djkostas20 Δημ. July 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2015 (edited) Στα android η διαδικασία δεν αλλάζει. Αυτό που αλλάζει είναι ο τρόπος του ρουτ και αν θέλει bumped recovery κτλ. Αφού βάλεις custom recovery ακολουθούν τα κλασικά όπως σε κάθε άλλο τηλέφωνο. Πιο σταθερή από όλες για μένα είναι η cloudy. Αλλά διάβασε εδώ στο θέμα και θα βρεις τις απαντήσεις σου. Έχουν απαντηθεί όλα πολλάκις.. Edited July 20, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 S.O.S Παιδια ειχα την 2.4 cloudy και μετα φλασαρα την 2.5..Ολα καλα καποιο bug δεν ειχα..Μετα απο κανα 20ημερο περιπου που ειμαι στην 2.5 παρατηρησα ενω ειχα κανει κλειδωμα σε μερικα αλμπουμ στη συλλογη οτι παταω εμφανηση κλειδωμενων αρχειων και δεν μου εμφανιζει τπτ. παρα μονο να σχεδιασω μοτιβο ή να βαλω κωδικο ξεκλειδωματος.Εχασα λετε τα αλμπουμ μου???Μακαρι να ξερει καποιος να με βοηθησει ρε μαγκες αν μπορειτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Κουμπωσε το σε υπολογιστή και θα δεις τα albums. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Μετά την εγκατάσταση της Cloudy 2.5 μου εμφανίζει αυτό στο μενού του multitasking. "Couldn't add widget" Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; http://imgur.com/lw3B8t5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Μετά την εγκατάσταση της Cloudy 2.5 μου εμφανίζει αυτό στο μενού του multitasking. "Couldn't add widget" Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; http://imgur.com/lw3B8t5 Υποψιάζομαι ότι έχεις παγώσει το Google app που ουσιαστικά είναι το Google Search bar... Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 καλημερα..!! πειτε μου λιγακι πως βλεπω ποτε ανοιξα πρωτη φορα το κινητο.? καπου το εβγαζε αλλα δν μπορω να θυμηθω πως το βλεπω... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Τι εννοείς με το πρώτη φορά??? Από την τελευταία φορά που το έκλεισες? Δηλαδή το runtime θες? Γιατί για το πότε άνοιξε πρώτη φορά δεν ξέρω να υπάρχει κάπου που να το λέει. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Τι εννοείς με το πρώτη φορά??? Από την τελευταία φορά που το έκλεισες? Δηλαδή το runtime θες? Γιατί για το πότε άνοιξε πρώτη φορά δεν ξέρω να υπάρχει κάπου που να το λέει. την ημερομηνια πρωτης ενεργοποιησης τις συσκευης.. νομιζω υπαρχει καπου σιγουρα..! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 την ημερομηνια πρωτης ενεργοποιησης τις συσκευης.. νομιζω υπαρχει καπου σιγουρα..! Google it... Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό που λες. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 (edited) Παιδιά καλησπέρα.Σε λίγες μέρες ερχομαι απο το lg g2 στο μεγαλυτερο αδελφο το g3(16GB).Εκτος απο τη CloudyG3 2.5 που κατεβασα τι αλλο αρχειο πρεπει να κατεβασω για το G3;Δηλαδη για root,drivers κτλ. Edited July 21, 2015 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Έχει κανένας τον stock kernel σε περίπτωση που δεν μου κάνει ο Gabriel και Θέλω να γυρίσω πίσω? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lougras Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Παιδια την επαθα με το unroot και δεν εβαλα την ρομ δεν διαβασα το παρακατω μηνυμα. Ξερουμε τι εγινε με το service με το φιλο που το ειχε στειλει. Παιζει αν το ξαναστειλουμε να το δεχτουν ή απιθανο; Το προβλημα ηταν μια κιτρινη γραμμη στην οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Παιδιά καλησπέρα.Σε λίγες μέρες ερχομαι απο το lg g2 στο μεγαλυτερο αδελφο το g3(16GB).Εκτος απο τη CloudyG3 2.5 που κατεβασα τι αλλο αρχειο πρεπει να κατεβασω για το G3;Δηλαδη για root,drivers κτλ. Για root http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 Για custom recovery κατεβασε το google play το autorec. Έχει κανένας τον stock kernel σε περίπτωση που δεν μου κάνει ο Gabriel και Θέλω να γυρίσω πίσω? Ξαναφλασαρε την ρομ. Παιδια την επαθα με το unroot και δεν εβαλα την ρομ δεν διαβασα το παρακατω μηνυμα. Ξερουμε τι εγινε με το service με το φιλο που το ειχε στειλει. Παιζει αν το ξαναστειλουμε να το δεχτουν ή απιθανο; Το προβλημα ηταν μια κιτρινη γραμμη στην οθονη Εγω στην θεση σου θα φλασαρα την επισημη ρομ για την χωρα που προοριζεται.Παιζει να σε καταλαβουν μονο με unroot,καλυτερα μην το ρισκαρεις.Πριν κανεις το οτιδηποτε παρτους τηλεφωνο να δεις αν εχουν ανταλλακτικα μην τρεχεις τσαμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Έχει κανένας τον stock kernel σε περίπτωση που δεν μου κάνει ο Gabriel και Θέλω να γυρίσω πίσω? Ξαναφλασαρε την ρομ. Δεν χρειάζεται νομίζω... Στο recovery κάνε backup μόνο το boot που είναι ο κέρνελ και άρα μετά κάνεις ένα restore αυτό! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lougras Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Για root http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951 Για custom recovery κατεβασε το google play το autorec. Ξαναφλασαρε την ρομ. Εγω στην θεση σου θα φλασαρα την επισημη ρομ για την χωρα που προοριζεται.Παιζει να σε καταλαβουν μονο με unroot,καλυτερα μην το ρισκαρεις.Πριν κανεις το οτιδηποτε παρτους τηλεφωνο να δεις αν εχουν ανταλλακτικα μην τρεχεις τσαμπα. Το ζητημα ειναι οτι το εστειλα κι ενω μου ειπαν στην αρχη περιμενουν την οθονη τα ανταλακτικα μετα βλεπω στο track it στην Procordia οτι περιμενουν αποδοχη για την πληρωμη και πηρα στα κεντρικα στην LG και μου ειπαν οτι εχει γινει root και θα στοιχισει 102 ευρω. Ξερουμε τι εγινε με τον φιλο που το ειχε στειλει μηπως εβγαλε ακρη ή παει χαθηκε η εγγυηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Δεν χρειάζεται νομίζω... Στο recovery κάνε backup μόνο το boot που είναι ο κέρνελ και άρα μετά κάνεις ένα restore αυτό! Δεν το ξερω αυτο...αν και δεν μου χρειαζεται για δωσε λεπτομερειες Κωστη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Δεν χρειάζεται νομίζω... Στο recovery κάνε backup μόνο το boot που είναι ο κέρνελ και άρα μετά κάνεις ένα restore αυτό! Σωστός, τόσο απλό ήτανε τελικά. :up: Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Το ζητημα ειναι οτι το εστειλα κι ενω μου ειπαν στην αρχη περιμενουν την οθονη τα ανταλακτικα μετα βλεπω στο track it στην Procordia οτι περιμενουν αποδοχη για την πληρωμη και πηρα στα κεντρικα στην LG και μου ειπαν οτι εχει γινει root και θα στοιχισει 102 ευρω. Ξερουμε τι εγινε με τον φιλο που το ειχε στειλει μηπως εβγαλε ακρη ή παει χαθηκε η εγγυηση; Ξεχνας την εγγυηση πλεον. Το εστειλες με αλλη ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Δεν το ξερω αυτο...αν και δεν μου χρειαζεται για δωσε λεπτομερειες Κωστη! Τι λεπτομέρειες θες? Όταν κανείς backup μέσω recovery έχεις επιλογές Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Τι λεπτομέρειες θες? Όταν κανείς backup μέσω recovery έχεις επιλογές Ναι οκ το χω τωρα!Αλλο καταλαβα πριν.Νομιζα απο aroma installer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Δεν χρειάζεται νομίζω... Στο recovery κάνε backup μόνο το boot που είναι ο κέρνελ και άρα μετά κάνεις ένα restore αυτό! Τι governor χρησιμοποιείς στον Gabriel? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Τι governor χρησιμοποιείς στον Gabriel? Το setup του Bullet με alucard Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Δοκιμασε κανεις με cloudy 2.5 να κανει backup με το tool της LG? Παω να κανω μου βγαζει οτι το backup ειναι 850mb...αλλα οταν παω να κανω restore το ιδιο αρχειο εμφανιζεται 160mb.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lougras Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Ξεχνας την εγγυηση πλεον. Το εστειλες με αλλη ρομ; Root το ειχα κανει απλα και το εκανα unroot μεσα απο το SuperSU και hard reset και το εστειλα οπως μου εγραψε ενα παιδι εδω και μετα ειδα οτι εγραψε αλλος οτι ηθελε να περασω ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Root το ειχα κανει απλα και το εκανα unroot μεσα απο το SuperSU και hard reset και το εστειλα οπως μου εγραψε ενα παιδι εδω και μετα ειδα οτι εγραψε αλλος οτι ηθελε να περασω ρομ... Επρεπε να περασεις την official ρομ.. οχι να ξερουταρεις μια custom.. :(:( ναι νομιζω πως παει η εγγυηση πλεον.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts