Jump to content

[LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον παιδια υπαρχει λινκ για hd 2.4 αλλα χωρις pass. Οποιος εχει ορεξη στελνω p.m.

Εγω δεν καταφερα ως τωρα να βρω κατι αλλα ψαχνω.

Edited by cocous

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κοιτα φιλε μου εγω προσωπικα εχω θεμα με λολιποπ και εξηγω.

Τωρα απο κει και περα υπαρχει επισημο thread που λενε οτι με λολιποπ το gps εχει signal drops

Ειναι γενικο το θεμα και δεν ειναι μονοπ το g3 αλλα πολλα τηλεφωνα με το ιδιο προβλημα μετα απο update σε lolipop

Δες εδω και θα καταλαβεις https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=81140

Συμφωνώ και επαυξάνω ειναι καθαρα θεμα software ....και οκ οι αποσυνδεση γινεται για πολυ λιγα δευτερολεπτα ,απλα ειναι λιγο σπαστικο για τετοιο κινητο και οταν στην ΚΚ ολα ειναι αψογα ....απλα αντε να γυρισεις πισω ?? λιγο δυσκολο ....

Να σε ρωτησω κατι και εδω (ετσι και αλλιως τα εχουμε πει :)) οταν αλλαξεις ρομ και κανεις downgrade se kk με custom rom ,δεν αλλαζεις και εκει την baseband ?? και επειδη το ειχα κανει μια φορα ,μου εσβησε και οσα ειχα στην sd (internal και με official) ,με την custom λογω recovery εισαι οκ ???

Αν καταφερουν και τρεξει official στην mulltirom θα ειναι πολυ καλη περιπτωση για να δοκιμαζουμε ......παντως ολες τις cm10-11-12 τις παιζει ανετα και σιγα σιγα με τα modakia που κανουν αρχιζουν και βαζουν app του official (πληκτρολογιο lg--remote controle--gesture dubll tap)...μια χαρα ..

nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE

GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht]

Συμφωνώ και επαυξάνω ειναι καθαρα θεμα software ....και οκ οι αποσυνδεση γινεται για πολυ λιγα δευτερολεπτα ,απλα ειναι λιγο σπαστικο για τετοιο κινητο και οταν στην ΚΚ ολα ειναι αψογα ....απλα αντε να γυρισεις πισω ?? λιγο δυσκολο ....

Να σε ρωτησω κατι και εδω (ετσι και αλλιως τα εχουμε πει :)) οταν αλλαξεις ρομ και κανεις downgrade se kk με custom rom ,δεν αλλαζεις και εκει την baseband ?? και επειδη το ειχα κανει μια φορα ,μου εσβησε και οσα ειχα στην sd (internal και με official) ,με την custom λογω recovery εισαι οκ ???

Αν καταφερουν και τρεξει official στην mulltirom θα ειναι πολυ καλη περιπτωση για να δοκιμαζουμε ......παντως ολες τις cm10-11-12 τις παιζει ανετα και σιγα σιγα με τα modakia που κανουν αρχιζουν και βαζουν app του official (πληκτρολογιο lg--remote controle--gesture dubll tap)...μια χαρα ..

Χθες αναφερανε στο επισημο bug thread gps το ιδιο προβλημα σε galaxy s6 edge.

Αντε βγαλε ακρη και η Google δεν εχει κανει τίποτα.

Απαραδεκτη.

Καθυστερεί γιατί δεν ξέρω αν στο εχω ξαναπεί σε κουβέντα μας ,γιατί το πάει και αυτή σε κάτι icloud , οπότε λέει αν χρειαστεί να κάνεις restore να γίνεται μόνο μέσω cloud αλιως δεν θα μπορείς και θα διορθώσει όλα αυτά τα bug ...GPS κλπ .....έλεγαν ότι θα γίνει στην επίσημη 5.1 και 5.1.1 ..πάντως έχουν πάρει κοινή γραμμή ...μακάρι να μην βγουν αληθινά ..

nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE

GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht]

Καθυστερεί γιατί δεν ξέρω αν στο εχω ξαναπεί σε κουβέντα μας ,γιατί το πάει και αυτή σε κάτι icloud , οπότε λέει αν χρειαστεί να κάνεις restore να γίνεται μόνο μέσω cloud αλιως δεν θα μπορείς και θα διορθώσει όλα αυτά τα bug ...GPS κλπ .....έλεγαν ότι θα γίνει στην επίσημη 5.1 και 5.1.1 ..πάντως έχουν πάρει κοινή γραμμή ...μακάρι να μην βγουν αληθινά ..

παιδια οσων αφορα την hd 2.4 επειδη κατι δεν πηγε μαλλον καλα με το link το ξανανεβαζω. Λιγο υπομονη και μολις ειναι ετοιμο θα σας το στειλω.

Ετοιμο, οποιος θελει μου λεει. :)

Edited by cocous

παιδια οσων αφορα την hd 2.4 επειδη κατι δεν πηγε μαλλον καλα με το link το ξανανεβαζω. Λιγο υπομονη και μολις ειναι ετοιμο θα σας το στειλω.

Ετοιμο, οποιος θελει μου λεει. :)

Τι λέει η 2.4 πως τα πάει;

Το μέγεθος των εικονιδίων στην navbar είναι άσχημα μεγάλο και όσο και αν έψαξα στο xda δεν βρήκα τρόπο να το μειώσω μόνο το ύψος αλλάζουν τα mod που έχουν οι dev,ξέρω ότι γίνεται με το g3 tweaksbox αλλά δυστυχώς έχει Θέματα η συσκευή με το xposed,όποιος γνωρίζει πως ας με βοηθήσει Ευχαριστώ.

Edited by vag74

Τι λέει η 2.4 πως τα πάει;

Δεν εχουμε pass ρε συ.

Πως θα το ξεκλειδωσουμε το ρημαδι το zip?

Εχω τωρα ενα πρόγραμμα τρέχει 2 μερες αλλα τιποτα.

Δεν εχουμε pass ρε συ.

Πως θα το ξεκλειδωσουμε το ρημαδι το zip?

Εχω τωρα ενα πρόγραμμα τρέχει 2 μερες αλλα τιποτα.

Ορίστε και η απάντηση του seven για το θέμα του κωδικού: https://plus.google.com/u/0/+RafalB78/posts/aZizDe1DSKA?pid=6144554862828777650&oid=117011834643667770871

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Ορίστε και η απάντηση του seven για το θέμα του κωδικού: https://plus.google.com/u/0/+RafalB78/posts/aZizDe1DSKA?pid=6144554862828777650&oid=117011834643667770871

Το ξερω αλλα προσπαθω μπας και τον βρω η τον σπασω αλλα δυσκολο.

Οταν φλασαρουμε μεσω recovery ενα zip αρχειο πχ ενα θεμα πως διαγραφεται εαν θελω να το διαγραψω?
εαν δεν εχει στο zip και res framworl απλα πας με root explorer στο system/priv app και διαγρφεις το app theme που θελεις ,(αφου πριν

βεβαια το εχεις απο επιλεξει απο τις ρυθμισεις ''ρυθμισεις/προβολη/αρχικη/θεμα'') ,εαν ειναι με framework(πχ chupa chups--dark night) ειναι λιγο πολυπλοκο ,δεν το εχχω κανει εκει ισως εχεις θεμα .....

Εγώ δεν ξαναβάζω ρομ του Seven. Δεν θέλει μία αυτός δεν θέλω 100000000000000 φορές εγώ. Σιγά μην τον παρακαλέσω κιόλας.

Google Pixel 9 Pro XL

Καλησπερα παιδια.Ειμαι με cloudy 2.2 εδω και 1 εβδομαδα κα πολυ ευχαριστημενος,αλλά εχω ενα θεματακι με την Lg xcam..Ενω στα settings (που ειναι και paid),εχω ενεργό το raw δεν βλεπω να αποθηκευει πουθενα την φωτο....Κανω κάτι λαθος οσοι εχετε χρησιμοποιησει την συγκεκριμενη εφαρμογη,ή μου διαφευγει κατι?:rolleyes:
Poco X3 nfc 6/128

Kαλησπερα και απο μενα.... τη καλη.... δηλαδη ??:(

προσπαθησα να rootαρω το G3 μου 16GB , και στο rebooting το κινητο εσβησε και δεν ξανανοιξε ... τιποτα νεκρο !! ουτε φορτιζει , ουτε τιποτα .... ουτε σε download mode ουτε recovery ουτε τιποτα, τελειως νεκρο !

ουτε το pc το βρησκει παρα μονο αν το συνδεσω ΧΩΡΙΣ μπαταρια σαν unknown device και δεν μπορω να κανω τιποτα, ουτε με adb ουτε τιποτα !

θελω την βοηθεια σας , τι να κανω ?????

το θεμα ειναι οτι εχω χασει και το χαρτι αγορας , το κινητο ειναι περιπου 8 μηνων , καπου 8 / 2014 το ειχα παρει...

Εγώ δεν ξαναβάζω ρομ του Seven. Δεν θέλει μία αυτός δεν θέλω 100000000000000 φορές εγώ. Σιγά μην τον παρακαλέσω κιόλας.

Ε σίγουρα εγώ την έχω βγάλει πολλές εκδόσεις πριν ...τώρα έβγαλε και την 3 κλπ κλπ ...δεν έχω δει πιο εμπορική αξιωση από dev ...δεν άφηναν να μιλήσεις στο Φόρουμ αν δεν πλήρωνες "donate" ....με τι ??? Βασισμένος και σε εργαλεία που έχουν φτιάξει άλλοι .....το θεωρώ απαράδεκτο ....δηλαδή η ομάδα της omega kriskelo κλπ τι πρέπει να πουν ? Κρίμα που δεν ασχολούνται και με την lg ...

προσπαθησα να rootαρω το G3 μου 16GB , και στο rebooting το κινητο εσβησε και δεν ξανανοιξε ... τιποτα νεκρο !! ουτε φορτιζει , ουτε τιποτα .... ουτε σε download mode ουτε recovery ουτε τιποτα, τελειως νεκρο !

ουτε το pc το βρησκει παρα μονο αν το συνδεσω ΧΩΡΙΣ μπαταρια σαν unknown device και δεν μπορω να κανω τιποτα, ουτε με adb ουτε τιποτα !

το θεμα ειναι οτι εχω χασει και το χαρτι αγορας , το κινητο ειναι περιπου 8 μηνων , καπου 8 / 2014 το ειχα παρει...

Στο screenshot δείχνει οτι δεν έχεις εγκαταστήσει τους drivers της lg στον υπολογιστή.

εαν δεν εχει στο zip και res framworl απλα πας με root explorer στο system/priv app και διαγρφεις το app theme που θελεις ,(αφου πριν

βεβαια το εχεις απο επιλεξει απο τις ρυθμισεις ''ρυθμισεις/προβολη/αρχικη/θεμα'') ,εαν ειναι με framework(πχ chupa chups--dark night) ειναι λιγο πολυπλοκο ,δεν το εχχω κανει εκει ισως εχεις θεμα .....

Μαλλον ειναι με framework..δεν το βρισκω στις ρυθμισεις/προβολη/αρχικη/θεμα.ξερει κανενας αλλος πως να το διαγραψω??

Πρώτη φορά ακούω hard brick από root tool..

Ποιον οδηγό ακολούθησες;

Μπαταρία έχει;

Για δοκίμασε με τον οδηγό εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785089

Edited by superuser_78

Οταν φλασαρουμε μεσω recovery ενα zip αρχειο πχ ενα θεμα πως διαγραφεται εαν θελω να το διαγραψω?

Το θεμα που ζιπαρα ειναι μαλλον framework και δεν μπορω να το διαγραψω..ξερεις κανενας πως?

Edit:σορρυ για το προηγουμενο ποστ

Με titanium δεν μπορω να απεγκαταστησω.υπαρχει καμια αλλη λυση η να παω επαναφορα της στοκ με flash tool.

Edited by panosz1

Το θεμα που ζιπαρα ειναι μαλλον framework και δεν μπορω να το διαγραψω..ξερεις κανενας πως?

Edit:σορρυ για το προηγουμενο ποστ

τοτε δεν νομιζω με κατι γιατι αν πειραξεις το res θα εχεις bootloop ...,θα σου ελεγα ,αφου κανεις ενα nandroid backup ,να προσπαθησεις με titanium ,να βρεις το θεμα ,να κανεις εκκαθαριση δεδομενων και απεγκατασταση ,παντα με titanium ....για δοκιμασε ...

τοτε δεν νομιζω με κατι γιατι αν πειραξεις το res θα εχεις bootloop ...,θα σου ελεγα ,αφου κανεις ενα nandroid backup ,να προσπαθησεις με titanium ,να βρεις το θεμα ,να κανεις εκκαθαριση δεδομενων και απεγκατασταση ,παντα με titanium ....για δοκιμασε ...

Nandroid backup?τι ειναι αυτο?πρεπει να γινει οπωςδηποτε?

Στο screenshot δείχνει οτι δεν έχεις εγκαταστήσει τους drivers της lg στον υπολογιστή.

εχω εγκαταστησει κανονικα τους drivers στο PC, τυχενει να χει και ο αδελφος μου g3 και πριν μια βδομαδα στο pc του περασα official rom μεσω flashtools κανονικα.... Ειναι ΟΚ οι drivers !!

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρώτη φορά ακούω hard brick από root tool..

Ποιον οδηγό ακολούθησες;

Μπαταρία έχει;

Για δοκίμασε με τον οδηγό εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785089

αυτο , το εκανε και το κινητο εσβησε και δεν ξαναναψε ποτε !!

μπαταρια ειναι μια χαρα, του εβαλα και αλλη μπαταρια απο αλλο g3 , τιποτα..

πως να ακολουθησω τον οδηγο που μου λες εφοσον δεν μπαινει σε download mode το κινητο !!!!!!

εχω εγκαταστησει κανονικα τους drivers στο PC, τυχενει να χει και ο αδελφος μου g3 και πριν μια βδομαδα στο pc του περασα official rom μεσω flashtools κανονικα.... Ειναι ΟΚ οι drivers !!

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αυτο , το εκανε και το κινητο εσβησε και δεν ξαναναψε ποτε !!

μπαταρια ειναι μια χαρα, του εβαλα και αλλη μπαταρια απο αλλο g3 , τιποτα..

πως να ακολουθησω τον οδηγο που μου λες εφοσον δεν μπαινει σε download mode το κινητο !!!!!!

Ξανά εγκατέστησε τους και ξαναδοκιμασε αν δεν το επαναφερεις στειλε μου πμ να μιλησουμε1στο τηλέφωνο.

Αυτή είναι η τελευταία λύση σου αν έχεις πάθει hard brick έχω διαβάσει οτι πιάνει και στο g3

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142

Edited by vag74

Ξανά εγκατέστησε τους και ξαναδοκιμασε αν δεν το επαναφερεις στειλε μου πμ να μιλησουμε1στο τηλέφωνο.

Αυτή είναι η τελευταία λύση σου αν έχεις πάθει hard brick έχω διαβάσει οτι πιάνει και στο g3

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142

δεν βγαζω ακρη με τους drivers , μια χαρα ειναι οι drivers .... εχω διπλα μου και αλλο g3 και ειναι ΟΚ , τους εχω βγαλει και τους εχω ξαναβαλει 50 φορες .... δεν ειναι κει το θεμα...

ακουλαθαω τον οδηγο σαν να ειναι G2 ?? με τα ιδια αρχεια ? γιατι τα εχω αυτα , ειχα φτιαξει πριν κανα δυο μηνες ενα G2 αλλα κεινο κολαγε στο λογοτυπο LG , αναβε .... εδω δεν αναβει καθολου .......

Και τοτε μου το εβρισκε σαν qhsusb_bulk το G2.

Mου ειπε ενας φιλος να μη το πειραξω πολυ και να το παω στην LG ,ας μην εχω χαρτι το καλυπτουν και να πω οτι δεν αναβει...

Edited by jimmis1974

Αν το καλύπτει είσαι οκ δοκίμασε το αν σου ζητήσουν λεφτά για αλλαγή πλακέτας λόγο δική σου ευθύνης τότε αξίζει να δοκιμάσεις τον τρόπο που σου έστειλα άλλωστε στο γράφω σαν εσχάτη λύση.

• The title was changed to [LG G3] Τροποποιήσεις & βελτιώσεις