djkostas20 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Unroot σε custom εννοείται ότι θα φανεί. Unroot με custom recovery πάλι θα φανεί. Αυτό εννοείται... Άμα τα έχεις αυτά μόνο με διαδικασία πίσω σε στοκ σώζεται. Τώρα μόνο για root θεωρητικά μέσα το SuperSU από το superSU δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα. Αλλά από ότι φαίνεται υπάρχει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 (edited) Το setup του Bullet με alucard Πως πάει από μπαταρία και ταχύτητα? Καλύτερα από το stock. και που το βρίσκω? Edited July 22, 2015 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Πως πάει από μπαταρία και ταχύτητα? Καλύτερα από το stock. και που το βρίσκω? Cloudy 2.5 stock δεν έμεινα αλλά σε σχέση με άλλες cloudy, 2.2, 2.3 και lam hoang πάει πολύ καλύτερα. Αλλά γενικά είναι που είσαι. Τις τελευταίες μέρες που είμαι για μπάνιο το απόγευμα και άρα είμαι στους 40 βαθμούς περιβάλλοντος και ήλιο το κινητό και ζεματάει όπως είναι αναμενόμενο και χειρότερη μπαταρία έχει και με σήμα δεν είμαι καλά άρα καίει παραπάνω. Απόκριση δεν έχω κανένα απολύτως θέμα. Το config του περιέχεται στον κέρνελ και το κάνεις restore. Έχει μία διαδικασία για να το κάνεις και να μείνουν οι ρυθμίσεις. Αλλιώς περίμενε την νέα έκδοση που λογικά θα είναι όλα καλύτερα οργανωμένα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lougras Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Unroot σε custom εννοείται ότι θα φανεί. Unroot με custom recovery πάλι θα φανεί. Αυτό εννοείται... Άμα τα έχεις αυτά μόνο με διαδικασία πίσω σε στοκ σώζεται. Τώρα μόνο για root θεωρητικά μέσα το SuperSU από το superSU δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα. Αλλά από ότι φαίνεται υπάρχει. Δεν ηταν Custom Rom official ηταν απλα ειχα κανει root και εκανα unroot απο το superSU. Προφανως δεν θα το εστελνα με custom rom, το δοκιμασα κιολας αν εχει root και δεν ειχε αλλα το ειδαν με μηχανημα οτι εχει γινει root. Για το κιτρινισμα στην οθονη εχουμε καμια λυση; Εμφανιζει μια λεπτη κιτρινη γραμμη πανω αριστερα στην οθονη πολυ αχνη μονο το λευκο φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Ωραία όλα κατανοητά. Σ'ευχαριστώ. καλά μπάνια. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 (edited) Υπαρχει λυση γιαυτο το χαλι με το συγκεκριμενοwakelock γιατι μου εχει σπασει πορλυ τα νευτα..Οσο κ αν εψαξα κατι συγκεκριμενο δεν ωρηκα για το wakelock..1η φορα Τοοοοοοοοσο awake. Συνηθως εχω απο 0-2%. Υ.Γ wakelock 1013..Εχω θεμα με το screenshot που δεν ανεβαινει. Edited July 23, 2015 by Nickozzz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Cloudy 2.5 stock δεν έμεινα αλλά σε σχέση με άλλες cloudy, 2.2, 2.3 και lam hoang πάει πολύ καλύτερα. Αλλά γενικά είναι που είσαι. Τις τελευταίες μέρες που είμαι για μπάνιο το απόγευμα και άρα είμαι στους 40 βαθμούς περιβάλλοντος και ήλιο το κινητό και ζεματάει όπως είναι αναμενόμενο και χειρότερη μπαταρία έχει και με σήμα δεν είμαι καλά άρα καίει παραπάνω. Απόκριση δεν έχω κανένα απολύτως θέμα. Το config του περιέχεται στον κέρνελ και το κάνεις restore. Έχει μία διαδικασία για να το κάνεις και να μείνουν οι ρυθμίσεις. Αλλιώς περίμενε την νέα έκδοση που λογικά θα είναι όλα καλύτερα οργανωμένα. Πως σου φαίνεται το profile του bullet? Ενώ σαν λειτουργία δεν έχω κάποιο πρόβλημα για την ώρα, στο antutu μου βγάζει 32000 με 36000 μόνο. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Πως σου φαίνεται το profile του bullet? Ενώ σαν λειτουργία δεν έχω κάποιο πρόβλημα για την ώρα, στο antutu μου βγάζει 32000 με 36000 μόνο. Η μεγαλύτερη μούφα και πατάτα που υπάρχει είναι τα benchmarks... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Καλημέρα κ σημερα παιδες.Πηγαινω ετσι απο περιεργια και τελειως τυχαια στις ρυθμισεις και στο λογισμικο και οταν παταω στην καρτελα πληροφοριες λογισμικου δεν μου εμφανιζει την εκδοση του κερνελ.1η φορα το βλεπω αυτο οσες ρομ κ να εχω αλλαξει στη ζωη μου απο τοτε που ασχολουμαι με το android.Παραθετω κ screenshot.Το cpu-z απο την αλλη μου λεει εκδοση κερνελ αυτη που ειναι gabriel 3.4 [4-07].Εχει κνς ιδεα τι μπορει να ειναι; Ξαναφλασαρα τον κερνελ αλλα τα ιδια,unavailable στις πληροφοριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Καλημέρα κ σημερα παιδες.Πηγαινω ετσι απο περιεργια και τελειως τυχαια στις ρυθμισεις και στο λογισμικο και οταν παταω στην καρτελα πληροφοριες λογισμικου δεν μου εμφανιζει την εκδοση του κερνελ.1η φορα το βλεπω αυτο οσες ρομ κ να εχω αλλαξει στη ζωη μου απο τοτε που ασχολουμαι με το android.Παραθετω κ screenshot.Το cpu-z απο την αλλη μου λεει εκδοση κερνελ αυτη που ειναι gabriel 3.4 [4-07].Εχει κνς ιδεα τι μπορει να ειναι; Ξαναφλασαρα τον κερνελ αλλα τα ιδια,unavailable στις πληροφοριες. Μην σε αγχώνει.... Δεν είναι κάτι. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Ρε παιδια τι παιζει αγορασα το g3και θελω ν το ροοταρω. Αλλα με οποιο τροπο δοκιμασα (πιο πολυ oneclick)αποτυγχανει..οταν μπαινει σε download mode δεν μου το αναγνωρίζει ο υπολογιστής Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Drivers έχεις εγκαταστήσει??? Δοκίμασες σε άλλη θύρα στον υπολογιστή σου? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhproduction Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Drivers έχεις εγκαταστήσει??? Δοκίμασες σε άλλη θύρα στον υπολογιστή σου? Εχω κατεβάσει....μπορεις να μου στειλεις εναν οδηγο πέρα απο oneclick root Παράθεση DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Δεν ξέρω κανέναν... Είμαι ρουτ πολύ καιρό. Μπες XDA και κάνε αναζήτηση Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Καλησπερα.Ποιους drivers kατεβαζουμε για το G3 παιδια το δικο μας (http://androidxda.com/download-lg-usb-drivers) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Υπαρχει λυση γιαυτο το χαλι με το συγκεκριμενοwakelock γιατι μου εχει σπασει πορλυ τα νευτα..Οσο κ αν εψαξα κατι συγκεκριμενο δεν ωρηκα για το wakelock..1η φορα Τοοοοοοοοσο awake. Συνηθως εχω απο 0-2%. Υ.Γ wakelock 1013..Εχω θεμα με το screenshot που δεν ανεβαινει. Wakelock 1013 έχει να κάνει με media related και audioout_2.. κάποια εφαρμογή το προκαλεί αυτό Παλιά σε μένα το προκαλούσε το viber αλλά έχουν αναφερθεί και άλλες εφαρμογές Οπότε, κάνε freeze μία μια τις εφαρμογές για να δεις ποιά το προκαλεί Μην ασχολείσαι πολύ με τα wakelock αν δεν έχεις σοβαρό drain Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Παιδια συγνωμη αν ειμαι off topic. Αλλα ρώτησα στο Γενικό και δεν ηξεραν.. Οταν παταω τις ρυθμισεις μου τις ανοιγει και αμεσως τις κλεινει και λεει Δυστυχώς ρυθμισεις διακοπηκαν.. Δεν ειναι ρουτ ουτε το εχω πειραξει αλλιως ξερει καποιος κατι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Παιδια συγνωμη αν ειμαι off topic. Αλλα ρώτησα στο Γενικό και δεν ηξεραν.. Οταν παταω τις ρυθμισεις μου τις ανοιγει και αμεσως τις κλεινει και λεει Δυστυχώς ρυθμισεις διακοπηκαν.. Δεν ειναι ρουτ ουτε το εχω πειραξει αλλιως ξερει καποιος κατι ; Συνδεση με LG PC suite και μαλλον για factory reset πας...αν σου πεταει συνεχεια το σφαλμα με τα settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 (edited) [ATTACH]63193[/ATTACH][ATTACH]63194[/ATTACH] cloudy 2.5 amplify powernap. Το awake time δεν βγαζει κανενα λογικο συμπερασμα νομιζω...αλλα απο διαρκεια μπαταριας σουπερ...εχω κανει whitelist music, lg health, pushbullet, gmail στο powernap! Edited July 25, 2015 by arisgrc1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Whitelist στο powernap εννοείς :p:p Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Whitelist στο powernap εννοείς :p:p Ναι! Κωστα πιστευεις οτι το greenify εχει να προσφερει κατι απο τη στιγμη που εχεις το powernap? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Ναι! Κωστα πιστευεις οτι το greenify εχει να προσφερει κατι απο τη στιγμη που εχεις το powernap? Ναι. Κάνουν διαφορετικό πράγμα. Το powernap τα κλείνει όλα όσα δεν είναι whitelist. Δεν θα τα αφήσει να τρέξουν ποτέ! Το greenify ουσιαστικά τα βγάζει από το background αλλά με xposed αφήνει τα notifications τους. Τουλάχιστον από όσο έχω διαβάσει αυτό έχω καταλάβει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Είναι λογικό 44% μπαταρία οι εφαρμογές? Πολύ μου φαίνεται [ATTACH]63228[/ATTACH] Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 (edited) Kαλησπερα.Στην CloudyG3 2.5 παιδια ποιο ειναι καλυτερα να επιλεξω: sharpening disable η ενα απο τα παρακατω που λενε sharpening set to 25% κτλ Edited July 27, 2015 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Kαλησπερα.Στην CloudyG3 2.5 παιδια ποιο ειναι καλυτερα να επιλεξω: sharpening disable η ενα απο τα παρακατω που λενε sharpening set to 25% κτλ Εγω βαζω stock value αλλα νταξει γουστα ειναι αυτα. Κωστη στην cloudy 2.5 βαζεις και το resolution mod;Κι αν ναι την αναλυση ποσο την πας πριν το φλασαρεις;Με 528dpi και φλασαρισμα το μοντ δεν μου εμφανιζε την αριθμομηχανη και την μουσικη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts