτου φτου. Αξιζει παντως προσπαθησε το. Και φυσικα κανε εναν ελεγχο αν εχεις κατεβασει τα σωστα αρχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 10 φορές την πέρασα και τα αρχεία είναι όντως τα σωστά Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Σήμερα δοκίμασα επιτέλους το xposed για lollipop v71 που δεν τσακώνεται με το quick circle και όλα δουλεύουν μια χαρά. Χάρηκα που έχω και το G3 Tweakbox ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Σήμερα δοκίμασα επιτέλους το xposed για lollipop v71 που δεν τσακώνεται με το quick circle και όλα δουλεύουν μια χαρά. Χάρηκα που έχω και το G3 Tweakbox ξανά. Ο καιρός δουλευει στην lock screen? Μπορείς να μου πεις ακριβής οδηγίες εγκατάστασης του..?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Σήμερα δοκίμασα επιτέλους το xposed για lollipop v71 που δεν τσακώνεται με το quick circle και όλα δουλεύουν μια χαρά. Χάρηκα που έχω και το G3 Tweakbox ξανά. Ποιο αρχειο φιλε μου περασες ακριβως και πως;απο πανω απο το παλιο; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Αρχείο arm και απλά φλασαρεισ όπως και με προηγούμενη έκδοση. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Official του rovo από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Flash αυτό: xposed-v71-sdk21-arm.zip και wipe dalvik-cache (δεν χάνεται κάτι) και μετά εγκατάσταση αυτό: XposedInstaller_3.0_alpha4.apk. Είμαι με cloudy 2.5 που κατά την εγκατάσταση δεν είχα ζητήσει να διαγραφούν τα αρχεία που τσακώνονταν με το xposed. Το quick circle δουλεύει όπως πρέπει με τα quick apps και επιτέλους έχω ξανά tweakbox και greenify. Sorry δεν ξέρω για τα weather effects. Τα του καιρού γενικά τα έχω freeze. Λογικά δουλεύουν και εκείνα σύμφωνα με τον rovo αφού LGCover & LGWeather είχαν το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 με την ρομ του cloudy έχω πολύ wakelock στο ρολόι και το ημερολόγιο.έχει κανείς άλλος τέτοιο θέμα? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Έχεις ξυπνητήρια??? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 όχι τίποτα.τέλος ο cloudy από μένα, το τηλ φριζάρει ανελέητα.μια ρισταρτ, μια μαύρη οθόνη και δεν κάνει τίποτα.πάω σε στοκ με gabriel και λοιπές μόντες Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 όχι τίποτα.τέλος ο cloudy από μένα, το τηλ φριζάρει ανελέητα.μια ρισταρτ, μια μαύρη οθόνη και δεν κάνει τίποτα.πάω σε στοκ με gabriel και λοιπές μόντες Kernel related μου ακούγονται αυτά. Έχεις βαρύ undervolt? Κανένα hotplug ενεργοποιημενο? Ίσως buggy governor? Μήπως έκανες restore data από TB? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Αν και νεος στο g3 εβαλα cloydy και προς το παρων κανενα προβλημα.3 ημερες. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Kernel related μου ακούγονται αυτά. Έχεις βαρύ undervolt? Κανένα hotplug ενεργοποιημενο? Ίσως buggy governor? Μήπως έκανες restore data από TB? όπως λένε οι οδηγίες του γκάμπριελ είμαι, τίποτα άλλο.κάποια πράγματα τα έκανα restore από tb αλλά χαζά έκανε από πριν.το θέμα είναι πως πέρασα τους drivers της lg τώρα και μου βγάζει unknown device στην διαχείριση συσκευών Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 όπως λένε οι οδηγίες του γκάμπριελ είμαι, τίποτα άλλο.κάποια πράγματα τα έκανα restore από tb αλλά χαζά έκανε από πριν.το θέμα είναι πως πέρασα τους drivers της lg τώρα και μου βγάζει unknown device στην διαχείριση συσκευών 1) Είδες αν είναι ενεργοποιημένο το hotplug? Είδες αν έχεις τίποτα underclock? Κοίταξε το!!! 2) Για drivers δοκίμασε άλλη θύρα Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Ναι ήταν κανονικά το hotplug.δεν ασχολούμαι με τον cloudy ξανα, όλο προβλήματα είχα ανέκαθεν Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Ρε παιδιά Γιατί τόσο μένος με τα wakelocks; Τι θα κερδίσετε; 2% μπαταρία; Για να κάνει wakelock μία εφαρμογή, κάποιος λόγος υπάρχει Να σας δώσω ένα παράδειγμα.. Έκλεισα ένα αεροπορικό εισιτήριο και μου ήρθε επιβεβαίωση μέσο gmail, αυτόματα το Ημερολόγιο έβαλε ειδοποίηση την ημερομηνία αναχώρησης και την ημερομηνία επιστροφής χωρίς να κάνω τίποτα Αυτό θα πει έξυπνο λειτουργικό που συνεργάζονται οι εφαρμογές μεταξύ τους.Με το μπλοκάρισμα μπορεί να κερδίσουμε μερικά ποσοστά μπαταρίας αλλά χάνουμε features Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 (edited) Διαφωνώ κάθετα... Τα ίδια τα έχω και εγώ όπως λες. Δεν τα χάνω. Ωστόσο τα wakelocks και alarms που είχα από άχρηστα πράγματα του συστήματος ήταν τραγικά. Και αυτό ήταν ανέκαθεν η αχιλλειος πτερνα του android. Εδώ το τα nlp wakelocks που αφορούν το android device manager(αναλογο του find my iPhone) δημιουργεί τόσο drain που είναι σε τραγικά επίπεδα. Δεν έχω κερδίσει 2% αλλά 50% συνολικα. Ε είναι σημαντική διάφορα. Σε χρόνο αναμονής δε έχω πραγματικά τρομακτική βελτίωση. Πάνω από 100%. Αυτό σημαονει διπλός χρόνος. Θέλει λίγο σεταρισμα αλλά όταν το κάνεις και το ψάξεις δεν χάνεις τίποτα από λειτουργικότητα και κερδίζεις πολύ σε αυτονομια. Edited August 19, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/theme-lg-g3-navbar-softkey-themes-t2895566 Εβαλα ξανά κ γω xposed. Δουλεύει κομπλε. Πείτε μου λιγάκι πως θα κάνω να δουλεύει σωστά ή navbar κάτω. Έχω κατεβάσει μια. Κάνω install to apk. Αλλά δν το βρίσκω πουθενά να το ενεργοποίησω..... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Είδα το link σου και διαβάζω αυτά: (1) Settings->Display->Home Touch Buttons->Color and select the theme you want. (2) Ensure that "Enable Navigation Bar mod" is turned on in themes->navigation section of tweaksbox. (3) May require a reboot the first time but after that you should be able to select the theme and it will change instantly. Επομένως το πρώτο από τις ρυθμίσεις και το δεύτερο από το G3 Tweakbox. Αυτό καταλαβαίνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts